ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Φεβρουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, πάθος, ελευθερία και ενθουσιασμός θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει,  το βασικό χαρακτηριστικό των ενεργειών σας θα είναι η ζωτικότητα. Σήμερα δεν πρόκειται να αφήσετε να πάει χαμένο ούτε λεπτό, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε τολμηρή και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος, θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σας κάνει να αφήσετε στην μπάντα ό, τι σας κουράζει και ό, τι σας φθείρει ψυχολογικά, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες, είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εσωτερικές φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουρια αρχή, επαγγελματική ή ερωτική. Δώστε προσοχή στις ερωτικές σας συναντήσεις, γιατί θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη στον Κριό θα δημιουργήσει στη ζωή σας νέες καταστάσεις, ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε ερωτική είτε επαγγελματική, γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητά σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Σε μία συνάντησή σας, με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα και θα κλείσει λανθασμένες απόψεις, φέρνοντας λύση παρεξηγήσεων. Κάποιο πρόσωπο θα αλλάξει γνώμη για εσάς, συνειδητοποιώντας πως για να σας κερδίσει, θα πρέπει πλέον να κάνει κινήσεις σοβαρές, ώριμες και δεσμευτικές.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, θα περάσετε σε διεκδικήσεις, θα διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Μη δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Πάρτε την απόφαση να δράσετε αποφασιστικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας, το νου σας να μην το απομακρύνετε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο σε στάσιμες καταστάσεις και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο, για να μην υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Πολύ ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις και σε συνδυασμό με την έντονη κοινωνικότητα που θα σας διακατέχει, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά ερωτικά συμβάντα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας, αυτή τη φορά θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεών σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, ωστόσο, μη δεχτείτε να αναλάβετε το οτιδήποτε, αν πρώτα δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης, θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής δέσμευσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό, ρίσκο, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας και έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και περάστε σε διεκδικήσεις τόσο σε εργασιακά θέματα, όσο και σε ερωτικά. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική συνάντηση, που δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη στον Κριό, μη δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, μία εποικοδομητική πρόταση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε οικονομική βελτίωση. Η τολμηρή ερωτική κουβέντα που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από το στυλ και τον χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, θα σας διακατέχει ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδο. Φανείτε τολμηροί στον ερωτικό σας τομέα, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, νέο ξεκίνημα και νέους στόχους θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, για όσους δεν θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες, ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου