ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, θα νιώσετε την ανάγκη να φέρετε στην ερωτική σας ζωή μυστήριο, πάθος και έντονη έλξη.  Θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις, σύμμαχο θα έχετε την ελκυστικότητά σας, με επιτυχία θα καταφέρετε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Θερμή και άμεση ανταπόκριση θα λάβετε από άτομο που θα φλερτάρετε και από την άλλη πλευρά, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας, δεν αποκλείεται να εκδηλώσει έντονη εξάρτηση.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο εμμονές, αυταπάτες, ίσως και εσωτερικοί διχασμοί. Δεν αποκλείεται να  δημιουργήσετε  μόνοι σας προβληματισμούς για θέματα που ενδεχομένως να μην υφίστανται. Ζητήματα ζήλειας ή ερωτικής απιστίας θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, αποφύγετε το έντονο άγχος, μη φαντάζεστε αδιέξοδα που δεν υπάρχουν. Ένα είδος ερωτικής ανασφάλειας θα παρατηρηθεί στη στάση σας, όμως αν ανοίξετε ειλικρινείς συζητήσεις, τότε όλα θα μπουν σε τάξη και θα εξουδετερωθούν οι καχυποψίες.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα και θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανυπόστατες καχυποψίες. Προσπαθήστε να διακρίνετε τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, μην κρίνετε, μην κατηγορήσετε, αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις. Πιέστε για εξηγήσεις σε θέματα που νομίζετε πως κρύβεται κάποιο ψέμα, ωστόσο περιορίστε την υπερβολική καχυποψία

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον  Ήλιο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή στον τρόπο που θα εξηγήσετε κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να τις παραποιήσετε, με αποτέλεσμα να παραπλανηθείτε. Κάποια συμβάντα θα κατευθύνουν την αντίληψή σας, καλό θα είναι να μη στηριχτείτε απλά και μόνο σε εικασίες. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε, γεγονός που, μάλλον, δεν θα σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην εργασία σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, η σεξουαλικότητα, καθώς και το ερωτικό σας πάθος, θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις, προμηνύονται στιγμές έντονης έλξης. Σήμερα ίσως να λάβετε πρόταση για ερωτικό ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε την απόφαση να πείτε ναι, σας φανερώνω πως τίποτα το αρνητικό δεν θα συμβεί, αντιθέτως μάλιστα, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα λύσει απορίες, καχυποψίες και θα καταλήξει σε θερμή ένωση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, καθώς και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον  Πλούτωνα, θα φέρουν σύγχυση στον τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα. Καλό θα είναι, πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή καχύποπτα. Θα υπάρξει κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης, φροντίστε να μην τοποθετήσετε τα γεγονότα έτσι όπως σας βολεύει και όχι έτσι όπως πραγματικά είναι.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον  Ήλιο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα καθώς και με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον  Πλούτωνα, θα σας συμβουλέψω να οριοθετήσετε τη φαντασία σας, να περιορίσετε την τάση σας για διαφόρων ειδών σενάρια.  Θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων και επειδή μερικές φορές βγάζετε άτοπα συμπεράσματα, γι’ αυτό το νου σας να μην μπλεχτείτε στα δίχτυα της αρνητικής σας σκέψης. Τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει ένα συναισθηματικό κουβάρι, μην εθελοτυφλήσετε μπροστά στην αλήθεια που θα μάθετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, ο ερωτισμός και το πάθος σας θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους,  θα βγείτε σε κυνήγι δυνατών αισθήσεων. Σήμερα θα υπάρξουν  έντονες ερωτικές εξελίξεις, συναντήσεις και συνομιλίες ενδεχομένως να ανατρέψουν ριζικά το σκεπτικό σας, δημιουργώντας σας την ανάγκη να ζήσετε συναισθηματικές εκρήξεις. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυταπάτες, γεγονός που θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης με παλιό ερωτικό σας ταίρι.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα θολώσει κάπως την κρίση σας, θα μπερδέψει τη σκέψη σας, ίσως να υπάρξουν κόμποι και κενά στην αντίληψή σας. Τα συναισθήματά σας θα σας ωθούν προς την καχυποψία, προσπαθήστε να αναζητήσετε πειστήρια και αποδείξεις για να αποτραπούν οι λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, αν αφεθείτε στα συναισθήματά σας θα διαπιστώσετε έντονη έλξη. Θα συμβούν γεγονότα που θα σας πείσουν πως εσείς οι δύο αξίζει να επανασυνδεθείτε.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι,  με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, στον ερωτικό σας τομέα, θα εμφανιστείτε παθιασμένοι και ασυμβίβαστοι. Αρκετά κοινωνική θα είναι η σημερινή σας μέρα, θα υπάρξουν έντονες συναναστροφές τόσο φιλικές, όσο και ερωτικές και ένα πρόσωπο από το μακρινό σας παρελθόν θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά, ταυτόχρονα, όμως, θα εμφανιστεί και προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικά συμπλέγματα θα σας δημιουργήσει ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ίσως να μην είναι ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα.  Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον  Πλούτωνα, ενδεχομένως να βγουν στο φως σημαντικές ερωτικές αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν μπερδεμένες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα βγάλει μυστικά και ψέματα στην επιφάνεια, τα μαντάτα που θα λάβετε θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα σας απαλλάξουν από καχυποψίες. Αποκαλύψεις θα φέρει η συνάντησή σας με πρόσωπο ερωτικό, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εντοπίσετε που τελειώνει η πραγματικότητα και που ξεκινά η αυταπάτη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που θα σας αποδειχτεί πως ήταν λάθος να πιστεύετε πως σας έχει διαγράψει από τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Πως να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας!

Πως ερωτεύεται ανάλογα με τον ωροσκόπο του;