ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη στον Λέοντα θα σας οδηγήσει σε πράξεις αυτοπροβολής, παράλληλα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να λύσετε με επιτυχία εμπόδια ή μικροδυσκολίες. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τις υποθέσεις σας, επαγγελματικές ή οικονομικές, σε συμφέρουσα κατάληξη, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο χρηματικής ανόδου.  Αλλαγές θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, θα τις προκαλέσει ο έντονος ερωτισμός που θα σας διακατέχει, καθώς και οι τολμηρές σας προσεγγίσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε στους στόχους σας, παραγωγική θα είναι η εργασιακή σας στάση, επιθυμία σας θα είναι να διεκπεραιώσετε ολοκληρωμένα, χωρίς να αφήσετε πίσω σας εκκρεμότητες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, θα αναζητήσετε κυριαρχία τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ερωτικά. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις και μια νυχτερινή έξοδος που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Το ανανεωμένο στυλ που θα επιλέξετε θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, συγκροτημένος και ώριμος  θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με ισορροπημένο τρόπο θα εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας κάνει ερωτικούς και ελκυστικούς, ζωηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Θα γίνουν δέκτες οι προτάσεις που θα κάνετε τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον, όσο και στο ερωτικό, ωστόσο, προσοχή στις ερωτικές σας αποφάσεις, αν τείνετε προς το ενδεχόμενο διπλής ερωτικής σχέσης, σας φανερώνω πως στην πορεία σας θα υπάρξουν προβλήματα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της  Σελήνης στον Λέοντα θα ανανεώσει την αυτοπεποίθησή σας, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε ήρεμες και ανέμελες στιγμές, χωρίς ανταγωνισμούς και πιέσεις.  Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, θα έχετε την ικανότητα να κερδίσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, η θερμή ερωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα σας δώσει δυνατότητα σταθερής ερωτικής σχέσης. Για όσους από εσάς προσπαθείτε να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας φέρνει τυχερά συμβάντα και ευνοϊκά ανοίγματα, θα σας δοθεί ευκαιρία άμεσης οικονομικής βελτίωσης. Ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας ωθήσει σε δημιουργικές, ώριμες και προσοδοφόρες ενέργειες, οι προσπάθειές σας θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Σήμερα θα είστε στο επίκεντρο γεγονότων και καταστάσεων, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ασφυκτικές ή κουραστικές καταστάσεις, η ερωτική έλξη που θα υπάρξει μεταξύ σας θα κλείσει τη μέρα σας με θερμό ερωτικό συμβάν.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα θελήσετε να εστιάσετε στα καθήκοντά σας, η ανάγκη σας για αποτέλεσμα και ολοκλήρωση θα σας οδηγήσει σε αποφασιστική και δημιουργική δράση. Η Σελήνη στον Λέοντα θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε αλλαγές, με στόχο την προσωπική σας βελτίωση. Τώρα θα νιώσετε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε εμπόδια και όντως η τύχη θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Σε απρόοπτη χρονική στιγμή, θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που δύσκολα θα βγάλετε από τη σκέψη σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικό θα είναι το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα διαχειριστείτε με αυτοσυγκράτηση τις αντιδράσεις σας, επαγγελματισμός θα σας διακρίνει, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Ένα πρόβλημα με το ερωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας, περνάτε σε στάδιο έντονου ερωτισμού. Για τους ελεύθερους και μόνους, έρχεται πρόσωπο που θα δημιουργήσει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, καθώς και με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα είστε ψυχικά δυνατοί και ισχυροί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε τους στόχους σας, καταρρίπτοντας εμπόδια. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική. Σήμερα το ερωτικό σας ταμπεραμέντο θα είναι αρκετά ανεβασμένο, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεσή σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα θελήσετε να περάσετε σε δημιουργικές ενέργειες και σε πράξεις που μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Η στάση σας τόσο με συνεργάτες, όσο και με ερωτικά πρόσωπα θα είναι δυναμική, ειλικρινής και άμεση. Ένας ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας φέρει πιο κοντά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο επίσημης δέσμευσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας ρίξει στη δουλειά, ίσως να υπάρξει φόρτος εργασίας και από την άλλη πλευρά, ο ερχομός  της Σελήνης στον Λέοντα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες, με στόχο να ανανεωθείτε και να ξεκουραστείτε. Σήμερα ίσως να συνειδητοποιήσετε πως έχετε παραμελήσει κάπως τις εσωτερικές σας ανάγκες ή τις προσωπικές σας ελευθερίες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επιλέξετε έναν πιο ανέμελο τρόπο ζωής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το διασκεδαστικό και το ανέμελο, αυτό που θα  μπορέσει να σας ανανεώσει, με στόχο να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις και διαθέσεις. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, δυνατή η αυτοπεποίθησή σας, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, επαγγελματικούς ή ερωτικούς, ωριμότητα θα υπάρξει στις ενέργειές σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, επιθυμία σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από φορτικές καταστάσεις, θα εμφανίσετε την ανάγκη να ριχτείτε στην  περιπέτεια, στη διασκέδαση και σε οτιδήποτε δεν μπορεί να σας δεσμεύσει. Σήμερα ενδεχομένως να υιοθετήσετε ένα διαφορετικό στυλ εξωτερικής εμφάνισης, σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και θα κερδίσετε τα βλέμματα που επιθυμείτε. Περάστε σε ερωτικές προτάσεις ή δώστε το πράσινο φως στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ερωτικά θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Κεφάλαιο Απιστία: Πως αντιδρούν τα 12 ζώδια