ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Φεβρουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να λύσετε συναισθηματικά συμπλέγματα και να απαλλαγείτε από υποσυνείδητους φραγμούς. Τώρα θα βάλετε στην άκρη τα απαισιόδοξα σενάρια, θα δώσετε νέα ώθηση στην ψυχολογία σας, με αποφασιστική δράση θα προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα. Η σκέψη σας θα είναι ισορροπημένη, η κρίση σας αντικειμενική, θα είστε σε θέση να λύσετε συναισθηματικούς κόμπους που περιορίζουν την ελευθερία των κινήσεών σας. Καινούργιο πρόσωπο θα σας εξιτάρει ερωτικά, δυναμική, άμεση και επιτυχής θα είναι η προσέγγισή σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι,  με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, απεγκλωβίζεστε από αρνητικά προαισθήματα, δεν θα επιτρέψετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε ψευδαισθήσεις, εμμονές ή συναισθηματικές αδυναμίες. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα από μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κατάματα τις φοβίες σας, τώρα θα καταφέρετε να βάλετε τέλος στις αβάσιμες καχυποψίες. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να φανερώσετε ανοιχτά σκέψεις και αισθήματα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να μείνετε ανεπηρέαστοι από ταμπού και συντηρητικές προκαταλήψεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας ρίξει στην αναζήτηση, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τη σφαιρική σας άποψη για τη ζωή και γενικότερα για την ύπαρξή σας. Σήμερα θα αποφύγετε τα συναισθηματικά κολλήματα,  δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα, δεν θα εστιάσετε σε αρνητικά πρόσωπα ή σε παρελθοντικές αποτυχίες. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του σε χώρο όπου συχνά κινείστε, αν δείξετε ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, λήγουν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, από μόνοι σας θα αλλάξετε οπτικό πεδίο, καταλήγοντας σε αναθεωρήσεις. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας, προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που νιώθετε. Τα συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα, να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειές σας, θα εμφανιστείτε ορθολογιστές και αντικειμενικοί, αποφεύγοντας  παρορμητικές αντιδράσεις ή αποφάσεις. Αυτή τη φορά, θα ερευνήσετε και θα αναλύσετε λεπτομερώς τα ενδεχόμενα, στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε την αλήθεια, στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε παρουσιάζεται ως μπερδεμένο. Σήμερα δεν θα υπάρξει αδυναμία στο να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα βρείτε τον σωστό τρόπο να λύσετε παρεξηγήσεις, θα κλείσετε αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα μπείτε σε σκέψεις και ψυχικές αναζητήσεις. Τώρα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ανοίγματα που θα σας παρουσιαστούν, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα, η βελτίωση και η εξέλιξη. Ναι, μεν, η στάση σας θα διακρίνεται από ευαισθησία και κατανόηση, ωστόσο δεν θα γίνετε θύμα συναισθηματικών αδυναμιών, τώρα θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε σωστά και να εμπιστευτείτε τα κατάλληλα πρόσωπα. Περάστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φεύγουν αναστολές, επιφυλάξεις και υποσυνείδητοι αρνητισμοί. Τώρα θα ψάξετε να βρείτε αιτίες, θα τολμήσετε να  κυνηγήσετε την αλήθεια, στόχος σας θα είναι να βγάλετε από τη ζωή σας το ψέμα και την ψευδαίσθηση. Σήμερα θα έχετε ανάγκη να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, γι’ αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, δεν αποκλείεται να προκύψει μεταξύ σας ερωτικό άνοιγμα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα, θα βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφράσετε σκέψεις ή παράπονα. Βασική σας επιθυμία θα είναι να διαλύσετε καχυποψίες, αναστολές και αμφισβητήσεις, τώρα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κάποιες συγκεκριμένες εμμονές. Χαλιναγωγείτε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, οι αποφάσεις σας θα στηρίζονται στη σωστή κρίση, στον ρεαλισμό και στην αντικειμενικότητα. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξει εμφάνιση προσώπου που κατά πάσα πιθανότητα θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε ώριμα και με αυτοσυγκράτηση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα εναντιωθείτε στην καταπίεση είτε αυτή προέρχεται από τρίτα πρόσωπα, είτε από εσάς τους ίδιους. Ουσιαστικά θα μπορέσετε να εντοπίσετε τα εσωτερικά ή υποσυνείδητα εμπόδια που δεν σας αφήνουν να υλοποιήσετε κάποιες βασικές σας επιθυμίες.  Με λίγα λόγια, τώρα θα εισχωρήσετε στο βάθος των ενδοιασμών σας, θα βρείτε τη ρίζα των αναστολών σας και θα καταφέρετε να δώσετε λύση στο πραγματικό πρόβλημα. Δράστε δυναμικά,  κατευθυνθείτε σε ό, τι θεωρείτε πως μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας, θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η διάθεσή σας να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που αποδυναμώνουν την τόλμη ή την αποφασιστικότητά σας, θα είναι έντονη.  Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας από αρνητικές επιρροές, προερχόμενες τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς παράγοντες. Με ουσιαστική δράση, θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα και όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι θα υπάρξει ευκαιρία να κατασταλάξετε σε σταθερό ερωτικό ταίρι.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να συνειδητοποιήσετε ποια στοιχεία του εαυτού σας είναι αυτά που φράζουν τη δράση σας, ποιες εσωτερικές φοβίες γίνονται πηγή ανασφαλειών, με αποτέλεσμα, ενώ θέλετε να πορευτείτε μπροστά, να καταλήγετε τελικά πίσω.  Τώρα θα αλλάξετε απόψεις, θα εφαρμόσετε μια καινούργια μέθοδο αντιμετώπισης που αυτή τη φορά δεν θα στηρίζεται σε ψευδαισθήσεις. Ξεκινάτε νέα αρχή με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης, θα αναρωτηθείτε τι πραγματικά φταίει, θα είστε πλέον σε θέση να βρείτε τη δίοδο της επιτυχίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει ένα είδος επανάστασης στον συναισθηματικό σας κόσμο, λύνετε εσωτερικά δεσμά, με αποφασιστικό τρόπο, θα αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές εικασίες.  Στα ερωτικά σας, ανοίγετε πλώρη για αλλού, τώρα θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες ή ανεκπλήρωτες αγάπες. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα φέρει ανατροπές που τελικά θα αποδειχτούν θετικές. Εξομολόγηση αισθημάτων θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Η Αστρολογία σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2016: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Πως λειτουργούν τα 12 ζώδια μέσα στην οικονομική κρίση.