ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Δία σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε σε βαριές σκέψεις, κάπως σκοτεινή θα είναι η εκδοχή που θα δώσετε στις καταστάσεις, θα σας κυριεύσει απογοήτευση, στοιχείο που δεν θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, πρώην ερωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να δημιουργήσει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει ερωτική πρόκληση, δεχτείτε την χωρίς ανασφάλειες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ερμής στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναλύσετε και να εξηγήσετε τα αισθήματά σας, τις φοβίες σας, αλλά και τις υποσυνείδητες πήγες από τις οποίες απορρέουν οι επιθυμίες σας. Με τη  Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα, ερωτικά η στάση σας θα είναι προσιτή, ανοιχτή και δοτική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας βοηθήσει να περάσετε σε συνειδητοποιήσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης, συνεπώς με το να κατηγορείτε ή να επιρρίπτετε το βάρος στους άλλους, δεν θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε κάποια προσωπικά σας αδιέξοδα. Με τον Ερμή στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία, σήμερα ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνάντησή σας, καλό θα είναι να μην πέσετε σε απογοήτευση, θυμηθείτε το γνωστό “κάθε εμπόδιο σε καλό”. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας κάνουν να θα αναρωτηθείτε ίσως και να προβληματιστείτε, ωστόσο θα είναι λάθος αν λόγω απογοήτευσης εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δεν πρόκειται να αφήσει τη σκέψη σας σε ηρεμία, από μόνοι σας θα μπείτε σε λαβύρινθο σκέψεων, ευθυνών και αποφάσεων. Ίσως να υπάρξουν απαισιόδοξα σενάρια στο μυαλό σας,  και δεν αποκλείεται να πέσετε σε δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Με τον Ερμή στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία, ασάφειες και διαφωνίες θα υπάρξουν σε συζητήσεις σας, ωστόσο η θετική απάντηση που θα λάβετε σε μια ερωτική σας πρόταση θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στα ερωτικά σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει στο να κάνετε μια ουσιαστική βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, αυτά που θα συνειδητοποιήσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ήρεμη και ισορροπημένη στάση. Ενισχύεται η  αποφασιστικότητά σας, θα έχετε την ικανότητα να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές. Για τους ερωτικά ελεύθερους, ανοίγεται προοπτική σοβαρής γνωριμίας, ωστόσο δεν θα λείψει και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό πρόσωπο.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι με τον Δία σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή στις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις και τις απαισιόδοξες σκέψεις.  Θολωμένα θα είναι  τα νερά της αντίληψής σας και σε συνδυασμό με τον Ερμή στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία, δεν θα υπάρξει η σωστή επικοινωνία που να μπορεί να σας δώσει λύσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που απαιτούν αποφασιστικότητα και λήψη σοβαρών αποφάσεων. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε κάποιες ενδόμυχες προσωπικές σας αλήθειες σχετικά με τον χαρακτήρα σας και τις πράξεις σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Δία σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα , η κρίση σας θα είναι κάπως εσφαλμένη, η σκέψη σας θα προσκολληθεί με επιμονή στις αρνητικές πτυχές των καταστάσεων. Θα υπάρξει κίνδυνος να προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις, γι’ αυτό μην αναλάβετε ρίσκα, μην περάσετε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία, σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις, καθυστερήστε, όσο μπορείτε, τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, αρκεί να χειριστείτε με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ερμή στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, το νου σας να μη σας εξαπατήσουν, η επικοινωνία σας δεν θα είναι ομαλή, αποφύγετε κλείσιμο συμφωνιών. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Δία σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναλύσετε αιτίες και να δώσετε εξηγήσεις σχετικά με τις πράξεις των τρίτων αλλά και με τις δικές σας. Προσπαθήστε να μη σταθμεύσει η σκέψη σας μόνο στις απαισιόδοξες εκδοχές, θυμηθείτε πως το καθετί έχει πάντα δύο όψεις. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις και θα φέρει αλλαγές που θα ανοίξουν νέα προοπτική στη ζωή σας. Είτε με παλιό, είτε με καινούριο πρόσωπο, θα έχετε το έναυσμα να προχωρήσετε σε αλλαγές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ίσως να πέσετε σε αδράνεια,  θα σας ακινητοποιήσουν οι αρνητικές και απαισιόδοξες θεωρίες σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να κλειστείτε μέσα στις προσωπικές σας σκέψεις, δεν θα έχετε όρεξη για διεκδικήσεις ή αλλαγές. Με τον Ερμή στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία, αποφύγετε στάση απάθειας ή αδιαφορίας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων και κατ’ επέκταση και προβλημάτων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα φέρει αναστάτωση στη μνήμη σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις, συνοδευόμενες από απογοήτευση, ωστόσο κάποιες φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Μέσα σε φιλική παρέα, θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από τα παλιά και δεν αποκλείεται η φιλική σας σχέση να πάρει πορεία ερωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δείτε με διαφορετικό μάτι τόσο το παρελθόν σας όσο και το μέλλον σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον Δία σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα καθώς και με τον Ερμή στο Ζυγό σε ανάδρομη πορεία, αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Καλό θα είναι να μη δώσετε υποσχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, γιατί δεν θα έχετε την ικανότητα να τις τηρήσετε, μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, γιατί θα πέσετε σε αδιέξοδο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα,  η διάθεσή σας θα είναι αρκετά κοινωνική, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Το μακιγιάζ των ζωδίων

Η φωνή της Αφροδίτης σε κάθε ζώδιο