ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιανουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη  Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, προσέξτε τη νευρικότητά σας και την επιθετική σας ορμητικότητα. Θα έχετε έντονη διάθεση για επικοινωνία, ωστόσο, τα λόγια σας ενδέχεται να είναι κάπως απότομα, δεν θα φανείτε διαλλακτικοί στις συνομιλίες σας. Πάθος και έντονη ερωτική έλξη θα αναζητήσετε στις ερωτικές σας επαφές, σήμερα με το ταίρι σας θα είστε ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί. Για τους προσφάτως χωρισμένους, ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει αντικριστά με το πρώην ταίρι σας, μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθεί αμέσως έντονο ερωτικό κλίμα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, δεν θα είναι και πολύ ήρεμο το κλίμα στις επαφές σας, μάλλον θα δημιουργηθούν πεδία εντάσεων. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις ανούσιας κόντρας και προσοχή να μην αποδείξετε στους γύρω σας ότι έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Δεκτικοί θα είστε σε προτάσεις βραδινών εξόδων, θα διευρύνετε τον φιλικό σας ορίζοντα με νέα πρόσωπα και κάποιο από αυτά δεν αποκλείεται να βρει τρόπο να περάσει και στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη  Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί, δεν θα φανείτε συγκρατημένοι στα λόγια ή στις πράξεις σας. Προσοχή στην υπερβολική αυτοεκτίμηση ή αυτοπεποίθηση, το νου σας να μη σας φάει η πολλή σιγουριά. Ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα ταράξει την συναισθηματική σας ισορροπία και δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Θα σας ενθουσιάσει πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης, δεν αποκλείεται να κολλήσει για τα καλά η σκέψη και η καρδιά σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα σας δημιουργήσει έντονες τάσεις διεκδικήσης, αλλά προσοχή να μην παραβιάσετε τα συνετά όρια, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος συγκρούσεων ή διαμάχης. Προσπαθήστε οι πράξεις σας να είναι αποτέλεσμα προσγειωμένης σκέψης, αποφεύγοντας στάση απόλυτη ή πεισματική. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, κάποιο οικογενειακό ή συγγενικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε προσωπικό ζήτημα που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας εδώ και αρκετό καιρό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, ίσως να νιώσετε αδυναμία να ελέγξετε τα συναισθήματά σας ή τις ενέργειές σας, ανυπομονησία θα σας χαρακτηρίζει, θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες, δώστε περισσότερη σημασία στην ουσία των πράξεων παρά των λέξεων. Δεν θα είστε ανεκτικοί σε πρόσωπα που θεωρείτε πως δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, προσοχή να μη δημιουργήσετε αποξένωση ή θυμό ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ατίθασες θα κάνει τις αντιδράσεις σας, θα σας παροτρύνει να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας με έντονο πάθος και χωρίς ενδοιασμούς. Θα έχετε τη διάθεση για τολμηρές ερωτικές προσεγγίσεις, ωστόσο, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές, ακολουθήστε καλυτέρα την πεπατημένη οδό. Θα προσελκύσετε δίπλα σας ερωτικό πρόσωπο που ενδέχεται να έχει χαρακτήρα αρκετά διαφορετικό από τον δικό σας, ίσως και τελείως αντίθετο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, πεισματική θέληση και επιμονή θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας,  προσοχή να μη βγάλετε στάση καταπιεστική. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας, φλογερή η ερωτική σας διάθεση, απρόοπτα γεγονότα σε ανέμελες φιλικές στιγμές θα φέρουν νέες ερωτικές προκλήσεις στη ζωή σας. Αφεθείτε στον ερωτισμό που θα σας διακατέχει, ωστόσο προσπαθήστε να οριοθετήσετε τάσεις κτητικότητας, προσοχή στον τρόπο που θα φερθείτε στο ερωτικό σας ταίρι.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικά πρόσωπα ή από υποθέσεις που φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδιασμών σας. Θα νιώσετε τη δύναμη να αποτινάξετε ό, τι σας πιέζει, δίνοντας οριστικό τέλος σε καταστάσεις καταπίεσης. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις, το ύφος και η στάση σας θα έχει τόνο αυστηρό ή επιτακτικό. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξει τηλεφώνημα-έκπληξη, θα επικοινωνήσει μαζί σας πρόσωπο που έχετε την λανθασμένη εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα ενισχύσει τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα σας διακατέχει μαχητικότητα και έντονη όρεξη για διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στους εκτροχιασμούς. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά αναμένει από εσάς έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο συμπεριφοράς, δείξτε τα πραγματικά σας αισθήματα, μη φρενάρετε ή καμουφλάρετε την έντονη ερωτική έλξη που νιώθετε. Για τους ερωτικά μόνους, συναισθηματικό ξέσπασμα θα προκύψει από πρόσωπο που εδώ και πολύ προσπαθεί να σας κατακτήσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανταγωνιστικούς θα σας κάνει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, πάθος και πείσμα θα έχει η στάση σας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να διεκδικήσετε την πρωτιά και να κυνηγήσετε την απόλυτη επιτυχία, αλλά προσοχή να μην πωρωθείτε και ξεφύγετε από τις αρχές σας. Αρκετά τολμηροί θα φανείτε και στον ερωτικό σας τομέα, χωρίς αναστολές, θα ξεδιπλώσετε τα ερωτικά σας αισθήματα. Για τους ερωτικά μόνους, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε σε προσωπική συνομιλία με πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Άρης σε τετράγωνο με τη Σελήνη δεν θα σας αφήσει να βάλετε φρένο στον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σας, προσοχή στις ανεξέλεγκτες μαχητικές σας διαθέσεις. Ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, ενδέχεται η απότομη συμπροφορά σας να απειλήσει την ισορροπία των προσωπικών σας σχέσεων. Στα ερωτικά σας, μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει νέες συνθήκες επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που θα περάσει σε ξαφνικές συναισθηματικές αποκαλύψεις

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ίσως να σας κάνει κάπως ευέξαπτους, σε προσωπική σας συνομιλία με συγκεκριμένο άτομο θα τα πείτε όλα έξω απ’ τα δόντια. Θα σας δώσω τη συμβουλή, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συμφωνίες. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξουν έντονα συμβάντα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μέσα σε θερμό ερωτικό κλίμα,  με συναισθηματικές αποκαλύψεις ή εκδηλώσεις που θα αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου