ΖΩΔΙΑ

Λέοντα, διεκδίκησε τα ερωτικά σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε οτιδήποτε σας πνίγει ή σας περιορίζει.  Με λίγα λόγια, στόχος σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές και η διατήρηση της προσωπικής σας ελευθερίας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, ιδιαιτέρως τολμηροί θα φανείτε στα νέα ερωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δεν θα απορρίψετε τις ερωτικές προτάσεις που θα λάβετε τόσο από το ταίρι που ήδη διατηρείτε δίπλα σας, όσο κι από πρόσωπα που θα θελήσουν να φλερτάρουν μαζί σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, σήμερα θα ψάχνετε τρόπους διασκέδασης και όχι τρόπους επίλυσης θεμάτων. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με έντονο συναισθηματισμό και με ανέμελη διάθεση. Από μόνοι σας θα επιλέξετε να κρατηθείτε μακριά από βαριές ευθύνες και έντονο φόρτο εργασίας, βασική σας επιθυμία θα είναι η ξεκούραση και η ψυχολογική ηρεμία. Ο ερωτισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο, η γοητεία σας θα βρίσκεται στα ύψη, δείξτε ενδιαφέρον στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, απλοϊκός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας και αρκετά θερμή η στάση σας. Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε επαγγελματικά διλήμματα.  Προτεραιότητα σας δεν θα είναι οι στόχοι και οι διεκδικήσεις, αλλά η προσωπική σας ηρεμία και η ψυχολογική σας ισορροπία. Μετά χαράς θα δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους, στην ερωτική σας σχέση, θα φανείτε ερωτικοί και δεν αποκλείεται ίσως και λίγο ρομαντικοί.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκέψη σας από ανούσιους προβληματισμούς και απαισιόδοξα προαισθήματα. Η διάθεσή σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας με τους τρίτους, γεγονός που θα σας βοηθήσει να λύσετε επίμαχα ζητήματα. Η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις συνομιλίες σας και η επιθυμία σας να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας φέρει ευχάριστη, ίσως και ανέλπιστη κατάληξη.

Λέων

Φίλοι μου Λεοντές, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, έρχονται τυχερά συμβάντα και πολύ ευνοϊκά ανοίγματα. Εμπιστευτείτε τη διορατικότητα και τη διαίσθησή σας, θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη προσωπική σας επιτυχία. Σήμερα θα είστε το επίκεντρο γεγονότων και καταστάσεων, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε ένα καινούργιο μέλλον, τόσο στο επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον ερωτικό.

Παρθένος

Ερωτική θα είναι η διάθεσή σας, φίλοι μου Παρθένοι, και το ευχάριστο είναι πως η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα θα σας φέρει καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δεν θα σας αφήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό, τι συμβεί, θα είναι απολύτως ευχάριστο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, συγκαταβατικούς, διαισθητικούς και μοιραίους θα σας κάνει η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα. Πολύ θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας σας την ευκαιρία να ξεφύγετε από παλιές αρνητικές ιστορίες. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε καινούργιες ερωτικές διεκδικήσεις, αυτή τη φορά οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την είσοδο της Σελήνης  στον Λέοντα, θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημά σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο, μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει κατά πολύ τις ερωτικές σας διαθέσεις, όμως δεν αποκλείεται να εμφανίσετε και μια ελαφριά τάση μυστικοπάθειας. Μην κλειστείτε συναισθηματικά στον εαυτό σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τάσεις εσωστρέφειας και μην αγνοήσετε συμβουλή που θα σας δώσει κοντινό σας πρόσωπο. Σταθερότητα και ασφάλεια θα είναι οι κύριες αναζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κατακτήσετε τους στόχους σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Ανοίξτε την καρδιά σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας αγαπούν.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και η διάθεσή σας για να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε, θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανωτερότητας ίσως και αλληλεγγύης. Θα εμφανιστούν στο προσκήνιο οι ηγετικές σας τάσεις, σήμερα θα βρείτε τρόπο να βγείτε στην κορυφή, κερδίζοντας την προσοχή πολλών. Θερμή, ρομαντική και πολύ ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα εστιάσουν επάνω σας ερωτικά βλέμματα και έρχεται απρόσμενη έκπληξη από μια ολοκαίνουργια γνωριμία.

Υδροχόος

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα κάνουν τη σκέψη και την καρδιά σας να εστιάσουν σε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη ερωτική πρόκληση. Σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε θερμά, γιατί αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε τόσο στον ερωτικό σας τομέα, όσο και στον επαγγελματικό.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα, θα ρίξει ερωτικά βέλη επάνω σας και μάλιστα με ισχυρή δόση ρομαντισμού. Δεν αποκλείεται να ξεφύγετε σε ονειροπολήσεις, σε καμία περίπτωση δεν θα αναλάβετε βαριές εργασιακές  υποχρεώσεις. Διασκέδαση, αποδράσεις και ερωτικές περιπέτειες, θα είναι οι τρεις κύριοι στόχοι σας, προσοχή στις ψευδαισθήσεις, γιατί θα είστε επιρρεπείς στη συναισθηματική υπερβολή. Η θερμή και αλληλέγγυα στάση που θα δείξετε σε φιλικό σας πρόσωπο θα ανταμειφθεί με τρόπο που θα σας εκπλήξει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 25 με 26 Απριλίου. Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

Πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την ερωτική απόρριψη;

Πως θα πάτε καλά με το πρόσωπο που αγαπάτε!