ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα δεν νιώθεις όπως τις άλλες ημέρες. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η αλήθεια είναι ότι σου δημιουργεί κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να γίνεις πιο παρορμητικός/η αλλά και πιο απόλυτος/η απ’ ό, τι είσαι συνήθως και αυτή η στάση σου να δημιουργήσει προστριβές με τους γύρω σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο σου δίνουν σιγουριά για τον εαυτό σου και μια βεβαιότητα πως μπορείς να καταφέρεις ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει όμως να διακρίνεις που χρειάζεται να δράσεις ανάλογα και που χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω.

Ταύρος

Έχεις τις «κλειστές» σου σήμερα και προτιμάς να ονειρεύεσαι αμέριμνος/η παρά να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μπορεί να σε πιάσουν ενοχές για πράγματα που έχεις κάνει ή πράγματα που έπρεπε να κάνεις. Δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου και να τον τιμωρείς για ό, τι έγινε στο παρελθόν. Η Σελήνη από τον Κριό κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο και σε επαναφέρει στο παρόν, καθώς σε «αναγκάζει» να αναλάβεις τις υποχρεώσεις που σου αναλογούν και να γίνεις ακόμα πιο υπεύθυνος/η.

Δίδυμοι

Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι το φόρτε σου και σήμερα μπορείς να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα έχεις συναντήσεις και επαφές με φίλους και συναδέλφους και είναι μία καλή ημέρα για να το ρίξεις έξω αλλά και να βρεθείς δίπλα σε φίλους σου που έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τις συμβουλές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, κάνει τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη και σου υπενθυμίζει πως μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή.

Καρκίνος

Η δουλειά είναι το πρωταρχικό σου μέλημα για σήμερα, καθώς είναι πιθανόν να έχουν προκύψει προβλήματα που αναζητούν λύσεις. Η Σελήνη που είναι στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου χαρίζει πυγμή και σε κάνει σίγουρο/η για τον εαυτό σου και τις ενέργειές σου. Χρειάζεται να κάνεις μία ανασκόπηση των ενεργειών σου και να σκεφτείς κατά πόσο αυτές σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις καμία ενέργεια που δεν είναι στρατηγικά σχεδιασμένη, γιατί είναι πιθανόν να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Λέων

Σήμερα έχεις τη διάθεση να επεκταθείς διανοητικά και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι μια καλή ημέρα για να διαβάσεις ένα βιβλίο, να αναζητήσεις πληροφορίες για ένα ταξιδιωτικό προορισμό ή ακόμα και να αφήσεις το μυαλό σου να σε ταξιδέψει όπου εκείνο επιθυμεί. Δεν είναι καλή ημέρα για να οργανώσεις ένα ταξίδι, γιατί θα προκύψουν προβλήματα που δεν είχες υπολογίσει.

Παρθένος

Η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη σήμερα, καθώς αισθάνεσαι ψυχικά αναστατωμένος/η. Την αναστάτωση αυτή μπορεί να σου την προκάλεσε κάποια σκέψη σου σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που βγήκαν ξανά στην επιφάνεια κι εσύ δεν είσαι σε θέση να το διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο και σου υπενθυμίζει πως τώρα είναι η κατάλληλη μέρα για να επαναφέρεις στη μνήμη σου ό, τι σου δημιουργεί ψυχολογική αναστάτωση και να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς.

Ζυγός

Οι «άλλοι» σήμερα ορίζουν τη σκέψη σου και τη συμπεριφορά σου, αφού δεν θέλεις να τους χαλάσεις χατίρι. Έχεις ανάγκη την αποδοχή τους και την καλή τους γνώμη για εσένα, οπότε σήμερα δεν φέρεσαι όπως θα ήθελες αλλά όπως θα ήθελαν. Η Σελήνη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο τον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη και αυτό είναι μία βοήθεια για να θυμηθείς ξανά πως ο εαυτός σου αξίζει αποδοχής χωρίς απαραίτητα να μεταμορφώνεται σε αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Σκορπιός

Οι δουλειές τρέχουν σήμερα με ταχύτητα αστραπής και εσύ καλείσαι να τις φέρεις εις πέρας και, όπως είναι φυσικό, κάτι τέτοιο σε αγχώνει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Τοξότη που σου υποδεικνύουν πως αυτό που χρειάζεσαι για να τελειώνεις με τις απαιτητικές υποχρεώσεις σου, είναι να βάλεις σειρά προτεραιότητας. Πρέπει να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να μη βιάζεσαι να τις διεκπεραιώσεις όλες μαζί γιατί «όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα είναι πιο χαλαρή σε σχέση με τις προηγούμενες αλλά ακόμη κι αν δεν είναι, θα φροντίσεις να την κάνεις εσύ. Θέλεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ικανοποιούν και σε κάνουν να αισθάνεσαι δημιουργικός/η. Αν έχεις κάποιο χόμπι, είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς ξανά με αυτό, καθώς μέχρι τώρα μάλλον οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο που είναι στο ζώδιό σου και σε «αναγκάζει» να αλλάξεις τους ρυθμούς σου και να βρεις χρόνο μόνο για εσένα και αυτά που σε ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Σήμερα θέλεις πολύ να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου και να ακούσεις τα θέματα που τους απασχολούν. Βέβαια παρ’ όλη την καλή διάθεση που έχεις, μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα και κάποια παράπονα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Τοξότη, οπότε είσαι σε θέση να διαχειριστείς τυχόν παράπονα και γκρίνιες, χωρίς να φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Υδροχόος

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει συναντήσεις και επαφές με φίλους και συγγενείς. Θα είναι μία αρκετά απαιτητική ημέρα με αρκετές μετακινήσεις και θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση,  προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο, όψεις που σε κάνουν πιο υπεύθυνο/η και ικανό/η να ακούς τα προβλήματα των άλλων και να βρίσκεις λύσεις, γι’ αυτό μην απορήσεις αν σήμερα όλοι θα ψάχνουν να σε βρουν. Καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού, γι’ αυτό μην αφήνεις τίποτα για τελευταία στιγμή.

Ιχθύς

Σήμερα σε απασχολούν οικονομικές υποθέσεις και ψάχνεις να βρεις τρόπους διευθέτησης των υποχρεώσεών σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνει τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη, αφενός σε καλεί να σκεφτείς τις προηγούμενες κινήσεις σου και τις συνέπειες που είχαν, αφετέρου σε συμβουλεύει πως δεν πρέπει να κάνεις καμία κίνηση που δεν έχεις σχεδιάσει λεπτομερώς. Επειδή σήμερα θα σε πιάσει και μία τάση ελέγχου των ανθρώπων που αγαπάς, προσπάθησε να μη γίνεις καταπιεστικός/η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου