ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στου Ιχθύς και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να μη βρίσκεσαι σε επαφή με τον κόσμο μας! Το μυαλό σου είναι αλλού και δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας, προκαλώντας σου άγχος και φοβίες. Το ταυ τετράγωνο που κάνει με τον Κρόνο και τον Δία σου προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ των αισθηματικών και των πρακτικών σου αναγκών. Προσπάθησε να μην υιοθετήσεις κανένα από τα δύο άκρα και να ισορροπήσεις κάπου ενδιάμεσα.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μια τάση εξαπάτησης πλανάται στην ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η κυρίως με φίλους και συναδέλφους σου και να προσπαθήσεις να δεις τι κρύβεται πίσω απ’ τα λόγια τους. Από την άλλη, το ταυ τετράγωνο μεταξύ Σελήνης, Δία και Κρόνου μπορεί να σε κάνει είτε υπερβολικό στις αντιδράσεις σου είτε υπερβολικά συγκρατημένο. Προσπάθησε να αφήσεις τη μέρα να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Δίδυμοι

Εργασιακά θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα αλλά καλό θα ήταν πριν τα κοινοποιήσεις στους συναδέλφους σου ή στους ανωτέρους σου, να βεβαιωθείς για την ακρίβεια των λεγομένων σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να προκαλέσει μία στρέβλωση αντίληψης. Η Σελήνη όμως κάνει και ένα ταυ τετράγωνο με τον Δία και τον Κρόνο, που είναι ικανό να σε κάνει να αλλάζεις συμπεριφορές με ταχύτητα αστραπής. Προσπάθησε να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις στη δουλειά αλλά και στην οικογένεια για κάποια άλλη στιγμή.

Καρκίνος

Η μέρα είναι κατάλληλη για πνευματικά αλλά και κυριολεκτικά ταξίδια, μιας και η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και το μυαλό σου να ονειροπολήσει αλλά πρόσεχε και τις παγίδες αυτής της όψης, όπως είναι τα ψέματα και η «θολή» αντίληψη. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο σου δημιουργεί τη διάθεση από τη μία να αφεθείς εντελώς και απ’ την άλλη να περιοριστείς όσο μπορείς. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρεις αποφάσεις.

Λέων

Σε έχει πιάσει ένα άγχος και μία συναισθηματική ένταση σήμερα, που η Σελήνη είναι στους Ιχθύς και επηρεάζει όλη τη ψυχοσύνθεσή σου. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη για κάθε είδους επιχειρηματικό άνοιγμα. Απόφυγε να αλλάξεις οτιδήποτε στη δουλειά σου και μην κάνεις καμία κουβέντα με τους συνεταίρους σου για επικείμενες αλλαγές. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει φόβους και ανασφάλειες σχετικά με τον εαυτό σου ή να πάρεις παράτολμες αποφάσεις.

Παρθένος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται στο μικροσκόπιο σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς να μπερδεύει τις καταστάσεις. Η γνώμη που μπορεί να πιστεύεις πως έχουν οι άλλοι για εσένα ίσως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκανε το θαύμα της και «θόλωσε» την κρίση σου. Μην ξεχνάς και το ταυ τετράγωνό της με τον Δία και τον Κρόνο, είναι το κερασάκι στην τούρτα και σε κάνει να υιοθετείς ακραίες για σένα συμπεριφορές, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο.

Ζυγός

Θέλεις να αποδράσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με κάθε τρόπο και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου δίνει αυτό το μέσο που ζητάς. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν έχεις καμία όρεξη για δουλειές και αγγαρείες και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες ώστε να τις αποφύγεις. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Δία και του Κρόνου σε διχάζει, καθώς μία φωνή σε καλεί να γίνεις υπεύθυνος/η και από την άλλη μια φωνή σου λέει «δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι». Η επιλογή είναι δική σου.

Σκορπιός

Αν ασχολείσαι με οτιδήποτε απαιτεί ισχυρή φαντασία, σήμερα είναι η μέρα σου, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου χαρίζει αστείρευτη φαντασία, ακόμα και στα όρια της υπερβολής. Η παγίδα είναι πως ίσως δεν μπορέσεις ούτε εσύ ο ίδιος/α να καταλάβεις που τελειώνει η φαντασία και που ξεκινά η πραγματικότητα. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο σε κάνει να αμφιβάλεις για τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητά σου και σου δίνει μια ροπή στην υπερβολή στη διασκέδαση, στο φλερτ και στο ποτό.

Τοξότης

Η μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα της οικογένειάς σου ή γενικότερα του σπιτιού σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σου προκαλεί συναισθηματική φουρτούνα και κακή κρίση στη λήψη αποφάσεων. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά και καθαρά μπορείς και να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, γιατί είναι σίγουρο πως θα τις μετανιώσεις. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο σε κάνει υπερβολικό στις αντιδράσεις σου και φανατικό με τις απόψεις σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θέλεις τη «γνώμη του κοινού» σ’ ένα θέμα που σε απασχολεί και καλά κάνεις, αφού η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρο μυαλό. Βέβαια, πρέπει να προσέξεις τι λες και σε ποιον το λες, γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να αποκαλύψεις πράγματα που θέλεις να μείνουν μυστικά. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με το Δία και τον Κρόνο μπορεί από τη μία να σε κάνει να χάσεις το μέτρο αυτών που λες ενώ από την άλλη μπορεί να σε κάνει υπερβολικά καχύποπτο/η. Προσπάθησε να φέρεις τις σκέψεις σου σε μια ισορροπία.

Υδροχόος

Νιώθεις ανασφάλεια, η οποία προέρχεται απ’ τα οικονομικά σου και σκέφτεσαι τρόπους να προσπαθήσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυτό είναι αποτρεπτικό για να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, καθώς η πλάνη μοιάζει λογική και το αντίθετο. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ Σελήνης, Δία και Κρόνου σου εφιστά την προσοχή για σπατάλες και σε καλεί να γίνεις πιο υπεύθυνος/η και πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι σε μέρη μαγικά κι ονειρεμένα, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως να προσπαθήσεις να «ξεγελάσεις» τη σχέση σου ή τους συνεργάτες σου και να τους παρουσιάσεις τα πράγματα όπως θέλουν να τα δουν και όχι όπως είναι. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Δία και του Κρόνου σου προσδίδει μια υπερβολή σε ό, τι κι αν κάνεις και σε κάνει να νιώθεις πως οι άλλοι σε περιορίζουν και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ελεύθερα. Η πρόταση κλειδί για την ημέρα είναι η «ισορροπία συναισθημάτων και λογικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου