ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Αύγουστο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου.

Κριός

 

Μετά από ένα διασκεδαστικό και άκρως ερωτικό μήνα, είστε έτοιμοι να αποσυρθείτε για λίγο πριν κάνετε το μεγάλο ντεμπούτο σας! Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, και έχετε χαμηλή ενέργεια, είστε πιο εσωστρεφείς, σκέφτεστε σε ποιους χρωστάτε ευγνωμοσύνη και σε ποιους όχι, κολυμπάτε στα βαθιά νερά των συναισθημάτων σας.  Προσέξτε σε ποιον δωρίζετε το κλειδί της αγάπης, οποιεσδήποτε νέες σχέσεις δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης είναι πιθανό να διαλυθούν κι εσείς να μετανιώσετε.

Είστε το επίκεντρο της προσοχής των θαυμαστών σας, έχετε τη δύναμη και το θάρρος να κερδίσετε όποιον θέλετε! Δεν στερείστε επιχειρημάτων και σεξαπίλ, συσπειρώνετε πολλά άτομα γύρω σας, ο καθένας γύρω σας προσπαθεί να γίνει ο ένθερμος θαυμαστής σας, χάρη στον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε σε σχέση; Αναζητήστε την περιπέτεια με τον αγαπημένο σας, βγείτε έξω για μια τρελή διασκέδαση μέχρι το πρωί, σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε στιγμή!

Αν υπήρχε συναισθηματική απόσταση με το σύντροφό σας ή βρισκόσασταν σε αγωνία για την τρέχουσα συναισθηματική κατάσταση της σχέσης σας, με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, απολαμβάνετε τώρα ευτυχισμένες στιγμές, ζείτε το παρόν χωρίς να σας νοιάζει το μέλλον. Το φεγγάρι σας χαρίζει επιπλέον αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε το θήραμά σας και να ζήσετε τις απολαύσεις της ζωής.

Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα έρχεται ως ανακούφιση στη ζωή σας, καθώς φέρνει στο φως άτομα που σας έχουν προκαλέσει πόνο και θλίψη, με σκοπό να τα βγάλετε από τη ζωή σας. Από τη θετική πλευρά, το φεγγάρι φωτίζει τον πνευματικό κόσμο σας, μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τον πνευματικό ή τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σκορπάτε μια θετική ενέργεια γύρω σας, είστε ο θεραπευτής της ψυχής των άλλων.

Ταύρος

 

Αγαπάτε το χώρο όπου ζείτε; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και ίσως σκεφτείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή ακόμα να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε άλλο να ζείτε σ’ αυτό. Μην ξεκινήσετε την αναζήτηση για ένα νέο, πιο άνετο σπίτι, συνιστούμε να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο. Μπορεί να διαφωνείτε με τον αγαπημένο σας για το πού θα ζήσετε ή πώς θα έχετε το σπίτι σας καθαρό, έτσι ενεργείστε με διπλωματία και μην προσβάλετε την αγάπη σας μόνο και μόνο επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

Μην πιέζετε τα πράγματα, καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί ένταση και εμπόδια στην κατανόηση και την επικοινωνία, καθώς κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Το πάθος σας θα μπορούσε να παρερμηνευθεί, πιέζοντας τα κουμπιά των αγαπημένων σας προσώπων, τους οποίους προκαλείτε να σας επιτεθούν, γιατί νιώθουν ανασφάλεια. Εάν αισθάνεστε τώρα ότι θέλετε να επιβληθείτε στους αγαπημένους σας, σκεφτείτε ότι πλησιάζετε τους ανθρώπους με λάθος τρόπο και ότι αυτό θα δημιουργήσει συγκρούσεις με την οικογένεια ή στο σπίτι σας.

Εστιάζετε στη συναισθηματική σας ασφάλεια, ενισχύετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως σκέφτεστε την επέκταση της οικογένειάς σας, είτε με μια εγκυμοσύνη ή ακόμα φέρνοντας ένα συγκάτοικο. Περνάτε το χρόνο σας στο σπίτι σας και με την οικογένειά σας, εξάλλου αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το γήινο ζώδιό σας.

Φεύγει η ομίχλη από τα όνειρά σας για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στη ζωή σας, χάρη στην Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αναμείνατε να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες, συγκλονιστικές φιλίες ή ακόμη μπορεί και να γίνετε μέλος μιας καλλιτεχνικής ή πνευματικής ομάδας ή να συνεργαστείτε με τους άλλους για να φέρετε την επανάσταση γύρω σας κατά κάποιο τρόπο.

Δίδυμοι

Αναζητάτε τη διασκέδαση και τη χαρά του καλοκαιριού; Δυστυχώς, η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με ένα φίλο ή αδελφό ή ακόμα άγχος στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευθούν, ακόμη και να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας, έτσι μη στέλνετε αινιγματικά ή μελοδραματικά μηνύματα στο Facebook ή σε έναν/μια πρώην.

Ιδέες ή προτάσεις σας γίνονται αποδεκτές από τους άλλους, προβάλλετε τη θέρμη και τον ενθουσιασμό σας στις συζητήσεις σας, χάρη στον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Όμως, για να τα πάτε καλά με όλους,αποφύγετε να θίξετε επίμαχα θέματα, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και διαφωνίες. Να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες  παραχωρήσεις. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένετε, αν τρέχετε γρήγορα και υπόσχεστε πράγματα που απλά δεν τα έχετε μελετήσει εκ των προτέρων.

Συνομιλείτε με όλο τον κόσμο, συναντάτε ευφυείς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, περνάτε σε όλους το μήνυμά σας, λέτε άφοβα αυτό που σκέπτεστε, χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε πληθώρα ιδεών, το μυαλό σας τρέχει ασταμάτητα. Ίσως είστε διστακτικοί μεταξύ δυο ή περισσότερων στόχων ή επιλογών και μπορεί να δυσκολευτείτε να επιλέξετε.

Το ζώδιό σας είναι προικισμένο με εξαιρετικό μυαλό και δημιουργικότητα και τώρα η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα μπορούσε να αφυπνίσει το καλλιτεχνικό και δημιουργικό πνεύμα σας στην εργασία σας. Μπορεί να αρχίσετε να ασχολείστε με τη ζωγραφική, τη  μουσική ή τη φωτογραφία. Μοιράζεστε τα έργα σας με όλο τον κόσμο ή μπορεί να οδηγηθείτε προς μια νέα πορεία στη σταδιοδρομία σας τους επόμενους έξι μήνες. Απλά λάβετε υπόψη σας με ποιους μπορείτε να συνεργαστείτε τώρα. Ο Ποσειδώνας είναι, επίσης, ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων και της απάτης.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου

Καρκίνος

 

Επαναξιολογήστε την οικονομική σας κατάσταση, έχετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και απαιτείται επιπλέον προσπάθεια για να ελέγξετε τις δαπάνες σας ή για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας. Σίγουρα θέλετε να ξεχωρίζετε, αλλά με την ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας ή να αγοράσετε ακριβά στολίδια και αντικείμενα.

Κάποιες ξαφνικές και γρήγορες αλλαγές στο εισόδημά σας, σας βάζουν σε κίνηση να λάβετε μέριμνα για την οικονομική σας κατάσταση καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μια απροσδόκητη δαπάνηθα μπορούσε να προκύψει, η οποία σας αναγκάζει να βιαστείτε να πάρετε μέτρα προκειμένου να καλυφθούν αυτές οι απρόβλεπτες υποχρεώσεις.

Γυρίζετε σελίδα στον προϋπολογισμό σας, είστε πιο προσγειωμένοι και πιο πρακτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Κάνετε τώρα κάθε είδους κινήσεις, προκειμένου να έχετε οικονομική σταθερότητα και παίρνετε οικονομικές αποφάσεις μετά από αργή και συνετή σκέψη.

Ελευθερία και ανεξαρτησία σας χαρίζει η Πανσέληνος στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της μελέτης και της επέκτασης, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας όμως εφιστά την προσοχή σας στην προστασία της πνευματικής περιουσίας σας ή οποιαδήποτε είδους εμπλοκή με το νόμο. Μην πιστεύετε αυτούς που ξέρουν να λένε μεγάλα λόγια, κρύβοντας τον πραγματικό εαυτό τους πίσω από τη μάσκα της προσποίησης. Το φεγγάρι σας δείχνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε θαύματα αλλά και ότι μπορεί να εξαπατηθείτε.

Λέων

Σας αγαπούν και σας θαυμάζουν και είναι εύκολο τώρα για σας ναγοητεύσετε τους ανθρώπους, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αλλά από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της αγάπης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και σας ζητά να μην προσπαθήσετε ναεπωφεληθείτε από τους άλλους και την αγάπη τους, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε παράπονα και κριτική. Και αν νιώθετε ότι κάποιοι γύρω σας δεν σας αποδέχονται όπως είστε, σκεφτείτε τα λόγια της Audrey Hepburn:«Για όμορφα μάτια, αναζητήστε το καλό στους άλλους. Για όμορφα χείλη,λάβετε υπόψη σας τα λόγια της καλοσύνης. Και για ψυχική ισορροπία,σκεφτείτε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι».

Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείτε, έχετε τόσα πολλά να κάνετε που ίσως και να μην τα προλαβαίνετε, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο δυναμικό και δημιουργικό ζώδιό σας. Να είστε όμως προσεκτικοί, ώστε να μην ξεκινήσετε πολλά νέα έργα τώρα και τα αφήσετε ημιτελή. Αυτό μπορεί όχι μόνο να σας εξαντλήσει αλλά και να σας απογοητεύσει, μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Επίσης, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες και τη γνώμη σας στους άλλους.

Γενναιοδωρία, χαρά και έντονα συναισθήματα σας χαρίζει η νέα Σελήνη στο μεγαλοπρεπές ζώδιό σας και πρόκειται να κάνει την ερωτική σας ζωή πιο σταθερή και διασκεδαστική, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Το παιχνιδιάρικο, διασκεδαστικό πνεύμα σας είναι στο προσκήνιο και σας βοηθά να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Θέστε νέους στόχους και θα τους δείτε να υλοποιούνται κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών.

Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, του τέλους και των κοινών οικονομικών, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει στο φως μυστικά ή κρυμμένα ζητήματα που αφορούν χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους ή σε σχέση με μια κληρονομιά ή μια συμφωνία ή έναν οικονομικό διακανονισμό. Θα μπορούσατε να λάβετε μια κληρονομιά και αν είστεδημιουργικό άτομο, μπορεί και να επωφεληθείτε, εφευρίσκοντας μια πηγή παθητικού εισοδήματος.

Παρθένος

 

Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, καθώς από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Νιώθετε πιο κλειστοί, σκέφτεστε ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας. Ίσως επίσης να θέλετε να επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη ή να εμβαθύνετε στο θείο και το διαλογισμό. Συμβουλή: Κατά τη διάρκεια τηςανάδρομης Αφροδίτης, θα πρέπει να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, ένας κρυφός πειρασμός θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη θλίψη και τον πόνο.

Νιώθετε να καταπιέζεστε, καθώς αγωνίζεστε να χειριστείτε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, κολυμπάτε σε μια θάλασσα ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και μιας αγχώδους γραφειοκρατίας, καθώς ο Άρης κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε βοήθεια κι αυτό σας φέρνει εκνευρισμό. Τώρα καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, ίσως ακόμα και να κάνετε αυστηρή κριτική για τα λάθη σας και να ελευθερωθείτε.

Μπορεί οι φίλοι σας να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τα χάδια του ήλιου στην παραλία, αλλά εσείς είστε σε περισυλλογή, σκέφτεστε νοσταλγικές στιγμές, επιδιώκετε τη μοναξιά, προκειμένου να επιλύσετε τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας δημιουργεί μια επανάσταση μέσα σας, αλλάζει εντελώς ο τρόπος που προσεγγίζετε την αγάπη και τη ζωή.

Η Πανσέληνος στέλνει το φως της στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας, καθώς φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλά βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Βγαίνετε από την ομίχλη στη σχέση σας, αποσαφηνίζονται γεγονότα που σας προκαλούσαν φόβο και σύγχυση, θεραπεύετε τις πληγές της ψυχής σας.

Ζυγός

 

Βρίσκεστε με παλιούς φίλους, ζείτε παλιές νοσταλγικές στιγμές από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της τεχνολογίας και των πλατωνικών σχέσεων. Προσέξτε να είστε κοινωνικά ευπρεπείς, μην το παρακάνετε στα καλοκαιρινά πάρτι και στη διασκέδαση και σίγουρα μακριά από τις υπερβολές στα αλκοολούχα ποτά. Σίγουρα δεν θέλετε να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας και μετά να γελάνε όλοι μαζί σας, όταν οι φωτογραφίες σας ανέβουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να γελάσετε πολύ, να ενσωματωθείτε σε ομάδες ή να γνωρίσετε νέους φίλους που γεμίζουν τη ζωή σας με αισιοδοξία και χιούμορ, χάρη στον Άρη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Ακόμα κι αν θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας για να έχετε τα φώτα της δημοσιότητας, σκεφτείτε ότι θα ήταν ιδιαίτερα επωφελές για σας τώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους και μάλιστα επιλέγοντας άτομα μορφωμένα ή επαγγελματικά καταρτισμένα.

Σμίγετε με όλο τον κόσμο, αποδέχεστε πλήθος κοινωνικών προσκλήσεων, κάνετε συναντήσεις της τελευταίας στιγμής, χάρη στη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και της κοινωνικής δικτύωσης. Ανανεώνετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μπορεί να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο μέσα στους προσεχείς έξι μήνες. Ξεφεύγετε από τη ρουτίνα σας και απολαμβάνετε ένα τρελό, καυτό καλοκαίρι.

Μια νέα θεραπευτική φάση ξεκινά για το σώμα και την ψυχή σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε τη διατροφή σας ή να ασχοληθείτε με τη γιόγκα για πνευματική χαλάρωση ή την ολιστική θεραπεία. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, μπορεί να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο ζώο ή να αλλάξετε εντελώς την καθημερινότητά σας, εξερευνώντας νέα δεδομένα στη ζωή σας που σας προσφέρουν ευεξία, ενθουσιασμό και μακροζωία.

Σκορπιός

 

Να είστε ευγενικοί και ευπρεπείς στην εργασία σας και με τους συναδέλφους σας. Από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτηθα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, και σας φέρνει πίσω ανθρώπους από το παρελθόν ή παρεξηγήσεις στην εργασία σας. Μπορεί να αναζωπυρωθείμια παλιά σχέση εργασίας ή να επαναληφθεί μια αρνητική επαγγελματική κατάσταση.

Έχετε το θάρρος και τη δύναμη να προβάλετε τις πρακτικές ιδέες σας και τη δημιουργικότητά σας, χάρη στον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας.Ενώ μπορεί να νιώθετε συναρπαστικά και χαρούμενα, είστε επιρρεπείς στονα ενεργείτε απερίσκεπτα. Προσέξτε την τάση σας να πάτε προς τα άκρακαι προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση.

«Έσω έτοιμοι» για νέες εξελίξεις στην καριέρα σας. Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δίνει μια θετική ώθηση στην καριέρα σας, ίσως μια νέα ευκαιρία έρχεται με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ή λαμβάνετε προβολή και αναγνώριση για ένα νέο έργο σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες που σας παρουσιάζονται, ακόμη και αυτές που ίσως εκ πρώτης όψεως δεν πληρούν τις επαγγελματικές σας προϋποθέσεις, πολύ σύντομα θα ανοίξουν το δρόμο σε νέα δεδομένα στην καριέρα σας. Το σίγουρο είναι ότι βγαίνετε από μια αρνητική ή απαισιόδοξη επαγγελματική και κοινωνική αποτελμάτωση.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο στη σχέση σας. Αν βρισκόσασταν στην ομίχλη, τώρα αποσαφηνίζετε τα πράγματα, νιώθετε να βαδίζετε σε πιο σίγουρα μονοπάτια. Αν είστε μόνοι, μείνετε μακριά από νέες γνωριμίες οι οποίες σας δημιουργούν ασάφεια και είναι δυσδιάκριτα τα κίνητρα των ατόμων που γνωρίζετε.

Τοξότης

 

Δύσκολο να περάσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, καθώς από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Προσελκύετε τους άλλους με το χαρούμενο και ενθουσιώδες πνεύμα σας αλλά πόσοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν τις πεποιθήσεις σας;  Ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε τώρα και να μην πιέσετε τους γύρω σας, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να σκεφτείτε πως θα βάλετε αέρα στα πανιά σας.

Τώρα έχετε τη δύναμη, πιστεύετε στον εαυτό σας, αναγνωρίζεται οπλούτος της γνώσης και της εμπειρίας σας καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Αντί να απορείτε και να λέτε: «Τιέκανα για να αξίζω αυτό;» αφήστε στην άκρη τις περίεργες σκέψεις σας και πάρτε τα ρίσκα για να έχετε κέρδη. Αυτό θα είναι πιο εύκολο τώρα, ειδικάκαθώς βλέπετε να ξεκινά μια συναρπαστική συνεργασία.

Διευρύνετε κοινωνικά τους ορίζοντές σας, φλερτάρετε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον επεκτατικό και πνευματικό ένατο οίκο σας. Αισθάνεστε άνετα όταν είστε σε έναπλήθος ανθρώπων, ακούτε τις ιστορίες τους και ανταλλάσσετε απόψεις και εμπειρίες. Μπορεί ακόμα να πάτε ένα μακρινό ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο πνευματικής ανάπτυξης.

Ξεκουράζεστε και χαλαρώνετε στο σπίτι σας, παρέα με τα προσφιλή σας πρόσωπα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Όμως αυτή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και φέρνει σκαμπανεβάσματα στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή σας. Η εγκυμοσύνη ή/ και η ανατροφή των παιδιών θα μπορούσαν να είναι δύσκολες για μερικούς του ζωδίου σας και ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε με προβλήματα γονιμότητας ή ένα παιδί ή ένα γονέα που έχει αυξημένες ανάγκες και πρέπει να παρέχετε τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Ή απλά θα είστε εσείς ο συναισθηματικός στυλοβάτης της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως

 

Θέλετε να ενώσετε την καρδιά σας και τα οικονομικά σας με τους άλλους; Να είστε προσεκτικοί από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, όσον αφορά νέες σχέσεις και συνένωση των οικονομικών πόρων σας, καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Αν είστε σε σχέση, μπορεί και να δημιουργηθούν προστριβές για τα χρήματα ή την περιουσία.

Το οξυδερκές και διαισθητικό μυαλό σας, σας βοηθά να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα εξυπνότερα, χάρη στον Άρη στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης και των κοινών οικονομικών πόρων.Όμως, ένα ζήτημα ακινήτων ή ένα νομικό θέμα θα μπορούσε να σας προκαλέσει έντονο άγχος ή ίσως κινείστε γρήγορα και δεν έχετε το χρόνο να σκεφτείτε σε βάθος τα πράγματα. Μην πάρετε τώρα καμιά σοβαρή απόφαση για ζητήματα κοινών οικονομικών ή ακίνητης περιουσίας, καθώς η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

Αναζητάτε το δικό σας προσωπικό χρόνο, προκειμένου να επεξεργαστείτε κάποια βαριά συναισθήματα, χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του μετασχηματισμού και των κοινών οικονομικών. Τώρα πάτε κόντρα στην πεποίθησή σας ότι όλα τα συναισθήματα μπορούν να ελεγχθούν. Επίσης, μπορεί να βρείτε τρόπους να έχετε παθητικό εισόδημα ή ακόμα και να επενδύσετε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σας.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ασάφεια και σύγχυση στην επικοινωνία και τη μετάδοση των ιδεών σας. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους! Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να γίνετε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί προς το περιβάλλον σας ή να αναπτύξετε οικολογική συνείδηση.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Πως λειτουργούν τα 12 ζώδια μέσα στην οικονομική κρίση

