ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Διάβασε τι έρχεται σήμερα, 25 Μαΐου.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες σε επαγγελματικό επίπεδο καλείστε να φέρετε εις πέρας. Η φιλοδοξία σας στα επαγγελματικά σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθήσετε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Η μέρα επίσης είναι καλή για να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε μαζί τους δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας αποσυντονίζει, κατά κάποιο τρόπο, εσάς που είστε αδέσμευτοι και δεν ξέρετε τι θέλετε και δεν είστε ξεκάθαροι στις προθέσεις και στα θέλω σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στην Παρθένο κι εσείς προσπαθείτε να οργανωθείτε και να βάλετε σε μία τάξη διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Μπορείτε σήμερα, επίσης, να βάλετε σε μία τάξη και διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και το συμμάζεμά του. Επίσης, σήμερα θα είστε βοηθητικοί απέναντι στα άτομα που σας έχουν ανάγκη, τα οποία θα συμβουλέψετε. Σε αισθηματικό επίπεδο, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, σήμερα θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και θα νιώσετε πως το ταίρι σας ενδεχομένως να μη σας καταλαβαίνει όπως εσείς θα θέλατε.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα σε διάφορους τομείς της ζωής σας και αυτό σας ανεβάζει κατά πολύ τη διάθεση και την ψυχολογία. Νιώθετε πολύ ανανεωμένοι και έχετε τη δέουσα ενέργεια, προκειμένου να καταπιαστείτε με δραστηριότητες, οι οποίες σας ευχαριστούν και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα εσείς οι αδέσμευτοι να κατασταλάξετε ερωτικά σε μία επιλογή που θα σας συμπληρώνει και θα πληροί τα ερωτικά σας θέλω. Οι δεσμευμένοι είστε σε μία πολύ καλή φάση με το ταίρι σας και περνάτε στιγμές ερωτικές που σας ευχαριστούν. Είστε εκφραστικοί μαζί του και δείχνετε με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα έχετε πολύ καλή διάθεση και στην επαγγελματική σας ζωή είστε άκρως δημιουργικοί και γεμάτοι ενέργεια. Θέλετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να δείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια να πραγματοποιούνται. Είστε σε μία φάση όπου δουλεύετε σκληρά και πιστεύετε ότι είναι πολύ κοντά η στιγμή που θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα δείτε τους κόπους σας να αναγνωρίζονται. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι είστε κοντά στο ταίρι σας, αφουγκράζεστε τις ανάγκες του και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τις καλύψετε και να κάνετε το ταίρι σας να αισθανθεί τέλεια δίπλα σας

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μία εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκίνησε για εσάς και εσείς προσπαθείτε να οργανώσετε το χρόνο σας, προκειμένου να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλες σας τις υποχρεώσεις. Θα είστε κάπως πιο εσωστρεφείς σήμερα στα επαγγελματικά σας και δεν θα θελήσετε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας στους συναδέλφους σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε, προκειμένου να νιώσετε ευτυχία στην προσωπική σας ζωή και συναισθηματική ολοκλήρωση. Οι δεσμευμένοι βιώνετε στιγμές αγάπης με το ταίρι σας και νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια δίπλα του.

Παρθένος

Η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας, αγαπητοί Παρθένοι, κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να οργανώσετε τη μέρα σας αλλά και την εβδομάδα σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα τρέξετε να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας σήμερα και θα είστε άκρως δημιουργικοί. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και το χώρο σας γενικότερα. Στα αισθηματικά σας, έχετε ανάγκη να βιώσετε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι ξεχωριστές στιγμές και καταφέρνετε να το πετύχετε αυτό με τις πρωτότυπες ιδέες που έχετε, τις οποίες προτείνετε στο ταίρι σας το οποίο θα σας ακολουθήσει και θα κάνει τα θέλω σας πράξη.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα εσείς νιώθετε την ανάγκη  να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέλω, να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή που σας φωνάζει να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες αλλά και με τον εαυτό σας γενικότερα. θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, ένα νέο χόμπι, να ασχοληθείτε με την προσωπική σας αισθητική, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και γενικότερα να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Και στην αισθηματική σας ζωή, φροντίζετε να καλύψετε τις ανάγκες σας εσείς οι αδέσμευτοι κυρίως για συντροφικότητα και για μία νέα σχέση που θα σας κάνει να περνάτε όμορφες και ερωτικές στιγμές.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε κι εσείς θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα με τα οικονομικά σας και να βρείτε τρόπους, προκειμένου να καλύψετε τα αυξημένα σας έξοδα, χωρίς όμως να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Κάνετε τους υπολογισμούς σας και καταφέρνετε να περιορίσετε κάποια περιττά έξοδά σας, προκειμένου να καταφέρετε να καλύψετε όλα τα έξοδά σας με επιτυχία και χωρίς να χρειαστεί να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Στα αισθηματικά σας, σήμερα το ταίρι σας ενδεχομένως να σας ζητήσει αποδείξεις αγάπης μέσα από τις πράξεις σας, προκειμένου να νιώσει ότι είστε κι εσείς με τη σειρά σας διατεθειμένοι να κάνετε κάποια βήματα για τη σχέση σας και για το ταίρι σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα θα είστε πολυπράγμονες, καθώς θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και γενικότερα με άλλες υποχρεώσεις σας, που έχουν να κάνουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία σας χρειάζονται και ζητούν τη βοήθειά σας. Θέλετε να προλάβετε να ασχοληθείτε με όλα και αυτό ενδεχομένως σήμερα να σας προκαλέσει μία πίεση. Στα αισθηματικά σας, ζητάτε την κατανόηση του συντρόφου σας, γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και ζητάτε να καταλάβει το ταίρι σας ότι το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και ότι δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει αρκετά δημιουργικούς, καθώς θα έχετε σήμερα πολύ καλές ιδέες, προκειμένου να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και αυτό το γεγονός θα ανεβάσει κατά πολύ την ψυχολογία σας. Μπορείτε τώρα να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να τους περάσετε το ομαδικό κλίμα, προκειμένου να έχετε ως ομάδα καλύτερα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξουν κάποια παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σας, τα οποία θα θελήσει να συζητήσετε, προκειμένου να διαπιστώσει τι ισχύει και τι όχι

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα για εσάς, γιατί είστε στα καλύτερά σας και όπου σταθείτε κι όπου βρεθείτε, το δείχνετε με κάθε ευκαιρία. Βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας φίλους, διασκεδάζετε και έχετε τον τρόπο να περάσετε καλά μαζί τους και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Είστε καλά, γιατί βλέπετε κάποια θέματα στη ζωή σας να προχωρούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Και στην αισθηματική σας ζωή, νιώθετε καλά και ανεβασμένοι εσείς οι αδέσμευτοι καθώς μπορείτε να χαρείτε το φλερτ και το παιχνίδι της κατάκτησης που τόσο πολύ σας αρέσει και σας ανεβάζει.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, θα είστε σήμερα αρκετά προβληματισμένοι με τις εξελίξεις που θα έχετε, καθώς θα νιώσετε ότι υπάρχουν κάποιες αναβολές στα σχέδιά σας και θα θελήσετε να κάνετε κι εσείς με τη σειρά σας κάτι γι’ αυτό. Θέλετε να βγείτε από τη στασιμότητα που νιώθετε και να κάνετε πράγματα για εσάς και για τις δικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά σας, αποζητάτε εσείς οι δεσμευμένοι τη συναισθηματική ασφάλεια και δείχνετε με τον τρόπο σας στο ταίρι σας τι πραγματικά χρειάζεστε και τι έχετε ανάγκη. Εσείς οι αδέσμευτοι πιστεύετε ότι μπορείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση και να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στα αισθηματικά σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;


Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;

Τα ζώδια σήμερα