ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιούλιο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου.

Κριός

 

Ζείτε συγκλονιστικές και ενθουσιώδεις ερωτικές εμπειρίες χάρη στην Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους. Είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε, θα διασκεδάσετε πολύ, βγαίνετε από τη ρουτίνα σας και αξιοποιείτε τη θετική ενέργεια αυτού του καλόκαρδου πλανήτη για να δοκιμάσετε την τύχη σας στην αγάπη και το χρήμα. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινής ρουτίνας, και περιπλέκει την καθημερινή σας ζωή με υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Μην αναλώνετε το χρόνο σας σε δραστηριότητες που σας αγχώνουν και δεν αξίζουν.

Μπορεί να συναντήσετε κάποια εμπόδια στην επικοινωνία με τα προσφιλή σας πρόσωπα ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, δεδομένου ότι ο κυβερνήτης σας ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί νευρικότητα και απρόβλεπτα και έντονα συμβάντα στο σπίτι σας. Ίσως νιώσετε ότι βαδίζετε σε διαφορετικές κατευθύνσεις με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε δυσκολία να απομακρύνετε από τη μνήμη σας κάποιο παλιό δυσάρεστο γεγονός και επιτίθεστε στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα μπορούσατε να νιώθετε ενοχές ή να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις, ακόμη και αν έχετε ξεπεράσει εντελώς το πρόσωπο αυτό.

Μήπως καταβάλλατε πολλές προσπάθειες τους τελευταίους έξι μήνες για να είστε ο ηγέτης στην καριέρα σας; Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας φορά το στεφάνι του νικητή, σας πάει ψηλά στα ουράνια, η νίκη είναι όλη δική σας. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο με νέους φίλους που είναι ίσως λίγο εκκεντρικοί αλλά αυθεντικοί. Ίσως γιορτάσετε μια ομαδική νίκη ή ακόμα παραδεχτείτε ότι κάποιοι φίλοι σας δεν άξιζαν την καρδιά σας και τη γενναιοδωρία σας.

Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, στρέφει την προσοχή σας μακριά από τις δικές ανάγκες και τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο για το σπίτι και την οικογένειά σας. Στρέφετε την προσοχή σας στα πιο οικεία προς εσάς πρόσωπα που ίσως είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Απολαμβάνετε τώρα συζητήσεις με τους φίλους σας στο σπίτι ή δείπνα με τους γονείς σας. Επίσης, θα μπορούσατε να μείνετε έγκυος ή να κάνετε σχέδια για να ξεκινήσετε οικογένεια καθώς τα μητρικά ένστικτά σας θα είναι έντονα, αν είστε γυναίκα. Περνάτε τώρα περισσότερο χρόνο με τις γυναίκες ή τη μητέρα σας, δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά τις γυναίκες

Ταύρος

 

Ποθείτε περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση καθώς η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Ενδιαφέρεστε τώρα για τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων, γυρίζετε πίσω στο παρελθόν, εστιάζετε στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Όντας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας καταλαβαίνει, αυτό μπορεί πραγματικά να απαλύνει την ψυχή σας περισσότερο από όσο φαντάζεστε, αφού έχετε ανάγκη να δώσετε βάρος στις σχέσεις σας. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και δεν θα είναι και τόσο εύκολο να εντυπωσιάσετε τους θαυμαστές σας και να τραβήξετε την προσοχή τους. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, είναι απίθανο να διαρκέσει, εκτός κι αν θέλετε να απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού.

Προσπαθήστε να καταπολεμήσετε την ευερεθιστότητά σας καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Οι σκέψεις σας είναι γρήγορες και μανιώδεις και δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε συνεχώς, όσο και αν προσπαθήσετε. Αυτή η αυξημένη πνευματική δραστηριότητα σας κάνει να θέλετε να επικοινωνήσετε, να μάθετε, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να γράψετε. Με τις δυνάμεις της πειθούς πιο έντονες  από το συνηθισμένο, είναι ένας πολύ καλός μήνας για σημαντικές συναντήσεις και συμφωνίες. Οι άνθρωποι τώρα προσέχουν το πώς μιλάτε και δίνουν σημασία στις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σας.

Ενισχύονται η έμπνευση και η φαντασία σας, είστε πιο δημιουργικοί χάρη στην πρώτη πανσέληνο στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να γράψετε ένα βιβλίο ή μια ταινία ή να εξερευνήσετε νέες θρησκευτικές και πνευματικές πεποιθήσεις. Βγαίνοντας από το τέλμα της ζωής σας και αγκαλιάζοντας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, βλέπετε τη ζωή πιο συναρπαστική και εξελίσσεστε ως ψυχή. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βάζει να περπατήσετε σε κόκκινο χαλί, εντυπωσιάζετε όλους γύρω σας με την οξύνοιά σας και τα ταλέντα σας. Καρπώνεστε τα οφέλη από όλες αυτές τις επίπονες ώρες που αναλώσατε σε ένα έργο σας, λαμβάνετε επαγγελματική αναγνώριση.

Αναζητάτε νέους φίλους και θέλετε να μοιραστείτε και να προβάλετε τις ιδέες σας καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Νέες επαφές μπορούν να σας προσφέρουν λαμπρές ιδέες μέχρι και επαγγελματικές ευκαιρίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να συνεργαστείτε και να ανταλλάξετε τις απόψεις σας προκειμένου να πετύχετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Δίνετε μεγάλη έμφαση στη γραφή και στην επικοινωνία, ακούγεται η φωνή σας, είτε γραπτώς, είτε μιλώντας. είτε μέσω ενός blog. Το ζώδιό σας επιθυμεί την έγκριση και την αποδοχή των άλλων, έτσι το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, προβάλλοντας τις απόψεις και τις γνώσεις σας.

Δίδυμοι

Μεταδίδετε με στόμφο και σιγουριά τις ιδέες σας, είστε ευχάριστοι και χαρούμενοι στην επικοινωνία, χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Τώρα δεν φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας, προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο σας, εισπράττετε την κοινωνική αποδοχή και τους επαίνους από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας ζητά να επανεξετάσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις κα την ακίνητη περιουσία σας. Συμβουλή: μην ανοίγετε συζητήσεις για το παρελθόν που δεν οδηγούν πουθενά, σκεφτείτε ότι η οικογένειά σας και η παιδική σας ηλικία δεν είναι πάντα τροχοπέδη για την ευτυχία σας.

Μπορεί να αισθανθείτε άγχος ή ακόμα να νιώσετε απογοητευμένοι από την οικονομική σας κατάσταση καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Επίσης, να είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σχετικά με το ποιόν θα επιλέξετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας γύρω από τα χρήματα και τα προσωπικά σας αποκτήματα ή λεπτομέρειες επιχειρηματικών οικονομικών συναλλαγών. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα φλέγον οικονομικό ζήτημα ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα που σας χρωστούν χρήματα. Επίσης, αν κάποιος σας ζητήσει χρήματα, είναι πολύ σημαντικό να είστε επιλεκτικοί σε αυτούς που δανείζετε και να θέσετε τα όριά σας. Ίσως και να μη μπορέσετε να τα πάρετε πίσω.

Εάν ένα περιουσιακό στοιχείο σας προκαλεί περισσότερη θλίψη από ό, τι αξίζει να το κρατήσετε στη ζωή σας, η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον όγδοο οίκο σας, της ακίνητης περιουσίας και της αναγέννησης, σας ωθεί να το πουλήσετε ίσως ακόμη και σε χαμηλότερη τιμή απ’ ότι το έχετε αγοράσει, μόνο και μόνο για να νιώσετε ελεύθεροι. Το φεγγάρι σας αναζωογονεί, αφού καθαρίζει από τη ζωή σας ό, τι δεν σας χρειάζεται  και δημιουργεί σωματική και πνευματική δύναμη. Με τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, επεκτείνεστε και φιλοσοφείτε τη ζωή. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, κάνετε νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες ή μια συμφωνία με έναν πελάτη που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή απλά σαλπάρετε για μέρη μακρινά και ονειρεμένα.

Λειτουργείτε με ορθολογισμό και βάζετε τάξη στην οικονομική σας κατάσταση, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε τις δαπάνες σας και να κάνετε καλύτερη κατάρτιση του προϋπολογισμού σας. Αν είχατε στο παρελθόν ξοδέψει τα χρήματά σας σε περιττές  πολυτέλειες, τώρα ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε για πράγματα που δεν σας είναι χρήσιμα. Αν είχατε περάσει από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, τώρα εξισορροπείτε την κατανομή των εξόδων σας και αποπληρώνετε τα χρέη σας. Δεν θέλετε οι άλλοι να αμφισβητούν την αξία σας, θέλετε να πληρώνεστε για τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας ενώ οι ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη και οργάνωση στην οικονομική σας κατάσταση.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Καρκίνος

 

Έχετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση σε σχέση με την οικονομική σας κατάσταση καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας κάνει γενναιόδωρους με τα χρήματά σας και επηρεάζει την ικανότητά σας να βρίσκετε τρόπους προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και τα λόγια σας βάζουν φωτιά! Μακριά από τα κακόβουλα κουτσομπολιά και τις φήμες, ίσως μπερδευτείτε με ανυπόστατες ιστορίες ξεχνώντας να ερευνήσετε σε βάθος τα γεγονότα! Κάντε διπλό έλεγχο των σημαντικών λεπτομερειών, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα μπερδέματα αργότερα.

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και σας γεμίζει με τόλμη, δύναμη και ενθουσιασμό για να πάρετε την πρωτοβουλία να υλοποιήσετε τα μεγάλα όνειρά σας. Είστε εντελώς πανέτοιμοι να ξεκινήσετε. Οι άλλοι γύρω σας είναι συνεπαρμένοι με τη χαρούμενη διάθεσή σας και τον ενθουσιασμό σας για τα πάντα, από τις νέες, τολμηρές ιδέες σας μέχρι τον αγώνα που δίνετε για να πετύχετε και να εισπράξετε την αποδοχή των γύρω σας. Έχετε την προθυμία να αναλάβετε τα πιο δύσκολα εγχειρήματα και να τα φέρετε εις πέρας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αισθάνεστε λίγο περισσότερο παρορμητικοί και ανυπόμονοι, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί να μην προτρέχετε να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για τις προθέσεις των άλλων, ούτε να κινείστε πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Αν η ερωτική σας σχέση ή/και οι στενότερες σχέσεις σας είχαν περάσει από δύσκολες και ασαφείς καταστάσεις, με την πρώτη πανσέληνο του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, νιώθετε πιο σίγουροι, τα έντονα συναισθήματά σας και οι ευαισθησίες σας, σας φέρνουν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, περισσότερο από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, πυροδοτεί ακραία συναισθήματα που αναβλύζουν από τα βάθη της ψυχής σας. Ώρα να ξεφορτωθείτε όσους σας δημιουργούν πόνο και θλίψη, σταματάτε να είστε ο καλός Σαμαρείτης και διεκδικείτε τις ανάγκες σας, παίζοντας σε ανοιχτό ταμπλό.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας εγκαινιάζει το προσωπικό νέο έτος σας και σας ζητά να αναμορφώσετε την προσωπική σας ταυτότητα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι και επιθυμίες; Είστε ευτυχισμένοι με την ευρύτερη εικόνα της ζωής σας ή θέλετε κάτι να αλλάξετε; Το φεγγάρι σας παρακινεί να υλοποιήσετε γρήγορα τα όνειρά σας, να σκεφτείτε τι πραγματικά έχει σημασία για σας και στη συνέχεια να αφιερώσετε το χρόνο σας για να αναδιοργανώσετε ολόκληρη τη ζωή σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα βάζουν επίσης την ανεξίτηλη σφραγίδα τους σε αυτό το νέο σας ξεκίνημα.

Λέων

Νιώθετε έντονες συγκινήσεις, διασκεδάζετε με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, φλερτάρετε με αυτοπεποίθηση χάρη στην Αφροδίτη στο μεγαλοπρεπές ζώδιό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε μια νέα αγάπη κι αν είστε σε σχέση, φέρνετε πίσω τον χαμένο ενθουσιασμό στη σχέση σας, μιλώντας μέσα από την καρδιά σας. Αναμείνατε δυνατές και παιχνιδιάρικες εκδηλώσεις αγάπης και έντονα συναισθήματα. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και γίνεστε απρόσεκτοι με τα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε να υπογράψετε μια νέα οικονομική συμφωνία, σας περιμένουν ασάφειες ή κάποιοι όροι δεν θα είναι υπέρ σας. Σκεφτείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, χωρίς όμως να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια μέχρι να ορθοδρομήσει η Αφροδίτη.

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε πολλά αποθέματα ενέργειας ή δεν θέλετε να εργάζεστε όπως συνήθως, καθώς αναζητάτε την ξεκούραση και την απομόνωση. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα εστιάζετε την προσοχή σας σε οποιαδήποτε ημιτελή έργα ή απλά στο να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Εάν έχετε υποσχεθεί σε κάποιους τον ουρανό με τ’ άστρα, ίσως και να μη μπορέσετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Μπορεί επίσης να μην είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στη δουλειά σας. Το σύμπαν σας καλεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο από το συνήθη ρυθμό σας.

Καιρός να αρχίσετε ένα πρόγραμμα άσκησης ή να αλλάξετε τη διατροφή σας, είναι η προτροπή της πρώτης πανσελήνου στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Αν είχατε ασχοληθεί με ορισμένα ζητήματα υγείας, όπως μυστηριώδεις πόνους, άγχος ή περίεργες ασθένειες, το φεγγάρι κάνει μια μεταστροφή στην υγεία σας και σας χαρίζει ευεξία. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας υπενθυμίζει πόσο σημαντικές είναι η ελευθερία και η αρμονία στις σχέσεις σας. Λέτε αντίο σε μια φθαρμένη σχέση αν δεν αισθάνεστε πλέον ερωτευμένοι ή σε μια συνεργασία που έχει φτάσει στο τέλμα της.

Είστε πιο κλειστοί και εσωστρεφείς, σκέφτεστε τα παλιά και τον πόνο που ζήσατε στο παρελθόν καθώς η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αντιμετωπίσετε τη θλίψη σας, να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, πιο υγιές για τη συναισθηματική και διανοητική σας ισορροπία. Μπορεί να αισθανθείτε μόνοι ή απλά να έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε ή συγκαλύπτετε κάποιες σκέψεις σας. Δώστε στον εαυτό σας τη μεγαλύτερη προσοχή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πιέζεστε αν το σώμα και η ψυχή σας φωνάζουν να κάνετε κάποιο διάλειμμα, ίσως για μια βόλτα κοντά σε νερό για έμπνευση.

Παρθένος

 

Ενεργοποιούνται το υποσυνείδητό σας και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας καθώς η Αφροδίτη στον πνευματικό και κρυφό δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαλογισμό και λιγότερο με την ερωτική σας ζωή, να σκεφτείτε τι χρειάζεστε περισσότερο για τη μελλοντική σας ευτυχία. Τώρα είστε πιο νοσταλγικοί, ίσως δείτε κάποιες παλιές φωτογραφίες ή σκέφτεστε έντονα μια παλιά αγάπη. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας και αναμοχλεύετε το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής, χάνεστε σε μια γλυκιά νοσταλγία. Παρανοήσεις και ασάφειες σας περιμένουν με τον αγαπημένο σας ή με τα πιο οικεία προς εσάς πρόσωπα ή στην καλύτερη περίπτωση, έρχεστε σε επαφή με έναν/μία πρώην. Τώρα το παρελθόν δίνει νόημα στη ζωή σας.

Αν έχετε κολλήσει στην ίδια ρουτίνα και βρίσκεστε συνεχώς με τους ίδιους ανθρώπους, με κίνητρο τον Άρη που συνεχίζει την πορεία του στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες που σας προσφέρουν τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε. Τώρα είστε περισσότερο αυθόρμητοι, αγαπάτε όλο τον κόσμο. Ίσως μια νέα γνωριμία ταρακουνήσει πραγματικά τα πράγματα στη ζωή σας καθώς μπορεί να εξελιχθεί είτε σε μια νέα ερωτική σχέση, είτε σε μια επικερδή επαγγελματική συνεργασία. Επίσης, τώρα μπορεί να συναντήσετε εκκεντρικούς ή  παράξενους ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν τη φιλία σας αλλά μπορεί να σας εμπλέξουν στα προσωπικά τους δράματα κι αυτό να σας εκνευρίσει. Μην τους επιτρέψετε να παίξουν το παιχνίδι τους και κρατήστε δίπλα σας αυτούς που σας στέλνουν θετική ενέργεια.

Χαρείτε τον έρωτα, το φλερτ και την διασκέδαση χάρη στην πρώτη πανσέληνο του μήνα στον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Ίσως ήρθε η ώρα να φροντίσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας ή να ανακαλύψετε ένα καλλιτεχνικό ταλέντο σας. Σίγουρα θα αισθανθείτε καλύτερα όταν διασκεδάζετε με άτομα με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να κάνετε ατελείωτες φιλοσοφικές συζητήσεις. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον οργανωτικό έκτο οίκο σας, σας καλεί να αναπροσαρμόσετε τη ρουτίνα σας, να ξεκλέψετε χρόνο για να φροντίσετε την υγεία σας και την ευεξία σας.

Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, ευνοεί τις νέες γνωριμίες, τις φιλίες σας και τις διαδικτυακές επαφές για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Προγραμματίζετε πολλές κοινωνικές συγκεντρώσεις και διασκεδάζετε με τους φίλους σας και τους συναδέλφους σας, συζητώντας κυρίως για το παρελθόν. Ίσως αποφασίσετε να γίνετε μέλος μιας ομάδας που μιλάει στις ιδέες σας και τα ιδανικά σας. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορεί να ανανεώσετε το κοινωνικό προφίλ σας στο διαδίκτυο ή να προβάλετε την επιχείρησή σας. Ίσως λάβετε κάποιες πληροφορίες που θα βοηθήσουν θετικά την παρουσίασή σας στον έξω κόσμο. Μια άλλη καλή χρήση της ενέργειας αυτής της νέας Σελήνης είναι να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε σχέση με την τεχνολογία.

Ζυγός

 

Η έμφυτη κοινωνική σας φύση ενισχύεται από την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντάς σας να βρίσκεστε με πολύ κόσμο και τους φίλους σας. Μην περιμένετε παθητικά για να επεκτείνετε τις κοινωνικές επαφές σας, αποδεχτείτε τυχαίες κοινωνικές προσκλήσεις, θα περάσετε διασκεδαστικές και ευτυχισμένες βραδιές. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον κρυφό και νοσταλγικό δωδέκατο οίκο σας και αναζητάτε περισσότερη μοναξιά, σκέφτεστε το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής. Ποιες είναι οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας; Αποσαφηνίστε τι θέλετε για την ευτυχία σας στο παιχνίδι της αγάπης, κάντε ένα διάλειμμα από την κοινωνική σας δραστηριότητα, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.

O Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας, και σας κάνει να ενεργείτε απερίσκεπτα υπό την επήρεια της παρόρμησής σας. Μπορεί να κλείσετε μια δουλειά βιαστικά που αργότερα μπορεί και να μετανιώσετε ή μπορεί ακόμα και να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα στο χώρο της εργασίας σας πάνω στη θερμότητα της στιγμής και να κόψετε κάποιες επαγγελματικές γέφυρες. Προβάλλετε με αυταρχικό και εγωιστικό τρόπο τις ιδέες σας, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τις απόψεις των άλλων. Σκεφτείτε ότι χρειάζεστε κάποιους ανθρώπους δίπλα σας κατά τη διάρκεια της ανοδικής πορείας σας. 

Ξεκουράζεστε ή εκνευρίζεστε στο σπίτι σας; Με την πρώτη πανσέληνο του μήνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε από το σπίτι σας ή να δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ίσως αναγκαστείτε να πουλήσετε ένα ακίνητο ή ένα πολύτιμο αντικείμενο της οικογένειάς σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με ένα γονέα ή συγγενή που είναι άρρωστος ή πάσχει από κατάθλιψη ή ακόμα και με έναν εθισμό. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια δυνατά συναισθήματα που εκρήγνυνται ξαφνικά και απρόβλεπτα. Αφήστε τα συναισθήματα σας να πετάξουν, απολαύστε την αισθησιακή εμπειρία που σας φέρνει αυτή η πανσέληνος

Αυτός ο μήνας είναι ορόσημο για τη σταδιοδρομία σας καθώς η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της φήμης, δίνει νέα πνοή στις τρέχουσες επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Θα μπορούσατε να κάνετε μια τεράστια εκτόξευση στην εργασία σας, είναι η αρχή μιας ευημερούσας χρονικής περιόδου έξι μηνών. Αν σκεφτόσασταν ότι τα μεγαλύτερα όνειρά σας ήταν ανέφικτα, τώρα το φεγγάρι σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να οραματιστείτε ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. Οι επαγγελματικές προοπτικές σας φαίνονται ξαφνικά λίγο πιο ρόδινες, έχετε πίστη στον εαυτό σας και τα ταλέντα σας. Ίσως έχετε μια νέα προσφορά εργασίας ή σας δοθεί μια ευκαιρία για έναν ηγετικό νέο ρόλο ή ξεκινήσετε ένα νέο έργο το οποίο συνδυάζει την προβολή των ιδεών σας και το πάθος σας.

Σκορπιός

 

Ετοιμαστείτε για μεγάλα άλματα στην καριέρα σας καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνει επευφημίες και άνοδο στην εργασία σας. Είστε περισσότερο δημιουργικοί και εκφραστικοί, συγκεντρώνετε γύρω σας άτομα με καλή κοινωνική θέση που σας βοηθούν στην επιτυχία. Κάνετε νέα όνειρα και σχέδια, είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, η Αφροδίτη μπορεί να κάνει ένα δημιουργικό όραμά σας πραγματικότητα, υλοποιεί τις φιλοδοξίες σας και επιταχύνει την άνοδό σας. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας και νιώθετε έντονη την επιθυμία να δείτε παλιούς φίλους και γνωστούς. Ίσως τώρα νιώσετε κοινωνικά απομονωμένοι, δεν επιδιώκετε να συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αντίθετα, επανεξετάζετε τα όνειρά σας και τους ιδεαλιστικούς στόχους σας.

Νιώθετε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, και έχετε το πράσινο φως για να πάτε μπροστά, να συναντήσετε νέα άτομα, ακόμα κι αυτά που μιλούν διαφορετική γλώσσα από τη δική σας και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Εκτοξεύεστε σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα όπου βλέπετε τα μεγάλα οράματά σας να υλοποιούνται. Μπορεί να αισθάνεστε έντονη την ανάγκη της απελευθέρωσης και της ανεξαρτητοποίησης, δεν ακολουθείτε τώρα τους κανόνες και οποιεσδήποτε δεσμεύσεις. Ίσως κάνετε το μεγάλο άλμα σε μια νέα πνευματική γνώση ή ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, ακόμα και σε άλλη πόλη ή χώρα από τη δική σας, έχετε μια επεκτατική προοπτική αλλά και αποδοχή για την επίτευξη των μεγάλων ονείρων σας.

Μπορεί να έχετε προβλήματα με τα αδέλφια σας ή τους γείτονές σας καθώς η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας ή ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές μικρές μετακινήσεις που σας αγχώνουν και σας αποσυντονίζουν από το πρόγραμμά σας. Ξαφνικά, ίσως αποφασίσετε να αγοράσετε ένα κινητό ή αυτοκίνητο, όμως προσέξτε τι επιλέγετε. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει αρκετές ανακατατάξεις στο σπίτι σας. Ίσως έχετε βαρεθεί το σπίτι σας και βρείτε κάποιο άλλο, καλύτερο. Ίσως κάποιο άτομο φύγει σε άλλη πόλη και σας προσφέρει το διαμέρισμά του για ενοικίαση.

Θέλετε να βρεθείτε και να μιλήσετε με όλο τον κόσμο χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπορεί και να ξεκινήσετε να ασχολείστε με την  τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα παγκόσμια ταξίδια και την επιχειρηματικότητα. Σκέφτεστε επεκτατικά, επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με κάποιο τρόπο. Μπορεί να κάνετε ένα χαρούμενο μακρινό ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να μελετήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών. Έχετε μεγαλεπήβολα όνειρα και σκέφτεστε πώς να τα υλοποιήσετε. Το φεγγάρι σας χαρίζει νέες ιδέες και σας βοηθά να τις προβάλετε μέσα από ένα blog ή βιβλίο ή άλλα έργα. Μπορεί να αναδείξετε τις φοβερές ιδέες σας ακόμα και στο εξωτερικό ή ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε μια μικρή επιχείρηση δίπλα στην πόλη σας.

Τοξότης

 

Για το ζώδιό σας η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, και η Αφροδίτη στον επεκτατικό και πνευματικό ένατο οίκο σας, σας καλεί να φλερτάρετε με πνευματικά άτομα χωρίς να σας ενδιαφέρει το πολιτισμικό τους υπόβαθρο. Τρέφετε το μυαλό και την ψυχή σας με τη γνώση, ακούγοντας διαλέξεις και μελετώντας ξένους πολιτισμούς μέσα από βιβλία ή ντοκιμαντέρ. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σας ζητά να επαναξιολογήσετε την επαγγελματική σας πορεία και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Συμβουλή: Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας υποσχεθούν πολλά, πόσο όμως αληθινά είναι;

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον όγδοο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων και κοινών οικονομικών, και σας φέρνει συναρπαστικές οικονομικές ευκαιρίες καθώς και την ανάγκη για αποταμίευση. Ο Άρης επιταχύνει το ρυθμό της ζωής σας για τα πάντα, έτσι θα μπορούσε να σας δοθεί μια ευκαιρία για να κερδίσετε ένα μεγάλο ποσό. Από την αρνητική πλευρά, υπάρχει πιθανότητα να νιώθετε άγχος για τις αποταμιεύσεις σας. Ίσως δείτε τα έξοδά σας να αυξάνονται ή χρεώνετε υπερβολικά την πιστωτική σας κάρτα ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με μια μεγάλη, απροσδόκητη δαπάνη. Ίσως δημιουργήσετε χρέη εξαιτίας μιας λεπτομέρειας που παραβλέψατε. Ή ίσως νιώσετε να πιέζεστε να πουλήσετε ένα ακίνητο σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από ό, τι ελπίζατε. Μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και κάνετε τολμηρές ενέργειες.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας καλεί να αγωνιστείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και να αναδιοργανώσετε τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας, περιορίζοντας τα περιττά έξοδά σας και αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από την καταναλωτική μανία σας. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας, σας ζητά να φυτέψετε τους σπόρους μιας ιδέας που θα ανθίσει σε έξι μήνες από τώρα. Ίσως πάρετε μια απάντηση γύρω από μια συμφωνία που περιμένετε καιρό. Ίσως απλά δεχθείτε συναρπαστικές κοινωνικές προσκλήσεις ή αποφασίσετε να φύγετε ένα ταξίδι λίγο μακριά από την πόλη σας.

Γυρίζετε μια νέα σελίδα στα οικονομικά σας καθώς η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και του παθητικού εισοδήματος, σας γεμίζει με ιδέες για να βελτιώσετε τις αποταμιεύσεις σας. Προβάλλετε τον ισχυρό χαρακτήρα σας, επιδεικνύετε την αξία σας και το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, οι επόμενοι έξι μήνες είναι γεμάτοι με ευκαιρίες για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές οικονομικό μέλλον. Ίσως δημιουργήσετε μια κοινή επιχείρηση και συνδυάσετε τα ταλέντα σας με τα κεφάλαια ενός συνεργάτη (ή το αντίστροφο). Κάνετε μακρόχρονα και στέρεα οικονομικά σχέδια, ίσως αρχίσετε να συνεργάζεστε με έναν οικονομικό σύμβουλο για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας, κάποιον ο οποίος μπορεί να σας παρέχει τις σωστές συμβουλές του.

Αιγόκερως

 

Μυστήριο, πάθος και έντονο ερωτισμό σας χαρίζει η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών. Είστε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο και σίγουρα δεν θα μείνετε μόνοι. Αν είστε σε σχέση, εμβαθύνετε περισσότερο τη σχέση σας και εκφράζετε τα έντονα συναισθήματά σας. Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας και σκέφτεστε μακροπρόθεσμα τα οικονομικά σας. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της γνώσης, και περιπλέκει τα ταξιδιωτικά σχέδια και τα νομικά ζητήματα. Στην καλύτερη περίπτωση ίσως επανασυνδεθείτε με κάποιον που ζει μακριά σας ή αναβιώσετε ένα παλιό ενδιαφέρον για μια ξεχασμένη γνώση.

Συγκρατηθείτε και μη μπαίνετε στη μάχη. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης και των συνεργασιών, και σας κάνει επιρρεπείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα με τα προσφιλή σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Σας παρακινεί περισσότερο να βρεθείτε στην κοινωνική σκηνή, να μιλήσετε με όλο τον κόσμο, να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες, όμως μπορεί να δημιουργήσει διχογνωμία και συγκρούσεις. Μπορεί να γίνετε περισσότερο δογματικοί, θέλετε οι άλλοι να ακολουθήσουν τις διαταγές σας για να φανεί η παρουσία σας. Προσέξτε τα λόγια σας, κινδυνεύετε να απομακρύνετε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας από κοντά σας καθώς δεν θα επιδιώξουν να συμμορφωθούν στις απαιτήσεις σας. Αποφύγετε τα αμφιλεγόμενα επιχειρήματα!

Με την πρώτη πανσέληνο του μήνα στο ζώδιό σας, προβάλλετε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας, αποκομίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, ανακαλύπτετε ποιος είστε πραγματικά και τι θέλετε. Ίσως εκμεταλλευτείτε ένα δημιουργικό ταλέντο σας ή ακόμα και δύο. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας καλεί στην εξισορρόπηση του τραπεζικού λογαριασμού σας, σας ζητά να χαράξετε μια σταθερή πορεία προς τη βελτίωση της ευημερίας σας. Ψάχνετε συγκεκριμένους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας; Σας περιμένουν συναρπαστικές, νέες ευκαιρίες που θα γεμίσουν την τσέπη σας.

Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, ανοίγει μια νέα σελίδα στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας, είναι ευνοϊκή για τα σχέδιά σας, η τύχη φαίνεται να είναι στο πλευρό σας χάρη στο δαιμόνιο και πολυτάλαντο μυαλό σας. Μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση ή συνεργασία ή να συζητήσετε για δέσμευση με τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, αν ήταν δύσκολο να χειριστείτε κάποιες αρνητικές καταστάσεις, μπορεί και να υπονομεύσει τις στενές σχέσεις σας ή ακόμα και να εκτεθείτε κοινωνικά μέσα από δικές σας παρορμητικές ενέργειες, οι οποίες ρίχνουν σκιά στη γοητευτική εικόνα που θέλετε να παρουσιάσετε.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Πως λειτουργούν τα 12 ζώδια μέσα στην οικονομική κρίση

Υδροχόος

 

Κάνετε ένα νέο συναισθηματικό άνοιγμα, ζείτε τη διασκέδαση και τη ζωή χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά με τα προσφιλή σας πρόσωπα και τον αγαπημένο σας, είστε πιο ανοιχτοί στα συναισθήματά σας και ευνοεί την πρόοδό σας στις συνεργασίες σας. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, και περιπλέκει τις οικείες σχέσεις σας και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τους άλλους. Μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή μια οικονομική συμφωνία. Κρατηθείτε μακριά από τη ζήλια και την κτητικότητα, νικήστε τις σκιές σας και βγείτε από το σκοτάδι στο φως.

Οι ιδέες σας και οι οργανωτικές σας ικανότητες σας σώζουν στην εργασία σας καθώς ο ενεργητικός Άρης συνεχίζει την πορεία του στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, των συστημάτων και της αποτελεσματικότητας. Τώρα είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της διαίσθησής σας και τις ξαφνικές ιδέες σας για να οργανωθείτε ή ακόμα να ζητήσετε συμβουλές από εμπειρογνώμονες για να έχετε περισσότερη αποδοτικότητα. Ίσως αγχωθείτε από τις πολλές υποχρεώσεις σας, έτσι προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο, μπορεί να πάρετε έναν βοηθό. Ίσως μερικά καταπληκτικά νέα άτομα εμφανιστούν για να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να μη χρειαστεί να χειριστείτε όλα τα πράγματα μόνοι σας. Μπορεί να προσλάβετε έναν νέο δυναμικό βοηθό ή κάποιο άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών.

Νιώθετε πιο δυνατοί, είστε έτοιμοι να απομακρύνετε ό, τι και όποιον δεν σας συμπαραστέκεται στη ζωή σας χάρη στην πρώτη πανσέληνο του μήνα στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Ξεκινά η πνευματική σας ανάπτυξη καθώς μπορεί να θέλετε να διαλογίζεστε περισσότερο και να αναλώνετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και δημιουργική έκφραση. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σας, σας βάζει κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, προβάλλετε τα επιτεύγματά σας αλλά για να αναρριχηθείτε στην κορυφή του βουνού, θα χρειαστούν έξι μήνες. Κάτι μεγάλο έρχεται αυτή τη στιγμή κοντά σας, κάτι που υλοποιεί τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τον καθορισμό μια νέας καθημερινής ρουτίνας ή ενός νέου προγράμματος στην εργασία σας ή να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Το φεγγάρι σας απαλλάσσει από το άγχος σας καθώς τώρα ασχολείστε με τη φροντίδα του σώματός σας και του μυαλού σας. Τα πάντα κυλούν ομαλά στην καθημερινότητά σας και με τη λογική σας οργανώνετε τη ρουτίνα σας. Ίσως προσλάβετε ένα βοηθό ή εμπειρογνώμονα ή κάποιον που δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες για να σας βοηθήσει στη συστηματοποίηση της επιχείρησής σας. Αυτοί οι άνθρωποι θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να φτάσει σε πρωτοφανή ύψη.

Ιχθύς

 

Είστε έτοιμοι να κάνετε πιο ευχάριστη και χαρούμενη την καθημερινότητά σας και την εργασία σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εργασίας. Είστε πιο συνεργατικοί, νιώθετε μεγαλύτερη ηρεμία, είστε πιο λαμπεροί, ίσως ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με το γυμναστήριο ή με το πώς να έχετε βέλτιστη υγεία. Από τις 25 ως τις 31 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και περιπλέκει τις οικείες σχέσεις σας, δημιουργεί παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας και τον αγαπημένο σας που ταράσσουν τα νερά της ευαίσθητης καρδιάς σας. Στην καλύτερη περίπτωση, μια παλιά ερωτική φλόγα αναδύεται από το πουθενά.

Κάντε διάλογο και όχι πόλεμο με τον αγαπημένο σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον παθιασμένο και ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προσκαλεί να πλησιάσετε το άλλο σας μισό και να μην τον ανταγωνίζεστε, ακούστε τον τι έχει να σας πει. Κάνοντας το δικό σας και αγνοώντας τις ανάγκες του συντρόφου σας, αυτό θα σας φέρει σε σύγκρουση. Κάντε ό, τι μπορείτε για να σφυρηλατήσετε την αρμονία και τη συντροφικότητα, διαφορετικά θα βρεθείτε σε αντιπαλότητα και διαμάχες. Συζητήστε μεταξύ σας προκειμένου να εξομαλύνετε τις διαφορές σας και αντιμετωπίστε ζητήματα που σας προκαλούν ενόχληση. Ό Άρης σας χαρίζει διαίσθηση και έμπνευση για να αμβλύνετε τις εντάσεις και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας, στέλνει το φως της στις ομάδες και τις φιλίες σας και ψάχνετε νέα άτομα για να κάνετε φιλίες ή να συνεργαστείτε. Μπορεί να συνδεθείτε μαζί τους μέσω του διαδικτύου (το Facebook ή το Twitter) ή ακόμα μπορεί να βρίσκονται λίγο μακριά σας. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κλείνει ένα σημαντικό συναισθηματικό κύκλο και ανοίγει έναν νέο. Καταλαβαίνετε ότι μια σχέση δεν πρόκειται να λειτουργήσει, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θέλετε και σταματάτε να επενδύετε την ψυχή σας ή τουλάχιστον να χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ένα πολλά υποσχόμενο νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή σας χαρίζει η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα είστε αγκαλιά με μια νέα αγάπη. Αν είστε σε σχέση, αρμονικές συζητήσεις σας φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, βελτιώνεται η επικοινωνία και η χαρούμενη διάθεσή σας. Το φεγγάρι σας ενθαρρύνει επίσης να διασκεδάσετε, να πάτε ένα ταξίδι και να έρθετε σε επαφή με όλους γύρω σας, με την καταπληκτική γοητεία σας έχετε ισχυρή επίδραση στους άλλους, η προσωπικότητά σας κάνει εντύπωση. Δημιουργείτε μια στενότερη σχέση με τον αγαπημένο σας ή προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο σας με ενθουσιασμό.