ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Μαρτίου;

Κριός

Τo πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο φωτίζει τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες και τις αξίες σου. Είναι ιδανική μέρα για να ξεχωρίσεις ποια συναισθήματα αξίζουν και ποια σε βαραίνουν. Οι προθέσεις σου είναι πολύ γλυκές για τον/την αγαπημένο/η σου και την οικογένειά σου. Πιθανόν κάποιος από αυτούς χρειαστεί τη συμπαράστασή σου και εσύ θα τη δώσεις απλόχερα. Ο ρομαντισμός, η έμπνευση και η συμπόνια σε μεταμορφώνουν σε ήρωα παραμυθιού. Ιδανική στιγμή για καλλιτεχνικές, πνευματικές και θεραπευτικές ενασχολήσεις.

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο επικεντρώνεσαι σε συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις. Το μυαλό γίνεται ανήσυχο και περίεργο για το κάθε τι. Αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι η ανάγκη να πεις τη γνώμη σου ή να μεταφέρεις μία είδηση που άκουσες. Τα φλερτ και οι γνωριμίες θα δώσουν ευχάριστο τόνο στη μέρα. Ο Ποσειδώνας πριμοδοτεί τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και τις εμπνευσμένες ομιλίες. Τα συναισθήματά σου είναι εναρμονισμένα με τις ανάγκες σου. Η συμπόνια και η ανάγκη σου να προβείς σε κάποιες φιλανθρωπικές κινήσεις θα κάνουν τη μέρα σήμερα διαφορετική από τις άλλες.

Δίδυμοι

Η συναισθηματική ασφάλεια στηρίζεται στα κεκτημένα σου. Τα συναισθήματά σου με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι συνδεδεμένα με τα οικονομικά σου. Σε απασχολεί πως θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες έχεις τις ευκαιρίες να καλυτερεύσεις τα επαγγελματικά σου. Επειδή με τον Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο όμως αμφιταλαντεύεσαι και επικρατεί σύγχυση καλύτερα να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Με την Σελήνη να κοιτά γλυκά την Αφροδίτη, η στοργή, η ευγένεια και η γενναιοδωρία είναι τα στοιχεία που θα μοιράσεις απλόχερα στους άλλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου ανανεώνει τη διάθεσή σου. Με αισιοδοξία κάνεις νέα ξεκινήματα και σκορπάς χαρά παντού. Πιθανές οι έξοδοι με φίλους και συγγενείς για γλέντια και απολαύσεις. Το χιούμορ, η κοινωνικότητα και η αυτοπεποίθηση ανεβάζουν τη δημοτικότητά σου. Ήρθε η στιγμή να βάλεις σε δράση ένα σχέδιο που σκεφτόσουν. Η έμπνευση του Ποσειδώνα ευνοεί καλλιτεχνικές δραστηριότητες που τις απολαμβάνεις είτε σαν θεατής είτε σαν δημιουργός.

Λέων

Η λίμπιντό σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη καθώς δεν επιθυμείς να την ικανοποιήσεις σε περιπέτειες. Θέλεις να βρεις το άτομο που θα «κλέψει» όλη σου την προσοχή και θα σου πάρει τα μυαλά. Βέβαια η θέση της Σελήνης από τον Καρκίνο μιλάει για εξιδανίκευση, συμπόνια και θυσία. Σιγουρέψου ότι το άτομο που θα γνωρίσεις είναι συναισθηματικά διαθέσιμο και ότι δεν έχεις υπερβολικές προσδοκίες για να αποφύγεις τις απογοητεύσεις που είναι πιθανές αν δεν το κάνεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, πριμοδοτεί τα ερωτικά σου και σου προσφέρει προτάσεις, γνωριμίες, όρκους και ανανεώσεις όρκων. Το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση και σε κάνει να βλέπεις στο σύντροφό σου τα στοιχεία εκείνα που θα ήθελες να έχει, ανεξάρτητο από το αν όντως τα έχει ή όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσεις το συγκινησιακό σου φορτίο είναι η τέχνη, ο διαλογισμός, η μουσική.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Καρκίνο θα σε απασχολήσουν τα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και την εικόνα που έχει ο κόσμος για σένα. Δε θέλεις να λέγεται τίποτα άσχημο για σένα και η ευθιξία σου μεγαλώνει. Έχεις τις ευκαιρίες να τα πας καλά στην εργασία σου και να γεφυρώσεις αποστάσεις με συναδέλφους και άτομα ισχύος. Χρειάζεται μόνο να μην πέφτεις σε παγίδες των κολάκων και εξαπατηθείς. Καλή στιγμή για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα άτομα που αγαπάς καθώς λειτουργείς μέσα από το πέπλο της ευσπλαχνίας.

