ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Φεβρουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα επικεντρωθείτε στον ερωτικό σας τομέα, θα εστιάσετε σε ό, τι σας ευχαριστεί συναισθηματικά και θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε αλλαγές, σήμερα θα καταφέρετε τελικά να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα θελήσετε να διαλύσετε τις αυταπάτες σας, γι’ αυτό ενδέχεται να πιέσετε για εξηγήσεις ή αποκαλύψεις. Με δική σας πρωτοβουλία, θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, θα καταφέρετε να τερματίσετε διαφωνίες που χαλούν την ψυχολογία σας ή που αποδυναμώνουν τα αισθήματά σας. Για τους ερωτικά μόνους, η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου δεν αποκλείεται να καταλήξει σε αρχή νέας ερωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ερωτικές δραστηριότητες, σήμερα θα θελήσετε να ανακαλύψετε το καινούργιο, θα έχετε την επιθυμία να βιώσετε το συναίσθημα στο βάθος του. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά και παράλληλα θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν φίλοι ή πρόσωπα με ερωτικό ενδιαφέρον. Η ανάγκη σας για αλλαγές θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος ερωτικών ανατροπών.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, αναζήτηση και ένταση θα υπάρξει μέσα σας, για θέματα κυρίως συναισθηματικά και ερωτικά, σήμερα θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον τρόπο να χαλιναγωγήσετε το άγχος που σας δημιουργούν κάποιες εσωτερικές σας ανασφάλειες. Μπερδεμένες καταστάσεις και σκέψεις δεν θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ζωής σας. Φιλικές συναντήσεις θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τις διαθέσεις σας, ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να σας φάνει ελκυστικό.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, θα εμφανιστούν γεγονότα που ίσως να σας αποσυντονίσουν για λίγο από τους πρωταρχικούς σας στόχους ή τις βασικές σας επιθυμίες και να σας οδηγήσουν προς άλλου είδους αναζητήσεις. Από μόνοι σας, θα αναζητήσετε νέα ερωτικά ανοίγματα και σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα που θα σας διακρίνει θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα φέρουν μόνιμη και πολύ ευχάριστη ερωτική κατάληξη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, κάποια απρόοπτα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να αποκαλύψετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τις ερωτικές σας σκέψεις και διαθέσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αναστολές ή επιφυλάξεις, φανερώστε τη συναισθηματική σας κατάσταση χωρίς υπεκφυγές ή μισολογα. Μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα, σήμερα κάτι ή κάποιος θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για έντονες δραστηριότητες, κυρίως σε θέματα ερωτικών υποθέσεων. Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, θα περάσετε σε τολμηρές προτάσεις και θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν σε βάθος. Από τυχαίο συμβάν θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια ερωτική γνωριμία, η γοητεία σας αλλά και η οικειότητα στη στάση σας θα φέρουν θερμό ερωτικό αποτέλεσμα. Έρχονται έντονα ερωτικά συμβάντα που θα ανοίξουν πορεία σταθερής εξέλιξης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με αποτέλεσμα να γίνετε προσιτοί, ελκυστικοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Θα σας πλησιάσουν καινούρια πρόσωπα και η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη στασιμότητα και να ξεκινήσετε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που θα είναι σοφή η απόφασή σας να μην την απορρίψετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν αποκλείεται να  υπάρξουν γεγονότα έντονης ερωτικής δραστηριότητας. Για τους χωρισμένους, τώρα θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, για τους τελείως ελεύθερους, τώρα θα εμφανιστεί πρόσωπο για εκρηκτική ερωτική σχέση. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε τη γοητεία σας, γιατί έρχονται συμβάντα που θα φέρουν στη ζωή σας μόνιμες ερωτικές αλλαγές. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, παράξενα συναισθήματα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ασυνήθιστες, ίσως και ιδιαιτέρως τολμηρές. Θα είστε ανοιχτοί σε συναισθηματικές συζητήσεις, θετικοί σε ερωτικές προκλήσεις, επιθυμία σας θα είναι η εξακρίβωση και η επιβεβαίωση. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως πιεστικοί ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γι’ αυτό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες.  Σε περίπτωση που νιώσετε ανάγκη για οριστικό ξεκαθάρισμα, δώστε προσοχή στην τακτική που θα εφαρμόσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ερωτική και σεξουαλική δράση, δεν πρόκειται να γυρίσετε την πλάτη στις νέες ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν. Για την ώρα, θα βάλετε στην άκρη τους επαγγελματικούς προβληματισμούς, οι συζητήσεις σας θα αφορούν κυρίως συναισθηματικά θέματα. Σε περίπτωση που αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση, τότε περάστε με το ταίρι σας σε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα,  διατυπώστε με σαφήνεια τις επιθυμίες ή τις ανάγκες σας θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, κάποιες υποψίες σας, που ενδεχομένως να είναι και ανυπόστατες, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πιέσετε για αποκαλύψεις, προκειμένου να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Με επίμονο τρόπο, θα ζητήσετε εξηγήσεις από πρόσωπο ερωτικό που ναι μεν θα λύσει κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε καταπιεστικοί. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει τελικά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να περιορίσετε τάσεις εμμονής.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου