ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Δεκεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσει το πρωτοποριακό σας πνεύμα, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα σας χαρακτηρίζει έντονη διορατικότητα. Θα έχετε τη διάθεση για έντονες δραστηριότητες και νέες ιδέες θα διεισδύσουν στη σκέψη σας. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ζωής, να είστε σίγουροι πως οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Τυχαία ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό θα σας κάνει δημιουργικούς και αποφασιστικούς, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να δώσετε ριζικές λύσεις σε χρόνια αρνητικά ζητήματα. Επαναστατικές αποφάσεις θα σας ωθήσουν σε επιλογές και δραστηριότητες που θα καταφέρουν τελικά να αλλάξουν τη ζωή σας. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να λάβετε απόρριψη.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό, ατίθαση, ζωηρή, ίσως και κάπως εξτρεμιστική, θα είναι η σκέψη σας, ξεκάθαροι θα είστε στη διατύπωση των απόψεών σας, σήμερα θα καταφέρετε να πείσετε, ίσως και να εντυπωσιάσετε. Πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει ανιαρά ή στάσιμα δεδομένα. Σήμερα στόχος σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές, ίσως να αλλάξετε ταίρι, ίσως να πάρετε απόφαση να περάσετε σε δεσμεύσεις με το ήδη υπάρχον. Έντονη θα είναι η αποφασιστικότητά σας, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί, ίσως και ριζοσπαστικοί. Σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια προσωπικότητα αποφασιστική, γεμάτη θέληση και ενέργεια. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς καθυστερήσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε ζήτημα που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Στον ερωτικό σας τομέα, συναντήσεις και συνομιλίες θα κλείσουν ένα συναισθηματικό σας αδιέξοδο και περνάτε σε καινούργιο ερωτικό στάδιο.  Θα είναι σωστή η επιλογή σας να φανερώσετε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανανεωθούν οι επαφές σας και η σχέση σας θα περάσει σε ισορροπημένο επίπεδο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές, δημιουργικό και απελευθερωμένο θα είναι το  πνεύμα σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αρνητικές συνήθειες ή καταστάσεις. Θα υπάρξει στον ερωτικό σας τομέα ευχάριστη συζήτηση που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή και πολύ πιθανόν να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική και προοδευτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν και ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να στρέψει την προσοχή σας σε θέματα ερωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με ευχάριστη ερωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στη μελλοντική σας εξέλιξη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό, θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και έντονη θέληση για αλλαγές. Η ερωτική σας γοητεία θα προσδίδει ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια και περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο με στυλ τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό, θα καταφέρετε να κάνετε πράξη κάποιες πρωτοποριακές  σας ιδέες, θα παρατηρηθεί στη στάση σας έντονη διάθεση για αλλαγές τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο ερωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα που ως τώρα φοβόσασταν να τα εκδηλώσετε. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά,  σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να το διασφαλίσετε δίπλα σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε έναν τολμηρό τρόπο σκέψης, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να εκφράσετε κάποιες εκκεντρικές σας απόψεις. Σήμερα θα έχετε τη δύναμη να περάσετε σε προτάσεις, αδιαφορώντας για το αν θα απορριφθούν από συντηρητικά μυαλά. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα κυλήσουν υπέρ σας, έστω κι αν στην αρχή θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Πιθανή θα είναι η εμφάνιση καινούργιου προσώπου στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, δυναμικό, ανεξάρτητο και πρωτοποριακό θα είναι το πνεύμα σας. Ριζοσπαστικές αλλαγές θα θελήσετε και αυτή τη φορά θα τις διεκδικήσετε με σθένος παραγκωνίζοντας επιφυλάξεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το απελευθερωμένο σας στυλ θα κερδίσει τα κατάλληλα βλέμματα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να φέρετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, τότε μείνετε σε ετοιμότητα, τα συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, θα χαρακτηρίζεστε από διορατικότητα, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας. Για σήμερα τουλάχιστον, θα παραγκωνίσετε αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, η απελευθερωμένη σας διάθεση θα ανοίξει καινούργια δίοδο τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας. Πρόσκληση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής σχέσης που θα σας ομολογήσω πως η κατάληξή σας θα ανατρέψει πολλά στη ζωή σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2015

Κεφάλαιο Απιστία: Πως αντιδρούν τα 12 ζώδια