ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας αλλά και την εξέλιξή σας. Είστε σε μία δημιουργική φάση και επιζητάτε από τους συνεργάτες σας να είναι βοηθητικοί απέναντί σας, προκειμένου να φέρετε εις πέρας με επιτυχία τις εκκρεμότητές σας. Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξει μία κινητικότητα για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς θα έχετε την επιλογή να κάνετε ό, τι σας ευχαριστεί. Υπάρχουν κάποιες κατακτήσεις που έχετε το τελευταίο διάστημα και θέλετε να εξετάσετε ποια από αυτές σας ταιριάζει, προκειμένου να προβείτε σε μία νέα σχέση. Οι δεσμευμένοι αντιλαμβάνεστε σήμερα ότι δεν πρέπει να είστε τόσο επικριτικοί απέναντι στο ταίρι σας και θέλετε να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι αντιθέσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που είναι σε θέση να ακούσουν τις νέες ιδέες που έχετε αλλά και να σας βοηθήσουν, προκειμένου να τις προωθήσετε και να ξεκινήσετε να τις κάνετε πράξη. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας αλλάξουν τη διάθεση προς το καλύτερο. Οι συναναστροφές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας σήμερα θα είναι εποικοδομητικές και γενικά θα πάρετε χαρά από αυτές. Στα αισθηματικά σας, όμως, φαίνεται να σας απασχολούν εσάς τους αδέσμευτους κάποια θέματα και κυρίως με ό, τι έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Ξεκαθαρίζετε μέσα σας τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας και βρίσκετε τρόπους, προκειμένου να είστε πιο κατασταλαγμένοι συναισθηματικά. Είναι μια καλή μέρα για να χαράξετε μία νέα πορεία στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η μέρα σήμερα έχει πολύ καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας κι εσείς θα νιώσετε αρκετά τυχεροί, γιατί θα καταφέρετε να έχετε τις εξελίξεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είστε γεμάτοι ενέργεια, κάνετε πράγματα που είναι άκρως εποικοδομητικά κι όλες οι επικοινωνίες σας ευνοούνται. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε την ανάγκη σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να καταφέρετε να νιώσετε πιο ασφαλείς στη σχέση σας, σας ενδιαφέρει η σταθερότητα και η συναισθηματική ασφάλεια. Εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην ερωτική σας ζωή, αρκεί να πιστέψετε λίγο περισσότερο σε εσάς. Υπάρχουν προοπτικές για μία νέα σχέση, αρκεί να μπορέσετε να τις διακρίνετε.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε τις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε και να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμα που έχετε εσείς ορίσει για τα επαγγελματικά σας. Κάποιες έξτρα υποχρεώσεις, κάποια νέα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή, ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Σήμερα θα θελήσετε να έρθετε σε επικοινωνία και με πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να κάνετε διάλογο για θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Στην αισθηματική σας ζωή, όσοι είστε σε σχέση, θα έχετε χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας, χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Εσείς οι αδέσμευτοι όμως επιζητάτε τη δέσμευση με ένα πρόσωπο που έχετε κατά νου αλλά δεν είστε σίγουροι για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων αυτού του προσώπου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, η μέρα σας καλεί να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι γύρω σας και τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε. Θέλετε να συναναστραφείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ακούσετε τι έχουν να σας πουν, τα νέα τους, τα θέματά τους και γενικότερα τις καταστάσεις τις οποίες βιώνουν. Θα είστε βοηθητικοί απέναντί τους και με τις συμβουλές σας θα τους βοηθήσετε ιδιαίτερα. Στην αισθηματική σας ζωή θα είστε έντονα δοτικοί εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε όσο πιο συναισθηματικά μπορείτε. Πιστεύετε πως αν δείξετε στο ταίρι σας αυτά που νιώθετε, θα καταφέρετε να το κάνετε να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οργανώνετε καλύτερα την καθημερινότητά σας στην επαγγελματική σας ζωή, είστε περισσότερο συγκεντρωτικοί και βρίσκετε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν. Με τη δημιουργικότητά σας, καταφέρνετε τη σημερινή μέρα να μη βαρεθείτε στιγμή. Έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αλλά και τη δέουσα ενέργεια, προκειμένου να τα προλάβετε όλα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι στις επαφές σας θα είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ευχάριστοι και θα καταφέρετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου που ως φαίνεται θα αρέσει και σε εσάς.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα μπορείτε να κυνηγήσετε τους προσωπικούς σας στόχους σε διάφορους τομείς της ζωής σας και να σκεφτείτε καλά κάποιες μικροαλλαγές θέλετε να πραγματοποιήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Βλέπετε πως πρέπει να κινηθείτε στην επαγγελματική σας ζωή, προκειμένου να έχετε τις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας μπορείτε τώρα να είστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στο ταίρι σας και να κάνετε μαζί δραστηριότητες και ασχολίες που θα σας ευχαριστήσουν. Ενδεχομένως να μπείτε σε μία διαδικασία ανανέωσης, μέσα από κοινές δραστηριότητες που σκοπεύετε να ξεκινήσετε. Οι αδέσμευτοι έχετε το νου σας σήμερα σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο είχατε σχέση.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα με την καλή σας διάθεση και τα γεγονότα εκείνα στην επαγγελματική σας ζωή που σας δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε στα καλύτερά σας. Πιστεύετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας και βλέπετε τις ιδέες σας στα επαγγελματικά σας να αποδίδουν καρπούς. Επίσης, σήμερα συναντάτε εκείνα τα πρόσωπα που με τις συμβουλές τους και την εμπειρία τους σας δείχνουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε κάπως προβληματισμένοι με τη στάση του συντρόφου σας εσείς που είστε σε σχέση, καθώς νιώθετε πως ίσως να έχει κάποια παράπονα από εσάς και θέλετε να ανοίξετε μία σχετική κουβέντα, προκειμένου να δείτε αν αυτό που πιστεύετε τελικά ισχύει ή είναι απλά ιδέα σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες και γενικότερα με τα δικά σας θέλω. Επιθυμείτε να αφιερώσετε τη μέρα σας στον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα για εσάς. Αυτό μπορεί να είναι το ξεκίνημα ενός νέου χόμπι, μιας νέας δραστηριότητας ή γενικά μπορείτε να ασχοληθείτε με ό, τι σας χαλαρώνει και σας διασκεδάζει. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και θα είστε κοινωνικοί, θα συναντήσετε τους φίλους σας και μαζί τους θα περάσετε όμορφες στιγμές, μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες. Το χαρούμενο κλίμα της ημέρας θα σας ακολουθήσει και στην ερωτική σας ζωή, όπου λαμβάνετε ικανοποίηση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και πιστεύετε ότι η σχέση σας βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι μία μέρα η σημερινή, στην οποία θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά σας, θα έχετε πολλές επαφές και αρκετά καλές εξελίξεις που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Επίσης, σήμερα φροντίζετε να είστε οκ σε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε και είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Στα αισθηματικά σας, έρχεστε σε επαφή εσείς που είστε αδέσμευτοι με τις εσωτερικές σας ανάγκες και θέλετε να βρείτε εκείνο το πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε βρει τον τρόπο να περνάτε χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας και είστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές από τη σχέση σας. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στη μεταξύ σας επικοινωνία και στις κοινές δραστηριότητες.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας διάφορες εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στη μέση, προκειμένου να μην τις έχετε για την εβδομάδα που έρχεται. Θέλετε να φροντίσετε, επίσης, για τη διασκέδασή σας και τις επαφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ζητούμενό σας σήμερα είναι να νιώσετε όμορφα και άνετα σε όλες σας τις συναναστροφές και να μη νιώσετε ότι υπάρχει κάτι που σας πιέζει. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε καταφέρει να φτιάξετε με το ταίρι σας ένα κλίμα στη σχέση σας ιδιαίτερα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο κι έτσι βιώνετε την αγάπη και τον έρωτα, όπως εσείς ακριβώς επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε την παρέα καλών σας φίλων, προκειμένου να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, μπορείτε σήμερα να προγραμματίσετε τη μέρα σας όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε και να ασχοληθείτε με ό, τι εσείς έχετε θέσει ως προτεραιότητα στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και γενικότερα. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα έχετε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας και θα καταφέρετε να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα πειστικά. Στα αισθηματικά σας, θέλετε εσείς οι αδέσμευτοι να δείτε κάποιες εξελίξεις που θα σας κάνουν να χαρείτε και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι έχετε κάποια παράπονα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και θα θέλατε να τα συζητήσετε, προκειμένου να πάρετε κάποιες απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές Αστρολογικές Ανοιξιάτικες προβλέψεις 2015: Ήρθε η ώρα να νιώσεις τον φρέσκο αέρα της Άνοιξης στην καρδιά σου!

Οι ημερήσιες ερωτικές Ταρώ προβλέψεις σας και η κάρτα της ημέρας για την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015!