ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα αναζητήσετε χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που αντιπαθείτε, θα λήξετε οριστικά υποθέσεις που σας πνίγουν ή σας δυσανασχετούν. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε οτιδήποτε σας φθείρει ψυχικά, ανέμελη και διασκεδαστική θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, σε φιλικό περιβάλλον ένα συγκεκριμένο άτομο θα καταφέρει να ανανεώσει τα ερωτικά σας αισθήματα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας και απαισιοδοξίας, ωστόσο το νου σας στο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα,  ενδέχεται να εμφανίσετε εμμονές, καλό θα είναι να μη γίνετε θύμα της υπερβολής σας. Αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα ισορροπήσει την ψυχολογία σας.  Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα έχετε όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να τραβήξετε την προσοχή του.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής, ωστόσο το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα σας μπερδέψει συναισθηματικά και θα υπάρξουν ψυχολογικές αναστατώσεις. Αντιδραστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα εμφανίσετε επίμονο πείσμα, σκληρή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που σας περιορίζουν.  Το ερωτικό σας ταπεραμέντο θα είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή και τα βλέμματα καινούργιων προσώπων, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο να αποδειχτεί μοιραία!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, ψυχικός δυναμισμός θα σας διακατέχει, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να δώσετε τέλος σε παλιές πικρές ιστορίες. Επιθυμία σας θα είναι να διασκεδάσετε, να ζήσετε ανέμελες ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς προβληματισμούς και εντάσεις. Με ευχαρίστηση θα δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους, ευχάριστες συνομιλίες και γνωριμίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Δείξτε προσοχή στο  τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε απόσταση από άτομα που ξέρετε πως σας εχθρεύονται.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα ενισχύσει την αισιόδοξη και ξέγνοιαστη  πλευρά του χαρακτήρα σας, φιλική και χαρούμενη θα είναι η επικοινωνία σας με τους τρίτους. Θα επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις ανιαρές, ανούσιες ή στενάχωρες, δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με πρόσωπα ή υποχρεώσεις που σας κουράζουν. Έντονο ερωτισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας,  αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα έχετε θερμά ερωτικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως να εμφανιστούν στη σκέψη σας αρνητικές εκδοχές ή υπερβολικές ανησυχίες. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιά ψυχολογικά συμπλέγματα, ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να είναι απότομες, ίσως και εγωκεντρικές.  Καλό θα είναι να μην υποκύψετε στις ψυχικές σας αδυναμίες, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από προκαταλήψεις και αρνητικά προαισθήματα. Ένα ερωτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν αφήσετε ελεύθερη την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει θερμό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας φέρει συναισθηματική ανανέωση, θα λάβετε διαφόρων ειδών προτάσεις, φιλικές και ερωτικές που θα σας βοηθήσουν να ξενοιάσετε και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ρουτίνας.  Στα επαγγελματικά σας, θα σας δώσει το άνοιγμα να κάνετε πράξη μια δημιουργική σας ιδέα και δεν αποκλείεται να υπάρξει οικονομική βελτίωση. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα με πρόσωπο εύθυμο, πρόσχαρο και ανοιχτόκαρδο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα κλείσει οριστικά μια παλιά ιστορία και ταυτόχρονα θα ανοίξει μια ολοκαίνουργια. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε υποθέσεις που χρήζουν αλλαγών, η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε παλιά ερωτικά κεφάλαια. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε φιλικό περιβάλλον, η κοινωνική σας στάση, σε συνδυασμό με τον ευχάριστο αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσει σε θερμό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα προσοχή στο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα,  συγκεχυμένες ή απαισιόδοξες σκέψεις σας θα ταράξουν θεμέλια σχέσεων, ίσως να νιώσετε κάπως ανυπόφορες κάποιες καταστάσεις, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από υποσυνείδητες φοβίες ή ψυχικές ανασφάλειες. Αναλυτική συζήτηση που θα έχετε με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, θα σας βοηθήσει να λύσετε συναισθηματικούς κόμπους και θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει ενδεχόμενο άμεσης επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη ζωή από τη χαρούμενη όψη της, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές που θα προκύψουν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και επαγγελματικές πιέσεις, οι κόποι σας στον εργασιακό σας τομέα θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε.  Σε μια ερωτική σας υπόθεση, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο θερμός χειρισμός σας θα φέρει ριζική αλλαγή ευτυχισμένης κατάληξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα μπερδέψει τη σκέψη σας, θα φέρει συναισθηματική σύγχυση στην καρδιά σας, θα προκύψουν ανασφάλειες που θα απορρέουν από ψυχολογικούς παράγοντες. Τα συμβάντα ενδεχομένως να σας βρουν προκατειλημμένους, σας δίνω τη συμβουλή να μην πράξετε στηριζόμενοι σε ψυχικά συμπλέγματα ή σε παρελθοντικές αποτυχίες. Εξωτερικεύστε στο ταίρι σας τι ακριβώς νιώθετε και τι περιμένετε από τη σχέση σας, θα είναι ένας κάλος τρόπος να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στη σκέψη σας στενάχωρες αναμνήσεις, σήμερα μάλλον θα εστιάσετε στην αρνητική όψη των καταστάσεων και όχι στη θετική. Αποφύγετε τάσεις πεσιμισμού ή απομόνωσης, συζητήστε και εκφράστε σκέψεις και αισθήματα, θα ακούσετε απόψεις που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε. Εκτιμείστε την εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει τη δυνατότητα νέα αρχής με στόχο τη σταθερή σχέση.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!