ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, δεν αποκλείεται να βαρεθείτε κάτι που κάνετε για παρά πολλά χρόνια και να θελήσετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα με ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα, θα νιώσετε ανανεωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές και σε περίπτωση που σκέπτεστε να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση, ένα πρόσωπο θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη στους Διδύμους, θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, νέες τάσεις, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν τη σκέψη σας και τελικά θα αποφασίσετε δυναμικά να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Σήμερα θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητά σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας και θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε παλιά κεφάλαια, ανοίγοντας ταυτόχρονα ολοκαίνουρια. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας και θα φέρει καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, ζωτικότητα, ενέργεια, περιέργεια και όρεξη για τολμηρά βήματα  θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας. Οι κόποι σας στον εργασιακό σας τομέα θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, ταχτοποιείτε οικονομικούς λογαριασμούς.  Σε μια ερωτική σας υπόθεση, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, που ο τολμηρός χειρισμός σας θα φέρει ριζική αλλαγή μεγάλης επιτυχίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την είσοδο της Σελήνη στους Διδύμους, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που αντιπαθείτε, σε καταστάσεις που σας πνίγουν, σε υποθέσεις που σας κάνουν να βαριέστε ή να δυσανασχετείτε. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχικά, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, κρατήστε σε απόσταση ερωτικά πρόσωπα που στο παρελθόν σας είχαν πληγώσει. Σε φιλικό περιβάλλον, ένα συγκεκριμένο άτομο θα καταφέρει να ανανεώσει τα ερωτικά σας αισθήματα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να  αντισταθείτε πεισματικά σε ό, τι σας οδηγεί πίσω και όχι μπροστά, σε ό, τι σας χαλά τη διάθεση ή σε ό, τι φέρνει εμπόδια στην προσωπική σας εξέλιξη. Θα βρείτε τη δύναμη να διακόψετε επαφές με πρόσωπα που καθυστερούν  ή φράζουν την υλοποίηση κάποιων επιθυμιών σας, ουσιαστικά αυτή τη φορά περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση. Θα είστε καταρτισμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές, ακολουθήστε το ένστικτό σας, καταφθάνει δυνατή επιτυχία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα διεγείρει την περιέργειά σας, γι’ αυτό προσοχή στα κουτσομπολιά και στις ανούσιες συζητήσεις. Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στην ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεσή σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος και θα σας αποκαλύψει αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν κάποια γεγονότα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Με λίγα λόγια, θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή ερωτική σχέση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους σήμερα, η σκέψη σας θα είναι τολμηρή, διαφορετική, απρόοπτη και θα επεκταθεί σε διαφόρων ειδών επίπεδα. Θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες, νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Τολμηρές θα είναι οι πράξεις σας, με εκδηλωτικό τρόπο, θα προσεγγίσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε, γι’ αυτό πράξτε άμεσα, αυθόρμητα και χωρίς καθυστερήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί σήμερα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική νέας επαγγελματικής πρότασης. Στο ερωτικά σας, ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας, θα ανοίξει έναν ολοκαίνουριο ορίζοντα στη ζωή σας. Θα υπάρξει καινούργια γνωριμία και αν φανείτε δεκτικοί, τότε πολύ γρήγορα θα προκύψει κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο.

Τοξότης

Φίλοι μου  Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα ενδυναμώσει την ψυχική σας θέληση και παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες  προσεγγίσεις τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε πόστο εργασίας ή επαγγελματική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν  να εναντιωθείτε σε ό, τι σας προκαλεί δυσαρέσκεια ή εμποδίζει την οικονομική σας άνοδο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε ριψοκίνδυνες ερωτικές ενέργειες, που όμως θα σας βγουν σε καλό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε  έντονη δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ο έντονος διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που το μόνο που σας πρόσφερε ως τώρα ήταν άγχος, καταπίεση και στασιμότητα. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ερωτικό ζήτημα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να σας θέσει κάποιους επαγγελματικούς προβληματισμούς και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει πόρτες προς νέες εργασιακές ή επιχειρηματικές αναζητήσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε υποθέσεις που χρήζουν αλλαγές, η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε παλιά ερωτικά κεφάλαια. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε φιλικό περιβάλλον, η κοινωνική σας στάση σε συνδυασμό με τον ευχάριστο αυθορμητισμό σας θα σας οδηγήσει σε θερμό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ερωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας και οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την ανιαρή στασιμότητα, περνώντας σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι, γι’ αυτό ακολουθήστε το τυφλά. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές!