ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιανουάριο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου, για το μήνα που μόλις ξεκίνησε.

Κριός

Ζείτε τη ζωή με ενθουσιασμό και περιπέτεια! Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, γιορτάζει μαζί σας, είναι μια κορυφαία στιγμή για σας για να βρείτε μια νέα αγάπη, να πάρετε μια αύξηση στη δουλειά σας ή κάποιου είδους αναγνώριση. Ίσως ακόμα φύγετε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα ή κάνετε μια μεγαλοπρεπή παρουσίαση ενός έργου σας! Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία; Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και της ακίνητης περιουσίας, σας ζητά να κάνετε ενδελεχή έρευνα και έλεγχο, ίσως κρύβεται κάτι που δεν μπορείτε ακόμα να δείτε. Ίσως έρθετε σε σύγκρουση για ζητήματα κοινών οικονομικών, χρεών ή φόρων.

Εάν έχετε βάλει στόχο να βρείτε ελίτ πελάτες ή να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας, η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βοηθά να πετύχετε τον ανώτερο σκοπό σας. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να κάνετε μια παρουσίαση, να αναλάβετε έναν ηγετικό νέο ρόλο ή ακόμα και να λάβετε μια συγκλονιστική, επαγγελματική πρόταση. Βρίσκετε την αποστολή σας και το δρόμο σας στη ζωή. Ένα πρώην αφεντικό, πελάτης, σύμβουλος ή συνεργάτης θα μπορούσε να επανεμφανιστεί, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στο δέκατο οίκο σας. Οι ανάδρομες πορείες των πλανητών ευνοούν τις σχέσεις από το παρελθόν, έτσι αν ψάχνετε για μια θέση εργασίας, συμβουλές ή απλά την επέκταση του κοινωνικού δικτύου σας, κάντε μια αναδρομή στις παλιές γνωριμίες σας.

Δεν είναι ώρα να βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα, χαρά και διασκέδαση. Απλά δεν έχετε χρόνο να είστε με κάποιον/α που είναι συγκρατημένος στα συναισθήματά του, δεν χρωστάτε τίποτα σε κανέναν, εκτός από τον εαυτό σας… Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνει στη ζωή σας μια παθιασμένη αγάπη και ζείτε μαζί ατελείωτες αισθησιακές στιγμές και άφθονη διασκέδαση. Ή, αντίθετα, μπορεί να κόψετε μαχαίρι τους δεσμούς με κάποιον/α που δεν παίζει δίκαια και με ανοιχτά χαρτιά το ερωτικό παιχνίδι, αλλά το μόνο που σας ζητά είναι να είστε πάντα διαθέσιμοι όποτε εκείνος/η θέλει. Όχι, δεν μπορείτε τώρα να υποκύπτετε στις απαιτήσεις των άλλων, οδηγείτε εσείς τη ζωή σας, δεν είστε το πιόνι στη σκακιέρα τους.

Ταύρος

 

 

 Βρίσκετε τον τρόπο να βάλετε στην άκρη τον πόνο του παρελθόντος και να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις απογοητεύσεις με τον αγαπημένο σας, χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και του πάθους. Ξεπερνάτε μια κρίση στη σχέση σας, βάζετε σε τάξη ζητήματα κοινών οικονομικών και διαχωρίζετε τους ρόλους σας στη σχέση. Παίρνετε την πρωτοβουλία στην ερωτική σας ζωή και ξέρετε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί να θέσετε στο φως ένα θέμα το οποίο είχατε κρύψει καιρό κάτω από το χαλί εξαιτίας του φόβου της σύγκρουσης. Μη γίνεστε όμως δραματικοί και ανταγωνιστικοί (καθώς ο νευρικός Άρης μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία). Σημαντική συμβουλή: πάνω απ’ όλα, προστατεύστε την ιδιωτική σας ζωή!

Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σας ωθεί να εστιάσετε και να προσανατολιστείτε σε νέους μεγαλεπήβολους στόχους. Φυτεύετε τους σπόρους για ένα μακρινό ταξίδι, για την έκδοση ενός βιβλίου ή κάνετε συγκεκριμένα βήματα προς την έναρξη μιας επιχείρησης. Βαδίζετε σύμφωνα με τις επιθυμίες της καρδιάς σας, βγαίνετε έξω, είστε φιλικοί, κάνετε το μεγάλο άλμα και παίρνετε ρίσκα, προκειμένου να υλοποιήσετε τα υψηλότερα ιδανικά σας. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον ένατο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με έναν παλιό φίλο που ζει μακριά σας ή  έναν πρώην συνάδελφο ή δάσκαλο με τους οποίους έχετε κοινά ιδεώδη και πεποιθήσεις και σας κάνουν να νιώθετε κάτι περισσότερο από ευτυχείς με τις εμπειρίες που σας προσφέρουν.

Η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας βάζει το ερώτημα: Βρίσκεστε με πραγματικά αξιόπιστους ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεστε; Αυτή η σεληνιακή ενέργεια κάνει εκκαθάριση των μη φερέγγυων προσώπων από τη ζωή σας,  νιώθετε τώρα την ανάγκη να βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι σας και με την οικογένειά σας. Ίσως κάποια οικογενειακά θέματα δημιουργήσουν έντονες συναισθηματικές καταστάσεις ή ακόμα και διαφωνίες ή κάποια ανακαίνιση τελειώσει ή αντίθετα πάει στραβά. Για να αποκρούσετε τις συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας (ειδικά τις γυναίκες) βγείτε έξω από το σπίτι σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας ή απλά κάντε ένα περίπατο κοντά σε νερό, θα καταπραΰνει την ψυχή σας.

Δίδυμοι

 

Έχετε την ακατανίκητη επιθυμία να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, και όχι μόνο εγκεφαλικά. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, αναθερμαίνει το πάθος σας, ζεσταίνει τα συναισθήματά σας και φέρνει στην επιφάνεια τη φιλήδονη και αισθησιακή πλευρά σας. Μπορεί να ανταποκριθείτε σε μια νέα αγάπη ή ανεβάζετε τη θερμοκρασία του χειμώνα με τον αγαπημένο σας και πάτε μαζί στον έβδομο ουρανό! Ο ανυπόμονος Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς στο να το παρακάνετε στο γυμναστήριο ή να τρέχετε με τις υποχρεώσεις σας.

Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, θα μπορούσε να σας φέρει μια πολλά υποσχόμενη οικονομική ευκαιρία ή μια ευκαιρία για να κάνετε εκκαθάριση των χρεών σας και μια νέα αρχή. Αποφασίστε που θα θέλατε να είστε σε έξι μήνες από τώρα και στη συνέχεια ξεκινήστε να χαρτογραφείτε την πορεία σας. Είτε έχετε μια μεγάλη επιχειρηματική ιδέα που χρειάζεται χρηματοδότηση είτε ενδιαφέρεστε να μάθετε τα συν και τα πλην μιας επένδυσης, το φεγγάρι είναι στο πλευρό σας. Ο ανάδρομος Ερμής, επίσης, στον όγδοο οίκο σας, σας ωθεί να παρασυρθείτε από τα (κακεντρεχή) συναισθήματά σας, ίσως πείτε σκληρά λόγια στους αγαπημένους σας. Μην αφήνετε τα πράγματα να μένουν αμφιλεγόμενα και συγχωρέστε τα λάθη των άλλων, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το κάρμα σας.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, φέρνοντας στο φως μια  σημαντική συνομιλία, ίσως με έναν αδελφό/ή ή φίλο. Συζητήσεις ή ειδήσεις θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τον αέρα, ειδικά για ένα θέμα που σιγοκαίει μέσα σας καιρό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πιο ανοικτές και ισορροπημένες σχέσεις και επικοινωνία. Έχετε το πράσινο φως για να εκφράσετε όλα αυτά που έχετε κρατήσει μέσα σας εδώ και καιρό και τώρα θα είναι πιο εύκολο για σας. Επιστρέφει η σαφήνεια στην επικοινωνία σε όλες τις σχέσεις σας και νιώθετε πιο ήρεμοι και ανανεωμένοι.

