ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας δώσει πνεύμα ανήσυχο και πρωτοποριακό. Βάζετε φρένο στο καθιερωμένο και στο συνηθισμένο, στόχος σας θα είναι να πειραματιστείτε, δεν θα αρνηθείτε να βάλετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες.   Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό τομέα, θα σας δοθεί ευκαιρία  να αποδείξετε τις ικανότητές σας και να έχετε υψηλά χρηματικά κέρδη. Ενισχυμένη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, χειριστείτε με αυθορμητισμό τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημά σας θα είναι να αποτινάξετε το άγχος που σας δημιουργεί η οικονομική ανασφάλεια και η επαγγελματική αβεβαιότητα. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα φέρει τάσεις απαισιοδοξίας, γεγονός που θα δημιουργήσει ένταση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο, μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, καλό θα είναι να μην κλείσετε τον ερωτικό δρόμο που θα ανοιχτεί.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Ερμή θα φέρει ισορροπία στους διάλογους σας και νέα ανοίγματα στις αναζητήσεις σας. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στο στόχο σας, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε απαισιόδοξες σκέψεις. Θα υπάρξουν συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να φέρει μια μικρή απογοήτευση σχετικά με πρόσωπο ερωτικό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, ωστόσο θα εμφανίσετε έντονη ανησυχία, ίσως και αδικαιολόγητη φοβία για θέματα μελλοντικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας περαιτέρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές, μην κάνετε το λάθος και παγιδευτείτε σε απαισιόδοξες σκέψεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, άγχος θα νιώσετε σχετικά με επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να τακτοποιήσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας ανοίξει δίοδο για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές συναναστροφές. Θα εμφανιστούν καινούρια πρόσωπα που ναι μεν θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο θα φανείτε επιφυλακτικοί και αρκετά ανασφαλείς

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα προκύψουν συναισθηματικά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα κλονιστεί η ισορροπία του εσωτερικού σας κόσμου. δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε μέσα στις ίδιες σας τις σκέψεις. Ίσως να μην υπάρξει άμεση συνεννόηση με το ερωτικό πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι λάθος αν πιστέψετε πως δεν μπορεί να σας κατανοήσει. Απεγκλωβιστείτε από αγχωμένες και απαισιόδοξες σκέψεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητείτε ή να εικάζετε με αρνητισμό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία κι αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, γι’ αυτό εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματά σας, ζητήστε αυτό που χρειάζεστε. Κατόπιν θερμού διαλόγου, ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα εμφανιστούν συναισθηματικές ανασφάλειες που θα είναι λάθος αν τις αφήσετε να σας κλείσουν το δρόμο για δράση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφασίσετε δυναμικά να απελευθερωθείτε από φοβίες ή αναστολές και να περάσετε σε αποφασιστικές ενέργειες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα καταφέρετε, κατόπιν συζητήσεων, να κλείσετε παλιές πληγές, να διορθώσετε λάθη και να δημιουργήσετε άνοιγμα νέας αρχής.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δεν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αγχώδεις καταστάσεις, ανησυχία θα δείξετε σχετικά με κάποιες επαγγελματικές σας εξελίξεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, μια συνομιλία θα στρώσει το έδαφος για να αλλάξετε τις ερωτικές συνθήκες της ζωής σας και ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας κουράζουν ψυχικά. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια άτομα, δείξτε την καλοπροαίρετη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας κάνει ανήσυχους, θα πέσετε θύμα του άγχους σας, αβάσιμος θα είναι ο έντονος προβληματισμός σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή στα επαγγελματικά σας, ένας κατατοπιστικός διάλογος θα τακτοποιήσει μικροδιαφωνίες και στα ερωτικά σας ζητήματα θα υπάρξει ομαλή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματικές αποκαλύψεις. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με διαφόρων ειδών συναντήσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε ακμαία την αισιοδοξία σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι,  με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, ανεβασμένη θα είναι η διάθεσή σας για τολμηρή δραστηριότητα, ωστόσο με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξει κίνδυνος για απογοητεύσεις, γι’ αυτό περιορίστε τον υπερβολικό ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, κάντε τον κόπο να πατήσετε γερά στο έδαφος. Πολυάσχολοι θα είστε σήμερα, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα διακατέχεστε από τάσεις απαισιοδοξίας. Χωρίς λόγο θα οδηγήσετε το μυαλό σας σε αρνητικές σκέψεις, με αποτέλεσμα να πέσετε σε αδιέξοδα που ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν. Αφήστε στην άκρη τους άτοπους προβληματισμούς, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές εξόδους. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, προσωπική συνομιλία που θα έχετε με πρόσωπο αντίθετου φύλου, θα καταφέρει να ανεβάσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα αποτελέσουν βάση για δυνατό μέλλον.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Μη χτίζεις πύργους στην άμμο, θα καταρρεύσουν

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2015