ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα ενισχύσει το ασυμβίβαστο που σας χαρακτηρίζει ανά διαστήματα, επαναστατικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, αστάθεια θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εκπαιδεύσετε λίγο την υπομονή σας, θα είναι δύσκολο να αλλάξουν όλα εδώ και τώρα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δρόμο ερωτικό, το ελκυστικό παρουσιαστικό σας θα δώσει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ωστόσο η αντιφατική σας στάση ενδεχομένως να μπερδέψει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας φέρει εντάσεις και εσωτερικές αντιθέσεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε πράξεις ατίθασες ή σπασμωδικές. Υπάρχει το ενδεχόμενο η καρδιά σας να εμφανιστεί άστατη, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τελεσίδικες συζητήσεις, αν υποσχεθείτε δεσμεύσεις, δεν θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Δεχτείτε τη φιλική πρόταση που θα σας κάνουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε σε κόσμο και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κινηθείτε δημιουργικά, θα υλοποιηθούν στόχοι και καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Απρόοπτο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, επενδυτική θα είναι η διαχείριση των χρημάτων που θα λάβετε. Η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει ανατροπές στην καρδιά σας, θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα δημιουργήσει μια εσωτερική συναισθηματική έκρηξη, που ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε ασυνήθιστες ή ριψοκίνδυνες πράξεις. Στον ερωτικό σας τομέα, επίμονη και αντιδραστική θα είναι η στάση σας, ίσως να απαιτήσετε οριστικά ξεκαθαρίσματα, ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε το πείσμα που σας χαρακτηρίζει. Για σήμερα τουλάχιστον, αποφύγετε βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, κάθε εμπόδιο για καλό, ό, τι καθυστερήσεις προκύψουν, να ξέρετε πως θα αποδειχτούν τελικά υπέρ σας. Η θετική στάση που θα κρατήσετε στην εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία. Θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε τις ερωτικές περιπέτειες που θα προκύψουν, ωστόσο καλό θα είναι να μη βάλετε νέο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας, αν πρώτα δεν έχετε τελειώσει οριστικά με το προηγούμενο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξει τάση επιμονής και δημιουργικής μαχητικότητας. Θα είστε εφοδιασμένοι με έντονη αποφασιστικότητα, οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα αναλάβετε εργασίες που θα τις διεκπεραιώσετε με οργάνωση και επαγγελματισμό. Στα οικονομικά σας, θα σημειωθεί άνοδος, με εποικοδομητικό τρόπο, θα αξιοποιήσετε το χρηματικό ποσό που θα λάβετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, ωστόσο αν δεν σας ενδιαφέρουν οι δεσμεύσεις, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η αντιδραστική σας τάση,  θα εμφανιστείτε άστατοι, ατίθασοι, ίσως και κάπως εγωκεντρικοί. Επειδή η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα ξυπνήσει μέσα σας το ασυμβίβαστο, καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί παραπάνω από ό, τι σας παίρνει, οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να φανερώσει την έλξη του.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα σας αφήσει να καθηλωθείτε στη ρουτίνα, θα αντιταχθείτε σε καταπιεστικές ή στάσιμες καταστάσεις, με επίμονο τρόπο θα κυνηγήσετε την εξέλιξη και την αλλαγή. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη μιας καινούργιας αρχής και η ισχυρή σας θέληση θα ανοίξει νέα ενδεχόμενα. Με δικές σας πρωτοβουλίες θα περάσετε σε πράξεις και προτάσεις που θα φέρουν ανατρεπτική κατάληξη, σήμερα θα καταφέρετε να καθοδηγήσετε τα νήματα, φέρνοντας ικανοποιητική κατάληξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την  Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό, ενισχυμένη θα είναι η μαχητικότητά σας, δεν πρόκειται να το βάλετε κάτω, θα εμφανιστείτε ανυποχώρητοι και ασυμβίβαστοι σε θέματα που περιορίζουν τη δράση σας ή  εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Προσοχή στον απαιτητικό τρόπο έκφρασής σας, το ερωτικό ταίρι που έχετε δίπλα σας δεν θα ανεχτεί καταπιεστική συμπεριφορά, κρατήστε στάση χαλαρή. Περάστε στις εξομολογήσεις και στα ξεκαθαρίσματα που επιθυμείτε, όχι όμως με τρόπο αυστηρό ή ανυπόμονο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις που σας εμποδίζουν να αναπτυχθείτε ή να ζήσετε αυτό που επιθυμείτε, έστω και αν είναι εκτός ορίων.   Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για προσωπικές διεκδικήσεις, οι κινήσεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές, θα συνοδεύονται από ισχυρή δόση πείσματος, με ενδεχόμενο να υπάρξει κίνδυνος συναισθηματικής απομόνωσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας και να χαλιναγωγήσετε την ανάγκη σας για επιβολή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι επαναστατικές σας διαθέσεις, ίσως να υπάρξει αδυναμία αυτοσυγκράτησης, αυτό που θα πείτε, αυτό θα θελήσετε να γίνει. Σήμερα στόχος σας θα είναι να αποδράσετε, προκειμένου να ξεφύγετε από το καθιερωμένο, επιρρεπείς θα είστε στις ερωτικές περιπέτειες, θα θελήσετε να περάσετε διασκεδαστικά χωρίς ευθύνες. Επιθυμία σας θα είναι να απαλλαγείτε από δεσμεύσεις που κατά την κρίση σας περιορίζουν την ελευθερία των κινήσεών σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον  Άρη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα βρείτε τον τρόπο να διεκπεραιώσετε γρήγορα και υπεύθυνα τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, θα σας διακρίνει τάξη οργάνωση και μεθοδικότητα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ίσως να κάνει την εμφάνισή του και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ερωτικές ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά μπερδέματα, τότε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!