ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Μαΐου;

Κριός

Ο μήνας ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου κι εσύ να έχεις τη διάθεση για κοινωνικές επαφές, αφού το επιβάλλει και η ημέρα. Βέβαια το τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία, οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και από τη μία γίνεσαι πιο εσωστρεφής ενώ από την άλλη το εξάγωνο με την Αφροδίτη σε κάνει να μαγνητίζεις τους άλλους εύκολα, αφού αποπνέεις αέρα μυστηρίου.

Ταύρος

Μπορεί σήμερα να είναι μέρα αργίας αλλά τα επαγγελματικά σου θέματα είναι πρώτα στη λίστα με τις σκέψεις της ημέρας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δεν σε βοηθάει και πολύ ώστε να γίνεις κατανοητός/η. Σου προτείνω να δώσεις μία ημέρα άδεια στον εαυτό σου, αφού νωρίς το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που κάνει με την Αφροδίτη σε «τραβάει» να το ρίξεις λίγο έξω και να επικοινωνήσεις με φίλους και ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι

Μπορείς να συνεχίσεις να «ταξιδεύεις» για λίγο ακόμα, αφού η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου αλλά το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σου προκαλέσει προβληματάκια και στα ταξίδια σου (αν είναι κυριολεκτικά) αλλά και στις επαφές σου με τρίτους. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και για σένα το διάλειμμα κάπου εδώ τελειώνει, καθώς θυμάσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ευτυχώς, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σε βοηθάει να κάνεις πιο ήπια τη μετάβαση προς τις υποχρεώσεις σου, χωρίς παράπλευρες απώλειες!

Καρκίνος

Μπορεί να μην έχεις ξυπνήσει με την καλύτερη των διαθέσεων, καθώς από τη μία η Σελήνη βρίσκεται τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και σου δημιουργεί ψυχικές αναταράξεις και από την άλλη το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή σε κάνει να μην μπορείς να συνεννοηθείς με κανέναν. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και το μυαλό σου αρχίζει να ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη και καθώς κάνει και εξάγωνο με την Αφροδίτη, εσύ βρίσκεις ξανά τη ζωντάνια σου. Τι άλλο θέλεις;

Λέων

Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς θέλεις πολύ να είσαι αρεστός/η και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις αλλά το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σου χαλάσει λίγο τα σχέδια και την επικοινωνία. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς κι εσύ δεν αντέχεις άλλο την πολυκοσμία της ημέρας και προτιμάς να έχεις την ηρεμία σου ώστε να μπορέσεις να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, τα θέλω σου αλλά και τις σχέσεις σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να σου δώσει πολύ καλές ιδέες στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος

Σήμερα το πρωί η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου κι εσύ ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και πολύ πιθανόν να σχεδιάζεις και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις πως μιλάς …σουαχίλι, καθώς η συνεννόηση με τους άλλους είναι από δύσκολη έως ανύπαρκτη. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι υποστηρικτικό και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν, μιας και η ημέρα όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει. Υπάρχει μία μικρή ασυνεννοησία με το τετράγωνο Σελήνης – Ανάδρομου Ερμή, καθώς άλλα λες και άλλα καταλαβαίνουν, όμως αν υπάρχει καλή θέληση, όλα ξεπερνιούνται. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς κι εσύ αρχίζεις να αγχώνεσαι για τις υποχρεώσεις που έχεις τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, σε βοηθάει να αναζητήσεις ένα «χέρι βοηθείας» και να μην στο αρνηθεί κανένας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε φέρνει γύρω απ’ την οικογένειά σου και τις ρίζες σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ετοιμάζεις ένα από αυτά τα οικογενειακά τραπέζια των ημερών. Προσοχή, μην παρεξηγηθείς από το τίποτα με τους δικούς σου, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ανάδρομου Ερμή μπορεί να κάνει το «θαύμα» του. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς, στο σπίτι των ερώτων και της χαράς σου κι εσύ μάλλον κάπου ξεφαντώνεις! Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα!

Τοξότης

Η ημέρα έχει επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και εσύ τρελαίνεσαι για κάτι τέτοιες συναθροίσεις! Καλό θα ήταν να έχεις το νου σου, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ανάδρομο Ερμή μπορεί να δυσκολέψει πολύ τις συνεννοήσεις και να διευκολύνει τις παρανοήσεις. Το απόγευμα, η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και εσύ νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις οικογενειακά. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο της καθημερινότητάς σου.

Αιγόκερως

Σήμερα σου προτείνω να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα οικονομικά και όλες τις σκέψεις σχετικά με αυτά, καθώς με το τετράγωνο Σελήνης – Ανάδρομου Ερμή δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Το γιορτινό κλίμα της ημέρας σε προστάζει να βρεθείς με φίλους, γείτονες, αδέλφια και ξαδέρφια και να γίνετε μια μεγάλη παρέα, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις σκοτούρες. Η Σελήνη που μπαίνει το απόγευμα στους Ιχθύς και το εξάγωνο που κάνει με την Αφροδίτη είναι πολύ βοηθητικό για εσένα και μπορεί να σου φέρει στην πόρτα σου τον επόμενο έρωτα!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται να βγάλεις εύκολα άκρη όχι μόνο με τους άλλους αλλά ούτε με τον ίδιο σου τον εαυτό. Μέτρα τις κουβέντες σου, γιατί όσο λιγότερες πεις, τόσο μειώνεις τις πιθανότητες για παρεξηγήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και σε πιάνει μια ακατανίκητη επιθυμία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου. Θα σου πρότεινα σήμερα -ένεκα της ημέρας- να διασκεδάσεις  και να το ρίξεις λίγο έξω! Βοηθάει άλλωστε και το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης!

Ιχθύς

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου νωρίς το απόγευμα και τα φώτα στρέφονται πάνω σου και σε αναγκάζουν να βγεις απ’ το «καβούκι» σου. Συναντάς κόσμο και προσπαθείς να προωθήσεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα γίνεται. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον  Ερμή μπορεί να παίξει με τα νεύρα σου, καθώς η επικοινωνία σου με τους άλλους θα γίνεται μετά δυσκολίας, γι’ αυτό προτίμησε τα λόγια σου να είναι μετρημένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σου χαρίζει λάμψη και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να τραβάς τα βλέμματα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου