ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου, για το μήνα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός

Είστε λίγο υποτονικοί, θέλετε να απολαύσετε την ησυχία σας, λέτε «όχι» στους συνήθεις γρήγορους ρυθμούς σας, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον κρυφό όγδοο οίκο σας. Αφιερώνετε χρόνο καλλιεργώντας τους στενότερους δεσμούς σας, προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή, είστε σε μια πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα. Όμως, προσοχή! Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας συνιστά ψυχραιμία, γιατί αλλιώς μπορεί να κάψετε τον αγαπημένο σας! Δοκιμάστε να ακούσετε τι έχει να σας πει το άλλο σας μισό, τι είναι αυτό που πραγματικά σας ζητά. Αν και σίγουρα θέλετε να πείτε την αλήθεια, προσέξτε τις απότομες και παράλογες ενέργειές σας, σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε στην έξοδο της πόρτας.

Μια νέα ζωή ανατέλλει για σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Ίσως έχετε μια αποκάλυψη σχετικά με τη φιλοσοφία της ζωής σας που σας βοηθά στην καριέρα σας ή σε μια σημαντική απόφαση στη ζωή σας. Μπορεί τώρα να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την ανώτερη γνώση και τη μελέτη, κι εσείς που ίσως είχατε μήνες να πιάσετε βιβλίο στα χέρια σας (όχι, τα περιοδικά δεν μετράνε), τώρα έχετε τη δίψα για να μάθετε και να εμπλουτίσετε την εκπαίδευσή σας. Μπορεί ακόμα και να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα μαθημάτων ή σεμιναρίων ή να έχετε μια νέα ευκαιρία για ένα ταξίδι που τροφοδοτεί τον αλτρουισμό και το πνεύμα της περιπλάνησής σας.

Βάζετε γερά θεμέλια στη ζωή σας. Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναζητάτε τώρα περισσότερη φροντίδα και ασφάλεια, τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πιο σημαντικά στη ζωή σας, θέλετε να ξεριζώσετε ό, τι εμποδίζει την αγάπη. Τι σας κάνει να αισθάνεστε σαν «στο σπίτι σας»; Εάν έχετε μια ακατάσχετη ανάγκη από φροντίδα και ζεστασιά, τότε πώς μπορείτε να τις ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας; Ή, αν θέλετε να έχετε σταθερές σχέσεις, ποιούς σπόρους πρέπει να φυτέψετε για να αποδώσουν καρπούς; Αναζητήστε τρόπους για να δημιουργήσετε μια ζωή που αναδεικνύει τον καλύτερό σας εαυτό:  καλύτερη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ένα λειτουργικό σπίτι, άτομα που σας συμπονούν ή ίσως εργασία στο σπίτι.

Ταύρος

Έχετε καλή διάθεση και αναζητάτε τη σταθερότητα, η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προικίζει με ένα μυστήριο και ακαταμάχητο πάθος για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Τώρα ξεχνάτε τον εαυτό σας, έχετε έντονη την επιθυμία να ικανοποιήσετε τον αγαπημένο σας. Με τον Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, βάζετε οργάνωση και δομή στην εργασία σας, μπορεί ακόμα και να προσλάβετε κάποιο βοηθό για να σας βοηθήσει και να καταφέρετε να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Θα μπορούσατε επίσης να θέσετε νέους διατροφικούς στόχους ή να πάτε γυμναστήριο ή να χαρτογραφήσετε μια σαφή πορεία προς την επιτυχία στην εργασία σας. Απαλλάξτε τον εαυτό σας από τη συνήθεια που έχετε να εργάζεστε όποτε και όπως εσείς θέλετε.

Βουτήξτε στα βαθιά! Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, της ιδιωτικής ζωής και των κοινών οικονομικών πόρων, σας ζητά να κάνετε ενδοσκόπηση όσον αφορά τη σχέση σας και τις αποταμιεύσεις σας. Πόσο βαθιά είστε ενωμένοι με τον αγαπημένο σας; Μήπως ξοδεύετε πολλά χρήματα, πράγμα το οποίο έχει αρνητικό αντίκτυπο στον τραπεζικό λογαριασμό σας; Προχωρήστε αφού πρώτα προβληματιστείτε σχετικά με τη σχέση σας και τις επαγγελματικές σας συμμαχίες. Θα είναι θαύμα αν κάποιος καταφέρει τώρα να σας σπρώξει έξω από το σπίτι σας, καθώς θα είστε απορροφημένοι από τις σκέψεις σας και στοχαστικοί.

Θέλετε να προβάλετε μια ιδέα; Η ισχυρή πειθώ σας και η ευγλωττία σας βρίσκονται στα ύψη, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, των επικοινωνιών και των ιδεών. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια σημαντική συνάντηση, πωλήσεις ή να ξεκινήσετε ένα blog. Η επικοινωνία θα είναι έντονη γύρω σας, έτσι μην κρύβεστε πίσω από το laptop σας ή χάνετε τις ημέρες σας με ανόητες πολυάσχολες εργασίες που θα μπορούσατε κάλλιστα να τις κάνετε κάποια άλλη στιγμή. Στρατηγικές συνεργασίες και ταξίδια ευνοούνται επίσης, κάτω από το φως του φεγγαριού. Συμβουλή: Εξετάστε το ενδεχόμενο μιας επικερδούς συνεργασίας ή μιας φιλίας, μόνο αν νιώθετε ότι μιλάει στην ψυχή σας.

Δίδυμοι

 

Πάνω στον ενθουσιασμό σας αλλά και τον εγωισμό σας, μπορεί να ξεχάσετε προς στιγμήν τις ανάγκες του αγαπημένου σας. Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ανάβει το πάθος σας αλλά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πίσω. Τι νομίζετε… αξίζει να φωνάζετε για να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας; Παίρνετε το λάθος δρόμο. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, παίρνει την κούραση που έχει συσσωρευτεί από τα πολλά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Η πίεση στην καθημερινή σας ζωή φεύγει μακριά, καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας τις προβλεπόμενες προθεσμίες. Λαμβάνετε βοήθεια από τους συνάδελφους σας, δεν αφήνετε τα πράγματα την τελευταία στιγμή, όπως συνήθως κάνετε, και όλα μπαίνουν σε τάξη και οργάνωση.

Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να εκτιμήσετε αν η προσπάθεια που έχετε κάνει για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας έχει ανταπόκριση από τους αγαπημένους σας. Τώρα είστε πιο ευέλικτοι και συμβιβαστικοί, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε μια «win-win» σχέση ή συνεργασία. Ξαφνικά, συνειδητοποιείτε ότι ο έρωτας δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια, σκέφτεστε σοβαρά το μέλλον σας. Τώρα έχετε τη δέσμευση μέσα στο μυαλό μας, επιδιώκετε να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους με το σύντροφό σας. Είστε πρόθυμοι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του και να μιλήσετε μαζί για τους κοινούς στόχους και τα όνειρά σας.

Πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, μπορεί να σας φέρει μια συναρπαστική εργασία, η οποία βάζει αρκετά χρήματα στην τσέπη σας αλλά απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς και θυσία της πολύτιμης διασκέδασής σας. Ή θα μπορούσατε να πάρετε έξτρα μετρητά, με τη μορφή ενός μπόνους ή αύξησης ή προμήθειας, μόνο και μόνο για να τα ξοδέψετε την ίδια στιγμή, καθώς μια έκτακτη δαπάνη μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά, η οποία κλονίζει τον προϋπολογισμό σας. Υιοθετήστε μια μετριοπαθή στάση όταν πρόκειται για τα χρήματα και τις ευθύνες σας και αλλάξτε τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας με σκοπό την εξοικονόμηση.

Καρκίνος

Ο έρωτας και η αγάπη κυριαρχούν στη ζωή σας, καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να προσελκύσετε την αδελφή ψυχή, να γίνετε ευάλωτοι συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας, να είστε διαφορετικοί στον τρόπο συμπεριφοράς και έκφρασής σας. Αν είστε σε σχέση, μερικά πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν ριζικά προς έκπληξή σας, δίνετε περισσότερη σημασία ο ένας στον άλλον περισσότερο από ποτέ. Αναταραχές και άγχος στη στέγη σας δημιουργεί ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, προκαλώντας ανατροπές και χάος. Εάν τα πράγματα γίνουν πραγματικά τεταμένα με τους αγαπημένους σας, σκεφτείτε τις συνέπειες προτού αντιδράσετε. Κάτι από τη δομή της οικογενειακής σας ζωής απλά δεν λειτουργεί τώρα για σας. Κάντε χώρο για κάτι νέο.

Πάρτε βαθιές ανάσες και βγάλτε το στρες από τη ζωή σας. Η νέα Σελήνη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα στην εργασία σας και τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας, όσο είναι δυνατόν, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για δραστηριότητες που σας προσφέρουν χαρά και ευεξία. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος κυβερνά την υπηρεσία, τώρα έρχεται στο προσκήνιο η συμπονετική και ευσυνείδητη πλευρά σας, και ίσως ασχοληθείτε με φιλανθρωπίες ή εξυπηρετήσετε όσους έχουν την ανάγκη σας. Ίσως ακόμα υιοθετήσετε ένα  κατοικίδιο ζώο, το οποίο θα μειώσει το άγχος σας και την πίεση αλλά και θα σας  κρατήσει ζωντανούς με το περπάτημα και το παιχνίδι.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, φωτίζει τις προσωπικές σας ανάγκες, ίσως να θέλετε περισσότερο προσωπικό χρόνο ή βοήθεια από τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως θα πρέπει να κάνετε το χώρο σας πιο λειτουργικό με τη δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι ή ένα δωμάτιο για διαλογισμό. Εάν η σχέση σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο ή μια κατάσταση σας πονάει ή κάποιο άτομο δεν σας γεμίζει πλέον συναισθηματικά, δεν θα είστε σε θέση να τα διατηρήσετε άλλο. Αν ασυναίσθητα ενεργείτε με τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς ή ακόμη φθείρεστε εσωτερικά από το θυμό σας, το φεγγάρι σας λέει ότι πρέπει να αλλάξετε, για το καλό σας.

Λέων

 

Με όλη αυτή την έντονη κοινωνική δράση του περασμένου μήνα, έχετε τρομερή ανάγκη την ανάπαυση και την ξεκούραση. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε καταφύγιό σας και χαλαρώστε. Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναλώνετε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σας, με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Στραφείτε στα μέσα ενημέρωσης και το αστέρι σας θα λάμπει στον ουρανό, είναι το μήνυμα του Άρη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Έχετε μια ξεχωριστή δυνατότητα τώρα να ξεσηκώσετε ένα ολόκληρο κοινό. Όμως ο Άρης θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να τρέχετε και θα είναι δύσκολο να κάνετε τα πάντα, γιατί θα είστε βιαστικοί. Όταν νιώθετε εκνευρισμένοι, να θυμάστε αυτά τα λόγια: Τίποτα δεν μπορεί να σας αποθαρρύνει και τίποτα δεν μπορεί να σας συγκρατήσει από αυτό που θέλετε να κάνετε, παρά μόνο ο εαυτός σας.

Οι άνεμοι της αλλαγής στην ερωτική σας ζωή φυσούν δυνατά, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Τολμάτε να ρισκάρετε στην αγάπη, είστε πρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας. Το φεγγάρι φωτίζει το ρομαντισμό και το πάθος σας, τη χαρούμενη και διασκεδαστική προσωπικότητά σας και σας κάνει ευτυχισμένους, δίνοντάς σας τύχη, αισιοδοξία και χαρά. Τώρα είστε πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, έχετε διάθεση να φλερτάρετε, απλά αισθάνεστε υπέροχα. Ο μαγνητισμός και η λάμψη σας αυξάνονται, έτσι μπορεί να γνωρίσετε μια νέα αγάπη, πηγαίνοντας ένα ταξίδι στα πέρατα της γης!

Με την Πανσέληνο στον κρυφό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας. Ένας συνάδελφος ή κάποιος φίλος σας ή ακόμα και ο αγαπημένος σας μπορεί να μην έχουν έντιμες προθέσεις. Ίσως κάποιος κόψει τις γέφυρες χωρίς λόγο, όπως για παράδειγμα, ένας φίλος σας εμπλέκεται σε μια νέα σχέση και απομακρύνεται ή κάποιος συνάδελφος αλλάζει εντελώς ξαφνικά συμπεριφορά απέναντί σας. Ή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος θέλει να κλέψει τη λάμψη και τα μεγαλεία σας. Ίσως το πρόσωπο που σας χαμογελάει και σας γνέφει με ενθουσιασμό, ζηλεύει στα κρυφά τη δημιουργικότητά σας και την ευκολία με την οποία μπορείτε να εκφραστείτε. Απομακρύνετε από τη ζωή σας όσους δεν θέλουν την ευτυχία σας.

Παρθένος

Με την ευχάριστη συνομιλία σας δεν περνάτε απαρατήρητοι, ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολοι είστε. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει πιο ελκυστικούς και μαγνητικούς, είτε είστε μόνοι, είτε με σύντροφο. Τα χρήματα απαιτούν ειλικρινή διάλογο με τους άλλους, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μιλήστε με τους φίλους σας πριν κάνετε κράτηση σε αυτό το πολυτελές εστιατόριο του οποίου οι τιμές δεν είναι και τόσο συμφέρουσες για την τσέπη σας. Εάν είστε σε μια κρίσιμη οικονομική κατάσταση ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για μια προσωπική σας αγορά, μη διστάσετε να προσφέρετε εναλλακτικές προτάσεις, όταν η πρόταση των άλλων βάλλει τον προϋπολογισμό σας.

Έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, να φροντίσετε τις σχέσεις σας, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ανακαινίζετε το χώρο σας, προγραμματίζετε μια απόδραση για να δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά σας, φροντίζετε τον αγαπημένο σας. Οι γυναίκες συγγενείς και τα παιδιά καταλαμβάνουν τώρα σημαντική θέση στη ζωή σας. Ίσως ξεφυλλίσετε παλιά άλμπουμ με φωτογραφίες και αναπολήσετε τις παλιές, διασκεδαστικές στιγμές ή ακόμα αποφασίσετε να γράψετε τα απομνημονεύματά σας. Το σίγουρο είναι ότι βλέπετε όλες τις οικείες σχέσεις σας μέσα από έναν νέο φακό.

Μετά από έναν έντονο κοινωνικά και επαγγελματικά μήνα, είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε και να ζήσετε ανάλαφρα τη ζωή. Η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, φέρνοντας το αποκορύφωμα ενός ομαδικού έργου. Τώρα κάνετε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας για να γιορτάσετε την κοινή επιτυχία σας. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά ό, τι αφορά την τεχνολογία, το φεγγάρι σας παροτρύνει να ξεκινήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή να αποκτήσετε διαδικτυακό κοινό, το οποίο θα συμβάλει θετικά στην επιχείρησή σας. Γράψτε και μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε ανθρώπους τους οποίους εμπνέετε με τα μηνύματά σας.

Ζυγός

 

Δεν είστε υλιστές από τη φύση σας, αλλά η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας κάνει να διψάτε για ζωή και για την πολυτέλεια. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε τώρα σε ανεξέλεγκτες αγορές, είναι όμως συνετό να κάνετε έναν έλεγχο του προϋπολογισμού σας, πριν σκορπίσετε τα πολύτιμα ευρώ σας. Συμβουλή: αγοράστε κάτι διαχρονικό (και πρωτότυπο φυσικά) που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει τόλμη και θάρρος, μιλάτε με ειλικρίνεια αλλά το τίμημά σας θα είναι εντάσεις και συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας. Να είστε προσεκτικοί, μην αφήσετε το δράμα να καταστρέψει τις σχέσεις σας. Αποστασιοποιηθείτε εάν οι συζητήσεις αρχίζουν να γίνονται  υπερβολικά συναισθηματικές και ανεξέλεγκτες.

Έχετε πολλά να μάθετε αυτό το μήνα και είναι καιρός να μοιραστείτε με τους άλλους τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, τα σκληρά μαθήματα που λάβατε και τι έχετε κερδίσει με τη σοφία σας. Η νέα Σελήνη στο γνωστικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας φέρνει κοντά στους ανθρώπους, μοιράζεστε πληροφορίες και ιδέες. Αν είστε επίδοξος συγγραφέας, θα μπορούσατε να δείτε το όνομά σας σε ένα blog και μαγνητίζετε το κοινό σας. Αυτός είναι επίσης ένας καλός μήνας για να σβήσετε τη δίψα σας για περιπέτεια με ένα ταξίδι, να παρακολουθήσετε μια τοπική εκδήλωση, να πάτε στη βιβλιοθήκη της γειτονιάς σας ή της κοινότητάς σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα μπορούσε να είναι εκεί, απλά περιμένετε η ζωντανή και χαρούμενη προσωπικότητά σας να ανάψει τη σπίθα του πάθους ή μιας συνεργασίας.

Τι έχετε μάθει από τις εμπειρίες σας; Η Πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, φέρνοντας συναισθηματική επιβάρυνση και πίεση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ας ελπίσουμε ότι έχετε μάθει από τα καρμικά μαθήματα των τελευταίων μηνών πώς να συμπεριφέρεστε. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα αυταρχικό και αυστηρό αφεντικό, το οποίο όμως αναγνωρίζει τις προσπάθειές σας. Η υπομονή, η επιμονή σας και η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθούν. Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση με έναν πελάτη ή να κάνετε μια επωφελή επαγγελματική συμφωνία ή να έχετε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, έστω και αν κάνετε ένα βήμα τη φορά.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2015

Σκορπιός

 

Διεκδικήστε την αγάπη με τη δύναμη και τη γοητεία σας! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αναρωτηθείτε: τι σας κάνει πιο ευτυχισμένους, πιο πλήρεις συναισθηματικά; Ξεκινήστε το ερωτικό παιχνίδι και παγιδεύστε το θύμα σας. Εάν έχετε ονειρευτεί τον μεγάλο έρωτα, αρχίστε να τον αναζητάτε. Με τον αγχωτικό Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, λανθάνουσες δυσαρέσκειες σας δίνουν το χτύπημα, αλλά εσείς εξακολουθείτε να αναμοχλεύετε τα ίδια προβλήματα. Τώρα δεν υπάρχουν λόγια, ο εσωτερικός θυμός και η σύγχυση σας αποτρέπουν να κατανοήσετε μια κατάσταση. Η τέχνη, η φωτογραφία, ο χορός ή μια δημιουργική διέξοδος μπορούν να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε μέσα από τις δύσκολες στιγμές.

Πόσο πολύ αγωνίζεστε για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας ζητά να λάβετε υπόψη σας τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ζείτε τη ζωή στο έπακρο (με πολυτέλειες και διασκεδαστικά βράδια), ενώ παράλληλα δημιουργείτε συνθήκες για περισσότερη οικονομική ασφάλεια. Τίποτα δεν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα παρά μόνο η ασφάλεια και η σιγουριά. Συμβουλή: Εάν πρόκειται να πληρώσετε μερικά έξτρα χρήματα για μια νέα επένδυση, προσέξτε πολύ αν η ευκαιρία είναι επωφελής για σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας.

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε! Αλλάζει η φιλοσοφία σας και η προοπτική σας στη ζωή, χάρη στην Πανσέληνο στον μεταφυσικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Έχετε πνευματικές εκλάμψεις ή μια μεγάλη αλλαγή ιδεολογίας γύρω από το μέλλον σας.  Μια περιπέτεια φιλοσοφικής φύσης διαφαίνεται στον ορίζοντα και ορισμένοι του ζωδίου σας μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη μελέτη μια θρησκευτικής ή πνευματικής θεωρίας και γνώσης. Άλλοι πάλι θα μπορούσατε να κινητοποιηθείτε προς ένα μεγάλο στόχο, προς έναν ανώτερο σκοπό. Ίσως ακόμα αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας, γυρίσετε πίσω στις ρίζες σας ή κάνετε σχέδια για να επισκεφθείτε την πατρίδα σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά σας. Όντας με ανθρώπους που σας αγαπούν άνευ όρων, είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε!

Τοξότης

 

Ονειρευτείτε τη μεγάλη αγάπη! Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του ονείρου και της φαντασίας, είστε σε μια νωχελική κατάσταση, σκέφτεστε το παρελθόν αλλά κυρίως αποκαθίστανται οι πληγές της ψυχής σας και χαλαρώνετε στο σπίτι σας παρέα μόνο με λίγους εκλεκτούς φίλους. Οι φίλοι σας και ο αγαπημένος σας, σας ωθούν να υλοποιήσετε τις μεγάλες ελπίδες και τα όνειρά σας, χάρη στον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και της φιλίας. Όμως, ο ενθουσιασμός σας αλλά και οι υπερβολές σας μπορεί να ενοχλήσουν κάποιους οι οποίοι μπορεί να σας δημιουργήσουν ανταγωνισμό ή να σας αμφισβητήσουν, και των οποίων η συμπεριφορά μπορεί ακόμα και να είναι αποθαρρυντική. Απομακρύνετε την ένταση με το έμφυτο χιούμορ σας και πιστέψτε στον εαυτό σας.

Αφήνετε το στίγμα σας, μαγνητίζετε τους γύρω σας! Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να προβάλετε τη χαρούμενη και περιπετειώδη φύση σας, ποθείτε την ελευθερία στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Ίσως ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή συναντήσετε την αγάπη ενώ ταξιδεύετε. Μπορεί να ξεκινήσετε μια μελέτη που διευρύνει το μυαλό σας ή ακόμα να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών ή απλά να μελετήσετε τη θρησκεία ή μια νέα φιλοσοφία. Ή μπορεί ακόμα να γίνετε συγγραφέας και να γράψετε τα απομνημονεύματά σας ή ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Για τους επόμενους έξι μήνες είστε αισιόδοξοι, θα έχετε πολλές επιτυχίες. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού για να κάνετε νέα μεγαλεπήβολα όνειρα και ετοιμαστείτε για μεγάλα πρωταθλήματα!

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα της ζωής σας μπορεί να γίνει κάποιες στιγμές αγχώδης, είστε κυκλοθυμικοί και περισσότερο ευαίσθητοι, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων και των κοινών οικονομικών. Νιώθετε τώρα έντονη την ανάγκη για φροντίδα και ασφάλεια, αναζητάτε έναν άνθρωπο δίπλα σας για να μοιραστείτε τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας. Το φεγγάρι σας ζητά να κάνετε επανεκτίμηση των σημαντικών σχέσεων σας αλλά και των επαγγελματικών προσπαθειών σας. Συμβουλή: μην πάρετε παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα και  αγνοήστε την ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Το φεγγάρι σας προτρέπει να ισορροπήσετε την επιθυμία σας να βαδίζετε με τέρμα το γκάζι, διασκεδάζοντας, με την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε με τους φίλους σας, φλερτάρετε ανέμελα, με λίγη δόση αινιγματικότητας και μυστηρίου, ξεφεύγετε από την αγχωτική ρουτίνα σας και από αυτές τις πολλές ώρες εργασίας σας. Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, φέρνει κοντά σας νέα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Ο Άρης φουλάρει στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών και μακροπρόθεσμων στόχων, και παρά το γεγονός ότι προσθέτει άγχος και πίεση, έχετε την τόλμη και τη δύναμη να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, καθώς λειτουργείτε στρατηγικά και διπλωματικά. Με την προσήλωσή σας στους κανόνες και τα μάτια σας στραμμένα στην αναγνώριση και τα βραβεία, θα μπορούσατε εύκολα να λάβετε επευφημίες για ένα έργο σας και να προσελκύσετε έναν υψηλού προφίλ πελάτη.

Πόσο σταθερά και έντιμα είναι τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα βάθη της ψυχής σας; Η νέα Σελήνη στον κρυφό δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό των ατόμων που συναναστρέφεστε, μπορεί να μην είναι τόσο σταθερά και φερέγγυα όσο νομίζετε. Μην ανησυχείτε όμως, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Δεν χρειάζεται να σας πιάσουν στον ύπνο… ειδικά αν κάποιος προσπαθεί να επωφεληθεί από την ιδιοφυΐα σας. Επίσης, το φεγγάρι σας ζητά να χαλαρώσετε για λίγο από τη σκληρή εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας και αντί να τρέχετε με υψηλή ταχύτητα, να ακούσετε τις ενδείξεις του σώματός σας. Παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε κάπου-κάπου λίγη ξεκούραση και αφεθείτε ελεύθεροι στην ηρεμία του προσωπικού σας χώρου.

Πόση φροντίδα και ασφάλεια παίρνετε από τον αγαπημένο σας; Οι σημαντικές σχέσεις σας μιλάνε στην ψυχή σας; Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να κάνετε απολογισμό των σημαντικών σχέσεών σας. Ίσως χρειαστεί να φύγετε από κάποιες σχέσεις, κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στο δρόμο σας για τους οποίους αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Πιέστε τον εαυτό σας να κάνει αυτή την εκκαθάριση, όσο κι αν πονάτε και μην είστε διστακτικοί, ούτε και να δέχεστε αντικοινωνικές και ευτελείς συμπεριφορές. Αργότερα θα ευγνωμονείτε το σύμπαν που απέτρεψε τα χειρότερα. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας: το κοινωνικό δίκτυό σας και οι αγαπημένοι σας καθορίζουν την αξία σας.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μία καρμική σχέση;

Υδροχόος

Κάντε ένα διάλειμμα από τη μανιώδη αναζήτησή σας για την επιτυχία και να θυμάστε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Με τον αγχωτικό Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, διψάτε για κάτι καινούργιο, έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον σας. Δεν θα πετύχετε όμως τίποτα, πιέζοντας τον εαυτό σας να επιτύχει αυτούς τους μεγαλεπήβολους στόχους που έχετε θέσει. Εάν έχετε βάλει μια συγκεκριμένη προθεσμία για την αποπεράτωση ενός έργου σας, καλέστε ενισχύσεις. Επίσης, έχετε την αρωγή της Αφροδίτης στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, η οποία ζεσταίνει την καριέρα σας, σας περιμένουν επευφημίες και τίτλοι. Ακόμα κι αν περνάτε τις περισσότερες ώρες σας στο γραφείο, αυτό σας είναι ευχάριστο και φέρνετε εις πέρας τις απαιτήσεις της εργασίας σας. Στόχος σας είναι η επίτευξη των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας, έχετε τα μάτια σας στραμμένα στο γόητρο και τη φήμη!

Η έμφυτη κοινωνική και φιλική φύση σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, η οποία σας ενθαρρύνει να σμίξετε με τους φίλους σας, να διασκεδάσετε, να γευτείτε νέες περιπέτειες,  συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, πηγαίνοντας ένα ταξίδι ή παρακολουθώντας συνέδρια με άτομα που έχουν έναν ανώτερο τρόπο σκέψης. Ίσως ξεκινήσετε ένα blog το οποίο θα έχει απήχηση ακόμα και σε άλλη χώρα από τη δική σας. Ίσως θελήσετε να πάρετε μια σειρά μαθημάτων μέσα από το διαδίκτυο για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να σβήσετε τη δίψα σας για γνώση. Το καλύτερο; Εκφραστείτε ελεύθερα και δεν θα χάσετε.

Επικεντρωθείτε στην επίτευξη οργάνωσης και συστήματος στο χώρο της εργασίας σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας.  Τώρα είστε πιο αποτελεσματικοί και μεθοδικοί, βάζετε τάξη στην ακαταστασία της ζωής σας. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης το περιβάλλον και το ζώδιό σας είναι αλτρουιστικό, θα μπορούσατε να γίνετε η αιχμή του δόρατος μιας κοινωνικής εκστρατείας στο γραφείο σας ή για την προστασία του περιβάλλοντος ή  ακόμα να ασχοληθείτε με την ανακύκλωση. Μπορεί ακόμα να νιώσετε στρες ή να έχετε κάποια ένταση με ένα φορέα παροχής υπηρεσιών, δηλαδή, ίσως η μπέιμπι σίτερ σας δεν είναι συνεπής στα καθήκοντά της ή η οικονόμος σας δεν έχει τάξη και οργάνωση και αποφασίσετε να τους αντικαταστήσετε.

Ιχθύς

Σκορπάτε σε όλους το γενναιόδωρο, επεκτατικό πνεύμα σας και τον ενθουσιασμό σας, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία να ταξιδέψετε, παίρνετε ρίσκα στην αγάπη και τα χρήματα, βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας. Ο Άρης στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να μιλήσετε ξεκάθαρα για πραγματικές προθέσεις σας, οι άλλοι μπορεί και μην τις βλέπουν. Μπορεί επίσης να πουλήσετε ιδιοκτησία ή να αποτραβηχτείτε από μια αρνητική επένδυση ή απλά αφήνετε πίσω σας κάποιο άτομο που σας έχει προκαλέσει πόνο και σας έχει κάνει να νιώσετε θύμα. Τώρα κινείστε προς μια νέα και συναρπαστική κατεύθυνση.

Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας και της επιτυχίας, σας φέρνει μπροστά σε ένα κοινό που σας χειροκροτεί και σας εκφράζει τον ενθουσιασμό του ή ίσως έρθετε στο προσκήνιο με ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, μια προαγωγή ή μια δουλειά που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε. Έχετε την ευκαιρία να διαδώσετε το μήνυμά σας, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για την καριέρα σας, οπότε όσο πιο σίγουροι είστε, τόσο το καλύτερο. Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη, το φεγγάρι σας επιτρέπει τώρα να κάνετε μεγάλα όνειρα και να κατευθυνθείτε σε μια εντελώς νέα πορεία.

Η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας, του φλερτ και της δημιουργικότητας, σας υπενθυμίζει: εάν νιώθατε χαμένοι σε ανεκπλήρωτα όνειρα και επιθυμίες ή ήσασταν κολλημένοι με τις ώρες στο laptop σας, καιρός να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να μάθετε τι σημαίνει ζωή. Είστε πρόθυμοι και διαλλακτικοί να επιλύσετε ένα δύσκολο ζήτημα στη σχέση σας, εκφράζετε τη συμπόνια και τη φροντίδα σας, ενεργείτε με στρατηγική, αφού δεν θέλετε να πληγώσετε τον αγαπημένο σας. Καθοδηγείστε από τη διαίσθησή σας και ίσως τώρα δείτε ένα δημιουργικό έργο σας να αποδίδει καρπούς. Η περιέργεια και η φαντασία σας είναι το μυστικό της μεγάλης δημιουργικότητάς σας, αυτές είναι που σας οδηγούν σε αριστουργήματα.