ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αμφιβολίες, αν τελικά αυτό που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι το σωστό ή όχι. Παρ’ όλα αυτά δρας για να μην φανερώσεις τις σκέψεις σου και κυρίως να σου φύγει η αίσθηση ότι κάποιος μυστικά κάνει κάτι που εσύ δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Ερωτικά: Ο Σκορπιός ή ο Ταύρος έχουν κατά κάποιο τρόπο την τιμητική τους. Η πιθανότητα να βρεθείς μαζί τους είναι πολύ μεγάλη. Πρόσεξε όμως τι λες και πως το λες γιατί υπάρχει μια τελείως διαφορετική ψυχολογία την οποία χρειάζεται να γνωρίζεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν αμφιβολίες αν κάτι που έχεις ολοκληρώσει το έχεις κάνει σωστά ή όχι. Για αυτό πιθανόν να τσεκάρεις και πάλι αυτά που έχεις παραδώσει σαν δουλειά για να το επιβεβαιώσεις. Το παράπονο που πιθανόν να σε πιάσει ότι αμείβεσαι πολύ λιγότερο από την αξία σου, θα σου δημιουργήσει εντάσεις με συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Παραμένεις εγκλωβισμένος/η σε πεποιθήσεις που μπορεί να μην σε συμφέρουν. Η εξάρτηση που πιθανόν να νιώθεις από κάποια άτομα και κυρίως της οικογένειάς σου δεν σου κάνει πολύ καλό.

Ερωτικά: Νιώθεις ότι μπορεί να μην αγαπιέσαι όπως θέλεις εσύ και να βγουν από μέσα σου διάφορες αμφιβολίες αν τελικά με το άτομο που είστε μαζί είναι πιστό σε εσένα ή όχι. Προσπάθησε να μην χαλάς την όμορφη ατμόσφαιρα και να μην δηλητηριάζεις την ψυχή σου με εμμονές. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Σκορπιό, τα οικονομικά σας πρέπει αυτές τις ημέρες να διαχειρίζονται ξεχωριστά.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ένα βάρος ή μια περίεργη διάθεση για το πώς τελικά θα ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές. Η ένταση που μπορεί να υπάρχει μέσα σου και η ανασφάλεια πιθανόν να μεταφερθεί και στους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσπαθείς να γίνεις όσο περισσότερο μπορείς της έρευνας και του σωστού ψαξίματος. Η γνώση μερικές φορές σε φοβίζει ή σε απομονώνει. Το καλύτερο από όλα είναι να καταλάβεις τι χρειάζεσαι για να κινηθείς προς την σωστή πλευρά. Μερικές φορές η ψυχοθεραπεία σου κάνει καλό γιατί βρίσκεις την αλήθεια σου.

Ερωτικά: Έχεις ένα προβληματισμό για το τι θα γίνει τελικά με ένα Σκορπιό. Ενώ μιλάτε και κάπου καταλήγετε, στο τέλος όλα αλλάζουν γιατί εσύ κυρίως αλλάζεις γνώμη και πιθανόν να εκνευρίζεις το άλλο πρόσωπο επειδή δείχνεις ότι τα ξέρεις όλα. Κάποιες ψευδαισθήσεις πιθανόν σήμερα θα σου ξεκαθαρίσουν πολλά.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ανασφάλειες που θέλεις να καλύψεις χωρίς όμως να τις μεταφέρεις στα άλλα πρόσωπα. Προσωπικά έχεις ανάγκη από κάπου να πιαστείς και να κινηθείς μέσα σε άλλα κανάλια. Πληρωμή ασφαλειών και άλλων υποχρεώσεων θα σε βάλουν στο τρέξιμο για να τις καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ασπάζεσαι ορισμένες θεωρίες οι οποίες σε βοηθάνε να κινηθείς πολύ πιο εύκολα. Ο λόγος είναι ότι εκφράζεις το συναίσθημά σου έντονα και βρίσκεις τρόπο να εκτονωθείς για αυτό θα περάσεις καλύτερα από ό, τι περιμένεις. Μόνο πέταξε κάποιες αρνητικές εικόνες που έχεις μέσα στην ψυχή σου για να έχεις μια εύκολη ημέρα.

Ερωτικά: Ένας Σκορπιός μπορεί να βγάζει έντονα το συναίσθημά σου στην επιφάνεια. Πιθανόν να χρειαστείς να κρατήσεις κάποιες δικές σου προσωπικές εκτιμήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχεις αρνητικότητα. Μόνο με τον Υδροχόο μπορεί να κοντραριστείτε για λίγο γιατί όλο και κάτι θα θυμηθείτε που πιθανόν να σας ενοχλεί από το παρελθόν.

Οικονομικά & Καριέρα: Διαχέεις πολύ καλά την ενέργεια σου και μπορείς να κοντρολάρεις εύκολα την δουλειά σου. Ακόμα και σήμερα που δεν δουλεύεις ίσως σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα ρισκάρεις εκ του ασφαλούς για να πετύχεις ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια  

ΛΕΩΝ

Γενικά: Στον χώρο του σπιτιού σου υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να δράσεις με τον δικό σου τρόπο. Μπορεί ο πήχης να ανέβει ψηλά και να δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου αλλά δεν είναι εύκολο για σένα γιατί θα πρέπει να εξισορροπήσεις πολλές και δύσκολες καταστάσεις.

Ερωτικά: Υπερβάλεις με ένα Σκορπιό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έρθετε κοντά και να πεις αλήθειες, χωρίς να φοβάσαι ή να πιστεύεις ούτε για μια στιγμή ότι κάνεις λάθος. Από το να κρύβεσαι καλύτερα είναι να έχεις ανοικτά χαρτιά. Με τον Ταύρο να σταματήσεις να έχεις κόντρες γιατί δεν θα βγει πουθενά. Παρατήρησε τον εαυτό σου ως ποιο σημείο έχεις μεγάλο εγώ.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ένα είδος ανασφάλειας και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να κουμαντάρεις εύκολα τις σκέψεις σου ή κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε πνίγουν. Με την θετικότητα θα ξεπεράσεις όλους τους φόβους. Να μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και αόρατα στηρίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναθεωρείς κάποιες απόψεις σου γιατί δεν θέλεις να φανερώνεις εύκολα όλες τις σκέψεις σου. Ο λόγος είναι ότι μπορείς και πειθαρχείς στις τρέχουσες ανάγκες και κρατάς συμπεριφορά χαμηλών τόνων. Η υπόθεση με ένα αμάξι μπορεί να σε προβληματίζει ακόμα και σήμερα.

Ερωτικά: Έχεις πλέον ξεκαθαρίσει ότι θέλεις να είσαι με ένα Σκορπιό αλλά χρειάζεται να καταλάβεις ότι για να είστε μαζί θα πρέπει να έχεις καλύτερη γνώμη για τον εαυτό σου. Μερικές φορές δοκιμάζεσαι και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο για τον ευαίσθητο ψυχισμό σου. Αν θέλεις να πλησιάσεις έναν Αιγόκερω χρειάζεται από την πλευρά σου να του δώσεις ένα κίνητρο είτε κοινωνικό είτε κοινό επαγγελματικό.

Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι για να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σε αναδείξει και θα σε κάνει να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Ακόμα και σήμερα μπορεί να δουλεύεις σκληρά για να έχεις τα αποτελέσματα που εσύ επιθυμείς

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις έντονες επιθυμίες και αυτό σε βοηθάει στο να μάθεις επιτέλους τι θέλεις. Μπορεί μερικές φορές να καίγεσαι για κάτι και μετά όταν έρθει η ώρα και το αποκτήσεις να μην το θέλεις τόσο πολύ. Πάντως η επιλογή σου σήμερα σε οτιδήποτε κάνεις θα είναι ανάλογη με το αν σε συμφέρει ή όχι.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες τις οποίες προσπαθείς να κρατήσεις για σένα. Η ιδανική κατάσταση θα έρθει όταν εσύ δεν φοβάσαι και πάνω από όλα όταν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε και κανένα. Προς το παρόν μπορεί να κινείσαι με σκοπιμότητα και να μην τσακώνεσαι ή διαφωνείς γιατί κάτι έχεις να πάρεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλεις για το πόσο μπορείς να ολοκληρώσεις κάτι που θέλεις μόνος/η σου και αναζητάς βοήθεια ή συνεργάτες με τους οποίους όμως δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο το οικονομικό τοπίο. Το καλύτερο από όλα είναι να υπερνικήσεις τα εμπόδια με την βοήθεια του μυαλού και της διπλωματίας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι αφού θα βγει όλη σου η ενέργεια και η δύναμη προς τα έξω. Με τον τρόπο σου θα δείξεις την υπεροχή σου. Μερικές φορές όταν μπορείς βγάζεις νύχια σε όποιον πάει να σε εμποδίσει ή να σε υποτιμήσει. Η βαθιά σου ευαισθησία τις πιο πολλές φορές δεν φαίνεται. Δείχνεις περισσότερο ότι δεν έχεις και πολλά συναισθήματα παρά μόνο συμφέροντα.

Ερωτικά: Σίγουρα έχεις για τον Ταύρο βαθιά συναισθήματα και αν έχετε και κοινά οικονομικά ή περιουσία που σας ενώνουν θα είναι δύσκολο να διεκδικήσεις τα δικά σου ή να μοιράσεις στον καθένα αυτό που του ανήκει. Κάπου κάνεις το παιχνίδι σου και το ελέγχεις με τον δικό σου τρόπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είσαι άτομο της μέσης λύσης γιατί συνήθως υποφέρεις από δογματισμό και απολυτότητα. Αυτό σίγουρα δεν σε συμφέρει γιατί χάνεις τις ευκαιρίες της ζωής αλλά και τις καλές σχέσεις που μπορεί να μην έχεις εξαιτίας των ακραίων θέσεων που παίρνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις οι οποίες παραμένουν άλυτες και κυρίως δεν σε βοηθάνε να πας παρακάτω. Οι σκέψεις σου μπορεί να σε εμποδίζουν και στο πίσω μέρος του μυαλού σου να κρατάς πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλεις με τίποτε να ανακοινώσεις.

Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη ενός ατόμου σε ταράζει γιατί νιώθεις ενοχές για το πρόσωπο που είστε ήδη μαζί. Μην προσπαθήσεις να φορτωθείς τύψεις και μην κάνεις πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύεις γιατί τότε θα γίνουν όλα πολύ χειρότερα. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι δύσκολη μερικές φορές, ιδίως αν περιπλέκονται τα οικονομικά σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ένα μικρό στρες και προτιμάς να απομονωθείς παρά να βγεις στην επίθεση. Η προσφορά σου είναι υπερβολική μερικές φορές και τώρα πιθανόν να κάνεις ένα απολογισμό και να μην σου αρέσει. Η διάσταση απόψεων που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και κάποιους άλλους θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες τεχνικές σου, κυρίως όμως σε πρακτικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις την σιγουριά της εμπειρίας και αυτό σε κάνει να μην ρισκάρεις πάνω σε πράγματα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Μερικές φορές τα δεδομένα είναι καλύτερα για σένα. Πάντως την φιλία την θεωρείς κάτι πολύ βαθύ και αληθινό για αυτό τον τελευταίο καιρό περνάς κρίση με κάποια άτομα που δεν είναι όπως τα είχες φανταστεί.

Ερωτικά: Θέλεις να κινηθείς μέσα σε πλαίσια που δεν θα κοντραριστείς αλλά ούτε και θα αμφισβητηθούν οι αξίες σου. Για αυτό διαλέγεις να περάσεις καλά είτε με φίλους είτε μόνος/η σου αλλά πάντα πολύ προσεγμένα και ποιοτικά.

Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για όλους και όλα αλλά μερικές φορές νιώθεις ότι εξαντλείσαι, κυρίως όταν δεν παίρνεις αυτά που σου αναλογούν. Μην σκέφτεσαι όμως αρνητικά και πίστευε συνέχεια ότι κάποια στιγμή θα αναγνωριστεί η αξία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες εσωτερικές ανησυχίες οι οποίες ίσως σου βγάλουν και ένα κομμάτι που δεν θέλεις καθόλου να σκέφτεσαι. Η καχυποψία που πιθανόν να νιώσεις για κάποιους φίλους σου είναι μια δικαιολογία να σταματήσεις τις επαφές μαζί τους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς για λίγο για να έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ερωτικά: Διαλέγεις με πολύ προσοχή αυτά που θα κάνεις και αυτά που θα πεις γιατί νιώθεις ότι με τον Σκορπιό μπορεί να είσαι στο απυρόβλητο. Αυτό που σε κάνει να ανησυχείς είναι η συναισθηματική ανασφάλεια. Κυρίως με το Λιοντάρι που έχετε έρθει πιο κοντά μην χαλάς την καρδιά σου με κτητικότητα.

Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι μπροστά σου έχεις μια δύσκολη φάση και πρέπει να επιστρατεύσεις δυνάμεις για να ολοκληρώσεις αυτό που θέλεις. Η επιβεβαίωση από ένα πρόσωπο ότι κάτι θα γίνει και θα βγεις από το λούκι μπορεί να μην έρχεται και αυτό θα σε αγχώσει. Όμως η καλή σου τύχη δεν θα σε αφήσει έτσι.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Τελειώνεις με κάποιες υποθέσεις που πιθανόν να σε κούρασαν γιατί δεν σου άφησαν περιθώριο εξέλιξης ή ακόμα και χαλάρωσης. Επειδή βλέπεις ότι κάτι σωστό πας να συντονίσεις, θα βάλεις όλη σου την δύναμη για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Κυρίως αν αφορά σε μια υπόθεση εξωτερικού θα δεις ότι όλα θα τελειώσουν πολύ πιο εύκολα από ό, τι ξεκίνησαν. Η κρίση με ένα φίλο Ζυγό μπορεί να βαθύνει γιατί πιθανόν να μπουν στην μέση τα θέλω και των δυο σας.

Ερωτικά: Κρατάς κάπως τον χαρακτήρα σου και δεν ανοίγεσαι τόσο εύκολα. Πιθανόν να θέλεις κάπως να κυριαρχήσεις στις καταστάσεις και αυτό θα σου βγει σε καλό γιατί συνήθως δίνεσαι χωρίς όρια. Το Λιοντάρι μπορεί να έκανε την πρώτη κίνηση και τώρα να περιμένει από εσένα.

Οικονομικά & Καριέρα: Διασφαλίζεσαι με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις έστω και προφορικά. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι η εύνοια είναι μεγαλύτερη αν κάνεις από πριν συμφωνίες και δεν τις αφήσεις την τελευταία στιγμή. Ένα κληρονομικό που περιμένεις να ξεκαθαρίσει μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου