ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Εγκλιματίζεσαι αρκετά σ’ ένα νέο περιβάλλον και θα δυσκολευτείς αν τύχει και το αποχωριστείς άμεσα. Επειδή ίσως είσαι σε ταξίδι ίσως θέλεις να περάσεις καλά και να μη βάζεις στο μυαλό σου έννοιες. Αν έχεις γεννηθεί από 4 έως 6.4, μπορεί να μην κρατηθείς και να ξεσπάσεις σε ένα άτομο που πιθανόν να σ’ έχει ζαλίσει.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια έναν Ταύρο ή Σκορπιό αλλά αυτός πηγαίνει με το πάσο του. Μη διακινδυνεύεις πάντως κάποιες ισορροπίες και περάσεις σε ακρότητες ή σε αποκαλύψεις που πιθανόν να στεναχωρήσουν το πρόσωπο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχεις ένα συγκεκριμένο στόχο και πιθανόν να αποφύγεις να κάνεις κάποιες επαφές που δεν είναι ωφέλιμες για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορεί να ξεκινήσεις την ημέρα σου με επιθετική πολιτική. Οι υποχρεώσεις που έχεις μαζί με άλλα άτομα σε βάζουν να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία σε εκνευρίζουν επειδή δεν βρίσκεις συνεννόηση, αλλά και σε κουράζουν πάρα πολύ.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αντιστάσεις και δεν παραδίνεσαι αμαχητί σε οτιδήποτε σε προκαλέσει. Όμως επειδή θα έχεις παραπάνω εξάρτηση από ένα πρόσωπο πρόσεξε πως θα μεταχειριστείς κυρίως, ένα Σκορπιό, γιατί μπορεί να τα… βροντήξετε και οι δύο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επενδύεις πάνω σε άλλους και αυτό δεν είναι και τόσο καλό για τη δική σου προσωπικότητα, επειδή γενικά είσαι άτομο της δουλειάς και οι άλλοι που είστε μαζί μπορεί να μην είναι και τόσο. Χρειάζεται να βάλετε όρια και μέτρο για να κατανεμηθούν σωστά όλες οι δουλειές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κρατάς κάποιες υποθέσεις πολύ καλά στα χέρια σου και μέσα από αυτές τακτοποιείς όλες τις εκκρεμότητες που έχεις και κυρίως τις τρέχουσες. Τα μηνύματα που θα λάβεις από το εξωτερικό σίγουρα θα είναι καλά για σένα, κυρίως αν αφορούν κάποιες σπουδές που θέλεις να ολοκληρώσεις.
Ερωτικά: Η επαφή με το Λιοντάρι είναι πολύ έντονη και καθοριστική. Γιατί μπορεί να δεσπόσει στη ζωή σου με έναν τρόπο που για σένα θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Το καλό είναι ότι η γνώμη σου θα είναι σταθερή και αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις κάποιες μικρές αναστολές για να κινηθείς άμεσα και πιθανόν να κάνεις έμμεσες ή κρυφές κινήσεις, γιατί δε θέλεις με τίποτα να γνωρίζουν οι άλλοι τι ακριβώς κάνεις. Η υπογραφή σου μπορεί να μπει την τελευταία στιγμή για μια δουλειά και αυτό θα σε σώσει, γιατί ο σβέρκος σου δεν αντέχει άλλα λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ιδιαιτερότητες οι οποίες δε σε δυσκολεύουν, αντίθετα σου δίνουν την άνεση να διαχειριστείς ακόμα και δυσεπίλυτες καταστάσεις τις οποίες θα βγάλεις πέρα μια χαρά. Η αυθεντικότητά σου θα βοηθήσει να γνωρίσεις περισσότερα άτομα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.
Ερωτικά: Το ενδιαφέρον σου για ένα Σκορπιό μπορεί να μην είναι τόσο ώριμο ώστε να πάρει σάρκα και οστά. Για αυτό δίνεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στη μεταξύ σας επικοινωνία αντί στα υπόλοιπα. Το πιο σημαντικό είναι να μην αναφερθείς καθόλου στο κοινό σας παρελθόν, αν υπάρχει, γιατί εκεί είναι που θα τα χαλάσετε. Ο Υδροχόος από την άλλη κάνει αγώνα για να αποδείξει ότι είναι άξιος/α για να είναι κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις τα οικονομικά σου όσο καλύτερα μπορείς. Αυτό όμως δεν σε προστατεύει από τη μανία που σ’ έχει πιάσει να ξεχωρίζεις και να αφήνεις τις καλύτερες εντυπώσεις στους άλλους. Ίσως τα σχέδια σου για κάτι πολύ μεγάλο να πέφτουν στο κενό προς το παρόν.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ανταποκρίνεσαι πολύ διαισθητικά στις προσωπικές σου ανάγκες και πιθανόν να κλειστείς για λίγο με τον εαυτό σου για να δυναμώσεις. Ένα οικογενειακό θέμα σε απασχολεί και ίσως να σε κάνει για λίγο να χάσεις την όρεξή σου. Όμως θα βρεις την άκρη γιατί έχεις δύναμη αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Έχεις μια καλή αίσθηση της ερωτικής σου σχέσης και προσπαθείς συνέχεια να επιλύνεις όλα τα προβλήματα με ηρεμία και πολύ αγάπη. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να περισώσεις τα καλά κομμάτια της σχέσης. Παρόλα αυτά μπορεί να περνάς κρίση ζήλειας ή ακόμα να κάνεις σκέψεις πολύ παράλογες. Φρόντιζε να τις ξεπερνάς με τη λογική, επειδή βαθιά μέσα σου γνωρίζεις τι συμβαίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια βελτίωση στην ατμόσφαιρα και με τον τρόπο σου δείχνεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί τις τρείς τελευταίες ημέρες θα κάνεις κάποια γνωριμία η οποία θα σε ωφελήσει στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης αν εμπορεύεσαι και επικοινωνείς με πολύ κόσμο μπορεί να κερδίσεις χρήματα από πωλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο εγκλιματισμός σου σε πιο κλειστές συνθήκες θα βοηθήσει να χειριστείς με ηρεμία μια οικογενειακή υπόθεση που μπορεί να σε πληγώνει και να σ’ ενοχλεί. Η γνώμη σου θα μετρήσει περισσότερο από άλλες φορές και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις με το δικό σου τρόπο.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες και προσπαθείς να τις ελαφρύνεις όπως εσύ γνωρίζεις. Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσεις ένα δίχτυ προστασίας γύρω σου και να μην τα εισπράττεις όλα μέσα σου. Γιατί μερικές φορές βγάζεις κάποιες ευαισθησίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Αν έχεις σχέση με Σκορπιό μπορεί να είναι παραπάνω επιθετικός αυτές τις ημέρες, αλλά με τον τρόπο σου εσύ θα τα φέρεις σε μια ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι με ποιο τρόπο θα δικαιωθείς γιατί θα ξέρεις πως να κινήσεις τα σωστά νήματα. Η επαφή με άτομα από την οικογένεια θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες σε σωστή βάση.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 19/8

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποιες εξαρτήσεις κυρίως από πρόσωπα που έχεις μαζί τους συναισθηματικούς δεσμούς. Η υπερευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο αυτές τις μέρες και να “χαθείς” μέσα σε αυτή.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο είναι κάπως λεπτεπίλεπτη γιατί εσύ νιώθεις ότι πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες τις οποίες μπορεί να μην θέλεις επειδή σε βαραίνουν. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με τον Αιγόκερω. Ο Ιχθύς κάπως σε μπερδεύει και δεν σου αφήνει το τοπίο ξεκάθαρο να δεις πως θα πορευτείς. Εσύ καλό είναι να μη χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί μετά θα ταραχτείς αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις από καιρό συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να χωριστούν κάποια οικογενειακά ακίνητα για να μην έχεις στεναχώριες και βαβούρες στο κεφάλι σου. Πιθανόν να οξυνθούν τα πράγματα αν δεν βάλεις όρια. Προστάτεψε τον εαυτό σου και κυρίως μην αφήσεις τις ευαισθησίες να σε γυρίσουν πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ασφάλεια και κυρίως έχεις καταλάβει ότι έχεις την δύναμη να προστατέψεις τον εαυτό σου και κάποια άτομα τα οποία είναι πολύ κοντά σου. Το παιδί που κρύβεις μέσα σου μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις παιχνίδια ακόμα και στην άμμο αλλά κυρίως νοσταλγικές μνήμες που αφορούν το παρελθόν σου. Αυτό θα σε ωφελήσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο και Ιχθύ θα σε ανανεώσει και το συναίσθημα θα σου κάνει καλό, γιατί έχεις ανάγκη από κανάκεμα και κυρίως από φροντίδα και προστασία. Η ευαισθησία σου πάντως θα συγκινήσει το άλλο πρόσωπο και κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εμμονές που μερικές φορές σου βγαίνουν σε καλό γιατί κινείσαι χωρίς να το καταλάβεις προς κατεύθυνση θετική για σένα. Η διορατικότητα σου μερικές φορές σε καλύπτει και σου δίνει νέες δυνάμεις και δυνατότητες προσέγγισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις ανασφάλειες και πιθανόν να σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Η οικογένεια σε ζορίζει τις πιο πολλές φορές και ειδικά σήμερα θα επωμιστείς αρκετές ευθύνες και πιθανότατα θα ακούσεις γκρίνια από τα δικά σου άτομα.
Ερωτικά: Χρειάζεται να αποδεχτείς κάποια σημεία του άλλου προσώπου που σχετίζεσαι μαζί του. Μπορεί μερικές φορές να βαριέται να βγείτε και εσύ να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί είσαι άτομο της δράσης. Το καλό είναι ότι θα δοθεί εκτόνωση σε μια πολύ κρυφή ερωτική σου υπόθεση και θα μιλήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί περί ανέμων και υδάτων αλλά δε σε νοιάζει. Αρκεί που θα σε εμπιστευτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις ένα συντηρητικό προϋπολογισμό και βλέπεις ότι όλα χρειάζονται τον κόπο τους και τη σωστή αξιολόγηση. Πιθανόν να μην το κάνεις τις πιο πολλές φορές και να σπαταλάς τα χρήματά σου από εδώ κι από εκεί. Για αυτό σήμερα έχεις βάλει στο μυαλό σου να μαζευτείς και θα το κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σε ενδιαφέρει πολύ να περάσουν καλά τα άτομα που είναι μαζί σου, για αυτό θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξεις κάπως το άσχημο σκηνικό που επικρατεί μερικές φορές. Το να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά και να αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων, θα σε βοηθήσει να έχεις την υποστήριξη αλλά και τη φροντίδα από άτομα που μόλις έχεις γνωρίσει.
Ερωτικά: Νιώθεις κάπως ότι μπορεί να παγιδευτείς μ’ ένα πρόσωπο ή μ’ έναν Καρκίνο που σε έχει βάλει να σκέφτεσαι περισσότερο το γάμο και την συμβίωση. Τουλάχιστον υπάρχει ένα πρόσωπο που διακαώς θέλει να ζήσετε μαζί. Μην αρχίσεις να αρνείσαι επειδή επαγγελματικά δεν είσαι όπως θέλεις. Από την άλλη ο Ιχθύς έχει συναισθήματα για σένα και σε γαληνεύει με τον τρόπο που σου δείχνει την αγάπη του.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να κινηθείς μέσα σε συνεργασίες σου δίνει την προτεραιότητα να έχεις το πάνω χέρι, γιατί έχεις στήριξη και μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Αν ασχολείσαι με ένα οικογενειακό ακίνητο πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια κι άλλα προβλήματα που δεν τα είχες υπολογίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ευαισθησίες που σε κάνουν να υποχωρείς με το παραμικρό τσίγκλισμα που μπορεί να σου γίνει, γιατί σου υπενθυμίζουν με κάποιον ένοχο τρόπο τη συμπεριφορά σου. Η καθημερινότητά σου θα χρειαστεί ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις κυρίως με την οικογένεια σου.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος σε δεσμεύει να ακολουθήσεις τους δικούς του τους ρυθμούς. Ότι απόφαση και να έχεις πάρει πιθανόν να την αλλάξεις επειδή θα επηρεαστείς από τα συναισθήματα ενός ατόμου που δεν θέλει με τίποτε να ξεκόψετε. Καλό είναι να δεις από μέσα σου τι είναι αυτό που νιώθεις και να τοποθετηθείς άμεσα. Με το Σκορπιό το παιχνίδι χοντραίνει για αυτό φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις και μπορείς να μπεις μέσα στις καταστάσεις και, μάλιστα, να διαβλέψεις το σωστό με τη σωστή διαίσθηση αλλά και την εμπειρική πράξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες συνήθειες που είναι καλές και θα τις εφαρμόσεις τουλάχιστον για σήμερα. Αυτό θα σε κάνει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με αγάπη και με πραγματικό ενδιαφέρον. Η σχέση με το εξωτερικό ή την ανώτερη γνώση θα σου φέρει εμπιστοσύνη και εσωτερική καθοδήγηση.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός σε γλυκοκοιτάζει, αλλά πριν τα βρείτε καλό είναι να καθορίσετε τα μεταξύ σας όρια για να μη μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Από την άλλη, ο Ζυγός επανεμφανίζεται, δίνοντας σημεία ζωής με ένα τηλέφωνο ή με μια πληροφορία μέσω ενός κοινού σας φίλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι μπορείς να καλύψεις κάποιες ανάγκες και υποχρεώσεις σου οι οποίες σε βάραιναν. Η επιστροφή χρημάτων από μια υπόθεση που είχες πιθανόν με το εξωτερικό ή από ένα νομικό θέμα θα σου δώσει έξτρα δυνάμεις να αντέξεις και να προχωρήσεις τα σχέδια σου.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ζώδια: 12 Άντρες σε ερωτικές περιπέτειες