ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παραμένεις σε ένα «μίνι κλείσιμο» και κυρίως δεν έχεις ακόμα πάρει αποφάσεις για να δράσεις όπως θέλεις εσύ. Παρόλα αυτά διατηρείς κάποιες παρέες που σου θυμίζουν τα εφηβικά σου χρόνια και αυτό σου κάνει καλό στην ψυχολογία.

Ερωτικά: Μπορεί να κάνεις μια ξαφνική γνωριμία η οποία θα γίνει με έναν τέτοιο μαγικό τρόπο που ούτε και εσύ δεν θα μπορέσεις να το καταλάβεις. Η φιλονικία με τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες αναστολές, αλλά τελικά θα κάνεις αυτό που θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες κινήσεις που είναι να κάνεις παραμένουν στον αέρα, γιατί μπορεί να μην έχουν ακόμα υπογραφεί κάποια χαρτιά που περιμένεις. Χρειάζεται να έχεις σβελτάδα και καλές δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αρνείσαι να βγεις και πολύ έξω γιατί προτιμάς ή άτομα από την οικογένεια σου ή να μαζευτείτε όλοι μαζί στο σπίτι και να περάσετε καλά. Οι διακρίσεις στις παρέες δεν σου αρέσουν για αυτό δεν θα καλέσεις τους μισούς και να αφήσεις απ έξω τους άλλους.

Ερωτικά: Το Λιοντάρι έχει μια δεσπόζουσα θέση στη ζωή σου για αυτό ότι και να κάνεις δεν μπορείς να το αποφύγεις. Από την άλλη ο Κριός βιάζεται συνέχεια και δεν μπορείς να τον κάνεις να καταλάβει ότι εσένα σου αρέσει να μη βιάζεσαι για να γνωρίζεσαι όσο μπορείς καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις και πάλι έντονες φιλοδοξίες και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά χωρίς να το καταλάβεις. Μπορεί να σχεδιάζεις όπως παλιά και να νιώθεις ότι θα επανέλθει η αίγλη στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ελέγχεις με κάποιο τρόπο τα συναισθήματά σου και αυτό σε κάνει κάπως απόμακρο/η. Οι συνέπειες ενός ρίσκου μπορεί να φαίνονται τώρα και να μη σου αρέσουν. Επιβάλλεται πάντως να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τον προσωπικό σου χώρο για να τον φροντίσεις όπως εσύ θέλεις. Ένας φίλος πιθανόν να σε προστατεύει από κάποιες δικές σου λανθασμένες επιλογές.

Ερωτικά: Θέλεις να ανανεωθείς και προσπαθείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα με νέες ιδέες και το κυριότερο με διάθεση να κάνουν προσωπική σχέση. Επειδή μπορεί να ντρέπεσαι πιθανόν να αφαιρείς την ευκαιρία από τον εαυτό σου να γνωρίσεις τον Παρθένο ή τον Σκορπιό.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου για να μη χάνεις κάθε λίγο και λιγάκι το μπούσουλα. Η προσωπική σου ταυτότητα χρειάζεται αλλαγή και κυρίως το επαγγελματικό σου προφίλ, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είναι απαραίτητη μια σύγχρονη ανανέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς με την παρουσία σου να επιβάλλεις κάποιες προσωπικές σου απόψεις, οι οποίες σε προστατεύουν μεν, αλλά σου δημιουργούν και μια τάση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Το δύσκολο είναι ότι μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι και στη μέση να μην έχεις άλλη ενέργεια για να το ολοκληρώσεις. Κράτησε τις δυνάμεις σου για να μη χαθείς από εδώ και από εκεί.

Ερωτικά: Η σχέση σου με έναν άλλο Καρκίνο χρειάζεται περισσότερο λογική και συζήτηση. Αρκετή ένταση υπάρχει λόγω του πάθους ή της ζήλειας που μπορεί να νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Κρατήστε τις αποστάσεις για να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο που σε συγκινεί ιδιαίτερα αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να τον φέρεις καθόλου στα μέτρα σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην ανησυχείς αν δεν γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Το δρόμο τον έχεις στρώσει αλλά χρειάζεται να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους και μετά. Όλα μαζί δεν γίνονται. Το ότι βρίσκεσαι σε μια φάση δημιουργικότητας δεν σημαίνει ότι όλα θα έρθουν χωρίς κάνεις τίποτα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Εντοπίζεις κάποια θέματα που σε απασχολούν αλλά πιθανόν να μην έχεις αντοχές ή ακόμα και βαθύ ενδιαφέρον για να τα λύσεις. Αφήνεσαι περισσότερο στην καλή ενέργεια και δε δίνεις και μεγάλη σημασία σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν και σου φέρνει μνήμες δυσάρεστες.

Ερωτικά: Θέλεις να έρθεις σε επαφή με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω αλλά τελικά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Η πιθανότητα να γνωρίσεις έναν εκκεντρικό Κριό θα σου κάνει καλό γιατί θα σε βγάλει από τον συντηρητισμό σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που δεν μπορείς να επέμβεις προσωπικά γιατί θα χάσεις τα προνόμια που ήδη έχεις αποκτήσει. Η σημαντικότητα ενός νέου, δημιουργικού και πρωτότυπου έργου θα σε βγάλει από τη μονοτονία και θα σου δημιουργήσει κίνητρα για επιτυχία και για κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αμφιβάλλεις μερικές φορές για κάποια άτομα που είναι κοντά σου και πιθανόν να τα κρίνεις πολύ αυστηρά. Όμως αν μιλήσεις μαζί τους ανοικτά μπορεί να αλλάξεις γνώμη γιατί θα διαπιστώσεις ότι μάλλον υπερβάλλεις. Η εκκεντρικότητα που μπορεί να έχεις στο ντύσιμο ή τη συμπεριφορά σίγουρα θα φέρει στον δρόμο σου άτομα με ίδιες ιδιαιτερότητες.

Ερωτικά: Μην αφήνεσαι να σε δοκιμάζει ή να σου αποσπάει πληροφορίες το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί, γιατί πιθανόν να γίνουν παρεξηγήσεις. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Σκορπιό μπορεί άλλα να σου λέει και άλλα να θέλει να μάθει, αλλά να σε «ψαρεύει» με το δικό του αμίμητο τρόπο και εσύ να τσιμπάς. Ο Ιχθύς από την άλλη μπορεί να σε μπερδεύει και να μη σου δίνει ακριβώς αυτό που θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Εξερευνάς συνέχεια προκειμένου να μη γίνουν λάθη. Συνήθως αναλαμβάνεις δουλειές που έχουν αρκετές λεπτομέρειες προς αποσαφήνιση και προχωράς όταν έχεις τη δική σου μέθοδο και οργάνωση. Τώρα που ο Ερμής είναι στο ζώδιο σου σε βοηθάει να υλοποιείς τις ιδέες σου πιο εύκολα.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 22/8

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αναρωτιέσαι από πού σου βγαίνει τόσο μεγάλη ευαισθησία γιατί μερικές φορές δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Μπορεί να σταθείς εμπόδιο σε κάποιες φιλικές παρέες γιατί θα έχεις τις κλειστές σου, κυρίως λόγω οικογενειακών θεμάτων.

Ερωτικά: Ενώ έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα, μερικές φορές η ντροπή και η σεμνότητα που σε χαρακτηρίζουν σε κάνουν να πηγαίνεις στο άλλο άκρο. Όμως η τρέλα που μπορεί να σου προσφέρει ένας Κριός θα σε ξεσηκώσει και με τον τρόπο του θα σε κάνει να είσαι και πάλι το επίκεντρο.

Οικονομικά & Καριέρα: Η επιθυμία σου για μια δουλειά που θέλεις να κάνεις είτε με άτομα από το πολύ στενό σου περιβάλλον είτε με μέλη από την οικογένεια σου, μάλλον θα πέσει στο κενό. Γιατί μπορεί να μην υπάρχουν τελικά οι προοπτικές που εσύ μέχρι τώρα έβλεπες. Τα χρήματα που περιμένεις να πάρεις από έναν Παρθένο ή Ιχθύ μπορεί να καθυστερήσουν γιατί υπάρχουν μεταξύ σας διαφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάποιες δουλειές πολύ δύσκολες και πιθανόν να κολλήσεις στον τρόπο. Όμως δεν θα σταματήσεις με τίποτε γιατί νιώθεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου ένα Λιοντάρι αλλά μπορεί να του έχεις βάλει απαγορευτικό παρόλο που το θέλεις πάρα πολύ. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώθεις ότι σε έχει ξεγελάσει ή δεν φέρθηκε όπως εσύ ήθελες ή πίστευες ότι είναι η σχέση σας. Ο Υδροχόος επίσης παραμένει απόμακρος αλλά τώρα, λόγω κάποιων πολύ δυνατών συνθηκών, πιθανόν να εκφραστεί πιο ζεστά.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να κερδίσεις τις εντυπώσεις ή να κλείσεις κάτι πολύ μεγάλο για σένα. Και θα το κάνεις, αρκεί να μην το μπλοκάρεις με αρνητικές σκέψεις. Στο χέρι σου είναι ν’ αλλάξεις τη ζωή σου αν το θέλεις. Το χρήμα σε πηγαίνει αλλά δεν κάνει να το φοβάσαι ή να έχεις μεγάλο άγχος αν δεν το έχεις για ένα διάστημα. Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Εμφανίζεσαι πολύ ανανεωμένος/η γιατί βλέπεις ότι η πραγματικότητα όλων των πραγμάτων είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι νομίζεις. Για αυτό δυνάμωσε την πίστη σου σ’ ένα συγκεκριμένο στόχο και θα δεις ότι όλα θα τα πετύχεις. Μια παρέα φίλων θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ερωτικά: Η σχέση με ένα Λιοντάρι μπορεί να σου δώσει νέα κίνητρα για τον εαυτό σου. Η γνώση και η ανώτερη πίστη βοηθάει και τους δυο σας να συνεχίσετε μαζί γιατί βάζετε από κοινού βάσεις καλές. Ο Σκορπιός πιθανόν να σε ιντριγκάρει με τον τρόπο που μιλάει και φέρεται σε κάποια άλλα πρόσωπα, θέλοντας να σε κάνει να ζηλέψεις ή να νιώσεις ανασφάλεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανανεώνονται οι ελπίδες σου και ανεβαίνει το ηθικό σου γιατί, είτε από την ανταπόκριση του κόσμου απέναντί σου είτε από τις συνθήκες που επικρατούν, βλέπεις κάποιες προοπτικές να μεγαλώνουν. Πιθανόν να εισπράξεις ξαφνικά χρήματα από μια μη αναμενόμενη πηγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σε βαραίνουν αρκετές φορές, για αυτό πιθανόν να αποφασίσεις να μη σε τραβάνε τόσο οι καταστάσεις είτε οι δικές σου είτε των άλλων. Ανοίξου και με άλλα άτομα γιατί αρκετά κλείστηκες. Η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσει να διακρίνεις κάποια ξεχωριστά άτομα.

Ερωτικά: Μερικές φορές σκέφτεσαι αν έχεις αγαπηθεί από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πιθανόν να μη μπορείς να δεχτείς την πραγματικότητα γιατί και εσύ ο ίδιος/ίδια μπορεί να μην έχεις αγαπήσει και πολύ τον εαυτό σου. Μάλλον χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις ιδέες σου για σένα και να σταματήσεις να βλέπεις με αυστηρότητα όλα όσα αφορούν κάποια λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα άτομο με το οποίο να έχεις σωστή συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών. Όμως τις πιο πολλές φορές το πρόσωπο αυτό φεύγει από τις κοινές γραμμές και πιθανόν να κάνει σχέδια δικά του που εσύ δεν συμφωνείς. Μην αποκλείεις όμως τις δραστηριότητές του γιατί κάτι καλό μπορεί να γίνει και μάλιστα ιδιαίτερα πρωτότυπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η κοινή γραμμή με ένα πρόσωπο που είστε πολύ κοντά θα σου δώσει εμπιστοσύνη και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το ότι αρέσεις στους γύρω σου είναι πολύ εύκολο να το διακρίνεις γιατί σε περιβάλουν με ιδιαίτερη ζεστασιά και πολύ θετική συμπεριφορά.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ανήκεις σε μια σχέση και αυτό είναι πολύ πιο έντονο αυτές τις μέρες. Η πρόθεση ενός Λιονταριού θα σου αρέσει γιατί μπορεί να θέλει να περάσετε μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ανακαλύψεις μια «πηγή χρυσού» και να μην το καταλάβεις γιατί κάτι άλλο θα έχεις στο μυαλό σου. Συγκεντρώσου στις υπάρχουσες ευκαιρίες που μπορεί να σου δείξει ένα πρόσωπο που δεν του δίνεις και πολύ σημασία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Χρειάζεται κάπου να αναδείξεις την προσωπική σου ταυτότητα και να μην αφήσεις καταστάσεις χαοτικές να σου τρώνε το χρόνο σου. Είναι αναγκαίο να βγάλεις από μέσα σου όλα τα ταλέντα που διαθέτεις, γιατί είσαι άτομο με αξιόλογα προσόντα.

Ερωτικά: Η συμπεριφορά ενός προσώπου που σου αρέσει δεν είναι και τόσο ευδιάκριτη. Μπορεί να φταις κι εσύ γιατί δεν του αφήνεις περιθώριο να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις και αφήνεις εντυπώσεις ότι δεν έχεις ακόμα πάρει αποφάσεις. Αν το κάνεις από άμυνα να μην το συνεχίσεις. Αν δεν έχεις όντως αποφασίσει, να κάνεις λίγο υπομονή για να καταλάβεις επιτέλους τι θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια κεντρική ιδέα γύρω από την οποία γυρίζεις συνέχεια και δεν μπορείς ακόμα να την υλοποιήσεις. Ή πιθανόν να έχεις υλοποιήσει ένα πολύ μικρό μέρος. Προσπάθησε περισσότερο και μη σταματάς με τις πρώτες δυσκολίες.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ποια ζώδια γίνονται καλύτεροι σύζυγοι;