ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Φεβρουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα ξαναζωντανέψει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σε ό, τι καταπιαστείτε θα δείξετε έντονο ενδιαφέρον και με όποιον συνομιλήσετε δεν θα κρύψετε τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι απολύτως ειλικρινής. Με τον  Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η σκέψη σας θα είναι πρωτοποριακή, οι κινήσεις σας εκκεντρικές, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η εφαρμογή τους θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη κατάληξη. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή στα όρια της κτητικότητας που θα φανερώσετε,  η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει επιρρεπείς σε σκηνές ζήλειας, το νου σας να μη βγάλετε καταπιεστική ή αρρωστημένη συμπεριφορά. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε και σε τολμηρές ερωτικές συνομιλίες θα εμπλακείτε, ωστόσο προσοχή να μη δηλητηριάσετε τα αισθήματά σας με αβάσιμες καχυποψίες. Για τους ερωτικά μόνους, κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση και αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, γιατί καραδοκεί καινούργια ερωτική γνωριμία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών ανοίγματα, εκπλήξεις και δημιουργικά ενδεχόμενα. Τώρα θα προβείτε σε ενέργειες πέραν του συνηθισμένου, η ανάγκη σας να βγείτε εκτός κατεστημένου δεν αποκλείεται να σας κάνει κάπως εκκεντρικούς. Τολμηρό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα υπάρξει στην ερωτική σας ζωή, καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα αλλάξουν ριζικά την παρά πέρα πορεία σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο  Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία Θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα φέρει ζωντάνια και πάθος στον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα ίσως να μην είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκρήξεις ζήλειας ή καχυποψίας. Για τους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό και θα ανεβάσει στα ύψη τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, καθώς και με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικούς στόχους. Η ελκυστική και εξίσου εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα ερωτικά σας γούστα αλλά και να αλλάξει την έως τώρα πορεία της ερωτική σας ζωής. Μην εκπλαγείτε αν επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν πράξατε ποτέ ως τώρα και ίσως να αποφασίσετε τελικά να αλλάξετε ερωτικό ταίρι. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ερωτικό δίλημμα στην καρδιά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας φέρει απρόοπτα και πολύ δυνατά ερωτικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ελκυστικοί, τολμηροί και αρκετά αισθησιακοί, χαρακτηριστικά που θα σας φέρουν πολύ κοντά σε επιτυχίες και εκπλήρωση στόχων. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και μην περιορίσετε τις ερωτικές σας διαθέσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει θα έχει για εσάς σοβαρές και σταθερές βλέψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε το μοιραίο και το συναρπαστικό. Η στάση σας θα είναι πολύ ερωτική και θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, γι’ αυτό και η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρό σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανακερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη ερωτική ένωση που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό, καθώς και η  Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα απελευθερώσουν τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε την ερωτική σας γοητεία να κατευθύνει τα γεγονότα. Μια ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά και η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές ιστορίες ή  πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό, καθώς και η  Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα σας φέρουν συναισθηματικές εντάσεις, τώρα θα αναζητήσετε το μυστηριώδες και το πρωτόγνωρο, αυτό που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε διαφορετικά. Σήμερα θα εστιάσετε σε ό, τι σας ευχαριστεί, θα απομακρυνθείτε από επαγγελματικές έγνοιες και από οτιδήποτε μπορεί να βαρύνει την ψυχολογία σας. Η διάθεσή σας θα είναι κοινωνική, το ένστικτό σας θα είναι σωστός καθοδηγητής, ακολουθήστε το πιστά. Για τους ερωτικά μόνους, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξετε καινούριες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα είστε εξοπλισμένοι με ερωτική γοητεία και αρκετά τολμηρή διάθεση. Η πορεία σας θα είναι σταθερή σε επαγγελματικά ζητήματα, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία θα ενισχύσει την αντίληψή σας, με σωστή κρίση θα διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα αισθήματά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια μεγάλη σας ερωτική επιθυμία πραγματικότητα. Φανείτε τολμηροί, σήμερα θα προκύψει επιτυχημένο ερωτικό γεγονός!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, να αποκαλύψετε σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε τις κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες. Αφήνετε πίσω σας επαγγελματικές σκοτούρες, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί κυρίως σε συναισθηματικά θέματα και σε ερωτικά ζητήματα. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις, τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις. Δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, δεν πρόκειται να σας προδώσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει συναισθηματική ευαισθησία, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών ερωτικές προκλήσεις. Δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε πάνω σε φιλικό τραπέζι, θα υπάρξει ένα γεγονός που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή!

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση