ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βγαίνουν οι ευαισθησίες σου στην επιφάνεια και θα βρεθείς σε μια κατάσταση που πιθανόν να μην περίμενες. Όμως θα σου κάνει κι αυτό καλό γιατί μπορεί να έρθεις πιο κοντά με τα δικά σου πρόσωπα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ενός πολύ προσωπικού σου χόμπι και των αναγκών της οικογένειας και να βρεις μια ισορροπία.

Ερωτικά: Το εξωτερικό σε τραβάει και κυρίως ο Τοξότης θα σου δώσει το πράσινο φως για να πάτε μαζί σε μέρη που δεν τα περίμενες. Η τελική απόφαση όμως θα είναι δική σου και θα χρειαστεί να συνυπολογίσεις και κάποιες άλλες καταστάσεις. Με τον Καρκίνο υπάρχει μια ιδιαιτερότητα η οποία θα σε στιγματίσει συναισθηματικά.

Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να έχεις μια πρόταση η οποία θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με την παράδοση ή ακόμα και με την οικογένεια γιατί αν την ακολουθήσεις ίσως πρέπει να χαλάς περισσότερο χρόνο μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις αποκτήσει ευαισθησίες και με κάποιο τρόπο προσπαθείς να εξασφαλίσεις είτε τα δικά σου συναισθήματα, είτε των δικών σου ατόμων. Τείνεις σε υπερβολές που όμως θα μπορέσεις με ένα πολύ όμορφο τρόπο να διαχειριστείς.

Ερωτικά: Η αισθαντικότητα είναι αυτό που θα σε χαρακτηρίσει και θα σου δώσει μια μεγάλη πιθανότητα να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Ο Καρκίνος ή ο Σκορπιός θα μοιραστεί πολύ εύκολα τα κοινά σας θέματα. Ενώ αντίθετα με τον Κριό ή Τοξότη η υπόθεση θα σου θυμίζει αγρίμι που προσπαθείς να το βάλεις στο κλουβί και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη από συγκεκριμένες συμπεριφορές για να μπορέσεις να ξετυλίξεις τις απόψεις σου. Συγχρόνως πρέπει να δείξεις οικειότητα σε άτομα με τα οποία παλιά δεν είχες χημεία και τώρα τα χρειάζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να κερδίσεις ακόμα και από την οικογένεια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πιθανόν να μετανιώσεις τώρα που σκέφτεσαι μια απόφαση που πήρες σχετική με ένα θέμα σπουδών σου ή μετακίνησης σε άλλη πόλη ή σπίτι κάνε όμως λίγη υπομονή γιατί πιθανόν να ήταν η σωστή. Ό, τι δεν χρειάζεσαι αληθινά πέταξέ του και κάνε την κάθαρσή σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την ατζέντα σου και σίγουρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Ερωτικά: Η σκέψη ενός Παρθένου που θέλει από σένα κάτι πιο σίγουρο δεν είναι απαραίτητο ότι σε εγκλωβίζει αλλά σε κάνει να νιώθεις ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σου να γίνεις πιο σοβαρός/η και αυτό σου αυξάνει την ευθύνη. Με τον Κριό ή Ζυγό όλα είναι πιο εύκολα και πιο ανάλαφρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και αυτό σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο γιατί θα χρειαστεί να βασιστείς στο τι σε συμφέρει και τι όχι. Πιθανόν αυτό να είναι δύσκολο γιατί δεν έχεις τις αντοχές να το κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα μπεις σε νέες διαδικασίες πολύ στενής και έντονης συνεργασίας αλλά θα υπάρχει ένα πέπλο ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις το σωστό στίγμα και αυτό θα σε καθοδηγήσει όλη την ημέρα. Πιθανόν να έχεις μεγαλύτερες ευαισθησίες από το κανονικό κυρίως με ζώα ή μικρά παιδιά και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να εισπράξεις το αντίστοιχο.

Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες αλλά αυτές καλύπτονται είτε από το φιλικό περιβάλλον είτε από δικές σου σκέψεις οι οποίες φαίνονται να είναι λιγότερο επιβλαβείς. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να διαλύθηκε αλλά τα έντονα συναισθήματα θα μείνουν για πάντα.

