ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική συμπεριφοράς, θα έχετε την ανάγκη να πειραματιστείτε και να φέρετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη, πάθος θα εμφανίσετε στις συνομιλίες σας αλλά και στις πράξεις σας, προσοχή να μη σας συνεπάρει ανεξέλεγκτα το συναίσθημα. Σήμερα θα σας δοθεί ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες ερωτικές σας εκκρεμότητες, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να δώσετε ομαλό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη, ο ερωτισμός, η δυναμικότητα και το πάθος σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανυπομονησίας ίσως και πίεσης, γι’ αυτό θα είναι λάθος αν βιαστείτε να απαιτήσετε άμεσα αποτελέσματα και οριστικό κλείσιμο υποθέσεων. Συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο ίσως να ανάψει λίγο τα αίματα, γεγονός που θα τρενάρει την προοπτική οριστικής λύσης. Μιλήστε με ειλικρίνεια, κρατήσετε  αισιόδοξη στάση, ωστόσο αποφύγετε βιασύνες και εγωιστικές απαιτήσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη, θα σας φέρει μια σχετική σύγχυση από διαλόγους που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό. Σήμερα θα περάσετε σε αναζητήσεις, με στόχο να απαλλαγείτε από αρνητικές υποψίες ή λάθος συμπεράσματα, ωστόσο ενδεχομένως να μην καταλήξετε εκεί ακριβώς που επιθυμείτε. Ένα γεγονός ίσως να ενισχύσει τάσεις ζήλειας και κτητικότητας, το νου σας να μη χάσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, δείξτε εμπιστοσύνη στην πάροδο του χρόνου.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε φιλικά άτομα και μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπλήξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με δικές σας κινήσεις, θα ανοιχτεί δρόμος ερωτικής σχέσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανατρέψουν σκέψεις και τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποτινάξετε αυτό που σας πνιγεί, τότε να ξέρετε πως τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας. Θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κινηθείτε χωρίς άγχος και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί σε αυτό που πραγματικά είστε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεσή σας, δεν θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα  θα βρεθείτε οικειοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει ερωτικά. Δεν αποκλείεται σφοδρός έρωτας να σας χτυπήσει σε μυαλό και καρδιά, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στις εφήμερες περιπέτειες και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε πρώτα αν θέλετε κάτι μόνιμο και σταθερό ή κάτι απλά εφήμερο και περαστικό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας κάνει ελκυστικούς, η στάση σας θα είναι ερωτική, θα εμφανιστεί πάθος, δεν αποκλείεται να γίνετε και κάπως επίμονοι. Σήμερα μάλλον θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και χρηματικές υποθέσεις, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα ερωτικής εξέλιξης. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας οδηγήσει σε έντονες ερωτικές δραστηριότητες και επειδή η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για την εμφάνιση νέας ερωτικής γνωριμίας!

Τοξότης

Φίλοι μου  Τοξότες, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και η αντίθεσή της με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και αλλαγές. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε πρόσωπο που θα δώσει πνοή στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τα συναισθήματά σας, τώρα θα είστε σε θέση να ρισκάρετε ερωτικά, να τα παίξετε όλα για όλα. Θα φανείτε τολμηροί σε πρόσωπο που επιθυμείτε να φέρετε στην ερωτική του ζωή και σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, ωστόσο αποφύγετε ανεξέλεγκτες παθιασμένες πράξεις. Περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις αλλά πάντα με μέτρο και με ισορροπημένη στάση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η ζωτικότητά σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, απελευθερωμένο, ίσως και ατίθασο θα είναι το πνεύμα σας. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού. Σε διάλογό σας με πρόσωπο ερωτικό, διατηρήστε ισορροπημένη στάση, αποφύγετε πείσματα και έντονες επιμονές για να μην υπάρξει κίνδυνος μόνιμης ρήξης. Νέα ερωτική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τη ζωή σας προς μια καινούρια και πολύ διαφορετική ερωτική κατεύθυνση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και την ανάδρομη Αφροδίτη, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από τη ζωή σας και τι είδους ερωτική πορεία επιθυμείτε να έχετε. Θέλετε το εφήμερο και το περαστικό ή μήπως το δεσμευτικό και το μοιραίο; Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει την προοπτική σχέσης, όμως αν θέλετε ουσιαστική κατάληξη, θα πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αποφασίσετε τι ακριβώς αναζητάτε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερμής Αυγούστου 2015 στον Ζυγό: Μιλήσε με ευγένεια και διακριτικότητα, σκέψου αντικειμενικά και δίκαια.

Πως ερωτεύεται ανάλογα με τον ωροσκόπο του;