ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα προσπαθήσεις να ομορφύνεις την ημέρα σου και να την κάνεις πιο απλή. Μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλές πρακτικές δυσκολίες, αλλά εσύ με τον τρόπο σου θα ξεπεράσεις όλα τα τρέχοντα εμπόδια.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο σε βοηθάει να αναπτύξεις μαζί του ένα ιδιαίτερο σύστημα επικοινωνίας. Αντίθετα με τον Παρθένο εάν δεν ριχτείς με τα μούτρα στα θέματα που θεωρεί σοβαρά να μην περιμένεις να έρθετε σε επαφή με τον τρόπο που θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες αλλά τις καλύπτεις με πολύ δουλειά και δράση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειες που νιώθεις από κάποιες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Από τις συνθήκες αναγκάζεσαι να αλλάξεις τον πεζό και τετριμμένο τρόπο που σκέφτεσαι και να επενδύσεις σε κάτι πιο πρωτοποριακό ή σε κάτι που έχει δράση. Δεν θα είναι εύκολο για σένα αλλά θα το ρισκάρεις.

Ερωτικά: Η γενική σου εικόνα είναι ανεβασμένη και παρόλο που δεν θέλεις να το δείξεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εσύ από μέσα σου έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν την αισθηματική σου ζωή. Αρκεί να μπορέσεις να κρατήσεις τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον εαυτό σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Η ζωή με κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα μπορεί να αλλάξει και, από εκεί που έχεις μια τεράστια ανασφάλεια με τα οικονομικά σου, να πιστέψεις ξαφνικά ότι στο χέρι σου είναι να κάνεις κάτι που θα σε ανεβάσει. Και θα το ρισκάρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δύναμής σου, χωρίς όμως να ξεχνάς ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή που θα χρειαστείς μεγαλύτερη πειθαρχία – κυρίως σε θέματα διατροφής ή προσωπικού στρες που τις περισσότερες φορές σε μπλοκάρει υπερβολικά.

Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πρόσωπα και αυτό μερικές φορές σε κάνει να φαίνεσαι ή σαν άστατος/άστατη προς τα έξω ή σαν ένα άτομο που δεν θέλει και μεγάλη δέσμευση. Όμως ο Παρθένος μπορεί κάτι να έχει να σου πει και με τον τρόπο του να σε συμμαζέψει.

Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες κινδυνεύεις να ξεχάσεις και ζωτικής σημασίας πράγματα τα οποία άλλες φορές δεν τα ξεχνούσες με τίποτε. Επίσης θα βάλεις κάτω με πολύ λογική κάποια έξοδα ή θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις και θα δεις επιτέλους τι μπορεί να γίνει από την θεωρία στην πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Εντυπωσιάζεσαι ακόμα κι εσύ με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις για αυτό θα προτείνεις ακόμα και πρακτικές λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κινήσεις διορθωτικές. Κυρίως σε θέματα προσωπικών σχέσεων και οικογενειακών επαφών.

Ερωτικά: Ο Δίδυμος μπορεί να μη σου ταιριάζει τόσο πολύ, αλλά θα δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του. Από την άλλη, ένας Ιχθύς που μπορεί να έρχεται από το μακρινό παρελθόν θα σε δελεάσει με τον τρόπο που θα σου μιλήσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες καταλαγιάζουν γιατί μπορείς να τις καθοδηγήσεις με τρόπο πολύ έξυπνο και δυναμικό. Χρήματα που μπορείς να πάρεις από συνεργασία με ένα φιλικό πρόσωπο θα σε βγάλουν από την δυσκολία.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Απελευθερώνεσαι από κάποιες ανασφάλειες γιατί έχεις την τόλμη και τις συζητάς, κυρίως με κάποιους φίλους σου . Μεταξύ αστείου και αλήθειας, συνειδητοποιείς πόσο εύκολα είναι τα πράγματα και εσύ τα είχες κάνει μέσα στο μυαλό σου τεράστια.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ παραμένει κάπως μοιραία και περίεργη. Φρόντισε να ξεφύγεις από τη σαγήνη του για να μη σε μπερδέψει περισσότερο. Αντίθετα με τον Σκορπιό γίνεται πιο προσιτή και φιλική.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς φόρμουλες που θα είναι περισσότερο ευέλικτες για να σε δικαιώσουν. Στο τέλος θα βρεις τη λύση αρκεί να μη βιάζεσαι. Η τύχη είναι με τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα μικρό εκνευρισμό γιατί διχάζεσαι σε κάποια θέματα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις το άσπρο από το μαύρο. Μερικές φορές μιλάς πολύ και χωρίς να το καταλαβαίνεις εκτίθεσαι. Μόνο πρόσεξε μήπως πληγώσεις κάποιους φίλους, γιατί μετά μπορεί να μην υπάρχει επιστροφή στην σχέση μεταξύ σας.

Ερωτικά: Ο Δίδυμος περιμένει από τη δική σου πλευρά να κάνεις εσύ τα βήματα, αλλά από την άλλη μάλλον εσύ περιμένεις το αντίστοιχο. Το καλό είναι να βρεθείτε κάπου στη μέση για να μην υπάρξουν δυσκολίες. Εν τω μεταξύ ο Σκορπιός, που μπορεί να ζει μακριά σου, τώρα θα κάνει στροφή μετανοίας.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες οι οποίες σε κουράζουν, αλλά πιθανόν να μη μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κυρίως θα χρειαστεί να ενημερωθείς πολύ περισσότερο για θέματα τα οποία είναι στη δική σου ευθύνη.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 16/9

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες δυνατότητες να μιλήσεις και να έρθεις σε επαφή με άτομα τα οποία δεν είναι και τόσο κοντινά σε εσένα. Για αυτό τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία άνοιξε την πόρτα και μην κάνεις πίσω. Η γνώση είναι δύναμη και στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να πάρεις κάτι που θα σου χρησιμεύσει τις επόμενες ημέρες.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Τοξότη σε δυναμώνει. Πιθανόν όμως να ζητάει από εσένα να πάρεις θέση και αυτό μπορεί να σε πιέζει. Γιατί γενικά είσαι ένα άτομο πολύ αναποφάσιστο. Με τον Ιχθύ υπάρχει ειδύλλιο αλλά όλα είναι στον αέρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με στόχο το κέρδος, για αυτό θα το πετύχεις μόνο αν εξαφανίσεις για λίγο τον φόβο και δράσεις πολύ αποφασιστικά σε όλες σου τις υποθέσεις. Η πιθανότητα συνεργασίας με έναν Αιγόκερω σε κουράζει, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τον στόχο ψηλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Γίνεσαι περισσότερο ανοικτός/ή και αυτό θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις ένα χάσμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί με κάποιους συνεργάτες.

Ερωτικά: Η σκοπιμότητα πλέον με τον Δίδυμο μπορεί να μην υπάρχει γιατί από τη πλευρά σου έχεις τραβήξει κάποιες γραμμές οι οποίες δείχνουν και τα όρια σου. Το καλό είναι ότι με τον Κριό τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Οικονομικά & Καριέρα: Διαχώρισε τη θέση σου για να μη δείχνεις σα να μη έχεις δική σου ταυτότητα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις για τα δικαιώματά σου και, αν δεν μπορείς, να το κάνεις με γραπτό κείμενο όπου πιθανόν θα εκφραστείς καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναγκαστικά κάνεις διάφορες κινήσεις που θα αναγκάσεις τους γύρω σου και να σε υπολογίσουν αλλά και να λάβουν περισσότερο υπόψη τη γνώμη σου. Η ζωή είναι πολύ εύκολη για σένα όταν βάζεις ένα στόχο και τον δουλεύεις βήμα προς βήμα για να πετύχει. Κυρίως αν βάλεις στόχο το ιδανικό βάρος θα χρειαστεί να δουλέψεις με μεγάλη προσήλωση σε αυτό.

Ερωτικά: Δοκιμάζεσαι, όχι όμως από το άλλο άτομο που δεν σε θέλει, αλλά για την πίστη σου απέναντι στη σχέση σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα παρασυρθείς από συναισθήματα πολύ χαοτικά και μπορεί να βρεθείς ξαφνικά να πίνεις ποτό ή να ανταλλάσεις μηνύματα ερωτικά, σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν είσαι εσύ που τα κάνει αυτά.

Οικονομικά & Καριέρα: Αμφισβητείς τη σκέψη σου και κυρίως αμφισβητείς τις κινήσεις σου. Ο λόγος είναι ότι δεν εμπιστεύεσαι και πάρα πολύ τον τρόπο που σκέφτεσαι ή κατευθύνεις τις καταστάσεις. Πρόσεξε τι θα κάνεις με μια συνεργασία και κυρίως με έναν Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να δείξεις ότι έχεις ανοικτό μυαλό αλλά και μοντέρνα συμπεριφορά, για αυτό προσπαθείς να προσαρμόσεις το παλιό με το καινούργιο. Η σκέψη σου πάντως κινείται κάπως περίεργα με συνέπεια να αμφιβάλεις για τις αποφάσεις σου.

Ερωτικά: Ο Ζυγός σε κάνει να νιώθεις ότι κάπως «σε παίζει» με τη συμπεριφορά του και την αμφιταλαντευόμενη κρίση του. Για αυτό φρόντισε να πάρεις τις αποστάσεις σου μέχρι ν’ αποφασίσει τι θέλει. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να μιλάς γενικά ευγενικά για να μη σε κατηγορούν για σκληρότητα λόγου ή συμπεριφοράς.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις κάπως αόρατες τις κινήσεις σου και δεν υπολογίζεις ότι με τον τρόπο σου μπορεί να κινήσεις υποψίες. Κυρίως από άτομα που δεν έχετε και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναπαράγεις κάποια θετικά μηνύματα που έχεις υπόψη σου στα άτομο που σε περιβάλλουν σου. Για αυτό τον λόγο μπορείς να ισορροπείς και να μην δημιουργούνται εντάσεις. Οι αντίκες και γενικά οτιδήποτε παλιό που ανανεώνεις είναι κάτι που σε ευχαριστεί, γιατί κρατάς και τα δύο: την παράδοση και το παρόν.

Ερωτικά: Η σχέση σου είναι πιο χαλαρή και άνετη και αυτό σε βοηθάει να εκφράσεις πιο εύκολα αυτά που νιώθεις. Η επαφή με Καρκίνο αν το θέλεις πάρα πολύ θα περάσει σε μια νέα ανανεωμένη φάση η οποία θα σε βγάλει από τα παλιά αδιέξοδα. Ο Παρθένος σε σιγοντάρει ότι και να κάνεις και αυτό σου δίνει δύναμη.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναπτυγμένο ένστικτο και αυτό θα σε βοηθήσει να μην μείνεις πίσω. Αντίθετα ως άνθρωπος της πρωτοπορίας θα προχωρήσεις μπροστά και με μεγάλη άνεση. Η βοήθεια από το εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει νέες πόρτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Αγχώνεσαι για καταστάσεις που πιθανόν να μη μπορείς να ελέγξεις ή να μην μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει. Για αυτό θα μπλεχτείς με πολλά άτομα για να τα βγάλεις πέρα και πιθανόν να μην καταφέρεις να επικοινωνήσεις με όλους.

Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με Τοξότη και έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η ερωτική έλξη μεταξύ σας θα είναι πολύ μεγάλη γιατί θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα έντονη μαγεία. Δεν είναι σίγουρο προς τα πού θα καταλήξει αλλά τουλάχιστον μπορεί να θέλεις να το ζήσεις. Η λύπη για το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι θα είναι για σένα δεδομένη και εκεί σίγουρα θα γίνει το μπλέξιμο.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αποφασίσει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου για να διευκολύνεις τη ζωή σου αλλά και τους γύρω σου. Όμως μη σε τραβάνε μεγαλεπήβολα σχέδια, γιατί μπορεί να υπάρχει μέσα τους μια υπερβολή. Η συνεργασία με Λιοντάρι σίγουρα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς σε μια κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου