ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ευνοϊκή περίοδο θα διανύσετε και θα πάρετε τα πάνω σας. Έρχεται νέο ξεκίνημα που θα σας βγάλει από ένα υπαρξιακό σας βάρος, θα υλοποιηθούν στόχοι που τους διατηρείτε στο στόχαστρό σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση υψηλής θέσης. Οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους, η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχθεί μοιραία.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σας ενισχύσει με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, θα σας κάνει αρκετά δημιουργικούς και θα εμφυτέψει νέες ιδέες στη σκέψη σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία, τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Μεγάλη θα είναι η πιθανότητα να υπάρξει καινούργια γνωριμία στην ερωτική σας ζωή, διατηρείστε την αισιοδοξία σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, αυξημένη αυτοπεποίθηση και πνευματική διορατικότητα θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά  σας, με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε αποδοτικοί και αρκετά αποτελεσματικοί στην εργασία σας. Για όσους από εσάς είστε σε διαδικασία συμφωνίας ή διεκδικείτε χρήματα, σας φανερώνω πως οι διαπραγματεύσεις θα κλείσουν υπέρ σας. Για τους ερωτικά χωρισμένους, περνάτε σε πορεία συμφιλίωσης, θα ανατραπεί ο αρνητισμός, καταλήγοντας σε ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επιτυχίες σε καινούργια ανοίγματα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Αν κάποιο πρόσωπο σας πίκρανε την καρδιά, θα σας δώσει την ευκαιρία μιας νέας αρχής και μην εκπλαγείτε αν πολύ γρήγορα καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Διορατικότητα και δυναμισμός θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, γι’ αυτό θα καταφέρετε να λύσετε θέματα που εκκρεμούσαν και να φέρετε νέα τακτική στις σχέσεις σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, δυναμικούς, ενθουσιώδεις, ίσως και ελαφρώς επαναστάτες  θα σας κάνει η είσοδος της Σελήνης στον Κριό. Η διορατικότητα και η διαίσθησή σας θα βρίσκεται στα ύψη, με αποτέλεσμα να είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που αναμένετε. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από το παρελθόν, στόχος σας θα είναι το νέο ξεκίνημα,  η νέα κατεύθυνση. Η απόφασή σας να ξεφύγετε από τα παλιά θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον, καταφέρνοντας να φτάσετε στο ύψος των επιθυμιών σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε, να νικήσετε και να αναγνωριστείτε. Από έντονη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζεστε και ενδεχομένως να φανερώσετε την ασυμβίβαστη πλευρά του χαρακτήρα σας. Η έντονη διάθεσή σας να ξεφύγετε από καταστάσεις ρουτίνας, θα σας οδηγήσει στο να πείτε “ναι” στην καινούργια πρόταση που θα λάβετε, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Ένας καινούργιος έρωτας θα χτυπήσει την καρδιά σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, θα τα πάτε μια χαρά.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα φέρει δυναμισμό στη σκέψη σας, αυτή τη φορά θα κρατηθείτε μακριά από αρνητισμούς και απαισιόδοξα προαισθήματα. Οι κινήσεις σας θα είναι σταθερές και οξυδερκείς, στοχευμένες θα είναι οι πράξεις σας, διεκδίκηση θα προβάλλετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Τώρα λύνετε επίμαχα ζητήματα, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, περνάτε σε μια νέα και δημιουργική αρχή. Ο ερωτισμός και η αυξημένη σας γοητεία θα σας βοηθήσουν  να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα είστε ανοιχτοί σε διαφόρων ειδών αλλαγές , θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, βασική σας ανάγκη θα είναι να περάσετε σε οτιδήποτε νέο προκύψει. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε μια καινούργια επιχειρηματική κίνηση, ίσως να αναζητήσετε νέους συνεργάτες, πάντως όποιες κι αν είναι οι κινήσεις σας, θα βρουν στόχο και επιτυχία. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς έχετε ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, τότε καλοδεχτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, ωστόσο μην αφήσετε να αιωρούνται παλιές ερωτικές καταστάσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους ή περιορίζει τις προσωπικές σας ελευθερίες. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δεν θα απορρίψετε επιχειρηματικές προτάσεις αλλά ούτε και ερωτικές προκλήσεις.  Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, γεγονός που θα φέρει ανοίγματα νέων γνωριμιών.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, θα κλείσουν υπέρ σας οικονομικά θέματα που υπήρχαν σε εκκρεμότητα και κάποιες νέες επαγγελματικές σας κινήσεις θα βρουν την επιτυχία που αναμένατε. Η συνειδητή ωριμότητα και ο ηγετικός χαρακτήρας που θα δείξετε στους γύρω σας, φίλους ή συνεργάτες, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους και κυρίως την εκτίμησή τους. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε εξωστρεφείς με έντονη τη διάθεση για δραστηριοποίηση. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις, γι’ αυτό κρατήστε ζωηρό το ερωτικό σας ταπεραμέντο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να διατυπώσετε τις ιδέες σας και να εκφράσετε οτιδήποτε πρωτοποριακό υπάρχει στη σκέψη σας. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να θέσετε τεκμηριωμένα την άποψη σας, επιτυγχάνοντας να πείσετε και να υπερισχύσετε.  Θα αποφασίσετε να αναλάβετε ένα μεγάλο ρίσκο που εκ των πρότερων θα σας αποκαλύψω πως τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά. Μια πολύ ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη ερωτική εξέλιξη!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν,  σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τακτική δράσης και συμπεριφοράς. Επιτυχίες και κέρδη θα προκύψουν στις οικονομικές σας συναλλαγές, καταφθάνει προσοδοφόρα πρόταση. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας και θα είναι μια πολύ καλή και τολμηρή κίνηση, γιατί θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παρελθοντικά λάθη και να χαράξετε καινούργια ερωτική πορεία.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Eρωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ. Διαβάστε τι θα σας συμβεί στον έρωτα την εβδομάδα 6 με 12 Ιουλίου 2015.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 6 έως 12 Ιουλίου 2015.