ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Φεβρουαρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, κάπως κάθετη, ίσως και αδιάλλακτη, θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να φανείτε απόλυτοι στις απόψεις σας. Θα παρατηρηθεί έντονο πείσμα στη συμπεριφορά σας, γι’ αυτό αποφύγετε οικογενειακές ή σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Σήμερα εστιάστε περισσότερο σε ερωτικά ζητήματα, αν επιδιώκετε σταθερή σχέση μεγάλης διάρκειας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να την αποκτήσετε. Καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα, χειριστείτε με μεθοδικότητα τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας τώρα θα έχετε την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε, στόχος σας θα είναι να χτίσετε γερά θεμέλια στις προσωπικές σας σχέσεις και να είστε σίγουροι πως θα το πετύχετε. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ουσιαστικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, για επανασυνδέσεις, ακόμα και για δεσμεύσεις. Για τους ερωτικά μόνους, αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα φέρουν άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, αισθησιακή, σταθερή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα κινηθείτε σε συνετά πλαίσια και σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πείτε ναι σε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις, θα υπάρξει προοπτική τυχαίας συνάντησης με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, με θερμή συμπεριφορά, στους τρίτους θα φανείτε φιλικοί και προσιτοί. Ενδεχομένως να παρουσιάσετε αδράνεια ως προς τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα είναι περιορισμένη η διάθεσή σας να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις, γι’ αυτό μην υποσχεθείτε άμεσες διεκπεραιώσεις εργασιακών υποθέσεων. Το μυαλό σας θα είναι σε φιλικές συναναστροφές και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί από εκεί θα έρθει η επιτυχία. Ένα ευχάριστο γεγονός θα εμφανιστεί σε χώρο φιλικής συνεύρεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αγορές υλικών αντικειμένων, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάποιες χρηματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να ικανοποιήσετε τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Σήμερα μάλλον δεν θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας, θα βρείτε τρόπο να μειώσετε τις εργασιακές σας ώρες και να στραφείτε σε επαφές με στόχο τη διασκέδαση και τη χαλάρωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, αρκεί να μη σνομπάρετε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι,  ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, θα σας φέρει  θετικά ανοίγματα σε οικονομικά θέματα αλλά και σε ερωτικές υποθέσεις. Αν κάποιοι από εσάς είστε σε διαπραγματεύσεις αγοροπωλησιών, θα υπάρξει ευνοϊκή και σταθερή κατάληξη.  Συναισθηματισμός θα είναι το στοιχείο που θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, οι ενέργειές σας θα στοχεύουν στη βελτίωση των σχέσεών σας. Θα απομακρυνθείτε από ακραίες κινήσεις και η προσπάθειά σας να φέρετε συμφιλίωση ή ερωτική ένωση ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο καρδιάς, θα κλείσει επιτυχώς.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, μειωμένη θα εμφανιστεί η διάθεσή σας για ανάληψη ρίσκων, θα επιλέξετε κινήσεις σίγουρες, σταθερές και επιβεβαιωμένες. Κύριο μέλημά σας θα είναι η ψυχολογική σας ηρεμία, για την ώρα δεν θα επιθυμήσετε καινούργια ανοίγματα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση σταθερότητας και ασφάλειας. Οι δραστηριότητές σας θα αφορούν κοινωνικές συναναστροφές και φιλικές παρέες, προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας, θα υπάρχει τάση για αυξημένα έξοδα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να σας ρίξει σε αδράνεια ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, η επαγγελματική σας δράση θα είναι αρκετά περιορισμένη. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα ερωτικά θέματα, ωστόσο ο έντονος ερωτισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σχέση σας σε ισορροπία. Βραδινή ώρα σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι αν θα ανοίξετε προοπτική σταθερών επαφών ή αν θα προτιμήσετε τα επιφανειακά λόγια χωρίς περαιτέρω εξελίξεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, θα σας κάνει επιφυλακτικούς στα ριψοκίνδυνα άλματα, μάλλον θα σας κόψει τη διάθεση για νέες αναζητήσεις. Θα επιλέξετε να κινηθείτε μέσα σε γνωστά και συνηθισμένα πλαίσια και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλιτώσετε από επιπλέον άγχος. Θα ανοίξετε προσωπικό ερωτικό διάλογο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία μεταξύ σας, καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη στον Ταύρο, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε ερωτικά σε πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του. Στον οικονομικό σας τομέα, θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, ωστόσο, προσοχή στον χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Αποκαλύψτε στο ερωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξει θερμή κατάληξη

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σας απομακρύνει από ακραίες αντιδράσεις, θα καταλαγιάσει κατά κάποιον τρόπο τις εξτρίμ διαθέσεις σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες φιλικές συζητήσεις με στόχο τη σταθερότητα, συγκαταβατική και θερμή θα είναι η ερωτική σας στάση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς  θέλετε να δώσετε δεσμευτική ώθηση στη σχέση σας, να ξέρετε πως ένα ξαφνικό και πολύ όμορφο γεγονός θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών ερωτικών εξελίξεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα νιώσετε την ανάγκη για ηρεμία, καταστάλαξη και ασφάλεια. Στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα σημειωθούν αλλαγές, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αλλαγών. Στον ερωτικό σας τομέα, θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης που θα ξεκινήσει με αφορμή ένα εντελώς τυχαίο συμβάν. Απρόοπτη συνάντηση θα σας δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση