ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Αυγούστου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, να κυνηγήσετε και να αντισταθείτε σε οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που η σωστή αξιοποίησή του από εσάς, θα αλλάξει ριζικά και ουσιαστικά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ερωτικό ταίρι που ήδη έχετε δίπλα σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, όρεξη για δράση θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεσή σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε “ναι” σε πρόταση διασκέδασης, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να εναντιωθείτε στο κατεστημένο της ζωής σας, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, θα έχετε επιτυχημένη κατάληξη. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, προσοχή όμως στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, αποφύγετε εγωκεντρικές πράξεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπάρξει άνοιγμα οικονομικής προόδου.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, με δική σας πρωτοβουλία θα ταχτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λαμβάνουν τέλος τυχόν χρηματικές καθυστερήσεις. Στα ερωτικά σας,  λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη στον Κριό θα βγάλει στην επιφάνεια τις ηγετικές σας διαθέσεις, οικειοθελώς θα βρεθείτε στην πρώτη γραμμή της μάχης, με δυναμισμό θα αναλάβετε να κλείσετε δύσκολες υποθέσεις. Σήμερα θα αντισταθείτε σε ό, τι σας χαλά τη διάθεση ή σας οδηγεί πίσω και όχι μπροστά. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε όρεξη για ανατροπές, γι’ αυτό αρπάξτε την ευκαιρία, θα σας βγει σε καλό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, ρίσκο, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας και έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και περάστε σε διεκδικήσεις, τόσο σε εργασιακά θέματα, όσο και σε ερωτικά. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική συνάντηση που δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο για να μην υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις, καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Πολύ ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις και σε συνδυασμό με την έντονη κοινωνικότητα που θα σας διακατέχει, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά ερωτικά συμβάντα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, η στρατηγική που θα εφαρμόσετε θα σας τοποθετήσει στη θέση του νικητή. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας, αυτή τη φορά θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεών σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, ωστόσο, μη δεχτείτε να αναλάβετε το οτιδήποτε, αν πρώτα δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης, θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής δέσμευσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, νέο ξεκίνημα, νέους στόχους θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου, ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, για όσους δεν θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, επαναστατικές οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακά τα σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά σας, στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση, θα την έχετε, και αν τυχόν απομακρύνατε κάποιο πρόσωπο άθελά σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε δημιουργώντας νέο ξεκίνημα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, να περάσετε σε διεκδικήσεις και να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Μη δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Πάρτε την απόφαση να δράσετε αποφασιστικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας, το νου σας να μην το απομακρύνετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Πως να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας!

Πως ερωτεύεται ανάλογα με τον ωροσκόπο του;