Οικονομικά & Καριέρα: Κυνηγάς την φιλοδοξία σου και δεν διστάζεις να μπλεχτείς με την πολιτική ή κάποιες ομάδες που προϋποθέτουν ότι για να μπεις χρειάζονται δουλειά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφουγκραστείς και λίγο τις ανάγκες σου γιατί πιθανόν να παρασύρεσαι από άτομα που σου δίνουν την εντύπωση ότι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το όραμά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν βγαίνεις εύκολα προς τα έξω γιατί η διάθεσή σου κάπου σε ξεγελάει και δεν γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις. Ίσως νιώθεις την ανάγκη να ξεκουραστείς ή να αναπολήσεις το παρελθόν ή ακόμα και να καταπιαστείς με παλιές φωτογραφίες, σεντούκια ή οικογενειακά κειμήλια κι αυτό θα σε ευχαριστήσει ψυχικά.

Ερωτικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο αφήσει τα πράγματα να πηγαίνουν όπως θέλουν χωρίς να ζορίζεις, αλλά ούτε και να απαιτείς και αυτό κάνει τον ρόλο σου ευκολότερο. Παρθένος, Τοξότης , Υδροχόος και Ιχθύς δημιουργούν ένα παιχνίδι που το παίζεις ασταμάτητα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έρθεις σε επαφή με ένα από αυτά τα άτομα και σίγουρα κάτι θα γίνει.

Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι με το πώς να βάλεις καινούργιες βάσεις αλλά αυτό αναγκαστικά θα το κάνεις με νέες τεχνικές και κυρίως χωρίς να το δείξεις σε άλλους. Ο Αιγόκερως σε βοηθάει σε πρακτικό επίπεδο για να μπορέσεις και εσύ να δεις και μια άλλη πλευρά που συνήθως σου ξεφεύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες αντιστάσεις που έχεις μέσα σου και με ένα τρόπο πολύ δικό σου να μιλήσεις σε πρόσωπα τα οποία άλλες φορές φοβόσουν ή θύμωνες και δεν τα αντιμετώπιζες. Όλα θα είναι μάλλον πιο ανάλαφρα και περισσότερο εύκολα. Κράτησε στην καρδιά σου ένα μεγάλο κομμάτι για να νιώθεις καλά.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να εκφραστείς για αυτό μπορεί να φανείς κάπως επιπόλαιος/η με τον Δίδυμο ή τον Ιχθύ. Έχεις πάντως στο μυαλό σου ένα Ιχθύ γιατί βλέπεις πάνω του το ιδανικό και αυτό σου κάνει καλό. Με τον Καρκίνο έχετε ένα πολύ κοινό σημείο για αυτό θα τα βρείτε πιο εύκολα.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε αναβρασμό ιδεών και καταστάσεων που σε κάνουν να τρέχεις αλλά μπορεί να υπάρχουν παράπονα από κάποια άτομα που έχετε βρεθεί στο παρελθόν. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς. Καλύτερα να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 17/9

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί ξαφνικά να εκτιμήσεις την αξία της οικογένειάς σου και να θέλεις να είσαι είτε κοντά με τα άτομα που την απαρτίζουν είτε να σου δημιουργήσει ένα γλυκό συναίσθημα που θα το δείξεις σε κάποια δικά σου πρόσωπα. Η διάθεση για ξεδώσεις ασχολούμενος/η με το σπίτι ή τη μαγειρική θα σου κάνει καλό.

Ερωτικά: Ο Καρκίνος μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι στριμώχνεσαι ή περνάς μίζερα μαζί του. Προσπάθησε να βρεις πράγματα να κάνετε μαζί και για να ξεδώσετε αλλά και να βρείτε κοινά σημεία. Με τον Αιγόκερω έχεις κόντρες και αντιφάσεις για αυτό κράτησε καλές ισορροπίες γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή απόσταση.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να βάλεις ένα φρένο σε άτομα που με τον τρόπο τους δείχνουν ότι δεν έχουν διάθεση να σε υποστηρίξουν ή να δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας. Αν δεν μπορούν αυτοί, πλησίασέ τους εσύ και προσπάθησε να συμφιλιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις διάθεση να υποστηρίξεις άτομα από την οικογένεια σου για αυτό θα βρεθείς πολύ κοντά τους και με την βοήθεια σου θα ενωθείτε περισσότερο. Η φροντίδα που χρειάζεται να δείξεις είτε σε ζωάκια είτε σε λουλούδια και φυτά θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Το μαγείρεμα και γενικά το συμμάζεμα θα σου κάνει καλό γιατί θα βάλεις μια τάξη.

Ερωτικά: Νιώθεις ασφάλεια και για αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν και πιθανόν να είναι πολύ προσωπικές και να μην αφορούν το πρόσωπο που είστε μαζί. Πάντως η σχέση με τον Καρκίνο και τον Παρθένο θα σε βγάλει από την στεναχώρια γιατί μπορεί να σε ακούει ή να σε καταλαβαίνει.

Οικονομικά & Καριέρα: Επαναλαμβάνεις κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζεις πολύ καλά και αυτό είναι το ατού σου. Μπορείς με ωραίο τρόπο και κάνεις κινήσεις χωρίς να εκτεθείς αλλά πάνω από όλα να πατήσεις εκ του ασφαλούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Συναισθηματικές ευαισθησίες σε βάζουν να περάσεις πολύ από τον χρόνο σου με άτομα που δεν σου είναι εύκολο να μοιραστείς τις εμπειρίες σου. Η υποκειμενικότητα σε θέματα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις θα εμποδίσει την σωστή σου κρίση. Για αυτό φρόντισε με τον τρόπο σου να μην απομακρύνεσαι από την πυξίδα σου.

Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο ή Ταύρο σου δείχνει κάτι διαφορετικό και πιθανόν να μην ταιριάζει πολύ με τα ενδιαφέροντά σου. Όμως, αν ψάξεις καλά μέσα σου θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αντιληφθεί ότι δεν είναι εύκολο να επικοινωνείς με άτομα που μιλάνε πιο πολύ για τα δικά τους θέματα, παρά για αυτά που σας απασχολούν από κοινού και πρέπει να βρείτε λύση. Η συνεργασία με ένα άτομο από την οικογένειά σου θα σε βάλει πιο βαθιά σε ένα πρόβλημα που συνήθως αποφεύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει τον ρόλο του σωτήρα γι’ αυτό θα έρθεις κοντά με άτομα που πιθανόν να μην μπορούν κατά την γνώμη σου να φροντίσουν ή να προστατέψουν τον εαυτό τους. Για αυτό θα δώσεις ό, τι καλύτερο έχεις για να μην αφήσεις την κατάσταση στα χέρια άλλων, σταμάτησε όμως να ντρέπεσαι και να έχεις συστολή.

Ερωτικά: Έχεις μια βασική αρχή στο άτομο που είστε μαζί να φέρεσαι σαν να είναι κάποιο από την οικογένεια σου. Γι’ αυτό όταν βρίσκεσαι με ένα πρόσωπο που σου αρέσει βγάζεις μια υπερβολή από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις μια καλύτερη συνεργασία και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και με άνεση να διαπραγματευτείς κάτι που το θεωρείς δικό σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που ίσως είχες καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο τρόπος που φέρεσαι στους γύρω σου χρειάζεται αναπροσαρμογή. Μπορεί να δυσκολευτείς αλλά τουλάχιστον θα ξεπεράσεις κάποια όρια τα οποία είναι αναγκαία για να δείξεις ότι είσαι και κάτι άλλο, πέρα από αυτό που βλέπουν οι άλλοι.

Ερωτικά: Ο συμβιβασμός μερικές φορές είναι αναγκαίος και κυρίως με ένα Καρκίνο που σου δίνει την εντύπωση ότι έχει ανάγκη να ακούσει από σένα ότι θα υποταχτείς και θα ακολουθήσεις τον δρόμο του, αν φυσικά τον θέλεις και έχεις ανάγκη την ομπρέλα του. Με το Λιοντάρι έρχεστε πιο κοντά αλλά φρόντισε να μην σας χωρίσουν υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανασφάλειες οι οποίες όμως σου βγαίνουν σε δημιουργική ενασχόληση και θα φροντίσεις ακόμα και για πράγματα που βαριέσαι ή κατά κάποιο τρόπο αποφεύγεις γιατί σου φαίνονται δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Οι σκέψεις σου ταλαντεύονται και δεν μπορείς να αποφασίσεις. Το συναίσθημά σου όμως σε πάει ακριβώς εκεί που πρέπει και γνωρίζεις ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις για αυτό να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.

Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό θα πάει πολύ καλύτερα και θα ξεπεράσεις κάποιες αναστολές που υπάρχουν στην μεταξύ σας επαφή. Ένα μεγαλύτερο και πιο ώριμο πρόσωπο θα σου δώσει την ασφάλεια που αναζητάς.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές συνεργασίες τις οποίες δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις, αν δεν βάλεις το ένστικτό σου να δουλέψει και πάνω από όλα να ασχοληθείς με την σωστή πλευρά του θέματος και των συνεργατών σου. Το παν είναι να προστατέψεις την δική σου κατάσταση, ιδιαίτερα αν σε απασχολεί ένα ακίνητο για να μπορέσεις να το διαπραγματευτείς.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Το πάρε-δώσε των άστρων, από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου