ΖΩΔΙΑ

Λιοντάρι, κάποιος περιμένει το πράσινο φως από σένα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία θα σας περάσει σε στάδιο πλατιάς επαγγελματικής τύχης. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο και τολμήστε να διεκδικήσετε χρηματικά ποσά που σας οφείλουν. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις ιδέες σας και να διεκδικήσετε την άμεση εφαρμογή τους. Περιορίστε λίγο την εσωστρέφειά σας και δείξτε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν σας έβλαψαν ποτέ!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον  Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία, θα είστε πολύ κοντά στους στόχους σας, μην κάνετε πίσω ούτε ένα βήμα. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, διαπραγματεύσεις που θα κάνετε για θέματα οικονομικά θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Οργάνωση και πρακτικότητα θα έχουν οι κινήσεις σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Ένα πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον που σας αμφισβητούσε, τώρα αλλάζει γνώμη και επανεκτιμά το χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και ανάγκη για ρίσκο, δύο στοιχεία  που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε παλιά σας αδιέξοδα. Μια έξυπνη κίνηση που θα κάνετε, θα βρει μεγάλη αναγνώριση από επαγγελματικούς σας συνεργάτες κι ανοίγεται δρόμος για καταξίωση στον εργασιακό σας τομέα. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά με πολύ ευνοϊκά γεγονότα, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό, τι σας υποσχεθούν, θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειές σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να φανείτε οικείοι και δοτικοί. Η διάθεσή σας να επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα θα καρποφορήσει και θα πλησιάσετε πολύ κοντά, όχι μόνο στην εκτίμηση των συνεργατών σας, αλλά ίσως και σε μια προσδοκώμενη προαγωγή. Αξιοποιήστε τα παραπόνα που θα σας εκφράσει πολύ κοντινό σας πρόσωπο, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας, δεν πρόκειται να λάβετε απογοήτευση.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας καθώς και την αποφασιστικότητά σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας, καταρρίπτοντας εμπόδια και συναισθηματικά φράγματα. Διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες, έρχεται χρηματικό ποσό στα χέρια σας, που θα το αξιοποιήσετε με πολύ συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Θα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε την ερωτική σας πλευρά, κάποιο πρόσωπο περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας τοποθετήσει σε θέση πολύ ευνοϊκή. Θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας και θα φέρετε κοντά σας πρόσωπα που ανούσιες παρεξηγήσεις σας είχαν απομακρύνει. Δυνατό άνοιγμα θα επέλθει στην εργασία σας, θα συνοδεύεται με κέρδη και υψηλές χρηματικές απολαβές. Δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες περιπέτειες και μια πολύ δυνατή ερωτική έκπληξη!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία, νικάτε εμπόδια και στραβοτιμονιές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος κάποια μεγάλα σας σχέδια. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, γεγονός που θα σας κάνει αποτελεσματικούς στην εργασία σας και πολύ θελκτικούς στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος και πατάτε πόδι σε πρόσωπα που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία, θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία θα φερθεί ευνοϊκά, ακόμα και στις πιο τολμηρές σας σκέψεις. Μην κάνετε πίσω σε ό, τι σχεδιάσατε, προχωρήστε ελευθέρα και άφοβα, γιατί η επιτυχία θα έρθει πολύ πιο σύντομα απ’ ό, τι υπολογίζετε. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Τα οικονομικά σας ισορροπούν και πολύ γρήγορα θα περάσουν σε ανοδική πορεία. Δώστε λίγη σημασία σε πρόσωπο που γνωρίζετε πολύ καλά πως διεκδικεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία και του Ερμή με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις και να καταρρίψετε με σθένος τα εμπόδια που φράζουν τους στόχους σας. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα, διεκδικήσεις ή διαπραγματεύσεις θα κλείσουν με αίσιο τέλος.  Συνέπεια, οργάνωση και μεθοδική τακτική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα καταφέρετε να βάλετε τάξη στις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, μη γυρίσετε την πλάτη στις ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία αρχίζει για σας ένα απρόσμενο άνοιγμα τύχης και οικονομικών απολαβών. Έρχονται χρηματικά ποσά που αναμένατε και παράλληλα θα έχετε την τιμή να λάβετε συγχαρητήρια από πρόσωπο που θα αναγνωρίσει την επαγγελματική σας αξία. Αποκτάτε διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, με φανερή τη διάθεση να περάσει δυναμικά στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα ενισχύσει την απόφασή σας να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο ουσιαστικοί.  Θα είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά σας και πολύ πιο αποκαλυπτικοί μέσα στη σχέση σας. Κερδίζετε αξιοπιστία, σταθερότητα και θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Επέρχεται τάξη και ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον και στην ερωτική σας σχέση σήμερα θα πάρετε απόφαση να περάσετε σε τολμηρά βήματα. Αυτή τη φορά θα ρισκάρετε και θα κερδίσετε.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, η ψυχική κούραση που αισθανόσασταν σας εγκαταλείπει, οι επικοινωνιακές σας δυσκολίες οπισθοχωρούν και η αδράνεια που ίσως να νιώθατε μετατρέπεται σε δράση. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε εργασιακά θέματα και να αποκτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας ζητημάτων. Ένα χρηματικό χρέος γίνεται πλέον διαχειρίσιμο και παύει να αποτελεί βάρος. Λύνεται παρεξήγηση με πρόσωπο του στενού σας κύκλου, αποκτάτε και πάλι το αίσθημα της εμπιστοσύνης.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.