Υδροχόος

 

Τι μπορείτε να κάνετε για να είναι η ερωτική σας ζωή πιο ευτυχισμένη; Σε αυτό το ερώτημα σας απαντά η Αφροδίτη που από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να επιστρέψει, προκειμένου να επιλυθούν κάποιες παλιές εκκρεμότητες. Να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, αν έχετε στο μυαλό σας τη μακροπρόθεσμη εξέλιξη της σχέσης αυτής, μην αποφασίζετε τίποτα τώρα. Η σπίθα του έρωτά σας έχει τη δυνατότητα ναδυναμώσει και να γίνει φωτιά, αλλά σιγά-σιγά.

Βάλτε αλατοπίπερο στη σχέση σας αλλά φροντίστε μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, θα είναι δύσκολο να σβήσει με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Θα ήταν καλύτερο να ανοίξετε διάλογο και νακαταπιείτε το εγώ σας παρά να πάρετε παρορμητικές και δραστικές αποφάσεις. Είστε μόνοι; Θα έχετε αρκετές ερωτικές περιπέτειες, ζήστε το σεξουαλικό πάθος χωρίς όμως να επενδύσετε στο μέλλον.

Ψάχνετε κάποιον που έχει την καλή θέληση και τη δύναμη να μοιραστεί μαζί σας τη ζωή του; Με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, φυτεύετε τους σπόρους για μια νέα αγάπη ή μια μελλοντική επιχειρηματική συνεργασία.

Το φεγγάρι σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για την έναρξη μιας νέας παθιασμένης σχέσης εντός των προσεχών έξι μηνών, περιβάλλεστε από ευχάριστα πρόσωπα που είναι γενναιόδωρα στην καρδιά και το χρήμα.

Προσέξτε που ξοδεύετε τα χρήματά σας και κάντε σωστή διαχείριση. Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ασάφεια στις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες σας. Προσπαθώντας να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, μπορεί και να κάνετε λάθη. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων και κάτω από τη μαγεία του, μπορεί να συναντήσετε σκιώδεις ανθρώπους που σας υπόσχονται ότι θα γίνετε πλούσιοι γρήγορα με αποτέλεσμα να χάσετε χρήματα.

Ιχθύς

 

Αγαπάτε τον εαυτό σας; Από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αναλυτικό και επικριτικό έκτο οίκο σας, κι εσείς ασκείτε αυστηρή κριτική για την εμφάνισή σας και για την εικόνα του σώματός σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μπορεί να νιώθετε παγιδευμένοι στη μελαγχολία και την απογοήτευση. Αν προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την κακή διάθεσή σας, μη βιαστείτε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σας, θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα, και ειδικά αν κάνετε αισθητική επέμβαση, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Νιώθετε άγχος, προκειμένου να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε ένα λεπτομερές έργο στην εργασία σας; Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σας ζητά να μην είστε ειρωνικοί ή επιθετικοί στα λόγια σας στο χώρο της εργασίας σας και φροντίστε να απομακρυνθείτε προσωρινά από άτομα που όχι μόνο δεν σας είναι χρήσιμα αλλά παρεμποδίζουν τη δουλειά σας. Επίσης, αλλάξτε τη ρουτίνα σας. Το αποτέλεσμα; Περισσότερη ελευθερία.

Τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας και τη ζωτικότητά σας; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητά να βρείτε τρόπους για να είναι πιο λειτουργική και λιγότερο αγχώδης ολόκληρη η ζωή σας. Ίσως πηγαίνετε περισσότερες ημέρες στο γυμναστήριο, έχετε πιο διασκεδαστικές εμπειρίες στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, η ζωή σας γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη.

Εξαλείψτε ψευδείς καταστάσεις και ανθρώπους από τη ζωή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, η οποία είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα υπάρξουν φορές που θα θέλετε να κρυφτείτε και άλλες που θα αναζητάτε τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ήσασταν το θύμα ή ο μάρτυρας σε κάποιες σχέσεις σας και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, αυτό φτάνει στο τέλος του.