ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί,  με την  ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί και γενναιόδωροι, θερμή στάση θα έχετε στην επικοινωνία σας. Την εύνοια της τύχης θα έχετε στο πλευρό σας, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, καταφθάνουν γεγονότα που θα κλείσουν παλιές αρνητικές υποθέσεις, δίνοντας οριστικές λύσεις. Επαναστατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακή η σκέψη σας, έρχεται επαγγελματική και χρηματική άνοδος. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως ελκυστικοί, φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα είστε σε θέση να γοητεύεστε και να μαγνητίσετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σας δημιουργήσει καινούργια ενδεχόμενα και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για βελτίωση, γεγονός που θα σας κάνει ριψοκίνδυνους και αρκετά αποφασιστικούς ως προς την ανάληψη ρίσκων. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές και αυτή τη φορά θα κινηθείτε με δυναμικό τρόπο δράσης. Εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, όποιο καινούργιο άνοιγμα σας παρουσιαστεί δεν θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Σήμερα στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, τολμηροί θα φανείτε στις νέες προτάσεις που θα λάβετε. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας είτε από κάποια δανεικά που είχατε δώσει, είτε από μηνιαίες απολαβές. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την  ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας και σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να εκφραστείτε ελεύθερα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς σε πρόσωπα παλιά αλλά και καινούργια. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, θα προκύψουν ευχάριστες προτάσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στη ζωή σας, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα. Μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα εμφανιστεί αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Προμηνύεται ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνη στον Κριό, ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας , θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεών σας  στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη που η τύχη θα σας βοηθήσει να τα αποκτήσετε. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία, θα μαλακώσουν οι αντιδράσεις σας, στις ερωτικές σας επαφές θα υπερισχύσει το συναίσθημα και όχι η κάθετη λογική. Ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, θα προκύψει μεταξύ σας συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε οριστική επανασύνδεση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη σας για αποδράσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε καινούργια επαγγελματική πορεία, έρχεται πρόταση που θα διευρύνει τις οικονομικές σας δυνατότητες. Με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, θα είναι φιλική η στάση των τρίτων προς εσάς, σας παροτρύνω να δεχτείτε προτάσεις φίλων ή ερωτικών προσώπων. Κάποιος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα φιλικά πλαίσια και να σας πλησιάσει με μια πιο ερωτική και θερμή διάθεση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, δεν θα λείψει από τη σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουρια ερωτική σχέση και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με πολύ ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, ατίθασος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα περάσετε σε τολμηρές διεκδικήσεις,  ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας αρχής. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σας θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στη ζωή σας, θα υπάρξει γεγονός που θα σας φέρει επαγγελματική και χρηματική επιτυχία. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, θα δοθεί αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Πρόσωπο από τα παλιά θα περάσει αποφασιστικά στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, ετοιμαστείτε για καινούργια ανοίγματα, νέους στόχους και εκρηκτικές προτάσεις. Ο ενθουσιασμός σας θα φτάσει στα ύψη και η ανάγκη σας για αλλαγές θα σας απαγορέψει να δεχτείτε περιορισμούς. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να υπερασπιστείτε τα θέλω σας και να διεισδύσετε τις καινούργιες σας ιδέες, ωστόσο προσοχή γιατί θα είστε επιρρεπείς στην υπερβολή. Καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, θετική εξέλιξη θα έχουν κινήσεις αγοροπωλησίας ή επενδυτικές πράξεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με αυθορμητισμό, εκφραστικότητα και έντονη αυτοπεποίθηση, θα σας εξοπλίσει η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ριψοκίνδυνα επαγγελματικά και οικονομικά άλματα, ίσως να μη λείψει το άγχος αλλά σας φανερώνω πως οι κινήσεις σας θα βρουν άμεση επιτυχία. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο ή το καθιερωμένο. Η ειλικρίνεια που θα δείξετε σε ερωτικό  πρόσωπο θα εκτιμηθεί δεόντως, αποκαθιστώντας την εικόνα και την προσωπικότητά σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, καθώς και η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία, θα βάλουν σε λειτουργία την παρορμητικότητά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό σας. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, θα κυνηγήσετε το διαφορετικό και το μοιραίο. Με έντονη την ανάγκη για αλλαγές, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας, φιλικές ή ερωτικές. Δεν αποκλείεται να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι με νέο ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε στυλ, τόσο εμφάνισης, όσο και συμπεριφοράς. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στη ζωή σας, θα παρατηρηθούν δυναμικές πράξεις στη συμπεριφορά σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, θα καταφέρετε να φέρετε αλλαγές που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας. Αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συνέπειες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Μη χτίζεις πύργους στην άμμο, θα καταρρεύσουν

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2015