Σκορπιός

Θα έλεγα ότι είσαι ευνοημένος/η του ζωδιακού με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου. Η Σελήνη από τον Καρκίνο, στον τομέα της επικοινωνίας, της επέκτασης και του φλερτ, κάνοντας υπέροχα τρίγωνα με Αφροδίτη και Ποσειδώνα σε ευνοούν σε έρωτα και διασκεδάσεις. Εκφράζεσαι με δημιουργικότητα και έχεις μοναδική έμπνευση. Η ενασχόληση σου με τα παιδιά είναι ευεργετική και για τα ίδια και για εσένα. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου.

Τοξότης

Σήμερα η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ακίνητα, κληρονομικά. Με την Σελήνη στον Καρκίνο βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου και φοβάσαι μήπως χάσεις κάτι από τα κεκτημένα σου. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις τις μαύρες σκέψεις, είναι να καταφύγεις στην οικογενειακή θαλπωρή και να ζητήσεις τη φροντίδα αυτών που σε αγαπούν.

Αιγόκερως

Θέλεις να περιβάλλεσαι από καλούς συνεργάτες και ερωτικούς συντρόφους, χωρίς τους οποίους, νιώθεις μοναξιά και πλήξη. Το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο και τα τρίγωνα με Αφροδίτη και Ποσειδώνα σου επιτρέπουν να κάνεις τις επαφές και συζητήσεις που θα κλείσουν τις συμφωνίες που επιδιώκεις. Ωστόσο, πρέπει να έχεις ευθυκρισία για να μην πιστέψεις λόγια του αέρα ή υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να πράξεις. Ξέρεις να υποχωρείς στα θέλω σου για χάρη της συντροφικότητας αλλά η αναποφασιστικότητα και η αμφιθυμία σου πιθανόν μπερδέψουν το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Με την Σελήνη από τον Καρκίνο, προσπαθείς να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και καθημερινές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης σου δίνει τις ευκαιρίες να το καταφέρεις. Είναι πιθανό να λάβεις χρήματα από προσωπική σου εργασία και να κλείσεις κάποιες τρύπες. Ωστόσο, σιγουρέψου ότι κάνεις σωστές επιλογές στο που σπαταλάς τα χρήματα σου γιατί υπάρχει και ένας Ποσειδώνας στην εξίσωση που σε αποπλανά. Το ταίρι σου σε θαυμάζει που είσαι δραστήριος/α και κυνηγάς τις ευκαιρίες.

Ιχθύς

Με πολλά πράγματα θα καταπιαστείς σήμερα που έχουν να κάνουν με την αυτοπροβολή και τη δημιουργικότητα. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει να ερωτοτροπείς δίχως τέλος. Αποζητάς το άτομο που θα ενθουσιαστεί για σένα και θα σε κάνει να περνάς διασκεδαστικά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, αν δε βρίσκεις ανταπόκριση αλλάζεις πορεία χωρίς αναστολές. Μπαίνοντας ο Ποσειδώνας στο παιχνίδι πιθανόν να σε κάνει να ωραιοποιείς καταστάσεις και να μην αναγνωρίζεις τις πραγματικές σου ανάγκες γι αυτό πρόσεχε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Ερωτικές αστρολογικές συμβουλές Μαρτίου 2016 από την Νάνσυ Πατμάνογλου