ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Οκτωβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα μαλακώσει την αυστηρότητά σας, θα σας απεγκλωβίσει από τον κάθετο ρεαλισμό, δεν αποκλείεται να επιλέξετε συμβιβαστικές πράξεις, με στόχο την ηρεμία και την ισορροπία. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει κάπως ονειροπόλους, θα έχετε τη διάθεση να αφεθείτε στα όνειρα σας χωρίς περιορισμούς. Στις συζητήσεις σας, θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι, στις ερωτικές σας επαφές, θα βγάλετε θερμή και τρυφερή στάση στο ταίρι σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, καθώς και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει κάπως ανέμελους, θα αναζητήσετε την ξεκούραση, την ηρεμία και όχι την ένταση και τις διεκδικήσεις. Απρόοπτες και έντονες ερωτικές εξελίξεις θα σημειωθούν, η μέρα σας θα κλείσει με ένα ραντεβού που δεν αποκλείεται να φέρει ξεκίνημα ερωτικής σχέσης. Θα σας εκδηλωθεί πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς και θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερή σχέση ή αν θα μείνετε σε φιλικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και  τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, διαύγεια θα σας χαρακτηρίζει, δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Ο θερμός και εγκάρδιος διάλογος που θα ανοίξετε με ερωτικό πρόσωπο πάνω σε απρόσμενη συνάντηση, θα είναι ο λόγος που θα σας κάνει να απελευθερωθείτε από προβληματισμούς και να κινηθείτε με ανέμελο ερωτισμό. Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να αποφύγετε επιφυλάξεις και προκαταλήψεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ήπια και προσιτή θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να ερωτευτείτε, να αγαπήσετε ελεύθερα χωρίς εμπόδια ή προβλήματα. Στις επαφές σας, θα επιλέξετε την άμεση ειλικρίνεια και τον συναισθηματισμό, με ευθύτητα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Συμβιβαστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση και θα είναι φανερή η επιθυμία σας για ισορροπία και ερωτική ασφάλεια. Για τους ερωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή, κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας ανοίξει την κουβέντα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, δεν θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας σε συζητήσεις διαφωνιών και δεν πρόκειται να αναλωθείτε σε εντάσεις και εκνευρισμούς. Σήμερα θα διακατέχεστε από ειρηνικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι, θα προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε συνάντησή σας με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Κλείνει με επιτυχία ερωτική υπόθεση που είχε αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα είναι ιδιαιτέρως θερμές, οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές, στα λόγια σας θα διακρίνεται έντονος συναισθηματισμός. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική ελευθερία, σκέψεις και αναμνήσεις θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαφές σας, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα  θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και κυρίως για ερωτική ισορροπία. Τυχαία συνάντηση θα έχετε με καινούργιο πρόσωπο, που θα φέρει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Σκορπιός

ίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη διορατικότητά σας, δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε και κάποιες προφητικές ικανότητες.  Η διάθεσή σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές αλλά και σε ερωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από βαριές σκέψεις, τώρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση. Εμφανίζεται πρόσωπο από τα παλιά με φανερή την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα διακατέχεστε από τάση δημιουργικότητας, ό, τι πείτε και ό, τι πράξετε, στόχο θα έχει το εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Στις συζητήσεις σας, θα εμφανίσετε διάθεση συμβιβασμού, ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις που σας χαλούσαν την ψυχολογία, θα έχετε την όρεξη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες και να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς και συζητήσιμους. Βασικός σας στόχος θα είναι να λυθούν οι παρεξηγήσεις, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ισχυρές θα είναι οι διορατικές σας ικανότητες. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις, σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη.

Υδρoχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, απελευθερωμένη θα είναι η καρδιά σας, θα εμφανιστείτε κοινωνικοί, δεκτικοί θα είστε σε κάθε είδος επικοινωνίας. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε προσφάτους χωρισμούς. Επειδή δεν θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη  Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα διακατέχεστε από έντονες τάσεις ονειροπόλησης και παράλληλα η ανάγκη σας για ήρεμη επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα λάβετε, τόσο σε ερωτικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, δεν θα είναι λάθος αν του εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν