ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ενεργοποιηθεί αρκετά. Δεν σου αρέσει να μένεις για πολύ διάστημα στα ίδια πράγματα για αυτό όταν υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες, όπως σήμερα, έχεις μεγαλύτερη διάθεση για δράση.
 

Ερωτικά: Θα βγεις μπροστά για να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση που σε ενοχλεί γιατί σήμερα τουλάχιστον δεν φοβάσαι και μπορείς να προχωρήσεις το θέμα πιο βαθιά αλλά κι ανάλαφρα. Θα μιλήσεις με γούστο και με χιούμορ για να φέρεις το άλλο άτομο πιο κοντά σου. Αυτό σίγουρα βοηθάει και διευκολύνει στην μείωση των αποστάσεων.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Η εξυπνάδα και η ευελιξία είναι τα υλικά που χρειάζεσαι περισσότερο σήμερα. Αν ξεκινάς τώρα μια καινούργια δουλειά, καλό είναι να θέσεις τα πράγματα όπως εσύ πιστεύεις για να δείξεις αφ ενός μεν ότι γνωρίζεις και αφετέρου ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προβάλλεις την προσωπική σου γνώμη πιο εύκολα και επειδή είσαι σε φάση μεγαλύτερης επικοινωνίας δεν διστάζεις να προχωρήσεις και παρακάτω. Μερικές φορές κουβαλάς κάτι πολύ δυναμικό μέσα σου και όταν παρουσιαστούν οι περιστάσεις γίνεσαι πολύ μαχητικός/η, κυρίως σε θέματα γνώσης αλλά και σε ό, τι αφορά θέματα πίστης και θρησκευτικότητας.
 

Ερωτικά: Ο Τοξότης δεν χάνεται από την ζωή σου. Μόνο για λίγο φεύγει και μετά εμφανίζεται και πάλι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα/μια Παρθένο αλλά είναι τελείως διαφορετικά τα συναισθήματα. Το ένα έχει ρίσκο και το άλλο σιγουριά. Στο χέρι σου είναι τι θα αποφασίσεις.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ανοίξεις κάπως τα φτερά σου και να επεκταθείς. Γενικά, υπάρχει ανασφάλεια με τα οικονομικά που σου δημιουργεί φόβο αλλά θα προσπαθήσεις να μετρήσεις καλύτερα τις δυνάμεις σου για να τον αντιμετωπίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βγαίνεις μπροστά γιατί συνειδητοποιείς τα θέλω σου και σήμερα ενεργοποιείσαι. Κράτησε αυτή την αίσθηση αν μπορείς λίγο περισσότερο για να δράσεις. Το καλό είναι ότι είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς χωρίς να ντρέπεσαι να προβάλλεις τις επιθυμίες σου.
 

Ερωτικά: Η σχέση με ένα πρόσωπο σου δίνει πολύ χαρά γιατί με τον τρόπο σου μπορείς και βγάζεις στην επιφάνεια αυτά που νιώθει για σένα. Ίσως βέβαια υπάρχει και ένα μικρή ευαισθησία μεταξύ σας αλλά τουλάχιστον επικοινωνείτε με την καρδιά. Κυρίως Τοξότης και Ιχθύς θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι να ασχοληθείς περισσότερο με αυτό που σου αρέσει χωρίς όμως να έχεις αποφασίσει τον τρόπο που θα δράσεις για αυτό πιθανόν να κάνεις συζητήσεις. Χρειάζεσαι ένα ακόμα σπρώξιμο για να μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αφήνεις τις πιέσεις για άλλες ημέρες γιατί σήμερα νιώθεις ανάλαφρος/η σαν πεταλούδα. Αυτό σίγουρα θα κάνει καλό στον ψυχισμό γιατί θα έχεις άνεση και μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία. Μην αφήνεις όμως κάποιες καταστάσεις από αφέλεια να ξεφεύγουν από τα χέρια σου.
 

Ερωτικά: Μια παρότρυνση που μπορεί να έχεις από ένα φίλο σου θα σε σπρώξει να βγεις έξω και να κάνεις νέες επαφές και γνωριμίες. Πιθανόν να περνάς μια φάση που θέλεις να ηρεμήσεις και να περάσεις πολύ απλά αλλά ουσιαστικά. Η επαφή με Ιχθύ που μπορεί να τον ξέρεις από το μακρινό παρελθόν σου θα σου φέρει στις επιφάνεια ρομαντικές μνήμες.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι οπωσδήποτε αναπροσαρμογή πολλών πραγμάτων για αυτό θα διαλέξεις να κάνεις κάτι καινούργιο πιο εύκολο ή περισσότερο ανάλαφρο. Μερικές φορές βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ιδιαιτερότητα η ακόμα και μεγάλη εξυπνάδα. Το θέμα είναι να συμφωνεί και το συναίσθημά σου για να προχωρήσεις στις διάφορες δουλειές.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Το κατέχεις καλά το επικοινωνιακό, οπότε θα βγεις είτε με φίλους, είτε με μια ομάδα και θα διατυπώσεις τις απόψεις σου με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Το βάρος που νιώθεις σίγουρα θα ελαφρώσει αφού θα δεις ότι και οι άλλοι μπορεί να έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου.
 

Ερωτικά: Αναζητάς την αληθινή επικοινωνία και όχι τον ρομαντισμό ή τις βαρύγδουπες δηλώσεις του άλλου ατόμου προς εσένα. Για αυτό θα νιώσεις ανάλαφρα και απελευθερωμένα. Ο Δίδυμος ή ο Τοξότης θα συμφωνήσουν πολύ περισσότερο μαζί σου.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις κάπως πιο ανάλαφρα κάποια θέματα που έχεις στην δουλειά σου και θα προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με τελείως διαφορετικό τρόπο από άλλες φορές. Το άνοιγμα πάντως προς όλους και όλα θα σε βοηθήσει να εκφράσεις πιο εύκολα όλες σου τις δυνατότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Περνάς μια φάση πολύ επικοινωνιακή που ίσως σε βοηθήσει να ξαλαφρώσεις από τα βάρη που πιθανόν να έχεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μάθεις είναι να μην μιλάς πολύ και να μην εμπιστεύεσαι τον οποιοδήποτε γιατί μπορεί να κληθείς κάποια στιγμή να απολογηθείς για τα λεγόμενά σου σε τρίτα πρόσωπα.
 

Ερωτικά: Η σχέση με Δίδυμο περνάει σε μια πιο επιπόλαιη φάση χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έρθετε πιο κοντά. Η Αφροδίτη σου δίνει το ερέθισμα να μπορείς να μιλάς για αγάπη και προσφορά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί και θα κουράσεις αλλά και δεν θα πάρεις όσα περιμένεις.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Η θρησκευτική σου πίστη πιθανόν να αυξηθεί οπότε θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Συγχρόνως θα έχεις και κάποιες νέες, περιπετειώδεις καταστάσεις οι οποίες όμως μπορεί να είναι το αλάτι που θα νοστιμέψει αυτήν την περίοδο.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά να πεις αλλά και να μάθεις, οπότε θα περάσεις την γνώση σου σε διάφορα πρόσωπα. Αν σου αρέσει κιόλας να γίνεσαι το επίκεντρο, θα ξεπεράσεις αυτή την φορά τον εαυτό σου γιατί θα μπορείς να πλασάρεις τα προσόντα σου πιο εύκολα.
 

Ερωτικά: Νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, οπότε κανένας δεν μπορεί να παραβιάσει τις αρχές σου αλλά και τα θέλω σου. Κριός, Ταύρος, Τοξότης και Υδροχόος παίζουν στην ζωή σου πολύ περίεργα. Φρόντισε να έχεις καλή σχέση για να μην υπάρχει κάτι που μπορεί να σε στεναχωρήσει.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ελιχθείς. Το καλό είναι ότι έχεις την άνεση να λες τα προβλήματά σου και να ζητάς λύσεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου αρνηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και όσο περισσότερο το κάνεις τόσο πιο πολύ θα λαμβάνεις μεγαλύτερη γνώση και πληροφόρηση. Είναι η εποχή που χρειάζεται για να δεις από άλλη οπτική γωνία και τους φίλους σου και την ψυχολογία σου.
 

Ερωτικά: Ο Δίδυμος σέρνει τον χορό και αναλαμβάνει να σε βγάλει έξω από το καβούκι σου. Συνήθως δεν συζητάς για τα δικά σου θέλω, απλά τα δείχνεις με την στάση σου, είτε με θυμό, είτε με το να μην απαντάς καθόλου στις ερωτήσεις του άλλου. Σήμερα όμως τα μούτρα μπορεί να μην πιάσουν και να νιώσεις καλύτερα αν μιλήσεις με τρόπο που δεν θα δείχνει θυμό ή πόνο. Για αυτό μπορείς να προσελκύσεις το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ότι αναλώνεσαι σε πολλές συζητήσεις και κυρίως σε θέματα που πιθανόν να μην σε αφορούν και τόσο. Όμως τελικά με την εμπειρία θα μάθεις ότι ακόμα και μια μικρή κουβέντα θα σε ξελασπώσει από τα δύσκολα βιώματα και θα σου δώσει την ώθηση να κινηθείς για να κερδίσεις μια δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ξέρεις ότι χρειάζεσαι κι άλλα άτομα για να σε πλαισιώσουν γιατί οι ανάγκες σου είναι αρκετά μεγάλες. Οπότε οι γνωριμίες είναι απαραίτητες και πάνω από όλα πολύ εποικοδομητικές στην προκειμένη φάση.
 

Ερωτικά: Έχεις πολύ άνεση και δεν δείχνεις καν τα πραγματικά σου συναισθήματα. Με τον τρόπο σου μπορείς να ξεγελάσεις ή να παρασύρεις το άλλο πρόσωπο σε αυτό που θέλεις, κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεσαι προς τα που θα ρίξεις τα βέλη σου. Για αυτό θα διαλέξεις άτομα που θα σου εμπιστευτούν πράγματα τα οποία σε άλλη φάση θα ήταν δύσκολο να το κάνουν. Όμως το χάρισμα το έχεις και μπορείς άνετα να μάθεις ακόμα και τα μυστικά κάποιων που κάνουν την ίδια δουλειά με εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προχωράς στα σχέδια σου αλλά δεν εμπιστεύεσαι κάποια πρόσωπα τα οποία δεν σου γεμίζουν και πολύ το μάτι. Όμως, επειδή δεν φοβάσαι πια να μην εκτεθείς θα δείξεις μια επικοινωνιακή άνεση μέσα στον καθημερινό σου χώρο.
 

Ερωτικά: Ασχολείσαι με τον Ταύρο γιατί σου προσφέρει μια μικρή ευχαρίστηση και συγχρόνως σου δίνει την άνεση να ασχοληθείς με πολύ περισσότερες επαφές που μπορεί να είναι κι έξω από τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Από την άλλη μπορεί να σε πιάσει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για ένα Δίδυμο ή Τοξότη χωρίς όμως να το πεις πουθενά γιατί μπορεί να εκτεθείς.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Με κάποιο τρόπο κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά, θέλοντας να κάνεις κινήσεις με τις οποίες πιστεύεις ότι θα κερδίσεις κάτω από άλλες προοπτικές. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί μπορεί να αποκομίσεις κάτι καλό. Αρκεί να μην πέφτεις σε ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις δημιουργική διάθεση για αυτό αποφασίζεις να τακτοποιήσεις όλες τις δουλειές που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, σχετικές με γνώση, με αγορά βιβλίων, με σπουδές στο εξωτερικό ή με ένα χόμπι που σίγουρα θα σε χαλαρώσει.
 

Ερωτικά: Προσπαθείς να φλερτάρεις και με τον δικό σου τρόπο θα βγεις από το αδιέξοδο της μοναξιάς σου. Ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο θα έρθει κοντά σου και σου δώσει την αξία που εσύ νιώθεις ότι έχεις.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις κάποια άτομα στον τρόπο που θα ρισκάρουν ή θα δημιουργήσουν συγκεκριμένα πράγματα. Να περιμένεις χρήματα γιατί μέσω αυτού θα μπορείς να κάνεις ακόμα περισσότερες προσπάθειες πάνω σε ένα τομέα που θέλεις να επενδύσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι σε μια χαοτική φάση αφού συμβαίνουν πολλά και παράξενα πράγματα γύρω σου που δεν μπορείς να τα κατατάξεις κάπου. Για αυτό φρόντισε να μην μπλέξεις κι άτομα γιατί στο τέλος θα μπερδευτείς και δεν θα ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα.
 

Ερωτικά: Γίνεσαι περισσότερο κυνηγός γιατί θέλεις να μπλέξεις σε μικρές περιπέτειες που σε βγάζουν από την πλήξη και την μονοτονία. Αν είσαι ελεύθερος/η θα αναζητήσεις να περάσεις καλά χωρίς να δημιουργείς εξαρτημένες σχέσεις. Βέβαια η μοίρα παίζει άλλα παιχνίδια και μπορεί να πιαστείς στην φάκα, κυρίως με Παρθένο και Τοξότη.
 

Οικονομικά & Καριέρα: Διαισθάνεσαι ότι είσαι σε καλό δρόμο αφού έχεις και κάποια άτομα που στο επιβεβαιώνουν. Θα γίνεις χίλια κομμάτια προκειμένου να είσαι με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Αν δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό, σκέψου από πριν ποιοι σου είναι τελικά απαραίτητοι. Πρόσεξε τα χρήματα ή τα κλειδιά σου γιατί μπορεί κάπου να τα ξεχάσεις.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου