ΖΩΔΙΑ

Παρθένε, έρχεται το δολάριο

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σας, παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πράξη κάποιες σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας. Προχωρήστε με βήματα σταθερά τόσο σε επαγγελματικά σας ζητήματα, όσο και σε ερωτικά, γιατί θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος και πολύ δυνατά ανοίγματα. Ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης, τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, ενέργεια, ζωτικότητα και οργάνωση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, γεγονός που θα σας προσφέρει μια πολύ δραστήρια μέρα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, κάποιος θα σας βγάλει το καπέλο, θα κερδίσετε την εκτίμησή του και δεν θα σας κρύψω πως η εμπιστοσύνη στο άτομο σας θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα, με πολύ θετικές επαγγελματικές προοπτικές. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εκτίμηση και την υποστήριξη κάποιων συνεργατών σας, γι’ αυτό προχωρήστε άφοβα στα επαγγελματικά βήματα που έχετε σχεδιάσει και εκφράστε τις ιδέες και τις προτιμήσεις σας χωρίς ενδοιασμούς. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα φέρει ισορροπία στο συναισθηματικό σας κόσμο, θα υπάρξουν ήρεμες συζητήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και έρχεται αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν και θα έχει μελλοντικές βλέψεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο, θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, τακτοποιώντας υποθέσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Διεκπεραιώνετε επαγγελματικές εργασίες, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και κλείνετε χρηματικές οφειλές. Ανοιχτή και ευχάριστη θα είναι η διάθεσή σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες. Θα εμφανιστούν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, νέα πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αν τις τελευταίες μέρες είχατε τη διάθεση να τα αφήνετε όλα για αύριο, τώρα με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο θα υποχωρήσει η τάση της αναβολής και θα γίνετε αποτελεσματικοί, τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά και θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας.

Παρθένος

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, φίλοι μου Παρθένοι, φέρνοντας τυχερά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Μεγάλη εύνοια θα έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, καταφθάνει μια πολύ θετική πρόταση και σε θέματα που αφορούν χρηματικές σας υποθέσεις θα τερματιστούν ζητήματα που τρέναραν τα οικονομικά σας σχέδια. Μια πολύ ξεκάθαρη κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να λάβετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σας κάνει οργανωτικούς, επιπλέον θα ενδυναμώσει κατά πολύ το ένστικτό σας, εμπλουτίζοντας τη διορατικότητά σας. Σήμερα θα είναι κατάλληλη μέρα για να κλείσετε συμφωνίες και να ανανεώσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Για όσους από εσάς είστε στα πρόθυρα νέων επαγγελματικών ιδεών, θα σας παροτρύνω να ξεκινήσετε άφοβα προς την υλοποίησή τους. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πολύ κοντά σε ένα καινούργιο πρόσωπο, δίνοντας στις επαφές σας θερμή ερωτική έκταση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, θα φέρει γεγονότα που δεν θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεσή σας και αποτελεσματικότητα στις πράξεις σας. Εργατική θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα εμφανιστεί διάθεση για νέες υποσχέσεις ή καινούργια ανοίγματα. Καταφθάνει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας με πολύ δυνατές προδιαγραφές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, θα περιοριστεί κάπως η αυστηρότητα που βγάζετε σε κάποια θέματα και θα δείτε τις καταστάσεις με πιο συναισθηματικό μάτι. Σήμερα θα γίνετε κάπως ανέμελοι, θα έχετε τη διάθεση να κατευθυνθείτε σε έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο ζωής. Επιτυχώς θα τελειώσει  μια συγκεκριμένη εργασία στον επαγγελματικό σας τομέα και από εκεί και πέρα, θα νιώσετε ανάγκη ξεκούρασης και διασκέδασης, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να φορτώσει τη σκέψη σας με επιπλέον προβληματισμούς.

Αιγόκερως

Ευνοημένοι θα είστε, αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο. Θετική εξέλιξη θα έχετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα δοθούν λύσεις σε ζητήματα που ως τώρα τα θεωρούσατε άλυτα. Η μεσολάβησή σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει ευεργετική κατάληξη, δίνοντας οριστική λύση σε πρόβλημα που προκαλούσε αρνητισμό και ψυχικό άγχος. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, θα γίνει κίνηση επανασύνδεσης που θα επαναφέρει τη ζωή σας στους αρχικούς της ρυθμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας και συναισθηματικής καταστάλαξης.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις και ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει φιλικό σας κύκλο. Μια ερωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο που δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο καιρός της Καρδιάς σας! Δείτε τι καιρό θα κάνει στην καρδιά σας σήμερα 28 Απριλίου 2015 σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις στο ζώδιό σας!

Eρωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ. Διαβάστε τι θα σας συμβεί στον έρωτα την εβδομάδα 27 Απριλίου με 3 Μαΐου 2015.

Θα γίνεις πλούσιος; Θα αποκτήσεις ευημερία και αφθονία στη ζωή σου;