ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, θα αφεθείτε ακόμα πιο πολύ στην παρορμητικότητά σας και θα γίνετε μετά χαράς δεκτικοί σε νέες περιπέτειες και νέες προοπτικές. Πολύ ανεβασμένη θα είναι η διάθεσή σας για οτιδήποτε καινούργιο πρωτοποριακό ή διαφορετικό, θα είστε έτοιμοι να διατυπώσετε και να εφαρμόσετε τις προσωπικές σας ιδέες. Η θετική εξέλιξη ενός σημαντικού οικονομικού σας ζητήματος θα φέρει μεγάλα χρηματικά ποσά στην τσέπη σας, προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, οριοθετήστε τις ριζοσπαστικές σας τάσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, καθώς και το εξάγωνο της με τον Κρόνο, θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας και θα περάσετε από συναισθηματικές αναζητήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις, δημιουργώντας ουσιαστικά νέους στόχους. Αυτή τη φορά, θα έχετε την ψυχική δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και θα σας παροτρύνω να ρισκάρετε, γιατί θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε, γιατί τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε τα δεδομένα σας, ερωτικά ή επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας οδηγήσει σε πράξεις μη συνηθισμένες, αναζητώντας το διαφορετικό. Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή να πάρετε την απόφαση να δρομολογήσετε τη ζωή σας προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που βαδίζατε ως τώρα. Ενδεχομένως να πάρουν νέα τροπή κάποιες επαγγελματικές σας συνεργασίες  και ίσως να μπείτε στη διαδικασία νέων οικονομικών διαπραγματεύσεων. Προσοχή στην υπερβολή, αποφύγετε τον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, νέες ιδέες θα δημιουργηθούν στο σκεπτικό σας και καινούργιες επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να τα αλλάξετε όλα, με δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες θα τερματίσετε σχέσεις με πρόσωπα που τελικά δεν είχαν τίποτα το θετικό να σας προσφέρουν. Διαφορετικές συνεργασίες και καινούρια άτομα θα υπάρξουν στην ζωή σας, σιγά – σιγά θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές και εξωτερικεύστε τη διάθεσή σας για κοινωνικότητα και επικοινωνία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, οι πράξεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές και η σκέψη σας θα αναζητά τρόπους να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον συναισθηματικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν καινούργια ανοίγματα, θα περάσει αισιοδοξία στην ψυχολογία σας, αυτή τη φορά θα κινηθείτε με ανανεωμένη διάθεση τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον οικογενειακό. Η τακτική που θα ακολουθήσετε σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα, θα καρποφορήσει φέρνοντας μεγάλη ικανοποίηση.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουριο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας αλλάξει τα μυαλά, τοποθετείστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο και δεν αποκλείεται να αλλάξετε και στόχο ζωής. Με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν, ξεκινώντας το παρόν σας με καινούργια πρόσωπα.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, διοχετεύοντας στη σκέψη σας ανανεωμένες, ίσως και ριζοσπαστικές ιδέες. Θα εξωτερικεύσετε την ανάγκη σας να αλλάξετε τη ζωή σας και σας ομολογώ πως οι κινήσεις που θα επιλέξετε θα σας βγουν όλες σε καλό. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, παρατάτε πεσιμισμό, απαισιοδοξίες και επιφυλακτικότητα και προχωρείτε σε άμεσες πράξεις. Η απόφασή σας να ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχει θερμή ερωτική κατάληξη μεγάλης διάρκειας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ήρθε η ώρα για αλλαγή πορείας, γιατί η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας αλλάξει βλέψεις, αναζητήσεις και επιθυμίες. Στόχος σας θα είναι το διαφορετικό και το ασυνήθιστο, αυτή τη φορά όλες σας οι πράξεις ή οι αποφάσεις θα αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τις συνθήκες της σχέσης σας. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει συμβάν που αν το αξιοποιήσετε, τότε θα προκύψει αρχή νέας ερωτικής σχέσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την  εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στο κατεστημένο της ζωής σας και επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές προκαταλήψεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας απαλλάξει από απαισιόδοξες σκέψεις. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά και κατευθυνθείτε σε ό, τι θεωρείτε πως θα σας γεμίσει τη ζωή, γιατί η χρονική στιγμή ενδείκνυται για βήματα βελτίωσης και για ουσιαστικές αλλαγές. Κάποιο ερωτικό πρόσωπο αναμένει κίνησή σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ανοίξει για εσάς νέους ορίζοντες επαγγελματικούς και ερωτικούς. Για την ώρα, θα κάνετε πέρα παρελθοντικά θέματα και θα εστιάσετε κυρίως στο πως μπορείτε να βελτιώσετε το παρόν σας. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Πρόσωπο του εργασιακού  σας κύκλου θα σας πλησιάσει με μια καινούργια πρόταση που θα στηρίζεται πάνω σε μια δική σας πρωτοποριακή ιδέα. Έρχεται καταξίωση στον επαγγελματικό σας τομέα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, δυνατά και πολύ ζωηρά θα είναι τα συναισθήματά σας, θα υπάρξει αυθορμητισμός, ψυχική δύναμη και αισιοδοξία. Θα βγείτε σε κυνήγι αναζητήσεων, διατυπώστε ξεκάθαρα τις ιδέες και τις απόψεις σας, έστω κι αν σε κάποιους ακούγονται πολύ παραπάνω από πρωτοποριακές. Καινούργια πρόταση έρχεται στα επαγγελματικά σας, δώστε θετική απάντηση, θα υπάρξει οικονομική άνοδος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας, δίνοντας κίνητρο ερωτικής έλξης. Αποφύγετε έντονα ξενύχτια και υπερβολικό ποτό, δώστε λίγη σημασία στην υγεία σας και προσοχή στις προκλήσεις που θα υπάρξουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα περάσετε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, πολύ πιο απελευθερωμένο και αυθόρμητο. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες, επαγγελματικές ή ερωτικές, και με δικές σας πράξεις θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων. Σε περίπτωση που αιωρείστε ερωτικά και αντιμετωπίζατε δυσκολία κατασταλάγματος ή αναποφασιστικότητας, τώρα θα βρείτε την άκρη του νήματος θα ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας και θα βρείτε την τελική σας κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές καλοκαιρινές προβλέψεις 2015: Η αγάπη κάτω από τον ξάστερο ουρανό και τις καταιγίδες.

Ποιος τύπος άντρα μας ελκύει ανάλογα με τη ζωδιακή θέση του Άρη μας;