ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων κι εσύ περνάς ακόμα τη φάση που είσαι απορροφημένος/η στις σκέψεις σου και ονειροπολείς. Μπορεί να γίνεις υπερευαίσθητος/η στα ερεθίσματα των άλλων και υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν υποσυνείδητοι φόβοι και ενοχές για πράγματα που έκανες στο παρελθόν. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και τα φώτα πέφτουν επάνω σου.

Ταύρος

Η ημέρα ακολουθεί το ρυθμό της προηγούμενης και οι συναντήσεις με φίλους και συναδέλφους έχουν την τιμητική τους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και εσύ έχεις διάθεση για να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να διασκεδάσεις. Η συνεννόηση βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να γίνει λίγο δύσκολη αλλά αν είσαι λιγάκι προσεκτικός/η στα λόγια, οι πιθανότητες παρεξήγησης μειώνονται. Το βραδάκι η Σελήνη περνάει στον Κριό κι εσύ αναζητάς λίγο την ηρεμία σου μακριά από τον πολύ κόσμο.

Δίδυμοι

Μετά την ξεκούραση των εορτών, οι επαγγελματικές σου έννοιες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους και διεκδικούν την προσοχή που τους αναλογεί. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες στους ανωτέρους σου ή στους συναδέλφους σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, καθώς άλλα θα εννοείς και άλλα θα καταλάβουν. Πρόσεχε να μην μπλέξεις κάποιο επαγγελματικό θέμα με κάποιο οικογενειακό ή το αντίστροφο, γιατί θα χάσεις την αξιοπιστία σου. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στον Κριό και σου προτείνει να χαλαρώσεις και -γιατί όχι- να πας και για ένα ποτάκι μετά τη δουλειά.

Καρκίνος

Μάλλον οι μέρες χαλάρωσης του Πάσχα δεν σου έφτασαν, γιατί το μυαλό σου ακόμα ταξιδεύει εκεί όπου ήσουν ή στο ταξίδι που ήθελες να κάνεις αλλά δεν έκανες. Η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και «επιτρέπει» για λίγο ακόμα τα νοητικά αλλά και κυριολεκτικά ταξίδια. Εκμεταλλεύσου το και γέμισε τις μπαταρίες σου, γιατί το βραδάκι η Σελήνη περνάει στον Κριό και σιγά – σιγά τα επαγγελματικά σου θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σε επαναφέρουν στην καθημερινότητα.

Λέων

Είσαι συναισθηματικά υπερχειλισμένος/η και σήμερα, καθώς σ’ έχουν πιάσει παράπονα και φέρεσαι λίγο παράλογα. Η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου προκαλεί έντονα κτητικά συναισθήματα, κυκλοθυμική συμπεριφορά και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Δεν είναι καλή ημέρα για κάθε είδους συζητήσεις, καθώς μπορεί να γίνεις υπερβολικά συναισθηματικός/η. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και σταδιακά οι ισορροπίες σου θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

Παρθένος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, καθώς μέσα από αυτές εξαρτάται το πώς βλέπεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η σε κριτικές άλλων προς το πρόσωπό σου, καθώς δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να γίνεσαι κυκλοθυμικός/η. Το βραδάκι, η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα αναζητήσεις την ησυχία σου, ώστε να κάνεις μια «κουβέντα» με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η ημέρα σου ξεκινάει με άγριες διαθέσεις, καθώς σου φορτώνει δουλειές και αγγαρείες, οι οποίες είχαν μείνει λίγο πίσω, λόγω των εορταστικών ημερών. Με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμα στους Ιχθύς και να σε αναγκάζει να τελειώσεις ό, τι υποχρεώσεις είχες αφήσει εκκρεμείς, η αλήθεια είναι πως μία πίεση την νιώθεις. Κάνε ένα χρονοδιάγραμμα και προσπάθησε να το τηρήσεις. Το βραδάκι, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και εσύ έχεις λίγο χρόνο ακόμα να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η. Μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να γράψεις, να ζωγραφίσεις και να κάνεις ό, τι μπορεί να σου γεμίσει τις μπαταρίες, γιατί το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και η φράση «τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα» θα βρει άμεση εφαρμογή σε εσένα. Άδραξε τη σημερινή ημέρα λοιπόν, γιατί από αύριο χρειάζεσαι ενέργεια!

Τοξότης

Σήμερα έχεις διάθεση να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να κάνεις μία κουβέντα με την οικογένειά σου, είτε για να λύσετε θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, είτε για να αποφασίσεις μια αλλαγή στη διακόσμηση προκειμένου να νιώσεις ανανεωμένος/η. Το βραδάκι που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, θα αισθανθείς πιο εξωστρεφής και με ανεβασμένη τη διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι γεμάτη με συναντήσεις και επαφές με αδέλφια, γείτονες και φίλους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και εσύ νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να συναναστραφείς με κόσμο και να κάνεις και μία μικρή απόδραση, έστω και για μία ημέρα, προκειμένου να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και την προσοχή σου θα τραβήξουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον χώρο όπου ζεις και τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Υδροχόος

Η ανασφάλεια που σε έχει πιάσει με τα οικονομικά σου, σε έχει κάνει να μην μπορείς να πάρεις καθόλου τη σκέψη σου από αυτά. Η Σελήνη στους Ιχθύς εντείνει το πρόβλημα και σου δημιουργεί επιπλέον άγχος αλλά δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι, γιατί υπό πίεση δεν γίνεται να πάρεις μια σωστή απόφαση. Από το βραδάκι που η Σελήνη περνάει στο βοηθητικό για εσένα ζώδιο του Κριού, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου και ίσως συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με πρόσωπα της εμπιστοσύνης σου.

Ιχθύς

Η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι λίγο περίεργη σήμερα, καθώς η Σελήνη είναι στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σε κάνει υποκειμενικό/η, βλέπεις τα πράγματα από τη δική σου οπτική γωνία και δεν σε νοιάζει η γνώμη των γύρων σου. Έτσι κάνεις τους άλλους να έχουν μία τελείως λανθασμένη άποψη για εσένα λόγω του εγωισμού σου. Από το βραδάκι και μετά, η Σελήνη θα περάσει στον Κριό κι εσύ θα σταματήσεις να ασχολείσαι με ανούσια πράγματα, καθώς το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον… «άρτο τον επιούσιο», κοινώς στα οικονομικά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου