ΖΩΔΙΑ

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη στους Διδύμους

Καθημερινά διαβάζουμε το e-zwdia.gr για να μάθουμε τι λένε τα άστρα για εμάς. Στις 24 Μαΐου, η Αφροδίτη μπήκε στους Διδύμους και θα παραμείνει εκεί έως τις 17 Ιουνίου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θέλουμε να φλερτάρουμε περισσότερο και δεν διστάζουμε να πούμε πώς αισθανόμαστε. Μας έλκουν οι έξυπνοι ερωτικοί σύντροφοι  και κάποιος που μας κάνει να γελάμε, παίρνει επιπλέον πόντους. Αναζητάμε να ξεφύγουμε από τον περιορισμό ή τα υπερβολικά συναισθήματα, γινόμαστε περίεργοι και ερωτύλοι και επιδιώκουμε να απολαύσουμε μια πνευματική σχέση που βασίζεται στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Η επικοινωνία μέσα σε μια σχέση είναι σημαντικό πράγμα για μας.

Γινόμαστε ανήσυχοι και μερικές φορές βαριόμαστε εύκολα. Δεν μας αρέσει η ρουτίνα, ειδικά στο κρεβάτι, και επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να μας κάνει… πολλά τεχνάσματα και παιχνίδια, κι αυτό είναι που μας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό. Δεν μας αρέσει η ανία και η πλήξη, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Έχουμε πολλά περίεργα πράγματα να πούμε και απομακρυνόμαστε από τους άκαμπτους ή δογματικούς ανθρώπους με τους οποίους αισθανόμαστε παγιδευμένοι. Μας αρέσουν οι ερωτικοί σύντροφοι που είναι απρόβλεπτοι και αυθόρμητοι. Εκτιμάμε την …ποικιλία σε ένα σύντροφο και έναν εραστή με πολλά κόλπα και παιχνίδια στο κρεβάτι. Γινόμαστε ένας διασκεδαστικός, ζωντανός φίλος που έχει πάντα κάτι να πει για τα …τελευταία κουτσομπολιά και το κοινωνικό μας δίκτυο είναι μεγάλο.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, μεταδίδετε στους γύρω σας τη χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεσή σας, μοιράζεστε τις ιδέες σας, η επικοινωνία είναι τώρα για σας σημαντική σε όλες τις σχέσεις σας. Προσελκύετε πολύ κόσμο γύρω σας, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, δεν θέλετε όμως να ανήκετε σε κανέναν! Αν είστε σε σχέση, δημιουργείται μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στη σχέση σας, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και επιλύετε τις διαφορές σας. Τα λόγια σας και οι ιδέες σας έχουν τώρα ισχυρή επίδραση στους άλλους. Η ευγλωττία και η ετοιμότητά σας, σας χαρίζουν δημοτικότητα και επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις και πολλές ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, η εξυπνάδα σας και η ευγλωττία σας, σας βοηθούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή ακόμα να κερδίσετε χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τη γοητεία σας. Μπορεί επίσης να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, μέσω ενός συνεργάτη ή ένα ταξίδι να γίνει η αφορμή για μια νέα οικονομική συμφωνία. Τώρα είστε περισσότερο σπάταλοι για την καλοπέρασή σας, δεν σας νοιάζει πόσα και που ξοδεύετε, ενδιαφέρεστε για τη διασκέδασή σας και φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν είστε σε σχέση, θέλετε να κάνετε το δικό σας, ίσως ακόμα βρείτε τρόπους να απομακρύνετε την ανία και την πλήξη από τη σχέση σας. Τώρα αναζητάτε έναν πιο άνετο τρόπο ζωής και περισσότερη πολυτέλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, η ευχάριστη και ανέμελη προσωπικότητά σας προσελκύει πολλούς θαυμαστές. Γίνεστε πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο, μπορείτε να σαγηνεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας, κι αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια νέα σχέση. Αν είστε σε σχέση, αναζητάτε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και όντας υποχωρητικοί και συμβιβαστικοί, διευθετείτε ειρηνικά τα προβλήματά σας. Γενικά, είστε φιλικοί προς τους άλλους και ευχάριστοι, η χαρούμενη φύση σας και η επικοινωνιακή σας ικανότητα φέρνει κοντά σας πολλά νέα πρόσωπα. Είστε δημοφιλείς και κοινωνικοί, οι άλλοι αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ασαφή και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, επιθυμείτε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και νοσταλγείτε το ερωτικό παρελθόν σας. Ίσως σκέφτεστε μια παλιά αγάπη ή κάποιον/α  που σας δημιουργεί ασάφεια και σύγχυση. Κάνετε πολλά όνειρα για την αγάπη, η φαντασία σας, σας μεταφέρει σε ονειρικούς κόσμους, ίσως ακόμη σε πράγματα ανέφικτα, διότι τώρα αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα. Αν είστε μόνοι, προσέξτε τις επιλογές σας, κάποιοι μπορεί να μην είναι διαθέσιμοι συναισθηματικά ή υπάρχει περίπτωση να σας εκμεταλλευτούν. Κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να αποσαφηνίσετε τι αναζητάτε στη σχέση σας, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έχετε μια αισιοδοξία για το μέλλον σας, βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Με τα αστεία και το χιούμορ σας, κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινή ιδεολογία και προβάλλετε ελεύθερα τις απόψεις σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε μια ερωτική σχέση με κάποιον/α που ίσως θεωρούσατε φίλο σας. Είστε τώρα πιο επικοινωνιακοί και άμεσοι στον τρόπο μετάδοσης των ιδεών σας σε μια ομάδα, μπορείτε και συνεργάζεστε αρμονικά με τους άλλους. Ίσως σχεδιάσετε ένα σύντομο ταξίδι με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας και κάνετε κοινούς φίλους. Συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές και ομαδικές δραστηριότητες και σκέφτεστε το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, είστε εντυπωσιακοί στον κοινωνικό σας περίγυρο, βελτιώνετε τη δημόσια εικόνα σας και με τη γοητεία και την ευγλωττία σας μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε από τους άλλους. Υλοποιούνται οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, λαμβάνετε βοήθεια και υποστήριξη από τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας, ανταμείβονται οι προσπάθειές σας. Ίσως κάνετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες που θα έχουν μακροπρόθεσμα οικονομικό όφελος ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Νιώθετε πιο ευχάριστα στον χώρο της εργασίας σας και βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς δείχνετε την καλύτερη πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναζητάτε την εξερεύνηση και την περιπέτεια, η ρουτίνα και η ανία δεν έχουν τώρα θέση στη ζωή σας. Ίσως κάνετε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας, αναζητάτε τη γνώση και συναναστρέφεστε με άτομα που σας βοηθούν διαμέσου των εμπειριών τους. Έχετε δίψα για μάθηση, ίσως ακόμα ενδιαφερθείτε για μια νέα γνώση, επεκτείνοντας τις σπουδές σας. Παίρνετε ρίσκα στη ζωή, δημιουργείτε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με τους γύρω σας και βρίσκετε τρόπους να αποβάλετε την ανία και την πλήξη από τη ζωή σας. Αναζητάτε να μοιραστείτε τις πεποιθήσεις και τις γνώσεις σας με όλον τον κόσμο, η ζωή σας δεν θα είναι καθόλου βαρετή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, η ερωτική σας ζωή γίνεται πολύ έντονη συναισθηματικά αλλά μπορεί να έχετε συναισθηματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε κάποιον/α που μπορεί να σας προσφέρει το συναισθηματικό βάθος και τη σταθερότητα που ζητάτε αλλά δεν θα είστε και τόσο επικοινωνιακοί και ανοιχτοί. Αν είστε σε σχέση, αναβιώνουν τα πάθη και ο αισθησιασμός στη σχέση σας, διεισδύετε στο βάθος των πραγμάτων, θέλετε να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και πίστη. Εμβαθύνετε τη σχέση σας και ίσως μάθετε κάποια κρυμμένα μυστικά. Ίσως ακόμα νιώσετε πόνο για μια παλιά αγάπη αλλά ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι ανήκει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τονίζονται η ανέμελη και πρόσχαρη πλευρά σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη και εκτίμηση. Παίζετε και φλερτάρετε, έχετε το χάρισμα να αφοπλίζετε το αντίθετο φύλο με τα αστεία και το χιούμορ σας, έτσι ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην αγάπη και ίσως κάνετε μια νέα σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, επικοινωνείτε περισσότερες ώρες με το σύντροφό σας, θέλετε να μοιραστείτε τα πάντα μαζί του. Με τη γοητεία και την ευγλωττία σας, σας είναι πολύ εύκολο να πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους. Κοινωνικοποιείστε, μιλάτε με όλον τον κόσμο, έχετε δημοτικότητα, είστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, ανανεώνεται η καθημερινή σας ζωή, ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες, υπάρχει πολύ κινητικότητα γύρω σας. Ενδιαφέρεστε για την ευεξία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, βρίσκεστε με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε αναζωογονημένοι ψυχικά και συναισθηματικά. Με τις έξυπνες ιδέες σας επιφέρετε την αρμονία στη δουλειά σας και την καθημερινότητά σας και λαμβάνετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας στην εργασία σας. Έχετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας, επιλύετε προβλήματα που είχαν κλονίσει τις εργασιακές σας σχέσεις. Τώρα ίσως βάλετε σε δεύτερη θέση την αγάπη καθώς γίνεστε εργασιομανείς και τελειομανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εκφράζετε την εξωστρεφή και χαρούμενη πλευρά σας, δημιουργείται μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στη σχέση σας, είστε διατεθειμένοι να βρείτε έναν τρόπο να συμβιβαστείτε με το σύντροφό σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Αν είστε μόνοι, έχετε δίψα για ζωή, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, εντυπωσιάζετε τους άλλους. Είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε την προσοχή, πράγμα το οποίο σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και τις ποικίλες ιδέες σας, νιώθετε μεγάλη ευτυχία με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας, περνάτε τις καλύτερες και πιο ανέμελες στιγμές της ζωής σας!

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε τώρα περισσότερο την επικοινωνία με την οικογένειά σας, οι έξυπνες ιδέες σας, σας βοηθούν να απομακρύνετε οποιαδήποτε δυσαρμονία υπήρχε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να αναβιωθεί το παλιό ερωτικό παρελθόν σας, είστε πιο νοσταλγικοί και ευσυγκίνητοι, ίσως ακόμα διαβάσετε παλιά ξεχασμένα γράμματα ή μηνύματα. Επικοινωνείτε συχνότερα με τους γονείς σας ή το σύντροφό σας ή μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε κάποιον παλιό φίλο. Θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι σας, ίσως αναδιατάξετε τα έπιπλά σας ή διακοσμήσετε το σπίτι σας, θέλετε να είναι πιο άνετο κι ευχάριστο. Μπορεί ακόμα να υπάρξει έντονη κινητικότητα μέσα σ’ αυτό.