ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα,  μυστικά και ψέματα θα βγουν στη φόρα, μαθαίνετε αλήθειες που θα σας βοηθήσουν θα περάσετε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, απελευθερωμένοι πλέον από συναισθηματικές παγίδες. Σε προσωπική συνάντηση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε αρνητικές ερωτικές εκκρεμότητες, με δικές σας πράξεις, θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος  και να ορίσετε καινούργια ερωτική πορεία.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα,  κάποιο πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε,  χωρίς υπεκφυγές, τι ακριβώς νιώθετε, τι αναζητάτε και που στοχεύετε. Δεν θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας αλλά τρεναρίσματα ή μπερδέματα, θα απαιτήσει εξηγήσεις, τεκμηριώσεις, και άμεσες υποσχέσεις.  Προετοιμαστείτε για μια ειλικρινής συζήτηση και σε περίπτωση που κρύβετε γεγονότα ή καταστάσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε με αλήθειες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αν είπατε ψέματα ή αν κρύψατε την αλήθεια, τώρα ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε τη συναισθηματική βλάβη που ίσως να δημιουργήσατε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα,  θα περάσετε σε τολμηρές συζητήσεις, κάποιος θα σας αναγκάσει να φανερώσετε καταστάσεις ή πρόσωπα που ως τώρα καλύπτατε.  Σε συνάντησή σας  με ερωτικό πρόσωπο, θα ειπωθούν κουβέντες που θα αναιρέσουν αρνητικές απόψεις, τώρα θα λυθούν παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα  θα σας φέρει πληροφορίες που θα διαλύσουν αρνητικές εικασίες και θα καταλαγιάσουν τάσεις καχυποψίας. Τώρα θα καταφέρετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις, στηριζόμενοι σε αλήθειες και όχι σε υποθετικά σενάρια. Διαλύεται εμπόδιο σε ένα ερωτικό σας θέμα, ξεκαθαρίζονται αισθήματα που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, αποκτάτε ισορροπία,  εμπιστοσύνη, και συναισθηματική σταθερότητα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί, τώρα θα είστε σε θέση να φανερώσετε ενδόμυχους πόθους και συναισθήματα που προσπαθούσατε να τα καμουφλάρετε.  Δυναμισμός και σιγουριά θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε διάθεση για τολμηρές αλλαγές τόσο στον τρόπο τακτικής σας, όσο και στη γενικότερη συμπεριφορά σας. Ξεδιπλώστε ελεύθερα την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να προσελκύσετε δίπλα σας πρόσωπο που θα θελήσει να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα,  δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να φανερώσετε τον έρωτά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτή τη φορά, θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ριζικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα οδηγήσει σε νέα ερωτική αρχή. Για τους ερωτικά μόνους, σε τελείως απρόοπτη στιγμή κάποιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, δεν θα έχετε καμία διάθεση να κρύψετε το ενδιαφέρον σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξετρυπώσετε κρυμμένες καταστάσεις, θα ανακαλύψετε γεγονότα που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη και στάση συμπεριφοράς. Θα έχετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκφραστείτε συναισθηματικά και αυτή τη φορά θα στηριχτείτε μόνο σε ενδείξεις και αποδείξεις. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, αν του δώσετε το πράσινο φως, τότε θα δημιουργηθεί νέος ορίζοντας στη ζωή σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλύψεις που θα ηρεμήσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, φεύγουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ειλικρίνεια στα λόγια και στις πράξεις σας, απελευθερώνεστε από ένα ψυχικό ή συναισθηματικό βάρος. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Νέες ευκαιρίες θα φέρουν ανοίγματα θέρμης κατάληξης, αρκεί να πάρετε απόφαση να αποκαλύψετε τα αισθήματά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστούν αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας κόμπους, θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από ψυχικά ή συναισθηματικά κολλήματα. Το ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να  αλλάξετε οπτικό πεδίο, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια. Καταλαγιάζουν εγωιστικές τάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί, συζητήσιμοι, στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στις εντάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει απρόοπτες συναντήσεις, μέσα από τυχαία γεγονότα θα καταφέρετε να λύσετε απορίες και να συμπληρώσετε το συναισθηματικό σας πάζλ. Μια αποκαλυπτική συζήτηση, για παρελθόν παρόν και μέλλον, θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, τώρα θα καταλάβετε τι παρεξηγήσατε και που φανήκατε ευκολόπιστοι. Σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, περάσετε σε άμεση προσέγγιση, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος και θα σας φέρει ό, τι ακριβώς χρειάζεστε, προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από τις εμμονές σας. Μαθαίνετε αλήθειες που θα περιορίσουν τον αρνητισμό σας, μπαίνει σε τάξη ο συναισθηματικός σας κόσμος, με αποτέλεσμα να εμφανίσετε μια ισορροπημένη και ώριμη πλέον συμπεριφορά. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα σας αποδείξουν πως μέχρι τώρα η κρίση σας στηριζόταν σε ανούσια ψέματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σας φέρνει ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα, τώρα θα καταλάβετε που σφάλατε, τι παρεξηγήσατε, και ποιον αδίκως πήρατε με στραβό μάτι.  Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για άμεσα συναισθηματικά ξεμπερδέματα, γι’ αυτό στις συζητήσεις σας, κρατήστε ειλικρινή στάση, καλό θα είναι να μην καμουφλάρετε σκέψεις, υποψίες ή αισθήματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για θέμα ερωτικής επανασύνδεσης, σας προτρέπω να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, αυτή τη φορά θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν