ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Δεκεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ερωτικές μετατοπίσεις. Επίμονες σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε εκρηκτικές αντιδράσεις,  δυσκολίες θα εμφανιστούν στην επικοινωνία σας, θα είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να φτάσετε κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για επανασύνδεση με πρόσωπο που προσφάτως είχατε χωρίσει.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αγορές υλικών αντικειμένων, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάποιες χρηματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να ικανοποιήσετε τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Σήμερα μάλλον δεν θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας, θα βρείτε τρόπο να μειώσετε τις εργασιακές σας ώρες και να στραφείτε σε δρόμους με κατεύθυνση τη διασκέδαση και τη χαλάρωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, αρκεί να μη σνομπάρετε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα σας δώσει το έναυσμα, κατόπιν μια συνάντησης, να αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πλέον τρόπο τις ερωτικές συνθήκες της ζωής σας, τώρα θα αναζητήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Πρόσωπο που δεν βγάλατε ποτέ από την ερωτική σας σκέψη, θα σας δώσει το άνοιγμα δεύτερης αρχής, διαγράφοντας τις αστοχίες ή τις αποτυχίες που είχαν συμβεί μεταξύ σας στο παρελθόν.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη στον Ταύρο, θα αναζητήσετε σταθερότητα, ισορροπία και ασφάλεια. Συγκρατημένη θα είναι η διάθεσή σας για ριψοκίνδυνες κινήσεις, θα προτιμήσετε την πεπατημένη, οδό αυτή που δεν δημιουργεί άγχος και αβεβαιότητες. Στόχος σας θα είναι να κλείσετε τις συναισθηματικές  σας υποθέσεις με δεσμευτικές υποσχέσεις, σιγουρεύοντας έτσι ένα σταθερό μέλλον. Θερμοί, συγκαταβατικοί και τρυφεροί θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε έντονες ερωτικές στιγμές.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, καθώς και με τον  Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, πείσμα θα εμφανιστεί στη στάση σας, ενδέχεται να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Σήμερα θα εστιάσετε περισσότερο σε ερωτικά ζητήματα, θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Η ανάγκη σας για ερωτική σταθερότητα θα σας κάνει ιδιαιτέρως τρυφερούς ως προς το ταίρι σας, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε θερμό ερωτικό κλίμα. Θα σας δοθεί οικονομικό άνοιγμα, χειριστείτε με ωριμότητα τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως να εμφανιστείτε κάπως κοντόφθαλμοι, θα υπάρξει στη σκέψη σας πείσμα και εμμονή. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας για εργασία, το μυαλό σας θα αναζητά τρόπους χαλάρωσης και ψυχολογικής ηρεμίας. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα και σε αγορές άσκοπων υλικών αγαθών. Δεν αποκλείεται σήμερα να έχετε μια θερμή ερωτική μέρα, αρκεί να πάρετε την απόφαση να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε σε βαριές σκέψεις, κάπως σκοτεινή θα είναι η εκδοχή που θα δώσετε στις καταστάσεις, σας συμβουλεύω να μη βγάλετε παρορμητικά συμπεράσματα, στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να τοποθετήσετε σε μια πιο δεσμευτική βάση την ερωτική σας ζωή, για τους χωρισμένους, πρώην ερωτικό σας ταίρι θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως να υπάρξουν κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, θα εμφανιστούν μπερδεμένες σκέψεις και αντιδράσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε δεσμευτικά βήματα, με βασική επιθυμία την κατοχύρωση και την ασφάλεια, είτε πρόκειται για επαγγελματικά θέματα, είτε για ερωτικά. Αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις και να αποσυρθούν αρνητικές εντυπώσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, δεν θα έχετε διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, βασική σας επιθυμία θα είναι η διατήρηση, η κατοχύρωση και ασφάλεια. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε αγορές, ωστόσο προσοχή να μην είναι άσκοπες ή ανούσιες. Τρυφερή και ευγενική θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από πρόσωπο που θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σας να το προσεγγίσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό δεν πρόκειται να αφήσει τη σκέψη σας σε ηρεμία, από μόνοι σας θα μπείτε σε λαβύρινθο σκέψεων, ευθυνών και αποφάσεων. Στην επικοινωνία σας, προσοχή στη νευρικότητα που θα σας διακατέχει, να ξέρετε πως θα απορρέει περισσότερο από το συνονθύλευμα των σκέψεών σας, παρά από τις απόψεις των τρίτων. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, ερωτική θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε τρυφερότητα και αγάπη, καταφθάνουν δεσμευτικές υποσχέσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας δημιουργηθεί ανάγκη διαφυγής από πιεστικές ή στενάχωρες καταστάσεις, θα υπάρξουν στιγμές έντονης ονειροπόλησης. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη, ωστόσο το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ερωτικής ζωής σε ένα πιο δεσμευτικό πλαίσιο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δυνατή θα είναι η διαίσθησή σας,  η διορατικότητά σας θα ξεθολώσει την αντίληψή σας, στην επικοινωνία σας θα καταφέρετε να κλείσετε τις συζητήσεις σας δίνοντας λύσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα δείξετε αγάπη, κατανόηση και συμπόνια, ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε στο ερωτικό σας ταίρι κάποιες ενδόμυχες προσωπικές σας επιθυμίες και η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!