ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Μαΐου;

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η ημέρα χρειάζεται προσοχή και υπομονή, αφού πέφτετε θύματα παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Δώστε στους άλλους να καταλάβουν τις πραγματικές σας προθέσεις και εξηγήστε τους, αν χρειαστεί, πολλές φορές τους σκοπούς σας. Οι ρήξεις με συναδέλφους σήμερα είναι πολύ πιθανές, με χαμένους μάλλον εσάς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, έχετε έντονη σεξουαλική διάθεση και νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε οποιονδήποτε ερωτικό στόχο. Ελέγξτε την υπέρμετρη αυτοπεποίθησή σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε αλαζονική συμπεριφορά προς τον ερωτικό σας σύντροφο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διαμάχες.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, οι πολλές υποχρεώσεις σας προκαλούν άγχος, αφού πάνω που φαίνεται να τα βάζετε όλα σε μια σειρά,  προκύπτουν νέα θέματα που ζητούν την προσοχή σας και χρειάζονται άμεσα επίλυση. Σε αυτόν το παραλογισμό που νιώθετε ότι ζείτε, σήμερα ευτυχώς δεν είστε μόνοι. Φίλοι είναι κοντά σας και σας προσφέρουν τη βοήθειά τους με κάθε τρόπο. Στα αισθηματικά, άτομα  που γνωρίζετε καιρό σας κινούν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ακόμα, άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν και πάλι μια θέση στην καρδιά σας. Νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ και ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο για την εξέλιξη των ερωτικών σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας αποπροσανατολίζει και σας κάνει να σκέφτεστε αρνητικά για τον εαυτό σας. Νιώθετε ότι δεν παίρνετε την αναγνώριση που σας αναλογεί και ότι είναι δύσκολο να  ανταπεξέλθετε στις καταστάσεις που προκύπτουν. Δώστε μεγάλη προσοχή στο ποιον εμπιστεύεστε, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να λάβετε λάθος συμβουλές και να μη χειριστείτε σωστά τα θέματά σας. Μια αλλαγή που προκύπτει σήμερα σας επηρεάζει σε αισθηματικό επίπεδο. Ίσως πρέπει να μετακινηθείτε λόγω δουλειάς για μεγάλο χρονικό διάστημα ή ίσως κάποιο άτομο από το παρελθόν κάνει την επανεμφάνισή του, διεκδικώντας σας έντονα.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή σας δημιουργεί εκνευρισμό και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας. Συγκρατείστε τον εαυτό σας, γιατί κάτι τέτοιο δεν σας συμφέρει .Σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί,  φαίνεται να βρίσκετε σήμερα λύση μέσα από τη βοήθεια τρίτων. Αισθηματικά, τολμάτε σήμερα να κάνετε ένα βήμα που το σκέφτεστε καιρό και τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύει τη σεξουαλική σας  διάθεση.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα φαίνεται να πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, αφού αυτό λειτουργεί για εσάς ως ψυχοθεραπεία. Κλείνετε σιγά-σιγά υποχρεώσεις και θέματα που σας έχουν βασανίσει καιρό και είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας. Εξετάστε προσεκτικά μια είδηση που θα λάβετε από κάποιο άτομο και θα αφορά τα επαγγελματικά σας. Ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται ή να μην έχετε καταλάβει καλά την κατάσταση. Η σεξουαλική σας διάθεση ενισχύεται προς το απόγευμα και  λαμβάνετε κάποια πρόσκληση ή τηλεφώνημα από άτομο που έχετε να δείτε καιρό. Διασκεδάστε και περάστε καλά αλλά προσέξτε να μην επενδύσετε σε μια σχέση που ξεκινάει τώρα, γιατί η διάρκειά της ίσως να μην είναι μεγάλη.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι και κουρασμένοι. Ασχοληθείτε σήμερα με ένα θέμα υγείας που έχετε αμελήσει. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μία ενδοσκόπηση και απολογισμό. Μην το παρακάνετε και μη διώχνετε τους φίλους σας από δίπλα σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε με αγαπημένα σας άτομα. Δώστε προσοχή, όταν οδηγείτε και προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι. Αισθηματικά, η σεξουαλική σας διάθεση είναι ανεβασμένη αλλά υπάρχει κίνδυνος να δείξετε εγωιστική και αλαζονική συμπεριφορά. Χαμηλώστε τους τόνους και μην μπλέκετε σε περιπέτειες, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, υποχρεώσεις και πολλή ρουτίνα  έχει  η σημερινή ημέρα, με εσάς να τρέχετε από υπόθεση σε υπόθεση. Το στρες και η ένταση είναι έντονα, καθώς επίσης και τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι όλα τόσο μπερδεμένα στο μυαλό σας, που δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Φίλοι και συνεργάτες είναι δίπλα σας και προσπαθούν να σας βοηθήσουν. Στα αισθηματικά, είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας  ή αν είστε ελεύθεροι, με κάποιο άτομο που σας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του. Παίρνετε αισθηματική ικανοποίηση  και επιβεβαίωση.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον ανάδρομη Ερμή και τον Άρη δημιουργεί εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Συνεργάτες και άτομα κύρους δείχνουν να μην είναι με το μέρος σας, καθώς νιώθετε πως ό, τι κι αν κάνετε, δεν είναι αρκετό. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη στον οποιονδήποτε, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Αν γνωρίζετε κάποιο μυστικό, καλό είναι να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Συναισθηματικά, δεν λείπουν και από εκεί οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις. Υπάρχει τάση ασυνεννοησίας με το άλλο φύλο και όρεξη για διαμάχες. Μην πέσετε στην παγίδα να απαντήσετε σε ό, τι ακούτε.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας καλεί να δείξετε δύναμη και αποφασιστικότητα σε ένα οικογενειακό θέμα που προκύπτει. Με μεθοδευμένες κινήσεις, μπορείτε να βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα. Στα επαγγελματικά, μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους και κρατήστε μια διπλωματική στάση, γιατί θα τους χρειαστείτε, ώστε να διεκπεραιώσετε πιο γρήγορα τη δουλειά σας. Φροντίστε να σταθείτε δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να προσφέρετε τη βοήθειά σας, αν σας ζητηθεί. Συναισθηματικά,  τη μια στιγμή  είστε αισιόδοξοι και την άλλη κάνετε ανώμαλη προσγείωση. Ξεκαθαρίστε πρώτα μέσα σας τι θέλετε ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι δεν μπορείτε να τρέχετε εσείς για όλους και για όλα. Πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Έχετε αφήσει πίσω τα θέλω σας για να ικανοποιήσετε τους γύρω σας. Νιώθετε εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά. Ένα οικονομικό θέμα ή συμβόλαιο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Συναισθηματικά, νιώθετε τώρα πιο σίγουροι  και ο ερωτισμός σας είναι έντονος. Έχετε  την αποδοχή του αντίθετου φύλου και παίρνετε την επιβεβαίωση που αποζητάτε. Προσοχή, γιατί υπάρχει η τάση να εμπλακείτε σε περίεργες ασυνήθιστες καταστάσεις, καθώς και σε ερωτικά τρίγωνα.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, έντονη είναι η ανάγκη σας σήμερα να αποβάλλετε ό, τι νιώθετε να σας καταπιέζει. Αντιδράτε υπερβολικά και σπασμωδικά σε άτομα της οικογένειάς σας και φίλους. Προσέξτε γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε διαμάχες και να έρθετε σε ρήξη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν και ότι δεν είναι όλοι εναντίον σας όπως νομίζετε. Μια ευχάριστη είδηση λαμβάνετε για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, αλλά δεν γλιτώνετε γραφειοκρατικά τρεξίματα. Συναισθηματικά το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και εσείς την ανοίγετε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σας οδηγεί σε εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι όπως τις αντιλαμβάνεστε ή δεν γνωρίζετε όλη την αλήθεια για κάποια θέματα. Το παρασκήνιο είναι έντονο και στα επαγγελματικά. Συνεργάτες νιώθετε ότι είναι εναντίον σας και δεν βρίσκετε βοήθεια από πουθενά. Δεν βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα και η κρίση σας δεν είναι σωστή. Συναισθηματικά,  νιώθετε  ένα κενό και σκέφτεστε πολύ σοβαρά την εξέλιξη μιας ιστορίας. Μην απομονώνεστε από το σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιο είναι το μυστικό όπλο του κάθε ζωδίου για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας ο ανάδρομος Ερμής;

Τα ζώδια σήμερα