ΖΩΔΙΑ

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάρτιο

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

 

Τόλμη, πάθος και δύναμη σας χαρίζουν η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, αγκαλιά με τον Άρη, τον κυβερνήτη σας, επίσης στον πρώτο οίκο σας, των προσωπικών στόχων, όλο το μήνα. Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο τρόπαιο της νίκης, κάνετε όλες τις αναγκαίες προσπάθειες για να κερδίσετε, στην αγάπη, την εργασία, το χρήμα. Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικό νέο ξεκίνημα για σας, είναι η ιδανική στιγμή για να προβάλλετε τη δυναμική και θαρραλέα προσωπικότητά σας, να βρείτε μια νέα αγάπη, να ξεκινήσετε μια προσωπική προσπάθεια, να έχετε το προβάδισμα στην εργασία σας και την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Επειδή είστε τόσο σίγουροι με τον εαυτό σας σχετικά με το πού θέλετε να πάτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξορμήσετε προς τα εμπρός.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της οικονομικής σταθερότητας, ευνοεί την οικονομική σας κατάσταση, είστε πρόθυμοι να εργαστείτε περισσότερες ώρες για να έχετε πιο πολλά χρήματα ή να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Εάν έχετε μια πολλά υποσχόμενη οικονομική ιδέα στα σκαριά, μπορεί να βρείτε ένα χρηματοδότη ή να βρείτε έναν τρόπο να την εφαρμόσετε. Απλοποιείτε τη ζωή σας και κάνετε ένα οικονομικό πρόγραμμα, αποταμιεύοντας για τις δύσκολες μέρες. Μην ξεχνάτε ότι η οικονομική σταθερότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μυαλό σας!

Οργανωθείτε! Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της αποτελεσματικότητας, σας ζητά να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας, με την άσκηση και την αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών. Θέτετε νέους στόχους, ακολουθείτε μια νέα καθημερινή ρουτίνα. Αυτό το φεγγάρι σας φέρνει νέες ευκαιρίες εργασίας στο δρόμο σας. Ανοίξτε το μυαλό σας, γιατί θα μπορούσαν να είναι καλύτερες από ό, τι φανταζόσασταν. Αφεθείτε στο όνειρο! Μήπως οι μέρες σας κυλούν με καθήκοντα και υποχρεώσεις, χωρίς να έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας; Πάρτε ένα βοηθό ή στρατολογήστε τους φίλους και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσουν στην ψυχική σας ανάταση.

Η Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να βγάλει στην επιφάνεια μερικές θαμμένες πίκρες αλλά και τους κακούς σας δαίμονες. Νομίζατε ότι είχατε ξεπεράσει τον πόνο σας, αλλά αποδεικνύεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές ακόμη λεπτομέρειες που χρειάζεται να τις χειριστείτε και να τις αντιμετωπίσετε. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές των προσφιλών σας προσώπων ή να θέσετε όρια με κάποιον που βάζει ομίχλη στη ζωή σας και θολώνει τα οράματά σας για το μέλλον, αφού δεν μπορεί να σας παρέχει σταθερότητα. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να κάνετε εκκαθάριση μια για πάντα. Ακολουθήστε αυτή την ανάγκη σας, αφήνοντας ελεύθερη την ψυχή σας και φροντίζοντας να αντικαταστήσετε το εν λόγω πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Μην κάνετε νέα σχέδια στον έρωτα και την εργασία σας, καθώς τόσο η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα όσο και ο Άρης με τον οποίο βρίσκεται αγκαλιά όλο το μήνα, στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητούν να αναπαυθείτε και να ξεκουραστείτε. Αφεθείτε στην ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας, χαμηλώστε τα φώτα στο σαλόνι σας και εξοικονομήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας για περισσότερο ύπνο. Με τον Άρη όμως, ο κίνδυνος της επαγγελματικής εξουθένωσης είναι μεγάλος, έτσι ζητήστε  υποστήριξη και μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ενώ το ζώδιό σας είναι σταθερό και σίγουρα δύσκολα ξεπερνά τον πόνο του παρελθόντος, αυτό το μήνα οι κοσμικές επιρροές υποστηρίζουν τη χαλάρωση στις συναισθηματικές παρορμήσεις σας.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη στο σταθερό και αισθησιακό ζώδιό σας, σας βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας. Μπορείτε να αναμένετε μεγάλο ενθουσιασμό και χαρούμενες στιγμές, καθώς ξαναβρίσκετε τη χαρά της ζωής μέσα από αναπάντεχες εκπλήξεις και έντονες ερωτικές στιγμές. Συναντάτε τους σωστούς ανθρώπους, τη σωστή στιγμή, βρίσκετε κάποιον/α που μιλάει στο μυαλό και την καρδιά σας. Είστε σε σχέση; Ανοίγονται κάποιες δελεαστικές προοπτικές για το μέλλον, κερδίζετε την καρδιά του αγαπημένου σας, ίσως αποφασίσετε και για ένα μωρό. Το σίγουρο είναι ότι είστε στο κέντρο της προσοχής, αισθάνεστε ζωντανοί και βγαίνετε από τη μονοτονία της καθημερινής σας ζωής.

Νέες προοπτικές για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής φέρνει στο προσκήνιο το φως της Πανσελήνου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ενθαρρύνει να προβείτε σε απολογισμό της σχέσης σας, σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε έτσι ώστε να εξελιχθείτε μαζί και να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση, λαμβάνοντας υπόψη σας τις επιθυμίες του αγαπημένου σας. Μπορείτε να περιμένετε καλά πράγματα στη σχέση σας αλλά αφού πρώτα περάσετε μέσα από τις συμπληγάδες των παρεξηγήσεων και των απογοητεύσεων. Το φεγγάρι σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, να βρείτε τρόπους να ξεπεραστούν, προκειμένου να χτίσετε μια στέρεα σχέση. Είστε μόνοι; Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, μια νέα αγάπη φέρνει στη ζωή σας μια ανάσα φρέσκου αέρα και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Λέτε «όχι» στις υποχρεώσεις και την περισσότερη δουλειά, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων. Είστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα, χαίρεστε τη διασκέδαση με τους φίλους σας. Τώρα δεν τα κάνετε όλα μόνοι σας αλλά μοιράζεστε το βάρος, στρέφοντας την προσοχή σας στις προσπάθειες μιας ομάδας. Γιατί να αγωνίζεστε μόνοι σας, όταν γνωρίζετε ότι περισσότερα χέρια κάνουν ελαφρύτερη την εργασία; Καλύτερα να μοιραστείτε ένα μέρος από τη λάμψη σας από το να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού μόνοι σας και καταϊδρωμένοι. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να βρείτε νέους φίλους ή να γίνετε επίσημο μέλος μιας ομάδας ή να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή ένα blog.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Είστε ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, καθώς η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει μια χαρούμενη νότα στη ζωή σας. Τώρα δεν δείχνετε και τόσο τη συναισθηματική πλευρά σας, ψάχνετε μια αγάπη που κεντρίζει το μυαλό σας και την οξυδέρκειά σας, είστε περισσότερο φιλάνθρωποι, ίσως στην καλύτερη περίπτωση αποφασίσετε να εξυπηρετήσετε την ανθρωπότητα με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Ο Άρης, επίσης, στον ενδέκατο οίκο σας όλο το μήνα καθιστά δύσκολο να έρθετε σε συμφωνία με τους φίλους σας ή μια ομάδα. Αντί να εξαναγκάζετε τους άλλους για συναίνεση, κάντε λίγο πίσω και μην ηλεκτρίζετε την ατμόσφαιρα, εκδηλώνοντας έναν καταιγισμό ιδεών. Ίσως εφαρμόσετε τις νέες πρωτοπόρες ιδέες σας σε μια καινοτόμο επιχείρηση την οποία προβάλλετε στο διαδίκτυο.

Όνειρα γλυκά και ονειρεμένα σας στέλνει η Αφροδίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου θα βρίσκεται στον ονειρικό και ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας. Η προτεραιότητά σας είναι να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας από μια παλιά αγάπη και να αναπαυτείτε. Σκέφτεστε ένα νέο όραμα στην ερωτική σας ζωή και το υποσυνείδητό σας ενεργοποιεί νέα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα! Έχετε ένα δημιουργικό όραμα που θέλετε να το υλοποιήσετε; Ένα περιπετειώδες ταξίδι μήπως; Έναν πλούσιο πελάτη; Να βρείτε την αδελφή ψυχή σας; Μια ανέλπιστη τύχη στα λεφτά; Ό, τι θέλετε πιο βαθιά μπορεί να γίνει δικό σας, μόνο αν βάλετε το συναίσθημα και την ψυχή σας σ’ αυτό. Κάντε αυτό που συνηχεί με την ψυχή και τα ιδανικά σας.

Η σχέση σας με τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας  μπορεί να περάσει από κάποιες δυσάρεστες αλλά αναγκαίες αλλαγές χάρη στην Πανσέληνο στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το φεγγάρι στρέφει την προσοχή σας στο προσωπικό σας χώρο, ίσως αποφασίσετε να τον διακοσμήσετε, να τον κάνετε πιο ζεστό. Από κοινωνική πεταλούδα γίνεστε πιο νωχελικοί, πιο υποτονικοί και πάτε πίσω στις αναμνήσεις του παρελθόντος. Τώρα, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πως η βοήθεια και η φροντίδα που δώσατε σε κάποια προσφιλή σας πρόσωπα άξιζαν τον κόπο, καθώς μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα δείτε ότι κάποιες σχέσεις σας γίνονται πιο οικείες και με περισσότερη εμπιστοσύνη.

Με την Ηλιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να δείτε το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Το φεγγάρι δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να επεκταθείτε, να ενισχύσετε τη φήμη σας, να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές προκλήσεις. Αγκαλιάστε το νέο ρόλο σας ως ηγέτης, ακόμη και όταν μοιράζεστε τα φώτα της δημοσιότητας με τους άλλους. Με αυτή την Ηλιακή έκλειψη, θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαίνουσα επαγγελματική γνωριμία  ή να μπείτε σε έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο. Ακόμα κι αν είστε ήδη επώνυμοι, αυτά που θα μάθετε κατά τους επόμενους έξι μήνες θα είναι ανεκτίμητα για την επαγγελματική σας πορεία και την κοινωνική άνοδό σας.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η καριέρα σας είναι στο στόχαστρό σας, καθώς η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα βρίσκεται στον πιο φιλόδοξο και κοσμικό τομέα του χάρτη σας, το δέκατο οίκο σας. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος όπου είναι γραφτό να είστε με πολύ κόσμο, διαδίδοντας το μήνυμά σας δημόσια. Σταθεροποιείτε νέες γνωριμίες, ξεκινάτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, έχετε την κοινωνική αποδοχή, είστε το πιο λαμπρό αστέρι στο ουράνιο στερέωμα. Με τον Άρη επίσης στο δέκατο οίκο σας όλο το μήνα, μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιοι στην εργασία σας προβάλλουν αντίσταση στις ιδέες και τις ενέργειές σας. Μη βιαστείτε με τίποτα να προσπαθήσετε να γυρίσετε νέα σελίδα γρήγορα. Ίσως θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δείτε τι φαίνεται να δυσκολεύει τις προσπάθειές σας ή σας βάζει εμπόδια.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και ίσως έρθετε σε επαφή με ανώτερα πρόσωπα ή ειδικούς σε έναν τομέα που σας βοηθούν στην κοινωνική προβολή και τη δημοτικότητά σας. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μπορεί να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα ή να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Μπορεί ακόμα και να συσπειρώσετε τους φίλους σας ή τους συνεργάτες σας, να εργαστείτε εθελοντικά για έναν κοινωφελή σκοπό. Το καλό γεννά καλό. Κι όπως είπε ο Αίσωπος: «Και το παραμικρό καλό που κάνουμε, θα μας ανταποδοθεί στο πολλαπλάσιο».

Η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και των επικοινωνιών, δημιουργεί ένα έντονο ρυθμό στη ζωή σας, είστε σε κίνηση, μιλάτε με όλους. Είναι μια καλή στιγμή για την εκπαίδευση και να μάθετε μια νέα γνώση. Μπορεί να συναντηθείτε με παλιούς γνώριμους ή τους συμμαθητές σας, να ακονίσετε τις γνώσεις σας ή να μάθετε κάτι  νέο σε σχέση με τη τεχνογνωσία, την εμπορία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φεγγάρι σας καλεί να δικτυωθείτε κοινωνικά και να αποδεχτείτε οποιεσδήποτε νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να επακολουθήσει σε έξι μήνες από τώρα από μια απλή συνάντηση για καφέ που δεχτήκατε. Γιατί να πείτε όχι;

Τα μακρινά ταξίδια σας δίνουν το πράσινο φως στη γνώση και σε νέες εμπειρίες, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Κάνετε με ευκολία νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο έξω από την πόλη σας ή ακόμα και από τη χώρα σας. Για τους επόμενους έξι μήνες, είστε ελεύθεροι να χαρείτε τη ζωή, να πάρετε νέα επαγγελματικά ρίσκα και να αποκομίσετε νέες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, ιδίως εκείνες που αφορούν τα ταξίδια, τη μελέτη ή την ανεξάρτητη εργασία. Ποιος λέει ότι θα πρέπει να περιμένετε το καλοκαίρι για να κάνετε τις διακοπές σας; Τα μεσαιωνικά κάστρα της Ρόδου και οι μαύρες παραλίες της Σαντορίνης σας παρασύρουν σε νέες μαγευτικές εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη σας.

ΛΕΩΝ

 

Χαρούμενες εκπλήξεις έρχονται στο δρόμο σας, καθώς η Αφροδίτη, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, αγκαλιά με τον Άρη όλο το μήνα, θα βρίσκονται στο διεθνή, αισιόδοξο και περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Κάθε γωνιά της πόλης σας, ακόμα και της Γης, είναι γεμάτη με τόσες πολλές ιστορίες και εμπειρίες… Έχετε τόσα πολλά να μάθετε συζητώντας με ανθρώπους από διάφορα κοινωνικά στρώματα ή πηγαίνοντας ένα ταξίδι. Αυτή είναι και η γοητεία σας, η γνώση και η περιπέτεια. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι επιθετικός πλανήτης, εξετάστε το ευρύτερο μήνυμα που στέλνετε έξω στις μάζες και βεβαιωθείτε ότι είστε εκατό τοις εκατό ειλικρινείς και άμεσοι, και κυρίως ότι δεν λέτε ανοησίες ή είστε δογματικοί στις απόψεις σας.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της δομής, του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού και των μεγάλων φιλοδοξιών. Ενδιαφέρεστε περισσότερο να ανεβείτε στο βάθρο της επιτυχίας, επικεντρώνεστε σε ό, τι θέλετε να κάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, εισπράττετε την αναγνώριση από τους ανωτέρους σας. Η Αφροδίτη αναδεικνύει την επιθυμία σας να είστε στην πρώτη θέση και σας βοηθά να ξεπεράσετε τις λακκούβες και τα εμπόδια στην εργασία σας. Ενισχύετε τη σχέση σας σε μια θετική  πορεία, απομακρύνετε τις εντάσεις και βρίσκετε συμμάχους στην εργασία σας, που σας βοηθούν στην επιτυχία σας και τη νίκη.

Γίνεστε περισσότερο πρακτικοί και αναλυτικοί με τα οικονομικά σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αναγνωρίζετε τη δική σας αξία, το φεγγάρι σας διδάσκει να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τα οικονομικά σας, βάζοντας σας σε εγρήγορση, αν αισθάνεστε θύμα ή ήσασταν υπερβολικά παθητικοί σχετικά με το πώς ξοδεύατε τα χρήματά σας. Αλλάζετε τον προϋπολογισμό σας και τις συνήθειες των δαπανών σας, βάζετε τάξη και οργάνωση. Παίρνετε υπερβολικά οικονομικά ρίσκα; Έχετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την προώθηση των δημοσιονομικών στόχων σας; Βάζετε στην άκρη αρκετά χρήματα για αποταμίευση; Όσον αφορά την αξία σας, εκτιμάτε αρκετά τις ικανότητές σας; Το φεγγάρι θα σας δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Εκδηλώνετε το πάθος και το μαγνητισμό σας, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Η οικειότητα και η δέσμευση είναι τώρα η νούμερο ένα προτεραιότητά σας, αλλά αυτή η έκλειψη θα σας βασανίσει με ένα έρωτα που σκέφτεστε: είναι τόσο καλός ή πρέπει να αρνηθείτε; Ο κατάλληλος σύντροφος για σας είναι τώρα κάποιος που αποπνέει αινιγματικότητα και μυστήριο και σας κάνει να μαντεύετε. Ενώστε τις δυνάμεις σας με μια νέα επιχειρηματική συνεργασία και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να αυξάνεται. Βάζετε τώρα υψηλότερους στόχους, θέλετε να αυξήσετε τα αποθέματά σας, να διεκπεραιώσετε τα χρέη σας ή λαμβάνετε χρήματα που σας οφείλονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, αγκαλιά με τον Άρη όλο το μήνα. Οι συνεργασίες ή η αγάπη σας θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν αρκετά ερωτήματα: Σκέφτεστε σε ποιον/α επενδύετε την καρδιά σας και τα χρήματά σας, τον ιδρώτα που έχετε ρίξει για να νιώσετε περισσότερη οικειότητα στη σχέση σας ή τα κεφάλαια που διαθέσατε, έχουν αποδώσει το μέγιστο; Ίσως έχετε ανέλπιστα καλά νέα για μια μεγάλη επιστροφή χρημάτων. Μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα ή να διευθετήσετε ένα νομικό θέμα. Μείνετε συντονισμένοι. Ο Άρης σηματοδοτεί ένα σαρωτικό νέο ξεκίνημα για τη μακροπρόθεσμη πορεία των οικονομικών σας.

Έρχονται ευχάριστες ημέρες για σας, καθώς η Αφροδίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Κανένα όραμα δεν είναι δύσκολο για σας για να το υλοποιήσετε, δεν υπάρχει δύσκολο σχέδιο που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε. Είστε αισιόδοξοι και έχετε επιχειρηματικό πνεύμα, βλέποντας τις νέες δυνατότητες που σας προσφέρονται, εκεί όπου οι άλλοι μπορούν να δουν μόνο τις παγίδες. Αυτό θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε μια σύγκρουση στο χώρο της εργασίας σας ή στην ερωτική σας ζωή ή να απομακρύνετε μια δύσκολη ερωτική ή επαγγελματική κατάσταση. Επειδή το μυαλό σας είναι διψασμένο για γνώση, είναι μια τέλεια στιγμή για να εγγραφείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ή να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας με ένα ερευνητικό ή εμπειρικό ταξίδι.

Επωφεληθείτε στο μέγιστο με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, προκειμένου να  σκεφτείτε, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, πόσα χρήματα θέλετε να κάνετε, ποιά είναι η αγάπη που μιλάει στην καρδιά σας, ποια πορεία αναζητάτε στη σταδιοδρομία σας. Πηγαίνετε βαθύτερα: τι θέλετε να αλλάξετε στην προσωπικότητά σας και να προκαλέσετε αίσθηση στον κόσμο; Αν είχατε όλη τη δύναμη, τους οικονομικούς πόρους και τις βοήθειες που επιθυμείτε, τι θα θέλατε να αλλάξετε στη ζωή σας; Τώρα στρέφετε την προσοχή σας στους προσωπικούς σας στόχους που σας απογειώνουν στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Και ακολουθείτε το ρητό του Μαχάτμα Γκάντι: «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο»!

Το τέλειο συμπλήρωμά σας μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Να έχετε όμως υπομονή: Θα μπορούσε να πάρει έξι μήνες, προκειμένου αυτή η σχέση να σας χαρίσει ό, τι ζητάτε. Είστε ήδη σε σχέση; Βρίσκετε νέους τρόπους να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, αφιερώνετε χρόνο και προσοχή και ίσως αποφασίσετε για δέσμευση. Μπορεί να ξεκινήσετε ακόμη και μια νέα επικερδή συνεργασία. Υπό την επήρεια αυτής της έντονης έκλειψης, αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε ξαφνικά να νιώσετε έτοιμοι γι’ αυτή τη μεγάλη αγάπη, κάνετε εκκαθάριση από όλους αυτούς τους παλιούς ιστούς της αράχνης από την ερωτική σας ζωή για να κάνετε χώρο για μια βαθιά και ονειρική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

 

Το σύμπαν σας έχει προικίσει με λαμπρή ευγλωττία και διπλωματία και χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα,  κερδίζετε τους ανθρώπους γύρω σας και κάνετε εντύπωση. Όμως, ο Άρης, επίσης στον έβδομο οίκο σας όλο το μήνα, προσθέτει ένταση στην επικοινωνία με το άλλο σας μισό. Οι παρορμήσεις σας και η ανυπομονησία σας απαιτούν να αντιμετωπίσετε δύσκολα θέματα που χρειάζονται άμεσα διευκρίνιση. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον αγαπημένο σας, αντί να ρίχνετε τις βολές σας και προσπαθήστε να κρατήσετε τους διαύλους της επικοινωνίας ανοιχτούς. Εάν ένας υπαινιγμός ή η ζήλια σας απομακρύνει το άλλο σας μισό, υπεύθυνοι θα είστε μόνο εσείς!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τονίζει το πάθος και την εξουσία σας. Σαγηνεύετε αυτόν/ην που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας και κερδίζετε την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σας. Καθώς ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τα κοινά οικονομικά και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς πόρους, είστε σε προνομιακή θέση για να επικεντρωθείτε στα μεγάλα οικονομικά σχέδιά σας. Σκέφτεστε τρόπους για να βελτιώσετε τους οικονομικούς πόρους σας και ίσως ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες για μια κοινή οικονομική νίκη. Εξερευνάτε νέες επικερδείς επενδυτικές ευκαιρίες ή ακινήτων.

Ξυπνάτε ένα πρωί και έχετε βγει από ένα βαθύ λήθαργο για να δείτε ότι τα δάκρυα που χύσατε δεν άξιζαν. Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, έρχεστε αντιμέτωποι με τον πόνο και τη θλίψη σας για να τα εξαλείψετε και να προχωρήσετε μπροστά. Μπορεί να αποφασίσετε να αναδιοργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας σε ένα βαθύ επίπεδο, αφήνοντας πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα θετικό πια. Το φεγγάρι σας ζητά να επιφέρετε την ισορροπία νου-σώματος-ψυχής. Δεν μπορείτε πλέον να αρνηθείτε ότι οι πεποιθήσεις του παρελθόντος είχαν  μια βαθιά επίδραση στο μέλλον σας.

Η εργασία και η ρουτίνα σας κρατάνε απασχολημένους ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας, με την Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας. Μπορεί αρχικά να αισθανθείτε σαν το ψάρι έξω από το νερό, αλλά χαλαρώστε. Αυτό που δεν γνωρίζετε, θα το μάθετε στην πορεία. Από τη στιγμή που θα είστε υπερβολικά απασχολημένοι, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας, όπως για παράδειγμα να αλλάξετε τις ώρες του γυμναστηρίου σας ή γενικά να αναδιαρθρώσετε το καθημερινό πρόγραμμά σας. Αυτές οι νέες συνθήκες θα έχουν ως αποτέλεσμα να μειωθεί το άγχος σας μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Οι καλύτερες ειδήσεις έρχονται για την υγεία σας, αν είχατε ήδη προβλήματα, νιώθετε αναζωογονημένοι και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, καθώς η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα αγκαλιά με τον κυβερνήτη σας τον Άρη όλο το μήνα, στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας βοηθούν να εναρμονίσετε την κοινωνική σας ζωή και τη ρουτίνα σας. Ή ίσως θέλετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο και να βάλετε στο πρόγραμμά σας δραστηριότητες που αναζωογονούν τη ζωτικότητά σας. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι αρσενικός πλανήτης, επιλέξτε δραστηριότητες που σας χαρίζουν δύναμη και ενέργεια. Ό, τι κι αν επιλέξετε, ενισχύετε την ευημερία σας και την ευεξία σας. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την παροχή υπηρεσίας, ίσως ασχοληθείτε με εθελοντική εργασία ή υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο ζώο. Θα νιώσετε πραγματικά αναγεννημένοι ψυχικά και σωματικά.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι ουρανοί ανοίγουν στην αγάπη και στη  σταθερότητα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων. Κάνετε τώρα κάθε δυνατή προσπάθεια για να οικοδομήσετε γερά θεμέλια στη σχέση σας, ίσως μιλήσετε ακόμα και για δέσμευση. Είστε μόνοι; Βρίσκεστε στο τέλος ενός μακρύ ταξιδιού μέσα στην έρημο, βρίσκετε κάποιον/α που σας προσφέρει  σταθερότητα και ασφάλεια. Επίσης κατανοείτε ότι η αγάπη για να έχει διάρκεια, θα πρέπει να εμπεριέχει τόσο ενθουσιασμό και πάθος, όσο και διανοητική και συναισθηματική εγγύτητα. Ένας δύσκολος συνδυασμός για να επιτευχθεί, αλλά όχι αδύνατο για σας!

Η Πανσέληνος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας δημιουργεί ένα συνεργατικό πνεύμα ή εντάσσεστε σε μια ομάδα ή μπορεί να ξεκινήσετε την επιχείρηση των ονείρων σας. Είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να δείτε να υλοποιούνται τα όνειρά σας. Ίσως γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που σας ανοίγει τις σωστές πόρτες για να σας βάλει σε ένα νέο, πιο φωτεινό μονοπάτι. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί μέσα στους προσεχείς έξι μήνες να προβάλλετε στο διαδίκτυο την επιχείρησή σας ή να σχεδιάσετε ένα site ή blog. Ίσως πάλι λάβετε επιπρόσθετη γνώση σχετικά με τα social media και το μάρκετινγκ. Ήρθε η ώρα να οπλιστείτε με μια νέα τεχνογνωσία, ένας εντελώς νέος κόσμος σας περιμένει.

Ένας λάγνος ερωτισμός παρασύρει τους θαυμαστές σας στην αγκαλιά σας, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Δεν περνάτε απαρατήρητοι, πιάνετε στα δίχτυα σας το θήραμά σας, με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας τώρα. Τα αστέρια λάμπουν στην ερωτική σας ζωή, το φεγγάρι σας φέρνει μια αγάπη- έκπληξη που σας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε ευχάριστα από την αποκάλυψη ενός μυστικού φλερτ. Μήπως λατρεύετε κάποιον κρυφά και τα συναισθήματά σας είναι στο σκοτάδι; Πάρτε την πρωτοβουλία για να μάθετε αν η έλξη είναι αμοιβαία. Είστε σε σχέση; Υπάρχουν περισσότερες από 50 αποχρώσεις του γκρι για να εξερευνήσετε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Μια αναπάντεχη ερωτική συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ένα παιχνίδι της τύχης; Πείτε «ευχαριστώ» στην Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της καλής τύχης, η οποία θα είναι αγκαλιά με τον πλανήτη του πάθους, τον Άρη όλο το μήνα! Ήρθε η ώρα σας να λάμψετε, να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται, να ξεχωρίσετε στο πλήθος και να προβάλλετε την παρουσία σας. Οτιδήποτε είναι δυνατό να συμβεί: ένα δημιουργικό έργο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένα άνοιγμα της τύχης. Είστε σε σχέση; Αν και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να περάσετε με αρμονία το μήνυμά σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τον Άρη ο οποίος ρίχνει λάδι στη φωτιά με τον αγαπημένο σας, προκειμένου να επιλυθεί ένα καυτό ζήτημα. Η λύση; Φροντίστε οι αψιμαχίες σας να επιλυθούν στο κρεβάτι.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας ζητά να απλοποιήσετε τη ρουτίνα σας, να ασχοληθείτε με την ευεξία σας, να δείτε την ομορφιά που κρύβουν τα απλά πράγματα της ζωής. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, τρώγοντας περισσότερο υγιεινά και καταργώντας το πρόχειρο φαγητό. Ελαφρύνετε τις υποχρεώσεις σας και το ψυχικό φορτίο σας, θα μειώσει επίσης το άγχος σας. Τα ανθρωπιστικά ιδεώδη σας και η εξυπηρετική σας διάθεση, σας κάνουν να παρακάμψετε τις υποχρεώσεις σας για να βοηθήσετε αυτόν που σας έχει ανάγκη, ακόμα και εις βάρος των δικών σας αναγκών. Μπορεί και να έχετε μια έμπνευση για το πώς να εναρμονίσετε τα μεγαλόπνοα οράματά σας με τις καθημερινές μικρολεπτομέρειες.

Μπαίνετε στο παιχνίδι της δύναμης και της εξουσίας, καθώς η Πανσέληνος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ζητά να αποσαφηνίσετε τι χρειάζεστε για να είστε ικανοποιημένοι στο μέτωπο της σταδιοδρομίας σας. Ίσως νιώσετε κάποια εσωτερική αναταραχή, η οποία όμως σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε τις επόμενες μεγάλες κινήσεις σας στην εργασία σας και πώς αυτές συμβάλλουν στο γενικό καλό της ζωής σας. Θα πρέπει να δείτε τη βαθιά αλήθεια: πώς επικοινωνείτε με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας; Τι σας συνδέει με όλες αυτές τις ψυχές στην εργασία σας; Τι σας ενοχλεί στο γραφείο σας; Το φεγγάρι θα απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλα τα ερωτήματά σας.

Η εξωστρεφής φύση σας γίνεται πιο κλειστή και εσωστρεφής, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Άλλωστε και με τον Κρόνο στο ζώδιό σας θέλετε να είστε στο δικό σας καταφύγιο, στο δικό σας προσωπικό χώρο, να έχετε ένα σπίτι με νόημα. Εάν σκέφτεστε να φύγετε από το σπίτι σας, το διαμέρισμα των ονείρων σας μπορεί να εμφανιστεί με αυτή την Ηλιακή έκλειψη. Ή ο συγκάτοικος σας που τελευταία σας έχει κάνει τη ζωή «κόλαση», θα μπορούσε να φύγει από το σπίτι σας. Ίσως απλά εσείς πακετάρετε τα πράγματά του, μόνο και μόνο για να καταστήσετε τη διαδικασία ταχύτερη. Ίσως πάλι, να αναλώνετε πολλές ώρες στο γραφείο σας, με αποτέλεσμα να παραμελείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα και την οικογένειά σας που σας αισθάνονται απόμακρους. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε την πώληση ή την αγορά ενός σπιτιού ή να προγραμματίσετε μια εγκυμοσύνη.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ποια λαθη κάνετε στον έρωτα και πως θα τα αποφύγετε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αναζητάτε τώρα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ του σπιτιού σας και της προσωπικής σας ζωής, χάρη στην Αφροδίτη που θα βρίσκεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μόνο αν έχετε γαλήνη στην ψυχή σας, θα είστε σε θέση να εκτοξευθείτε στη στρατόσφαιρα της επαγγελματικής επιτυχίας. Ο Άρης όμως επίσης, στον τέταρτο οίκο σας, προσθέτει ένταση με τα μέλη της οικογένειάς σας ή ίσως οι συγκάτοικοι σας θα μπορούσαν να αρχίσουν να παρουσιάζουν απρόβλεπτη συμπεριφορά, δηλαδή, έρχονται στο σπίτι αργότερα από το συνηθισμένο ή επιθυμούν μεγαλύτερη ελευθερία ή απλά επειδή παρακολουθούν τηλεόραση όλη τη νύχτα, δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Δεν χρειάζεστε όμως να αναλώνεστε με μικροπράγματα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας  ενισχύει τα συναισθήματά σας, τις συγκινήσεις σας και τον αισθησιασμό σας, ανοίγετε τα φτερά σας, πετάτε μακριά, διασκεδάζετε με καλή παρέα. Η Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και ενισχύει τη σχέση σας με μια απόδραση σε έναν χώρο που σας εμπνέει. Είστε μόνοι; Ίσως και να βρείτε το ξεχωριστό πρόσωπο, εάν ακόμα ψάχνετε το σύντροφο ψυχής. Περνάτε χαρούμενες στιγμές που σας αποσπούν ευχάριστα την προσοχή από την τρέχουσα καθημερινότητά σας και τις πεζές ανησυχίες σας.

Φωτίζονται τα μεγαλόπνοα οράματά σας, χάρη στην Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, της αισιοδοξίας, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των πεποιθήσεων. Εάν έχετε ένα συγγραφικό έργο, το δημοσιεύετε ή αποδέχεστε μια πρόσκληση σε ένα περιπετειώδες ταξίδι. Μιλάτε σε όλο τον κόσμο, προβάλλετε τις επεκτατικές ιδέες σας, χρησιμοποιείτε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να εξετάσετε και να αναλύσετε τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής. Είστε ο καλλιτέχνης, ο δημιουργός που πάει μακριά, που συγκλονίζει με μια του λέξη. Συμβουλή: αποφύγετε το δογματισμό και πιθανώς την ανειλικρίνεια. Αν ελπίζετε να κερδίσετε την εύνοια των άλλων ανθρώπων, πρώτα πρέπει να σέβεστε τους άλλους.

Διασκεδάστε, γελάστε, μιλήστε σε ξένους, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε, καθώς η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της κίνησης και της επικοινωνίας. Νέα πρόσωπα, με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας, μπορεί να ανακύψουν από το πουθενά και με τον πιο περίεργο τρόπο με αυτή την έκλειψη. Είστε τώρα περισσότερο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Μια νέα αγάπη ή μια στενότερη συναισθηματική σύνδεση με έναν αδελφό/ή ή έναν καλό φίλο κάνουν την καρδιά σας να τραγουδήσει. Ο τρίτος οίκος κυβερνά τα τοπικά δρώμενα, έτσι δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ ή να πάτε μακριά για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ανακαλύψετε τη χαρά και τη διασκέδαση δίπλα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αν θέλετε να πουλήσετε τον εαυτό σας ή τις ιδέες σας, δεν υπάρχει καλύτερος μήνας από αυτόν, καθώς η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στον τρίτο οίκο σας, των σκέψεων και των ιδεών, αγκαλιά με τον Άρη όλο το μήνα, σας χαρίζουν ισχυρή επιχειρηματολογία και γοητεία στα λόγια σας. Οι δυνάμεις της πειθούς σας είναι ισχυρές και μαγνητίζετε με τις καινοτόμες ιδέες σας. Με τον επιθετικό Άρη όμως, υπάρχει πιθανότητα να ακούσετε ειδήσεις που θα σας ενοχλήσουν ή απότομα λόγια που θα σας εκνευρίσουν ή μπορεί να βγάλετε εσείς στη φόρα κάτι που το είχατε κρυμμένο εδώ και καιρό. Να είστε προσεκτικοί πριν μιλήσετε, ιδιαίτερα πάνω στο θυμό σας, μόνο και μόνο για να έχετε το πάνω χέρι.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, είστε λιγότερο κοινωνικοί, αναζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Φροντίζετε τις στενές σας σχέσεις, προτιμάτε να είστε με λίγους εκλεκτούς φίλους σας, προσκαλείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα για δείπνο, περνάτε αγκαλιά με την αγάπη σας στον καναπέ. Βάζετε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και φιλοξενείτε στο σπίτι σας κάποιον που έρχεται από μακριά ή διοργανώνετε ένα πάρτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο.

Μπορεί να πάρετε κάποια δύσκολα καρμικά μαθήματα από την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, των κοινών οικονομικών και των χρεών. Ό, τι έρχεται στο δρόμο σας, είτε πρόκειται για μια κλήση αφύπνισης για το πώς έχετε δαπανήσει τα χρήματά σας ή μια ξαφνική αλλαγή στη σχέση σας, αντιμετωπίστε το άμεσα και συστηματικά. Επιλέξτε έναν έμπιστο φίλο ή σύμβουλο για την παροχή καθοδήγησης. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί να έχετε νέα και πιθανώς φόβο για μια ξαφνική αλλαγή στο εισόδημά σας ή τη σχέση σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε, αλλά πρέπει να θυσιάσετε την ελευθερία σας ή αντίθετα το να είστε προσκολλημένοι στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ενοχές και τύψεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας. Τώρα κάνετε προσπάθειες για να μη νιώθετε πια επισφαλείς.

Το πάθος σας για χρήματα και οικονομική ευημερία επιστρέφει, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, η οποία θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα επικερδή ευκαιρία εργασίας ή μια νέα οικονομική συμφωνία. Αυτή είναι η αρχή ενός κύκλου έξι μηνών για την οικονομική ευημερία σας. Εάν δεν αισθάνεστε ότι εκτιμάστε στην εργασία σας ή ότι δεν πληρώνεστε σύμφωνα με την αξία σας, ξεκινάτε να πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας ή παρακολουθείτε ένα σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης που προσθέτει στις δεξιότητές σας και στην τσέπη σας. Αναδιοργανώνετε τον προϋπολογισμό σας και ίσως ξεκινήσετε ένα σταθερό και υπεύθυνο αποταμιευτικό πρόγραμμα. Αν είστε κολλημένοι σε μια εργασία που δεν σας παρέχει ικανοποιητικά χρήματα, οι άνεμοι της αλλαγής φυσάνε δυνατοί.

ΙΧΘΥΣ

 

Αν θέλετε να πουλήσετε τον εαυτό σας ή τις ιδέες σας, δεν υπάρχει καλύτερος μήνας από αυτόν, καθώς η Αφροδίτη το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στον τρίτο οίκο σας, των σκέψεων και των ιδεών, αγκαλιά με τον Άρη όλο το μήνα, σας χαρίζουν ισχυρή επιχειρηματολογία και γοητεία στα λόγια σας. Οι δυνάμεις της πειθούς σας είναι ισχυρές και μαγνητίζετε με τις καινοτόμες ιδέες σας. Με τον επιθετικό Άρη όμως, υπάρχει πιθανότητα να ακούσετε ειδήσεις που θα σας ενοχλήσουν ή απότομα λόγια που θα σας εκνευρίσουν ή μπορεί να βγάλετε εσείς στη φόρα κάτι που το είχατε κρυμμένο εδώ και καιρό. Να είστε προσεκτικοί πριν μιλήσετε, ιδιαίτερα πάνω στο θυμό σας, μόνο και μόνο για να έχετε το πάνω χέρι.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, είστε λιγότερο κοινωνικοί, αναζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Φροντίζετε τις στενές σας σχέσεις, προτιμάτε να είστε με λίγους εκλεκτούς φίλους σας, προσκαλείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα για δείπνο, περνάτε αγκαλιά με την αγάπη σας στον καναπέ. Βάζετε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και φιλοξενείτε στο σπίτι σας κάποιον που έρχεται από μακριά ή διοργανώνετε ένα πάρτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο.

Μπορεί να πάρετε κάποια δύσκολα καρμικά μαθήματα από την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, των κοινών οικονομικών και των χρεών. Ό, τι έρχεται στο δρόμο σας, είτε πρόκειται για μια κλήση αφύπνισης για το πώς έχετε δαπανήσει τα χρήματά σας ή μια ξαφνική αλλαγή στη σχέση σας, αντιμετωπίστε το άμεσα και συστηματικά. Επιλέξτε έναν έμπιστο φίλο ή σύμβουλο για την παροχή καθοδήγησης. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι μπορεί να έχετε νέα και πιθανώς φόβο για μια ξαφνική αλλαγή στο εισόδημά σας ή τη σχέση σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε, αλλά πρέπει να θυσιάσετε την ελευθερία σας ή αντίθετα το να είστε προσκολλημένοι στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ενοχές και τύψεις που παρεμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας. Τώρα κάνετε προσπάθειες για να μη νιώθετε πια επισφαλείς.

Το πάθος σας για χρήματα και οικονομική ευημερία επιστρέφει, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, η οποία θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα επικερδή ευκαιρία εργασίας ή μια νέα οικονομική συμφωνία. Αυτή είναι η αρχή ενός κύκλου έξι μηνών για την οικονομική ευημερία σας. Εάν δεν αισθάνεστε ότι εκτιμάστε στην εργασία σας ή ότι δεν πληρώνεστε σύμφωνα με την αξία σας, ξεκινάτε να πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας ή παρακολουθείτε ένα σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης που προσθέτει στις δεξιότητές σας και στην τσέπη σας. Αναδιοργανώνετε τον προϋπολογισμό σας και ίσως ξεκινήσετε ένα σταθερό και υπεύθυνο αποταμιευτικό πρόγραμμα. Αν είστε κολλημένοι σε μια εργασία που δεν σας παρέχει ικανοποιητικά χρήματα, οι άνεμοι της αλλαγής φυσάνε δυνατοί.

*Φωτογραφίες : Splash Calendar 2015 –  Tejal Patni