Καρκίνος

Έχετε υγιείς συνήθειες στην καθημερινή σας ρουτίνα; Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας προτρέπει να λειτουργήσετε με ένα καθορισμένο πρόγραμμα στη ζωή σας και να δημιουργήσετε νέες, πιο υγιείς συνήθειες στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Εμποτίζετε κάθε σας δραστηριότητα με χαρά, ασχολείστε μόνο με ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε ελεύθεροι ψυχικά. Γνωρίζετε ότι θα έχετε μια πιο παραγωγική ημέρα αν πάτε στο γυμναστήριο πριν από την εργασία σας ή μετά και ακολουθείτε πιστά αυτό το πρόγραμμα. Ψάχνετε για τη δίδυμη ψυχή; Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας παρακινεί να βρείτε αυτό το κομμάτι του παζλ που λείπει από την ψυχή σας. Αν και σας βοηθά να προσελκύσετε πλήθος θαυμαστών, περιορίστε την αναζήτησή σας σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο.

Εάν σκεφτόσασταν εδώ και καιρό την πορεία της σχέσης σας και εξερευνούσατε τα υπέρ και τα κατά, η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προτρέπει να κάνετε ένα άλμα μπροστά, ίσως σκεφτείτε να την κάνετε πιο επίσημη κατά κάποιο τρόπο. Ίσως είναι καιρός να βρείτε τη συνεργασία που έχετε ονειρευτεί ή ίσως βρείτε αυτήν την ονειρική σχέση που προηγουμένως ήταν μόνο στη φαντασία σας. Πιστεύετε όμως πραγματικά ότι πρέπει να θέσετε τώρα επί τάπητος ένα ζήτημα με τον αγαπημένο σας που σας απασχολεί καιρό; Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον έβδομο οίκο σας, αν υπάρξει κάποια προστριβή μεταξύ σας, μπορεί να καταλήξετε να πείτε πράγματα πάνω στη θερμότητα της στιγμής κι αργότερα να μετανιώσετε. Αφήστε το να πάει! Απλά μη συζητάτε τώρα.

Βλέπετε το πράσινο φως στην οικονομική σας κατάσταση, χάρη στην Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αυτό το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο το αποκορύφωμα των οικονομικών προσπαθειών που έχετε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες. Εάν ήσασταν συνετοί και μεθοδικοί με τα οικονομικά σας και σταθεροί στις προσπάθειές σας στη δουλειά, περιμένετε να ανταμειφθείτε με μια προαγωγή, αύξηση ή ακόμα και μια πολυπόθητη επαγγελματική εξέλιξη που αυξάνει το κύρος και το γόητρό σας. Θα μπορούσατε επιτέλους να έχετε αυτή την αναμενόμενη είδηση για ένα οικονομικό θέμα που σας βγάζει από το τέλμα.

Λέων

 

Είναι στο χέρι σας να συντονιστείτε με τα συναισθήματα του συντρόφου σας, προκειμένου να ξεπεραστούν οι συγκρούσεις, έτσι ώστε να μπορούν να εκπληρωθούν τα κοινά σας οράματα. Η Αφροδίτη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να παραγκωνίσετε τις διαφορές σας με τον αγαπημένο σας, να δημιουργήσετε θερμότερο κλίμα στο κρύο του χειμώνα και να απολαύσετε το πάθος με όλες τις αισθήσεις σας! Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί άγχος και πίεση στο σπίτι σας ή με ένα μέλος της οικογένειάς σας, ίσως και να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για μια επισκευή στο σπίτι σας.

Εάν έχετε υποφέρει από ένα πρόβλημα υγείας ή είχατε κάνει στο παρελθόν διατροφικές ατασθαλίες, η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, επαναφέρει την ευεξία και τη ζωτικότητά σας. Προσέχετε περισσότερο στη διατροφή σας, υιοθετείτε υγιέστερες συνήθειες, προτιμάτε περισσότερο το περπάτημα ή ακόμα και το ποδήλατο αντί την οδήγηση. Συμβουλή: Προφυλαχθείτε από την εξάπλωση των μικροβίων, καθώς τώρα θα είστε πιο ευαίσθητοι σε ιώσεις. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον έκτο οίκο σας και σας καλεί να αναδιοργανώσετε τη ρουτίνα σας. Κάντε μια καταγραφή του τι τρώτε: παίρνετε αρκετή πρωτεΐνη και λαχανικά σε καθημερινή βάση; Πηγαίνετε σποραδικά στο γυμναστήριο ή σε τακτική βάση;

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας και αφήστε αυτό το εξαίσιο φως να λάμψει. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας φέρνει στο προσκήνιο, ο απώτερος στόχος σας είναι η ανάδειξη των κρυμμένων ταλέντων και δώρων σας, έχετε το προβάδισμα και  αγωνίζεστε για την πρόοδό σας. Ο καλύτερος τρόπος για την προσωπική σας ανάπτυξη είναι η δημιουργία σχέσεων και στρατηγικών συμμαχιών με άτομα που εκτιμούν τις έμφυτες αξίες σας και τα ταλέντα σας, και θέλουν την ισορροπία του «δούναι και λαβείν». Ίσως συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας ή αποφασίσετε να συνεργαστείτε ή ανοίξετε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση. Βρίσκεστε με σημαντικούς ανθρώπους που θα αυξήσουν τη φήμη σας, θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας κι εσείς θα τους χαρίσετε τη μεγάλη καρδιά σας.

Παρθένος

Πόσο σημαντικά είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας, να εκδηλώσετε τις θετικές και αγνές προθέσεις σας. Έχετε μέσα σας δυνάμεις που μπορούν να θεραπεύσουν τις σχέσεις σας, ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας, να στείλετε σήματα αγάπης, συμπόνιας και κατανόησης. Όμως, ο Άρης στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας κάνει νευρικούς με την επιπολαιότητα κάποιων ανθρώπων ή μπορεί να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και να προβάλετε ιδέες που δεν τις αποδέχονται οι γύρω σας. Δώστε προσοχή στο κοινό σας και αποσαφηνίστε ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι όχι.

Αισιοδοξία, χαρά και δύναμη σας φέρνει η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, της δημιουργικότητας και της γονιμότητας. Εάν είχατε αποσυρθεί από το ερωτικό παιχνίδι ή είχατε οπισθοχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας, βγαίνετε και πάλι στο προσκήνιο. Προβάλλετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας και δεν φοβάστε να επιδείξετε αγάπη και ζεστασιά στη σχέση σας και το περιβάλλον σας. Είστε όμως έτοιμοι και πρόθυμοι να υποδεχτείτε μια αγάπη από το παρελθόν; Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος επίσης στον πέμπτο οίκο σας, και βρίσκεστε σε προβληματισμό αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Ενώ οι επανασυνδέσεις ευνοούνται, προσέξτε τα λόγια σας. Ίσως τα αμφιλεγόμενα λόγια τα δικά σας ή του/της πρώην σας ή του αγαπημένου σας περιπλέξουν τα πράγματα.

Κάντε ένα time out! Αυτή δεν είναι ώρα για να βρίσκεστε στην ομίχλη και να κολυμπάτε σε θολά νερά. Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να δώσετε ένα τέλος σε ασαφείς ανθρώπους και καταστάσεις, θα νιώσετε πιο ήρεμα και γαλήνια. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια είναι να σκεφτείτε σε βάθος αλλά να μην κάνετε τίποτα. Επειδή ο δωδέκατος οίκος  μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο νυσταγμένοι και νωχελικοί, μείνετε ανενεργοί και σκεφτείτε ποιοι είναι οι πρωταρχικοί σας στόχοι και πώς θα φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Ίσως να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σχέση ή επιχείρηση ή ένα νέο έργο, και πρέπει να αποσαφηνίσετε πώς θα τα φέρετε εις πέρας.

Ζυγός

 

Τι θα λέγατε για μια κοινωνική εξόρμηση που ανάβει τη φωτιά σας; Η Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει δημιουργικούς και ευφάνταστους, είναι μια εξαιρετική στιγμή για το κοινωνικό ζώδιό σας να συναναστραφείτε με πολύ κόσμο και να πειραματιστείτε. Είναι σίγουρο ότι δεν θα βαρεθείτε αυτόν τον μήνα. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, της  εργασίας και των οικονομικών, φέρνει τόσο εργασιακό άγχος, όσο και πάθος για χρήματα. Μην είστε απαιτητικοί ζητώντας αύξηση στην εργασία σας, ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Αντιθέτως, αποδείξτε ότι γνωρίζετε την αξία σας.

Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ανοίγει μια νέα σελίδα με τους αγαπημένους σας και την οικογένειά σας. Ναι, είστε πάντα κοντά τους, αλλά αν ο τρόπος που συμπεριφέρεστε χρειάζεται προσαρμογή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Δεν μπορείτε να τρέχετε για τον καθένα, θέλετε να ζήσετε και τη δική σας ζωή, ακόμα κι αν μερικές φορές αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ενοχές. Είναι στο χέρι σας το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, επίσης, στον τέταρτο οίκο σας, είναι αναγκαίο να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φυσικά να είστε ξεκάθαροι στα όριά σας.

Σκεφτείτε συλλογικά! Η Πανσέληνος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, εμποτίζει τη ζωή σας με το πνεύμα της συνεργασίας και της φιλίας. Για να έρθει στο αποκορύφωμα ένα ομαδικό έργο, θα πρέπει να υπάρχει σωστή κατανομή των καθηκόντων αλλά και η κατάλληλη επιλογή των συνεργατών σας. Και όταν το διακύβευμα είναι ακόμη υψηλότερο (όπως είναι η προώθηση ενός προσωπικού έργου σας), προτιμάτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, καθώς δεν έχετε την υπομονή να εξηγήσετε τη διαδικασία σε κάποιον άλλον. Ίσως σας φαίνεται πιο εύκολο να το κάνετε μόνοι σας, αλλά έχετε σκεφτεί ότι αυτό μπορεί να ανακόψει το ρυθμό της ανάπτυξής σας; Τώρα το φεγγάρι κάνει επιλογή των ατόμων που μπορείτε να υπολογίζετε στην προώθηση ενός ομαδικού έργου αλλά και σας ωθεί να κατανοήσετε ότι η «ισχύς εν τη ενώσει».

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2015

Σκορπιός

 

Τα χρήματα είναι στο μυαλό σας, καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να βρείτε τρόπους να κάνετε πιο ευχάριστη και παραγωγική την εργασία σας, να νιώσετε ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα. Ίσως ξοδέψετε  χρήματα για την καλοπέρασή σας, ίσως επιτέλους δείτε την επιχείρησή σας να αποφέρει κέρδη. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει διεκδικητικούς, ειλικρινείς και ατρόμητους, ίσως έχετε μια σημαντική ανακάλυψη γύρω από ένα ερωτικό ζήτημα ή τα χρήματα. Συμβουλή: Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς αλλά μην κατηγορείτε τους άλλους ή δημιουργείτε αψιμαχίες εξαιτίας των εμμονών σας ή αναδεύοντας παλιές πληγές του παρελθόντος. Εκφράστε τις ανάγκες σας αλλά με σεβασμό προς τους άλλους.

Μια μεγάλη ευκαιρία για να εκφράσετε τον εαυτό σας έρχεται από τη νέα Σελήνη η οποία φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να σας συγκρατήσει. Θέλετε να μιλήσετε, να συνδεθείτε διανοητικά με τους άλλους, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή των social media, ειδικά με έναν αδελφό ή φίλο. Μια συμβουλή: Η ανάγκη για προστασία των προσωπικών δεδομένων σας αυξάνεται, καθώς ο πληροφοριοδότης Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον τρίτο οίκο σας, της συλλογής πληροφοριών. Να είστε σίγουροι για το τι λέτε, από τον προφορικό μέχρι το γραπτό λόγο και κάντε αντίγραφα για τα πάντα, από τις σημειώσεις σας μέχρι τα αρχεία του υπολογιστή σας.

Επευφημίες, αναγνώριση και βραβεία έρχονται στο δρόμο σας, χάρη στην Πανσέληνο  που φωτίζει το δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών στόχων και της καριέρας. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προαγωγή ή μια αύξηση ή μια προσφορά εργασίας ή να αναγνωριστείτε στον τομέα σας ή να συνεργαστείτε με ελίτ πρόσωπα ή να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια αριστοκρατική επιχείρηση. Αυτό που διαφαίνεται τώρα είναι το αποκορύφωμα μιας κατάστασης που ξεκίνησε έξι μήνες πριν, με την αντίστοιχη Νέα Σελήνη. Ανατρέξτε έξι μήνες πίσω για να δείτε τι έρχεται και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Μετά από μια έντονη περίοδο σκληρής δουλειάς, έχετε κάθε λόγο να γιορτάσετε.

Τοξότης

 

Αν αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι από τη ζωή σας που δεν έχετε ακόμη στο πλάι σας την αδελφή ψυχή σας ή δεν μπορείτε να απολαύσετε την περιπέτεια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τα μεγάλα οράματά σας πραγματικότητα. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, δεν βρίσκεστε στην αμφιβολία ελπίζοντας αλλά παίρνετε το ρίσκο και βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας για την επίτευξη των μεγάλων στόχων σας που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ζήσετε τη ζωή όπως θέλετε κι όπως σας αξίζει. Αν νιώθετε ότι κάποια προσφιλή σας πρόσωπα ή οι συνάδελφοί σας, σας συμπεριφέρονται ανταγωνιστικά, μη συμπεριφέρεστε ακολουθώντας το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», είναι το πνευματικό μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στον πνευματικό  δωδέκατο οίκο σας. Αντίθετα, να είστε πρόθυμοι να δώσετε ένα …αναίμακτο τέλος, χωρίς αιχμηρά λόγια και κακεντρέχεια.

Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας εμπνέει να βάλετε σε τάξη το προϋπολογισμό σας και να κάνετε οικονομικό προγραμματισμό. Εργάζεστε με ζήλο για να έχετε αποδοτικότητα στην εργασία σας, πληρώνετε τους λογαριασμούς σας. Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις προηγούμενες εμπειρίες σας για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, κάνετε ένα άλμα μπροστά στην καριέρα σας, θέτετε νέους οικονομικούς στόχους αυτό το μήνα. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στο δεύτερο οίκο σας, είναι παρακινδυνευμένο να ολοκληρώσετε μια οικονομική συμφωνία, δεδομένου ότι όλες οι πληροφορίες μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανείς. Μην αποδεχθείτε τώρα μια οικονομική προσφορά, καλύτερα να περιμένετε, ίσως υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν μπορείτε τώρα να την δείτε.

Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας που κυβερνά τα ταξίδια στο εξωτερικό, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, μπορεί να έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία να κάνετε μια υπερατλαντική πτήση, να ξεκινήσετε μια νέα μελέτη, ίσως ακόμη και ένα πρόγραμμα σπουδών ή να πάρετε επιτέλους πτυχίο. Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την κορύφωση μιας περιόδου έξι μηνών, η οποία ξεκίνησε γύρω από την αντίστοιχη νέα Σελήνη. Πηγαίνετε, λοιπόν, πίσω έξι μήνες για ενδείξεις ως προς το τι εκτυλίσσεται τώρα από αυτό το ολόγιομο φεγγάρι. Στη συνέχεια, ανανεώστε το διαβατήριό σας, σίγουρα σύντομα θα ταξιδεύετε στον αγαπημένο σας προορισμό, για τις μεγάλες περιπέτειές σας.

Αιγόκερως

Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, όσο κι αν δεν θέλετε κατά βάθος να το παραδεχτείτε. Η Αφροδίτη στο νωχελικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας προτρέπει να δώσετε σημασία στην ψυχή σας, να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε δίπλα σας άτομα που υπονομεύουν τον νου, την καρδιά και την ψυχή σας. Διευθετήστε διάφορα συναισθηματικά ζητήματα που σας δημιουργούν πονοκέφαλο και απελευθερωθείτε. Ο Άρης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, φέρνει κοντά σας φίλους και ομάδες που σας εμπνέουν να παραμείνετε ζωντανοί και δραστήριοι και σας χαρίζει δυνατές εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Το σύμπαν σας κάνει μια ειδική αφιέρωση, σας προσγειώνει σε έναν εκπληκτικό νέο κόσμο καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ανοίγει έναν εξάμηνο κύκλο νέων ευκαιριών. Η έμπνευση καθοδηγεί τους στόχους σας, απολαμβάνετε όπως θέλετε τη ζωή σας, είστε ο ηγέτης της δικής σας ζωής. Δεν φοβάστε να πάρετε τολμηρά ρίσκα και να εκφράσετε τον εαυτό σας! Όμως, μια συμβουλή: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και χάνεστε στη μετάφραση των λέξεων. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αποστολή μηνυμάτων και τη μετάδοση πληροφοριών. Κάντε διπλό έλεγχο σε ό, τι λέτε και ακούτε, ίσως κάποιες πληροφορίες δεν είναι ακριβείς, δεν θέλετε να εξαπλωθούν τυχαία ευαίσθητες πληροφορίες ή να πάνε σε λάθος μέρος.

Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και των αποταμιεύσεων, σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό των φορολογικών υποχρεώσεών σας, των χρεών σας, των ζημιών και των κερδών σας. Ίσως τελικά αποφασίσετε να αφήσετε μια σταθερή φαινομενικά δουλειά που σας δημιουργεί κατάθλιψη ή σας κάνει να νιώθετε ότι είστε σε οικονομική αποτελμάτωση για χρόνια. Ίσως ακόμα αντιληφθείτε ότι αυτή η «ασφάλεια» που σας παρέχει η σχέση σας, σας κοστίζει πνευματικά και συναισθηματικά, και νιώθετε μέσα σας δυνατοί να κάνετε το μεγάλο άλμα, το οποίο δεν είναι και τόσο σύνηθες για το ασφαλές και προγραμματισμένο ζώδιό σας. Πιστεύετε όμως στον εαυτό σας κι αυτό είναι που μετράει.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μία καρμική σχέση;

Υδροχόος

Ο έμφυτος αλτρουισμός και η γενναιοδωρία σας έρχονται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ανθρωπιστικό ενδέκατο οίκο σας. Νέες φιλίες έρχονται στη ζωή σας, ίσως ακόμα ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό ή μη κερδοσκοπικό έργο. Ποιός ξέρει; Ίσως αυτό το μήνα των γενεθλίων σας παραιτηθείτε από όλα τα δώρα και ζητήσετε από τους φίλους σας να σας βοηθήσουν για έναν πιο ανώτερο σκοπό. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε άβολα εξαιτίας μιας έντασης με έναν ανώτερό σας ή ένα συνάδελφο ή ίσως είστε εσείς που λειτουργείτε ανταγωνιστικά.

Με τη νέα Σελήνη στο συμπονετικό και ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που δεν είναι καλά ψυχολογικά ή διέρχεται μια δύσκολη περίοδο. Τα καθησυχαστικά λόγια σας θα θεραπεύσουν τις πληγές του και σε κάποιο επίπεδο, θα απαλύνουν τις δικές σας. Έχετε πλήρη επίγνωση του πόσο βαθιά συνδεδεμένοι είναι όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους. Ο ανάδρομος Ερμής, επίσης, στο δωδέκατο οίκο σας, σας βάζει να κάνετε καταγραφή των παλιών σχέσεων και των συναισθηματικών πληγών του παρελθόντος. Η συνείδησή σας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία σας, έτσι βρείτε τρόπους για να υπάρχει αρμονία μεταξύ του νου, του σώματος και της ψυχής σας.

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στο φως κρυμμένα ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Εάν νιώθετε μια αόριστη ανησυχία, να θυμάστε ότι έχετε τη σεληνιακή υποστήριξη για να κάνετε εκκαθάριση και να βρείτε και πάλι τη χαρά και την ευτυχία. Δεν θέλετε δίπλα σας τον οποιονδήποτε που μπορεί να παρεμποδίσει το δρόμο της ευημερίας σας. Αν έχετε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας ή ένα συνάδελφό σας, έχετε την τόλμη και τη δύναμη να τις αντιμετωπίσετε τώρα. Ίσως να ξεκινήσατε από την ίδια σελίδα, αλλά στην πορεία βρεθήκατε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τώρα, μπορείτε να διορθώσετε την πορεία ανάλογα με τις ανάγκες και των δυο σας.

Ιχθύς

Ανασκουμπωθείτε και πηγαίνετε με χαρά στη δουλειά σας. Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η πορεία της σταδιοδρομίας σας σταθεροποιείται, είστε  νηφάλιοι και λογικοί και σε θέση να ακολουθήσετε το δρόμο που σας οδηγεί προς την επιτυχία. Η Αφροδίτη καθορίζει το σκηνικό για μια αξέχαστη νίκη στην καριέρα σας. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν γίνεστε υπερβολικοί ή παρασύρεστε από τις έμμονες ιδέες σας, καθώς ο Άρης στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας, σας ωθεί να προβάλετε με ενθουσιασμό και πάθος μια καταπληκτική νέα ιδέα. Μην παραγκωνίζετε τις απόψεις των γύρω σας και μην ξεχνάτε ότι το να ακούτε τους άλλους είναι ακόμη πιο σημαντικό από ό, τι να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με τα έξυπνα ή ακόμα και τα αινιγματικά πειράγματά σας!

Επωφεληθείτε από τη θετική ενέργεια της νέας Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, για να αναδιοργανώσετε το μάρκετινγκ, αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης. Αν έχετε μια ιστοσελίδα, επανασχεδιάστε την ή βελτιώστε τη δομή και την εμφάνισή της, θα προσελκύσετε περισσότερο κοινό. Ίσως ακόμα κάνετε μια παρουσίαση στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία σας φέρνει ανθρώπους που σας βοηθούν στην επαγγελματική πορεία σας. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, ίσως συναντήσετε φίλους από τα παλιά και φέρετε και πάλι στο μυαλό σας τις ευχάριστες αναμνήσεις. Εάν νιώθετε έτοιμοι να μοιραστείτε τις μεγάλες ιδέες σας με τον κόσμο στο διαδίκτυο, επιλέξτε να κάνετε ένα βήμα τη φορά, και να είστε σε αναμονή μέχρι ο πλανήτης της επικοινωνίας ορθοδρομήσει.

Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της φυσικής κατάστασης, σας αναγκάζει να γίνετε πιο προσεκτικοί σχετικά με την υγεία σας και τη γενική ευημερία σας. Αποσαφηνίστε τι χρειάζεται να κάνετε για να έχετε καλή υγεία και βάλτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Αποφύγετε τις διατροφικές ατασθαλίες και την έντονη διασκέδαση, όσο κι αν δεν μπορείτε να τις απαρνηθείτε. Επιμείνετε σε δοκιμασμένες και ακριβείς μεθόδους, δηλαδή μην ξεκινάτε αυστηρές δίαιτες που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν σωματική καταπόνηση και τρώτε υγιεινά. Ίσως ασχοληθείτε με τη γιόγκα για πνευματική χαλάρωση και ευεξία ή ακόμα με μη παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας. Στην εργασία σας, βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με ανθρώπους οι οποίοι είναι φερέγγυοι και έμπειροι.