ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, εξοπλιστείτε με υπομονή, γιατί η επικοινωνία σας θα είναι δύσκολη, θα σημειωθούν ανατροπές, θα υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις. Η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη, ωστόσο δεν θα καταθέσετε τα όπλα, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε εμπνευσμένες ιδέες, για την ώρα, απλά μην πιέσετε τις καταστάσεις. Θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε φιλικές ή  κοινωνικές συναναστροφές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας ωθήσει περά των συναισθηματικών σας ορίων,  θα σας φέρει ψυχική ένταση και ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας και καλό θα είναι να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ίσως να μειώσει κάπως την αυτοπεποίθησή σας, ωστόσο αν προχωρήσετε σταθερά σε πράξεις διεκδίκησης, τότε έμμεσα θα λάβετε ικανοποίηση, θα στρωθεί δρόμος για επιτυχημένη κατάληξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη  Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ανήσυχο και άστατο θα είναι το πνεύμα σας, νέες ιδέες θα φυτρώσουν στη σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερώσετε την έμπνευσή σας, να περάσετε σε δημιουργικές πράξεις. Ναι μεν η Σελήνη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας, ωστόσο  εμπιστευτείτε τα ταλέντα σας και θα δείτε πως αργά ή γρήγορα όλα θα γυρίσουν υπέρ σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, προσοχή  να μην πέσετε με τα μούτρα στην απαισιοδοξία, στις αρνητικές εικασίες και στην έλλειψη αυτοεκτίμησης. Σας αποκαλύπτω πως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ σας, δείτε τις δυσκολίες σαν δοκιμασίες και όχι σαν τελεσίδικα γεγονότα. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στις ερωτικές βλέψεις που θα διακρίνετε. Θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης, αρκεί να φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα λάβετε.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας προκαλέσει η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να αμφισβητήσετε τα ταλέντα σας, να αναθεωρήσετε σχετικά με το που είστε άξιοι και που όχι. Αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, στηριχτείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, δεν είναι ανάγκη να γίνετε αυστηροί με τον εαυτό σας. Το πρόσωπο που έχετε ερωτικά στο πλάι σας θα έχει διαλλακτική διάθεση και θερμή συμπεριφορά, καλό θα είναι να κρατήσετε ανάλογη στάση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως για την ώρα οι εξελίξεις να μην κυλήσουν με την ομαλότητα και την τύχη που επιθυμείτε, ωστόσο η πρακτικότητα των κινήσεών σας και η μεθοδική σας υπομονή, θα φέρουν έμμεσα, ικανοποιητικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, αξιοποιήστε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να σας δημιουργήσει αίσθηση φόβου, αρνητισμού ή ψυχικής ανασφάλειας. Αντισταθείτε σε καταστάσεις ή συναισθήματα που σας δυσκολεύουν, αν κρατήσετε ισορροπημένη στάση, θα καταφέρετε τελικά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να βρείτε την άκρη του νήματος. Η επικοινωνία σας θα έχει κάποιες δυσκολίες, ωστόσο θα υπάρξουν ανοίγματα για  να λυθούν, έστω και σταδιακά, τυχόν παρεξηγήσεις ή προβλήματα που κούρασαν την ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αυξήσει τη δημιουργικότητα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία, μην φανείτε ανυπόμονοι γιατί τα αποτελέσματα θα έρθουν σταδιακά. Αν στον ερωτικό σας τομέα σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις, να το κάνετε, αλλά μην πτοηθείτε αν δεν βρείτε γρήγορη ή άμεση ανταπόκριση, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, η υπομονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας κι αν είστε στα σκαριά νέας επαγγελματικής αρχής, τότε θα σας συμβούλευα να αναβάλετε για λίγο το ξεκίνημα, φανείτε για την ώρα επιφυλακτικοί. Προτιμήστε τα σταθερά συνειδητοποιημένα βήματα κι αποφύγετε να πιέσετε ψυχολογικά τον εαυτό σας. Αναπόφευκτη θα είναι η  ξαφνική ερωτική έκρηξη που θα υπάρξει, ωστόσο μην πτοηθείτε, γιατί μετά την μπόρα θα δείτε σύντομα και την ξαστεριά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη  Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα μειωθεί η ορμητικότητά σας, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, θα δείξετε αδυναμία για ανάληψη ρίσκων. Για την ώρα δεν θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις γύρω από χρηματικά ζητήματα, γιατί θα σημειωθούν καθυστερήσεις και χρονοτριβές. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας δώσει έμπνευση, φαεινές ιδέες και έναν δημιουργικό τρόπο σκέψης. Προσοχή στις συζητήσεις σας με οικογενειακά πρόσωπα, αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή δεν θα υπάρξει ομαλότητα στην επικοινωνία σας, σπασμωδικές θα είναι οι κινήσεις σας, ανασφάλεια και σύγχυση θα επικρατεί στο σκεπτικό σας. Σας συμβουλεύω να αδειάσετε το μυαλό σας από απαισιόδοξες σκέψεις, εντόνους προβληματισμούς και ανυπόστατες φοβίες. Για σήμερα, επιλέξτε ευχάριστες παρέες, επιδοθείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, η διάθεσή σας θα είναι δημιουργική, η ελκυστικότητά σας αρκετά ανεβασμένη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη  Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες και μην αμφισβητήσετε τις δυνατότητές σας, καλό θα είναι να μην υποτιμήσετε την προσωπική σας αξία. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να σας κυριεύσει φόβος στο να διατυπώσετε τις πραγματικές σας σκέψεις. Στον ερωτικό σας τομέα αν δεν νιώθετε ψυχολογικά έτοιμοι, τότε αποφύγετε αναλυτικές συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια, προσπαθήστε να περάσετε ένα πιο ανέμελο κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο καιρός της Καρδιάς σας! Δείτε τι καιρό θα κάνει στην καρδιά σας σήμερα

Οι ημερήσιες ερωτικές Ταρώ προβλέψεις σας