ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, μια συζήτηση θα διώξει τις ανασφάλειες

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσει τις διανοητικές σας ικανότητες, θα φέρει ευφράδεια στην ομιλία σας και θα έχετε την ικανότητα να διατυπώσετε και να πείσετε. Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε, θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, θα έχετε τη δυνατότητα να παρασύρετε και όχι να παρασυρθείτε. Σήμερα ταχτοποιείτε ερωτική σας υπόθεση που τον τελευταίο καιρό σας είχε γίνει μπελάς και θα βάλετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να σας ελέγξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, έντονη θα είναι η περιέργειά σας να τα μάθετε όλα, γι’ αυτό προσοχή να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δια θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε συζήτηση πάρει το αυτί σας, ακόμα και για θέματα που δεν θα σας αφορούν. Με επίμονο τρόπο, θα ζητήσετε εξηγήσεις από πρόσωπο ερωτικό, που ναι μεν θα λύσει κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε χαρακτήρες καταπιεστικοί. Ρεγουλάρετε τις αντιδράσεις σας, περιορίστε τάσεις εμμονής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς, πρόσχαρους και πολύ ομιλητικούς. Θα διαπρέψετε στους διάλογους που θα ανοίξετε, επαγγελματικούς ή ερωτικούς, και υποθέσεις που εκκρεμούν θα κλείσουν υπέρ σας. Εποικοδομητική θα είναι η συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο ερωτικό, θα κλείσουν ανασφάλειες, καχυποψίες και άστοχες φοβίες. Σε περίπτωση που δώσετε υποσχέσεις, προσοχή στις διαστάσεις που θα πάρουν, γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τα μεγάλα παχιά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι σήμερα θα είστε ανοιχτόκαρδοι, κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα επεκτείνει το διανοητικό σας πεδίο, θα παρατηρήσετε πως η αντίληψη σας θα είναι ανοιχτή προς νέες διαστάσεις και κατευθύνσεις, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κάνετε πράγματα που δεν τα συνηθίζετε. Δώστε προσοχή στη διαχείριση των χρηματικών σας υποθέσεων, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος για σφάλματα. Καλό θα είναι να αποφύγετε περιττά έξοδα και ανούσιες αγορές, περιορίστε τάσεις σπατάλης.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και να διατυπώσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας έτσι ακριβώς όπως τις νιώθετε, χωρίς υποκρισίες. Στις συζητήσεις σας, θα σας διακατέχει δυναμική ειλικρίνεια που θα εντυπωσιάσει τους συνομιλητές σας είτε αυτοί αφορούν φιλικά πρόσωπα, είτε ερωτικά. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δια θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε ό, τι αναλάβετε, όμως θα υπάρξει το ενδεχόμενο να νιώσετε σωματική ή πνευματική κούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει κοινωνικούς, ομιλητικούς και πρόσχαρους. Θα είστε δεκτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά άτομα και θα λάβετε θετική απάντηση σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Κατόπιν θέρμης συζήτησης ανάμεσα σε σας και σε ερωτικό πρόσωπο, θα καταφέρετε να αλλάξετε το πλαίσιο των επαφών σας, προχωρώντας σε πιο στενό, ίσως και πιο δεσμευτικό, είδος ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Δία, δεν θα έχετε διάθεση για επαγγελματικές εργασίες και διαφόρων ειδών ευθύνες. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κρατηθείτε μακριά από πιέσεις και δεσμεύσεις και στην ερωτική σας ζωή θα αναζητήσετε έναν πιο ανέμελο τρόπο δράσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μη δώσετε υποσχέσεις, γιατί δεν θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, γι’ αυτό αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και μην αφήσετε τελείως ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει φιλικούς, κοινωνικούς, με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε τους γύρω σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε βάθος. Θα υπάρξει ο κίνδυνος να ανακατευτείτε σε κουτσομπολιά ή σε αρνητικά σχόλια, γι αυτό προσοχή στις συζητήσεις σας και φανείτε επιλεκτικοί σχετικά με τον ποιον θα συνομιλήσετε. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία δεν θα σας βοηθήσει να προβείτε σε δραστικές κινήσεις, αποφύγετε να λάβετε τελεσίδικες αποφάσεις σε θέματα οικονομικού χειρισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηρούς και ενθουσιώδεις θα σας κάνει το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Θα είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις, θετικοί σε νέες προτάσεις, ωστόσο με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Δία, μην επιλέξετε πράξεις ριζοσπαστικές και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως εγωιστές ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γι’ αυτό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Θα υπάρξει αδυναμία κατανόησης σχετικά με τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, προσοχή να μην τεντώσετε το σκοινί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Δία, καλό θα είναι αποφύγετε τελεσίδικες οικονομικές διαπραγματεύσεις και γενικά προσοχή στο χειρισμό των οικονομικών σας υποθέσεων. Σήμερα δεν θα έχετε όρεξη να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές και η βασική σας επιθυμία θα είναι να χαλαρώσετε, να απεγκλωβιστείτε από τις σοβαρές σκέψεις, και να ζήσετε στιγμές ανέμελες, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Αρκετά επικοινωνιακούς θα σας κάνει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό, έρχεται απρόσμενο ερωτικό άνοιγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε και να ονειροπολήσετε, παρά να επωμιστείτε ευθύνες και να μπλεχτείτε σε υποθέσεις που απαιτούν προβληματισμό και κούραση. Το μυαλό σας θα είναι στη διασκέδαση και στον ευχάριστο τρόπο ζωής, γι’ αυτό θα το ρίξετε έξω και μάλιστα με έντονη τη διάθεση για ξεσάλωμα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα αποφύγετε συζητήσεις συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων και θα είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθύες, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, δεν θα έχετε διάθεση να περάσετε σε ριζικές αποφάσεις, ούτε σε δραστικές πράξεις. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά και θα κλείσετε τυχόν παρεξηγήσεις με πρόσωπα φιλικά ή οικογενειακά. Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Δία, προσοχή στα έξοδά σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε περιττές αγορές, αποφύγετε σπατάλες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2015

Astroday 1 Μαρτίου! Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