ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Μαρτίου;

Κριός

Οι επιτυχίες σου θα διαδέχονται η μία την άλλη, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με επικοινωνιακά επαγγέλματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Το άγχος και η ανασφάλεια δε σε βοηθούν στα καινούργια ξεκινήματα και είναι κρίμα να αφήσεις τις επαγγελματικές ευκαιρίες να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις. Έντονη είναι αυτή η περίοδος για τα αισθηματικά σου καθώς η σχέση σου ανανεώνεται όπως η φύση την άνοιξη.

Ταύρος

Το σημερινό σου άγχος οφείλεται σε κάποιες ανατροπές που δε θα σε αφήνουν να κάνεις σωστό προγραμματισμό του χρόνου σου. Θα κουραστείς για να αντεπεξέλθεις στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει σκληρές όψεις, θα αντιμετωπίσεις κάποια έκτακτα έξοδα γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις λίγη οικονομία. Η σχέση σου γίνεται ουσιαστικότερη.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, να ανεβάζει την κυκλοθυμία και τη νευρικότητά σου στα κόκκινα και να σχηματίζει σκληρές όψεις, μην πανικοβληθείς από τα προβλήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση δεν σε βοηθούν καθόλου σήμερα να αντεπεξέλθεις στα θέματα που μπορεί να σου θέσει το ταίρι σου και που για να απαντήσεις απαιτείται περισσότερη σύνεση και υπομονή.

Καρκίνος

Αξιόλογες δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες θα κάνεις σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα. Μην είσαι σπάταλος/η γιατί θα προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα που θα σε αγχώσουν και θα δυσκολευτείς να τα αντιμετωπίσεις. Σήμερα θα γίνεις το επίκεντρο της παρέας και θα πάρεις πολλές επιβεβαιώσεις από την απήχηση που θα έχεις στα άτομα που θα γνωρίσεις για πρώτη φορά. Η μέρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου και σου επιτρέπει να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου, αν υπήρχαν.

Λέων

Η παρόρμηση σου μπορεί να σου κοστίσει ακριβά γι αυτό μη βιάζεσαι να τα κάνεις όλα μαζί. Ευκαιρίες θα έχεις αρκετές από δω και μπρος και δεν χρειάζεται να πιέζεις τις καταστάσεις. Τώρα θα μπορέσεις να βρεις τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά σου γι αυτό και θα ξεπεράσεις πολύ εύκολα τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στη δουλειά σου. Τα αισθηματικά σου οδεύουν σταθερά προς το καλύτερο.

Παρθένος

Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στη δουλειά σου θα σε αγχώσουν. Μην ανησυχείς γιατί από μεθαύριο που η Σελήνη θα εγκαταλείψει τους Διδύμους, τα προβλήματά σου θα βρίσκουν τη λύση τους. Ωστόσο, θα είσαι υποχρεωμένος/η να αντιμετωπίσεις και δυσκολίες που θα προκύψουν από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η πίεση που νιώθεις σε κάνει νευρικό/η. Μην ξεσπάς άδικα στο ταίρι σου γιατί θα δημιουργήσεις άσχημο κλίμα στη σχέση σου. Ένα ταξιδάκι ή μία έξοδος για να γιορτάσεις την Καθαρά Δευτέρα, θα σε βοηθήσει να βρεις τον ρυθμό σου.

Ζυγός

Τώρα μπορείς να μπεις στη διαδικασία υλοποίησης των στόχων σου. Μην ξεχνάς όμως ότι ναι μεν οι πλανητικοί συνδυασμοί σε ευνοούν και σου φέρνουν ευκαιρίες αλλά πρέπει και εσύ να βάλεις τα δυνατά σου. Να θυμάσαι ότι σύντομα θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες γιατί χάνεις την ουσία και δημιουργείς αδικαιολόγητα προβλήματα στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι τα καβγαδάκια μπορεί να σε οδηγήσουν σε ρήξη.

Σκορπιός

Οι πολλές και αξιόλογες προτάσεις που θα δεχθείς, θα σε μπερδέψουν. Θα αγχωθείς και θα δυσκολευτείς να κάνεις τη σωστή επιλογή. Εξέτασε καλά όλες τις παραμέτρους και σκέψου πριν απαντήσεις. Μην ξεχνάς ότι η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για την καριέρα σου. Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις κάποια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό σου χώρο και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η βοήθεια του ατόμου που σας ενδιαφέρει είναι πολύτιμη.

Τοξότης

Με την Σελήνη να σχηματίζει πιεστικές όψεις από τους Διδύμους, θα σε απασχολήσουν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να μην είσαι νευρικός/η ώστε να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες είναι πιθανόν να στραφούν εναντίον σου. Φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός/η με το ταίρι σου. Μην ξεχνάς ότι έχει τις ανάγκες του και δεν μπορεί να καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις δικές σου ανάγκες. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις πρέπει να τροφοδοτούνται συνεχώς για να μη φθείρονται.

Αιγόκερως

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επεκταθείς στον επαγγελματικό τομέα και να συνεργαστείς με άτομα ισχύος που θα σου δείξουν τη συμπάθειά τους και θα σου φανούν χρήσιμα για το μέλλον σου. Με λίγα λόγια ήρθε η στιγμή να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Σκέψου καλά το μέλλον της σχέσης σου. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για αλλαγές, αρκεί να έχεις σκεφτεί κάθε παράμετρο πριν αποφασίσεις.

Υδροχόος

Θα είσαι νευρικός/η σήμερα γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος σου στον επαγγελματικό τομέα. Προχώρησε ακάθεκτος/η στην υλοποίηση των σχεδίων σου και μην κοιτάς πίσω. Αν έχεις δημιουργικές ιδέες, συζήτησέ τες με τους ιθύνοντες και, κυρίως, με άτομα ισχύος που μπορούν να σε βοηθήσουν να τις υλοποιήσεις. Μη φοβάσαι να παραδεχθείς τα συναισθήματά σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί, στην αντίθετη περίπτωση, ο/η χαμένος/η θα είσαι εσύ.

Ιχθύς

Περιόρισε τις σπατάλες σου γιατί θα αντιμετωπίσεις απρόοπτα έξοδα. Πρέπει να είσαι συγκρατημένος/η στη δουλειά σου γιατί είναι πιθανό να κάνεις λάθη, τα οποία θα οφείλονται στην ανυπομονησία σου. Σκέψου καλά τις προοπτικές σου και προχώρησε βάσει σχεδίου. Μία σωρεία προβλημάτων και αντιπαραθέσεων θα ταράξει τα αισθηματικά σου με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει όψεις σκληρές για το ζώδιό σου.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Ερωτικές αστρολογικές συμβουλές Μαρτίου 2016 από την Νάνσυ Πατμάνογλου