ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Ιούλιο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιο σου, τον Ιούλιο!

Κριός

Επανέρχεστε στο ερωτικό παιχνίδι, χαίρεστε το φλερτ και τη διασκέδαση, νιώθετε έτοιμοι να καλωσορίσετε μια νέα αγάπη στη ζωή σας, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μια μεγάλη και ευχάριστη αλλαγή συμβαίνει στη σχέση σας, νιώθετε ευδαιμονία, έχετε τη διάθεση να προσφέρετε στον αγαπημένο σας. Ίσως γνωρίσετε την αδελφή ψυχή που θα μπορούσε να διαδραματίσει δυναμικό ρόλο μέσα στους επόμενους μήνες. Προειδοποίηση από τον Άρη στον ερωτικό και αινιγματικό όγδοο οίκο σας: Μην ενεργείτε με την καρδιά σας και αποστασιοποιηθείτε από άτομα τα οποία το μόνο που έχουν να σας προσφέρουν είναι σεξουαλικό πάθος. Ψάξτε να βρείτε κάποιον/α που είναι άξιος της αγάπης σας.

Το σπίτι και οι οικογενειακές υποθέσεις σας καταλαμβάνουν την προσοχή σας χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε στη φωλιά σας, διακοπές είναι για σας τώρα να φιλοξενήσετε άτομα που ζουν μακριά σας ή να επισκεφθείτε κάποιους, που έχετε να δείτε καιρό. Αν υπήρχαν τεταμένες συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή, νιώθετε οικεία και πάλι. Ίσως αναδιατάξετε τα έπιπλά σας, προετοιμάσετε το τέλειο δείπνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή απλά φροντίσετε το σπίτι σας, αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε τόσο αναζωογονημένοι. Εκείνο που θέλετε τώρα είναι να εισρεύσει μια ανανεωμένη ενέργεια στον προσωπικό σας χώρο.

Αν βλέπατε στην καριέρα σας ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σας γκρίζα σύννεφα, η πανσέληνος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας δίνει μια θετική ώθηση για να δείτε το φως του ήλιου. Είστε ενεργητικοί και παραγωγικοί, αγωνίζεστε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, ένα νέο σχέδιο μπαίνει σε μια θετική πορεία. Χρήσιμες κοινωνικές επαφές και διασυνδέσεις, είτε μέσω του υπάρχοντος κοινωνικού κύκλου σας ή επεκτείνοντας το κοινωνικό σας δίκτυο ενισχύουν τις προσπάθειές σας. Έχετε αρωγό το λαμπερό φως του φεγγαριού, για να σας δείξει το δρόμο της αφθονίας και της ευημερίας. Πάρτε σταθερές αποφάσεις και θέστε στόχους. Ποτέ δεν είναι αργά!

Ταύρος

 

Η γαλήνη και η αρμονία επιστρέφουν στο σπίτι σας και την οικογένειά σας χάρη στην Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Επιλύετε αρνητικά ζητήματα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή ή φίλο, σας είναι πολύ πιο εύκολο να πάρετε αυτό που θέλετε. Κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι οι μέρες σας πιο ευχάριστες, είστε ο καλύτερος οικοδεσπότης των φιλοξενουμένων σας. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας προειδοποιεί: Μην βγαίνετε στην επίθεση. Οι γύρω σας μπορεί προσωρινά να σκύψουν το κεφάλι, αλλά η έκρηξη ηφαιστείου που θα δείτε αργότερα μπορεί και να σας κάνει να το βάλετε πόδια. Δεν θέλετε να καείτε στην πύρινη λάβα.

Μην διστάσετε να προβάλετε τις ιδέες σας, να πείτε άφοβα τις απόψεις σας, έχετε σύμμαχό σας τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ανανεώστε το προφίλ σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκθέστε τις θέσεις σας σε ένα blog ή μάθετε κάτι που σας κινεί την περιέργεια. Αισθάνεστε κολλημένοι σε μια αποτελμάτωση; Μην αγχώνεστε με τη συνήθη ρουτίνα σας, απλά κάντε κάτι διαφορετικό. Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι να επισκεφτείτε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό; Συμβουλή: Θα μπορούσατε να βγάλετε στη φόρα τις ειλικρινείς σκέψεις σας ή κακόβουλα κουτσομπολιά προτού σκεφτείτε. Δεν είναι καλό για σας να είστε τόσο άμεσοι και ειλικρινείς, μάθετε να είστε ευγενικοί.

Θέλετε να γευτείτε τις καλοκαιρινές περιπέτειες, να επεκταθείτε πέρα από την πόλη σας χάρη στην πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Θα μπορούσατε πραγματικά να βρείτε κάτι «μεγάλο και περιπετειώδες» στο Λονδίνο ή ακόμα εξερευνώντας τα καλντερίμια ενός ελληνικού νησιού. Το ένστικτό σας μπορεί ακόμα και να σας οδηγήσει σε μια μοιραία για τη ζωή σας συνάντηση, είτε στην αγάπη, είτε για την εργασία σας. Είστε σε σχέση; Μπορεί να ζήσετε μαζί μια τολμηρή περιπέτεια ή να πάτε διακοπές σε μια ανεξερεύνητη γωνιά του πλανήτη. Εάν έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας ένα ταξίδι, κινηθείτε. Ποτέ δεν ξέρετε… θα μπορούσατε να συναντήσετε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας. Αδράξτε τα δώρα του φεγγαριού.

Δίδυμοι

Είναι ένας κοινωνικός μήνας για σας, με τις ιδέες για διασκέδαση και τις κοινωνικές προσκλήσεις να είναι άφθονες, χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας. Συμμετέχετε σε τοπικές εκδηλώσεις, είστε απασχολημένοι με τη συγγραφή, τη μάθηση ή τα πάρτι. Με τον ενεργητικό Άρη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, έχετε τα κίνητρα για να είστε σε φόρμα όλο το μήνα. Επειδή είναι η περίοδος των διακοπών, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε το γυμναστήριο και τις υγιείς διατροφικές συνήθειες. Η ενεργητική διάθεσή σας επεκτείνεται και στην καθημερινότητά σας, έτσι αφού ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, μπορεί να θέλετε να τρέξετε στην ύπαιθρο ή να ασχοληθείτε με έντονη προπόνηση. Έχετε επιπλέον ενέργεια που πρέπει να την εκτονώσετε.

Είστε πολύ ενεργητικοί και παραγωγικοί, βρίσκετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε νέες πηγές εσόδων και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Μια νέα θέση εργασίας ή μια προαγωγή μπορούν να γεμίσουν τις τσέπες σας, και με τον ενθουσιασμό και την πίστη στην αξία σας, πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας. Εργάζεστε περισσότερες ώρες από το κανονικό; Να είστε πιο «επαγγελματίες» στο γραφείο, ακόμα κι αν χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερες ώρες, η αποπεράτωση ενός έργου ή μια ιδέα σας μπορεί όχι μόνο να εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σας, αλλά και να σημάνουν επιπλέον χρήματα.

Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, μπορεί να αποκαλύψετε μια πηγή παθητικού εισοδήματος ή να αξιοποιήσετε μια κερδοφόρα επαγγελματική προσφορά. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να αποδεχτείτε τους κανόνες, πράγμα λίγο δύσκολο για το ανέμελο ζώδιό σας. Αισθάνεστε νευρικότητα γι’ αυτό; Αν θέλετε να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι απαιτείται να αλλάξετε πλεύση. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να εξερευνήσει, μπορεί να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα και όχι μόνο, να βάλετε χρήματα στην τράπεζα. Συμβουλή: Μόλις σας έρθει μια ιδέα, να έχετε την υπομονή να δείτε αν όντως είναι εφικτό να υλοποιηθεί.

Καρκίνος

 

Τύχη στα χρήματα και οικονομική ασφάλεια σας χαρίζει η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Είστε πιο κοσμικοί, σκορπάτε τα χρήματά σας στις πολυτέλειες, θέλετε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας. Τώρα για σας η ρουτίνα δεν είναι καθόλου πληκτική και βαρετή, θέλετε να βρίσκεστε με άτομα αξιόπιστα που μπορούν να σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Προειδοποίηση από τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας: κτητικά συναισθήματα θα μπορούσαν να ανέλθουν στην επιφάνεια και να στείλουν το πλοίο της αγάπης στα βράχια. Μπορεί να έχετε μια αλλαγή συναισθημάτων για κάποιον/α που κάποτε σας γοήτευε, αλλά τώρα δεν σημαίνει τίποτα για σας.

Ήρθε η ώρα σας! Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί το προσωπικό νέο έτος σας. Ξεχάστε την αναμονή και το άγχος, θέστε νέους στόχους και κινηθείτε για να τους υλοποιήσετε μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Εάν είστε άτομο που περιμένετε από τους άλλους να πάρουν την πρωτοβουλία, τώρα κάνετε στροφή 180 μοιρών και αρπάζετε το τιμόνι της ζωής για να κατευθύνετε το πλοίο στον προορισμό που θέλετε εσείς. Ήρθε η ώρα να πιστέψετε στον εαυτό σας, να οικοδομήσετε νέες συνήθειες και όνειρα, και το φεγγάρι θα υποστηρίξει όλες τις προσπάθειές σας. Μια νέα πραγματικότητα διαφαίνεται στη ζωή σας, η οποία θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη πανσέληνο. Προς το παρόν, προσπαθήστε να απολαύσετε το ταξίδι.

Είναι η σχέση σας χτισμένη σε γερά θεμέλια; Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σίγουρα θα το μάθετε. Μιλώντας με τον αγαπημένο σας θα εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα. Μόνο φροντίστε να είστε καλός ακροατής, να επιδείξετε περισσότερη υπομονή, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένετε για λίγο. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να επιδιορθώσετε ό,τι έχει βλάψει στο παρελθόν τη σχέση σας, αλλά και τα συναισθήματά σας. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, η σχέση σας θα γίνει ισχυρότερη από ποτέ. Είστε μόνοι; Προτού ανοίξετε την καρδιά σας, διερευνήστε μέσα σας: Μπορείτε να προσπαθήσετε για τη διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης;

Λέων

 

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Τώρα δεν θέλετε να είστε καθόλου ατημέλητοι, ενδιαφέρεστε για την ομορφιά σας, θέλετε να αισθάνεστε όμορφα μέσα σας και άνετα με τους γύρω σας, βάζοντας στόχο να αποπλανήσετε αυτόν που θέλετε. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας με το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, δίνετε και παίρνετε αγάπη και ζεστασιά από το σύντροφό σας. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος και της οικογένειας, γκρίνιες και ανησυχίες από το παρελθόν σε σχέση με ένα μέλος της οικογένειάς σας, θα μπορούσαν τώρα να στροβιλίζουν στο μυαλό σας. Αποφύγετε να κάνετε κατά μέτωπο επίθεση!

Είστε χαρούμενοι και ενθουσιώδεις από τη φύση σας, αλλά η νέα Σελήνη στον νωχελικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σας βάζει σε μια νωχελική και χαλαρωτική διάθεση. Μην καταβάλετε τον εαυτό σας με τον υπερβολικό φόρτο εργασίας ή με αγχωτικά σχέδια και αποφύγετε να γίνετε το θύμα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες όλων των άλλων εκτός από τις δικές σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η πνευματική και η συναισθηματική σας αναγέννηση. Συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω από το τραπέζι και πείτε τους πόσο ευγνώμονες είστε ή ακόμα αναγνωρίστε και εκτιμήστε την παρουσία τους στη ζωή σας. Η ευγνωμοσύνη θα σας φέρει τόσο κοντά.

Ακολουθείτε υγιείς διατροφικές συνήθειες ή μήπως έχετε παραμελήσει την υγεία και την ευεξία σας; Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας δίνει το πράσινο φως για να αλλάξετε τη διατροφή σας, βοηθώντας σας να κόψετε τα γλυκά και τα κοκτέιλ που έχουν παρεισφρήσει στη διατροφή σας. Μην γίνετε όμως αυστηροί, θέλετε την ευχαρίστηση και την καλοπέραση στη ζωή σας. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί της ισορροπίας, ειδικά τώρα που θέλετε να πάτε και τις διακοπές σας. Ίσως να βρίσκετε δελεαστικό να δοκιμάσετε δίαιτες της μόδας, αλλά τα ακραία μέτρα είναι καλύτερο να αποφευχθούν. Να είστε επιφυλακτικοί με οποιαδήποτε χημική δίαιτα, που τα αποτελέσματά της θα είναι προσωρινά ή οποιαδήποτε διατροφή που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Βγαίνετε από την ομίχλη, ακόμα και από την κατάθλιψη, χάρη στην Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Μπορεί ακόμα κάποια σχέδιά σας να είναι σε προσωρινή στασιμότητα, αλλά ξαφνικά γεμίζετε με αισιόδοξη διάθεση και θετική ενέργεια, όλος ο κόσμος ανταποκρίνεται σε σας με ενδιαφέρον! Όμως μια επισήμανση: Με τον Άρη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, μιλάτε συνέχεια, θέλετε να επιβάλετε την γνώμη και τις ιδέες σας, αλλά δυστυχώς δεν θα το καταφέρετε. Ο πλανήτης της δύναμης και της δράσης σας ζητά να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας, δεν θα καταφέρετε να επιδιορθώσετε τις ρωγμές στις σχέσεις σας.

Με τη νέα Σελήνη στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, νέες φιλίες και συνεργασίες εμφανίζονται στη ζωή σας, ίσως κάνετε ένα νέο σύμμαχο στη δουλειά σας. Αν και μπορεί αυτό το άτομο να είναι προσωρινά στη ζωή σας, ενώνοντας τις δυνάμεις σας για ένα κοινό έργο, θα σας φέρει σημαντική ανακούφιση από το άγχος της διεκπεραίωσης αυτού του έργου. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μια νέα εφαρμογή θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εάν νιώθετε άγχος από τις πολυπληθείς πληροφορίες στο κεφάλι σας (ή γράφοντας τις υποχρεώσεις σας σε ένα τετράδιο), μια εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια.

Μήπως είστε σε μια σχέση που κινείται λίγο πιο γρήγορα – ή πιο αργά – από ό,τι θα προτιμούσατε; Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να είστε ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας σχετικά με το ρυθμό που επιθυμείτε. Ενώ μπορεί αρχικά να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτό, μελλοντικά θα δείτε ότι το άλλο σας μισό είναι πιο δεκτικό στις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να απομακρύνεστε, προκειμένου να έχετε προσωπικό χρόνο και χώρο ή για να κάνετε τον αγαπημένο σας να σας κυνηγήσει. Διαπραγματευτείτε όπως κάνουν όλα τα ώριμα άτομα, και θα σώσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας από το δράμα.

Ζυγός

 

Έχετε δίπλα σας φίλους που σας διασκεδάζουν και σας εμπνέουν με τις εμπειρίες τους, χάρη στην Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Πέρα από την εξεύρεση κοινού εδάφους με κάποια άτομα, ψάξτε για ανθρώπους που μπορούν να φωτίσουν το μυαλό σας με νέες ιδέες και να φέρουν στην επιφάνεια ανεξερεύνητες επιθυμίες. Ο κόσμος σας γίνεται πολύ μεγαλύτερος και αυτό είναι τροφή για την ψυχή σας. Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, προσέξτε το δέλεαρ των νέων οικονομικών συμφωνιών. Αν και ίσως παρασυρθείτε από μια συμφωνία που υπόσχεται γρήγορα και εύκολα κέρδη, ίσως και να περατωθεί σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι λειτουργείτε με ηθική ακεραιότητα και αφήστε κατά μέρος τις οικονομικές ανησυχίες σας.

Ενώ για τον περισσότερο κόσμο το καλοκαίρι είναι η περίοδος των διακοπών, για σας είναι μια περίοδος που σκέφτεστε σε βάθος την καριέρα σας. Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνει μια φρέσκια ενέργεια για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε νέους στόχους για τους επόμενους έξι μήνες. Είστε περισσότερο εργατικοί και παραγωγικοί, δεν φοβάστε να δουλέψετε περισσότερες ώρες στη δουλειά, αν αυτό σημαίνει αναγνώριση και επιτυχία. Ξεκινά μια εξάμηνη χρονική περίοδος ανάπτυξης και επιτυχίας στην καριέρα σας, συναρπαστικές νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας που σας βάζουν σε θέση ισχύος. Ετοιμαστείτε να αφήσετε το σημάδι σας, ο κόσμος υποκλίνεται στην ηγεσία σας!

Θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή της πανσελήνου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και να μην επισκεφθείτε τους αγαπημένους σας που ζουν μακριά σας. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να φιλοξενήσετε επισκέπτες που ζουν μακριά από την πόλη σας ή ακόμα να σχεδιάσετε οικογενειακές διακοπές. Μπορεί ακόμα να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα και τις παρεξηγήσεις που σας ταλανίζουν καιρό τώρα, ειδικά με ένα συγγενή ή μέλος της οικογένειάς σας. Bonus για το κάρμα σας: Συγκεντρώστε μια ομάδα και χαρίστε τρόφιμα σε οικογένειες που υποφέρουν ή σε ένα άσυλο. Μάθετε πού μπορείτε να προσφέρετε. 

Σκορπιός

 

Παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στην εργασία σας, σας χαρίζει η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των φιλοδοξιών. Ο Ιούλης είναι μήνας εργασίας και καθόλου διασκέδασης; Όχι βέβαια. Με την κοινωνική Αφροδίτη θα συμμετέχετε σε πολλά πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις και θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με τη γοητεία, τον μαγνητισμό και την πειστικότητά σας. Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δίνει τόλμη και δύναμη να είστε ο εαυτός σας. Αν και το να ανακαλύψετε περισσότερα από τον εαυτό σας μπορεί να είναι τρομακτικό για το εσωστρεφές και μυστικοπαθές ζώδιό σας, μην νιώθετε φόβο και κάντε το, ίσως διαπιστώσετε ότι κάποιες από τις ανησυχίες που είχατε για κάποιες σχέσεις σας, ήταν αβάσιμες.

Ανοίξτε διάπλατα το μυαλό σας. Η νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της μεταφυσικής και της εκπαίδευσης, σας ωθεί να ψάξετε μια νέα γνώση, είτε μέσω της πνευματικότητας ή απλά θέλετε να μελετήσετε φιλοσοφίες που διευρύνουν τη σκέψη σας. Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Τώρα το πνεύμα σας είναι ανοικτό σε νέους τρόπους θεώρησης του κόσμου που σας περιβάλει. Το φεγγάρι επανεκκινεί την πίστη σας στους νόμους τους σύμπαντος, ψάχνετε για κρυμμένα νοήματα μέσα από ένα βιβλίο ή μελετώντας τον πνευματικό κόσμο. Ίσως βρείτε τη θεία σοφία μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου ή ανακαλύψετε μια νέα ζωή, πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό που σας περιβάλει.

Η ευθεία και ειλικρινής επικοινωνία είναι απαραίτητη για τη σταθερότητα των σχέσεων σας, κι αυτό είναι ένα καρμικό μάθημα που θα το μάθετε από την πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Μιλώντας άμεσα δεν είναι του στυλ σας, αντίθετα είστε κρυψίνους ή ακόμη μιλάτε με ασαφείς υπαινιγμούς. Επειδή εσείς μπορείτε να καταλάβετε το μυαλό των άλλων, δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι μπορούν να διαβάσουν το δικό σας! Αν έχετε την αίσθηση ότι υποβόσκει μια σιωπηρή ένταση, ειδικά με έναν φίλο ή αδελφό ή συγγενή, αντιμετωπίστε την ανοιχτά. Καθαρίστε τον αέρα σε αυτό το ολόγιομο φεγγάρι, θα σας κάνει πολύ πιο ευτυχισμένους και θα σας απελευθερώσει από την ασάφεια και τη συναισθηματική πίεση. 

Τοξότης

 

Μην υποθέσετε ότι θα μείνετε στο σπίτι σας αυτό το καλοκαίρι, προγραμματίστε τις διακοπές σας. Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, σας χαρίζει μια ζωή γεμάτη με χαρούμενες και διασκεδαστικές ευκαιρίες, συλλέγετε νέες εμπειρίες από συναρπαστικούς προορισμούς. Θα μπορούσατε να έχετε μια πρόσκληση – έκπληξη για να ταξιδέψετε, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Ο Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις, έρχεστε αντιμέτωποι με το υποσυνείδητό σας και νιώθετε σαν να σας τραβούν σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Μπορεί για παράδειγμα, να ξυπνήσετε το πρωί νιώθοντας απόλυτα αφοσιωμένοι να ακολουθήσετε το καθημερινό πρόγραμμά σας, για να καταλήξετε αργότερα να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Μήπως νιώθετε εγκλωβισμένοι στα σκοτεινά συναισθήματά σας; Αν ήδη προσπαθούσατε να τα αποφύγετε, είναι πιθανόν ένα σημάδι ότι δεν θέλατε να ασχοληθείτε με αυτά. Τώρα όμως η νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να τα αντιμετωπίσετε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κλαίτε με αναφιλητά στο τηλέφωνο μιλώντας σε έναν φίλο. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, η συνταγή για την ευτυχία σας είναι να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας ή ακόμα να κάνετε μια φιλανθρωπική πράξη. Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή με τους ηλικιωμένους, βοηθήστε στην προετοιμασία των γευμάτων σε ένα άσυλο, δίνοντας ανιδιοτελώς σε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς, αυτό θα γεμίσει τις συναισθηματικές δεξαμενές σας.

