ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιουνίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ασυνεννοησία στις συζητήσεις σας με πρόσωπα που δεν ταιριάζουν οι απόψεις σας, δεν θα έχετε την υπομονή να δεχτείτε τοποθετήσεις αντίθετες ως προς τις δικές σας. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, τώρα είστε στη χρονική στιγμή που οι κόποι σας καρποφορούν, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, κλείνει επιτυχώς μια επιχειρηματική σας προσπάθεια. Απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς και αφεθείτε ολοκληρωτικά στον έντονο ερωτισμό που θα νιώσετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, οι αντιδράσεις σας θα ποικίλουν, θα διακατέχεστε από διαφόρων ειδών αισθήματα, μάλλον δεν θα γλυτώσετε από ένα ελαφρύ είδος κυκλοθυμίας. Στον εργασιακό σας χώρο, οι υποθέσεις σας θα κυλήσουν ομαλά, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και αν είστε στα πρόθυρα συμφωνίας, να ξέρετε πως η τύχη θα είναι μαζί σας. Εκρηκτική συνάντηση θα σημειωθεί με πρόσωπο ερωτικό που μάλλον θα έρχεται από τα παλιά και δεν θα αποτελεί καινούργια γνωριμία.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, στα επαγγελματικά σας θα λάβετε ευνοϊκή στάση από τους συνεργάτες σας, στα ερωτικά σας η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει για τα καλά τις αισθήσεις σας. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας, ωστόσο ένα ευχάριστο συμβάν σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα θα σας δώσει μεγάλη χαρά, ισορροπώντας έτσι τις διαθέσεις σας. Σε περίπτωση που προκύψει ερωτικό δίλημμα, σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στην καρδιά σας, θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει νέες προοπτικές και νέα ανοίγματα, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε οικονομικά. Καταφθάνει θετικό αποτέλεσμα που θα σας αποδείξει πως οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας δεν πήγαν στράφι. Σήμερα με τον  Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε, χωρίς υπεκφυγές ή καθυστερήσεις. Φανείτε κοινωνικοί, δεχτικοί και μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα θελήσετε να καμουφλάρετε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αρνηθείτε να φανερώσετε συγκινήσεις και αδυναμίες. Θετική έκβαση θα έχει μια οικονομική σας υπόθεση, περνάτε σε νέους χρηματικούς προγραμματισμούς. Ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα ταράξει τη συναισθηματική σας ισορροπία και δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην ερωτική σας ζωή που κατ’ επέκταση θα ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει διαύγεια στη σκέψη σας καθώς και στον τρόπο ομιλίας σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα φάνετε οργανωτικοί, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εργασιακές εκκρεμότητες. Αποτελεσματική θα είναι η επαγγελματική σας συμπεριφορά κι αν έχετε στα σκαριά νέες ιδέες, τότε θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να τις εφαρμόσετε με επιτυχία. Αναλάβετε επαγγελματικά και ερωτικά ρίσκα θα σας βγει σε καλό.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας φέρει άνοιγμα για έναν επαγγελματικό ελιγμό, που παρά το έντονο ρίσκο, θα σας οδηγήσει τελικά στην επιτυχία. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός χωρίς απειλητικούς κινδύνους. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η χρονική στιγμή θα ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας προσφέρει διορατικότητα που θα σας βοηθήσει να διαπρέψετε και στον προφορικό λόγο αλλά και στο γραπτό. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, μη δειλιάσετε να κάνετε πράξη τους μελετημένους σας σχεδιασμούς, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας δώσουν κατάληξη επιτυχίας. Θα υπάρξει έντονη ερωτική αύρα στο παρουσιαστικό σας και θα είναι λάθος αν δεν εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Περάστε άφοβα σε θερμούς ερωτικούς διάλογους, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, Πανσέληνος στον Αιγόκερω, και αν υπάρχουν επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν, τώρα θα κλείσουν με ισορροπημένη κατάληξη. Καρποφορούν οι κόποι σας, διεκπεραιώνονται οριστικά οικονομικές οφειλές που σας προκαλούσαν άγχος. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τακτική και τη στρατηγική των συνομιλητών σας, με αποτέλεσμα να αποδειχτείτε αρκετά οξυδερκείς. Συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα βρει τρόπο να σας εξιτάρει και μάλιστα με αποτέλεσμα που θα σας δώσει χαρά. Θα υπάρξει ξαφνικό και τολμηρό ερωτικό άνοιγμα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας υπευθυνότητα, τάξη, και επαγγελματισμός θα είναι τα βασικά σας χαρακτηριστικά. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα, χωρίς αμφιβολίες ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Στην αισθηματική σας ζωή, καταφθάνουν αλλαγές που θα φέρουν δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις, καλό θα είναι να μη φοβηθείτε να φανερώσετε την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεν θα υπάρξει κανένας λόγος που να σας αναγκάσει να καμουφλάρετε αυτό που νιώθετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να πιαστείτε στα δίχτυα του επαγγελματικού άγχους.  Φόρτος εργασίας θα πέσει επάνω σας, ευτυχώς όμως, θα σας ανταμείψουν οι χρηματικές απολαβές που θα εισπράξετε. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, απαλλάσσεστε από οικονομικό βάρος. Θερμή, αναλυτική και κατατοπιστική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα λύσει παρεξηγήσεις και θα επαναφέρει συναισθηματική σταθερότητα. Ελευθερώστε τον ερωτισμό σας, καταφθάνει ευκαιρία νέας γνωριμίας που η εξέλιξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα και θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τυφλά το ένστικτό σας. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ωστόσο ενδεχομένως να φανείτε αδιάλλακτοι σε απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ρομαντικοί ίσως και υπερβολικά ευαίσθητοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποιος τύπος γυναίκας τον ελκύει ανάλογα με τη ζωδιακή θέση της Αφροδίτης του;

Άρης Ιουνίου 2015 στον Καρκίνο: Αγωνίσου να δώσεις συναίσθημα και ζεστασιά στις σχέσεις σου!