Κάντε εξοικονόμηση χρημάτων ή ακόμα καλύτερα, επενδύστε σε κάτι που θα έχει υψηλότερη απόδοση με τον χρόνο και πριν το καταλάβετε, θα αρχίσετε να οικοδομείτε κάποιο κομπόδεμα. Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας, να κάνετε χρήσιμες αγορές και να μην αγοράζετε πράγματα που αργότερα σας κάνουν να νιώθετε ενοχές. Αν πραγματικά δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε την παρόρμησή σας να κάνετε φιγούρα, επενδύστε σε ένα ακριβό κομμάτι, όπως ένα έργο τέχνης ή μια αντίκα, η αξία του οποίου αυξάνει με τον καιρό. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε ένα απροσδόκητο έξοδο, έτσι προετοιμαστείτε είτε να δουλέψετε υπερωρίες ή να ξοδέψετε από τα αποθέματά σας. 

Αιγόκερως

 

Παρασύρεστε από το αχαλίνωτο πάθος σας, ρομαντισμός και έντονα συναισθήματα κατακλύζουν τη ζωή σας, χάρη στην Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Μπορεί ακόμα και να απαλλαγείτε από ορισμένες δραματικές καταστάσεις στη σχέση σας και νιώθετε να κατακλύζεστε από ένα κύμα έντονων συναισθημάτων. Ο Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας δίνει τον ενθουσιασμό να ενσωματωθείτε σε νέες ομάδες και να προχωρήσετε με νέες φιλίες που εναρμονίζονται στις αξίες και τα ιδανικά σας. Αν πάλι επιθυμείτε να αγωνιστείτε για μια φιλία την οποία θεωρείτε αξιόλογη, θα πρέπει να εργαστείτε πάνω στα προβλήματά σας και να περιμένετε.

Με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η σχέση σας γίνεται πιο οικεία ή ένα υποβόσκον ερωτικό ειδύλλιο γίνεται πιο αποκλειστικό. Τώρα θέλετε να μάθετε την αλήθεια στη σχέση σας και προσπαθείτε γι’ αυτό. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά όχι απαιτητικοί. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να διαπραγματευτείτε με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας και να συμβιβαστείτε σε όσα σας χωρίζουν, δίνοντας σημασία σε όσα σας ενώνουν. Είστε μόνοι; Τώρα έχετε την αποδοχή του αντίθετου φύλου, αισθάνεστε σέξι περισσότερο από ποτέ. Έχετε αυτοπεποίθηση, γνωρίζετε τι θέλετε και είστε σίγουροι ότι θα το πάρετε!

Είστε από τη φύση σας προσγειωμένοι και σοβαροί στο εσωτερικό, και η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εκφράσετε αυτά τα χαρακτηριστικά σας και προς τα έξω, με μια ισχυρότερη και πιο δυναμική παρουσία στον κοινωνικό σας περίγυρο. Το φεγγάρι σας δίνει την άδεια να επικεντρωθείτε μόνο στον εαυτό σας, να πάρετε σημαντικές προσωπικές αποφάσεις στη ζωή σας. Ποιους στόχους και εμπειρίες θέλετε να προσθέσετε στην ατέρμονη λίστα των επιθυμιών σας; Από την δημιουργία μιας νέας σχέσης μέχρι την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων σας, κάντε ένα τολμηρό βήμα για λογαριασμό σας.

Υδροχόος

 

Έχετε περάσει τον τελευταίο καιρό μόνοι σας, αγνοώντας την αγάπη; Τώρα, ήρθε η ώρα να καλωσορίσετε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αφήνεστε σε ένα ατελείωτο ερωτικό παιχνίδι, κάνετε αρκετές γνωριμίες, αντί να νιώθετε παγιδευμένοι στη μοναξιά σας. Είστε σε σχέση; Διευρύνετε η εμπιστοσύνη στον αγαπημένο σας και ο σεβασμός της διαφορετικότητας του άλλου. Ο Άρης στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας, σας δίνει μια συμβουλή: Μην είστε σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι. Ο κόκκινος πλανήτης μπορεί να σας κάνει απαιτητικούς και αρκετά κυριαρχικούς στον χώρο της εργασίας σας. Να ξέρετε ότι οι άλλοι δεν θα μπορούν να καταλάβουν από που έρχεστε και που πάτε, ίσως πάλι κάποιοι μέσα στη δουλειά σας, σας παρασύρουν σε ίντριγκες και υπονομευτικές καταστάσεις.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν δίαιτα πριν από τις διακοπές κι εσείς κάνετε αυτό που θα έκαναν όλοι οι άλλοι χάρη στη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας. Ξεκινήστε λοιπόν αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες και θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε στο σώμα σας, την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση τους προσεχείς έξι μήνες. Ίσως ενταχθείτε ένα γυμναστήριο ή τρώτε υγιεινά πιάτα στις διακοπές σας. Το φεγγάρι τονίζει τις εποχιακές εναλλαγές της διάθεσής σας, είστε γεμάτοι ενέργεια να χαρείτε τις καλοκαιρινές ημέρες, ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας, λάμπετε! Ίσως ακόμα ξεκινήσετε αποτοξίνωση, προκειμένου να καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες και να νιώθετε γεμάτοι με θετική ενέργεια.

Να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν, ακόμη και γι’ αυτά που δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντίληψης, να αφήσετε ελεύθερο το υποσυνείδητο μυαλό σας να στραφεί σε μια θετική κατεύθυνση. Αφήστε πίσω σας τις παλιές αρνητικές συνήθειες, δώστε ένα τέλος στα παλιά πάθη που σας δελεάζουν: το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ, την υπερκατανάλωση τροφής ή τις εμμονές σας. Νιώθετε μια νευρικότητα, αλλά δεν ξέρετε πώς να ηρεμήσετε; Αντί να παρασύρεστε από τις τάσεις φυγής, ενισχύστε τις πνευματικές σας άμυνες, δοκιμάζοντας τη γιόγκα, το διαλογισμό ή την προσευχή. Το φεγγάρι σας ζητά να δημιουργήσετε ευχάριστες συνήθειες και όχι αυτοκαταστροφικές.

Ιχθύς

 

Επαναφέρετε τη λάμψη σας και έχετε κίνητρα να είστε γοητευτικοί! Με την καλλωπιστική Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, οι προσπάθειές σας για ευεξία και καλή υγεία έχουν αποτέλεσμα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Η υγιεινή διατροφή χωρίς αμφιβολία θα κάνει καλό στη ζωτικότητά σας και όλες αυτές οι βιταμίνες θα κάνουν επίσης θαύματα στο δέρμα σας. Με τον Άρη στον φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, ίσως εξερευνήσετε απομακρυσμένες περιοχές ή κάποια άτομα από διαφορετική κουλτούρα σας δίνουν ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης. Έχετε τον ενθουσιασμό να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, να πείτε τη δική σας αλήθεια, απλά προσέξτε, καθώς η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να προκαλέσει προστριβές με την αγάπη σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο. Αποφύγετε τις πολιτικές συζητήσεις ή να κάνετε αδιάκριτες προσωπικές συζητήσεις.

Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει αγάπη, τρυφερότητα και φροντίδα, πλημμυρίζει η ψυχή σας με προσοχή και στοργή. Αφήστε τον αγαπημένο σας να σας περιποιηθεί, εκδηλώστε ό,τι κρύβετε στα βάθη της καρδιάς σας, ακόμη και αν αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας φέρει μια ερωτική πρόταση ή μια ευκαιρία να γνωρίσετε την οικογένεια του αγαπημένου σας. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α μέσω συγγενών ή σε ένα πάρτι διακοπών. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η αγάπη θα μπορούσε να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως ακόμα εκεί που απολαμβάνετε τις διακοπές σας, σας κάνει επίσκεψη ο πελαργός.

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, έτσι φροντίστε να διασκεδάσετε και μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με κοινωνικές υποχρεώσεις, είναι το αίτημα της Πανσελήνου στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Ταυτόχρονα, κάντε σχέδια για να δείτε τους φίλους σας, σε όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκονται. Αποδεχτείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις, αλλάξτε ρυθμό στη ζωή σας και μην πνίγεστε στις ενοχές σας, αν πείτε «όχι» σε μια υποχρέωση. Προέχει τώρα μόνο ο προσωπικός χρόνος σας. Η πολύ απομόνωση θα σας παγιδέψει σε απαισιόδοξες σκέψεις, κάνοντάς σας κυκλοθυμικούς και καταθλιπτικούς. Bonus: Μια ανοιχτή συζήτηση με έναν έμπιστο φίλο θα άρει το συναισθηματικό βάρος σας. 

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα